roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Οι «εκλεκτοί» Μαρτίνς για Αστέρα Τρίπολης

underarmor
redwell

Με προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη την Τρίτη (01/03) έλαβε τέλος η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εξ αναβολής ματς της Τετάρτης (02/03) με τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του στο προπονητήριο των ερυθρολεύκων και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους κάτωθι ποδοσφαιριστές:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • Άρης Χ.
    Άρης Χ. Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 14:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ απόλυτα Πτερέλαε. Το ίδιο και εγώ. Τείνω να πιστέψω οτι κρατάει κακίες και εμπάθεια σε παίκτες υπο την ανοχή της διοίκησης ,δουνε και λαβείν είναι αυτά από τη στιγμή που συμφωνεί στις μεταγραφές των παλτών που αγοράζουν. Τα συστήματα του είναι της πλάκας η ομάδα δεν παίζει ποδόσφαιρο και εκείνου του φταίει ο Ανδρούτσος που τον έκανε δεξί μπακ με το ζόρι, ο Μάρκοβιτς που δεν του έδωσε ευκαιρίες για να μην αναφέρω εκείνους που έδιωξε (Κουτρης , Καιπερς κλπ).Δύσκολα τα πράγματα για τον Κώστα κυρίως γιατί προσπαθεί να του σπάσει το ηθικό. Υπομονή πρέπει να κάνουμε μέχρι να φύγει και να έλθει ενας κανονικος προπονητής μήπως ξαναδουμε ποδόσφαιρο!

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 11:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Διακαής πόθος του ταβερνιάρη είναι εδώ και 1,5 χρόνο να τελειώσει την καριέρα του Φορτούνη στον Ολυμπιακό. Άρχισε λοιπόν πάλι τα ίδια κόλπα που έκανε εις βάρος του και πριν τον τελευταίο του τραυματισμό. Μια μέσα , μια έξω, με την φτηνή δικαιολογία ότι δεν είναι έτοιμος. Εγώ όσο είναι ο ταβερνιάρης προπονητής στον Θρύλο και η ομάδα παίζει αυτό το άθλιο ποδόσφαιρο , δεν πρόκειται να ξαναπατήσω στο γήπεδο.

  • Άρης Χ.
    Άρης Χ. Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 10:55 Σύνδεσμος σχολίου

    κραταει τον ΚΏΣΤΑ για το .... Τσαμπιονς λιγκ. Πράγματι έχει μεγάλη εμπάθεια!

  • NIC
    NIC Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 21:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειτε ειναι ετοιμος ειτε οχι δεν υπαρχει περιπτωση να τον χρησιμοποιησει .Ο Κωστας τελειωσε για την ομαδα και μας χαιρεταει.Μακαρι να φυγει.

  • Mike7
    Mike7 Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Χωρίς Φορτούνη και με 13 βαθμους διαφορά;Ας ελπίσουμε ότι η αποθεραπεία του δεν έχει ξυπνήσει εμμονές…Η εικόνα του με την ομάδα β έχει δείξει οτι ότι είναι έτοιμος.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...