roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Κρίσιμες... ώρες για Ελ Αραμπί

underarmor
redwell

Εδώ και ένα τετράμηνο είχαν αρχίσει οι σοβαρές επαφές του Ολυμπιακού με την πλευρά του Γιουσέφ Ελ Αραμπί για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών, όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχει συμφωνία και κατ' επέκταση ούτε νέο συμβόλαιο.

Η απόσταση που χωρίζει τις δυο πλευρές είναι σημαντική αλλά "γεφυρώσιμη" την ώρα που ο Μαροκινός έχει ομάδες από Κατάρ και Σαουδική Αραβία να τον πολιορκούν προσφέροντάς του τα διπλάσια απ' όσα του δίνουν οι Πειραιώτες.

Σύμφωνα με το "ΦΩΣ" ο μάνατζέρ του είναι στην Αθήνα και είχε επαφές με τους ερυθρόλευκους για την ανανέωση, επαφές που συνεχίζονται με διάθεση και απο τις δυο πλευρές να τα βρουν και να πορευθούν μαζί.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

13 σχόλια

  • G27
    G27 Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλός, χρυσός και Άγιος ο Ελ Αραμπι αλλά 6εκ κλειστό διετές είναι πολλά για παίκτη 35 χρόνων. Αν θέλει να μείνει με 1+1 στα 2-2,2 το χρόνο καλώς. Αλλιώς ευχαριστούμε. Ο Θρύλος είναι πάνω από πρόσωπα.

  • Άρης Χ.
    Άρης Χ. Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 13:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι για να γελάμε και λιγάκι, ευτυχώς που υπάρχουν ολυμπιακοί thanoi σανομασητες που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα και από πάνω κριτικάρουν οσους δεν τους αρέσει η γνώμη τους, φέρνοντας παραδείγματα ακατονόμαστων για να το εμπεδώσουμε καλύτερα. Αν έχουμε τέτοιους οπαδούς ικανοποιημένους με την εικόνα της ομάδας σήμερα και με τα παλτα που μας κουβάλησαν κατα καιρους (μιράντα παπαδοπούλου, κουκουρουκους,μεριάδες κλπ)τότε θα περάσει καιρός να δούμε ποδόσφαιρο. Για παίκτες βεληνεκους Ριβάλντο Τζιοβανι Γκαλετι Τζορτζεβιτς κλπ μάλλον ποτέ. Περί ψεύτικου προφίλ και οπαδων αλλων ομάδων εχω να σου πω ότι τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον βλέπω πριν γεννηθει ο μπαμπας σου και οχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικο,αυτα λοιπον αλλου κι εκει που σε παιρνει.Οσο για τα περι κάλυψης των 10 μυριων δε μας ειπες μήπως εισαι λογιστης και κρατας τα βιβλία της ΠΑΕ? Αν ναι τοτε παω πάσο!

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 13:01 Σύνδεσμος σχολίου

    τα λαθη πληρωνονται.ας μην εφερνε παιχτακια της σειρας και λαχεια συστηματικα ο μαρινακης να μην αποκλειοταν απο βουλγαρους.αυτα κανενα αρδακι δε τα γραφει.αυξηση μετοχικου κεφαλαιου κανει κ ο αλαφουζος κ αλλοι.τωρα ανακαλυψαμε την αμερικη?αποτελεσμα λαθους στρατηγικης ειναι.

  • thanos
    thanos Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Λεφτα υπαρχουν αλλα και καβουρια λεει ο αλλος.....10 μυρια καλυψε ζημια ο Μαρινακης απο την τσεπη τ...πως τα λετε ετσι αυτα περι καβουριων ,και ειστε κ ολυμπιακοι....ειστε;;; η fake προφιλ;;;.....εναν μελισανιδη θελετε εσεις..εκτος αν νομιζετε οτι θα ερθει ο αμπραμοβιτς εδω.....να ειναι καλα το redgoal που δινει βημα σε ολους αλλα σπατε τα νευρα υγιων φιλαθλων.....ακου καβουρια....ακου καβουρια......ελεος

  • Άρης Χ.
    Άρης Χ. Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 11:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Λεφτά υπάρχουν υπάρχουν όμως και ''καβούρια''. Δεν ξέρω τι του δίνουν οι Άραβες , αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι δεν απαξιώνεις έναν παίκτη που έχει προσφέρει στην ομάδα περνώντας μήνυμα στον κόσμο ότι είναι τελειωμένος .
    Ο εντολοδόχος ''Προφέσορας " μας δουλεύει ψιλό γαζί όταν μας λέει ότι ο Τικίνιο προσφέρει περισσότερα στα άκρα κι ότι παίζει πάντα ο καλύτερος. Εν το μεταξύ διάβασα και κάποια άρθρα ότι ο παίκτης δεν δείχνει ανάλογο ενδιαφέρον στις προπονήσεις και άλλα διάφορα. Το τι συμβαίνει ακριβώς μόνο η διοίκηση και ο παίκτης το ξέρουν. Είναι κρίμα όμως να χαθεί τέτοιας αξίας ποδοσφαιριστής και να ψάξουν αντικαταστάτη όταν οι προηγούμενες παρόμοιες κινήσεις που έκαναν εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκαν λανθασμένες!

  • James 7
    James 7 Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 09:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Το έχουμε πει ότι τα λεφτά για τον ελαραμπι τα δίνεις για ότι έχει προσφέρει κατά πρώτον και μετά για αυτά που έχει να προσφέρει! 3εκ το χρόνο είναι πολλά, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να κάτσει και με λιγότερα!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 01:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξαφνικά ο παιχταράς Ελ αραμπι, που κάθε χρόνο έβαζε 20 γκολ έχει γίνει αμπαλος, γερός, έτοιμος για σύνταξη, αργός, αδιάφορος... Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε από τα φερεφωνα όλα της διοίκησης!
    Όταν έχεις ένα παιχταρά στον οποίο πιστεύεις και ξέρεις ότι μπορεί να σου προσφέρει πράγματα ότι ζητήσει του το δίνεις. Το αξίζει. Για να μη τα δώσουν όμως και να μη φανούν οι κακοι της υπόθεσης, διοθργοθν εδώ και καιρό ένα κλίμα στο κόσμο ότι ο Ελ Αραμπι ξαφνικά είναι στα τελειώματα του. Ότι έλα μωρέ και τι έγινε αν φύγει θα βρούμε άλλον.
    Εδώ βλέπετε πχ ένα πρόβατο που γράφει σε σχόλιο "στο καλό να πάει έχουμε Τικινιο".
    Από εκεί καταλαβαίνεις τι IQ ραδικιού έχουν οι σημερινοί Ολυμπιακοι.
    Οι προσδοκίες όλων είναι να δουν τον επόμενο ΟΦοΕ, τον επόμενο ΝΑΟΥΕΛ, τους επόμενους Μιραντες και Μποτιες και Μεριαδες και Βιανες, και Εντιγκαδες και Κουντεδες και Σεμπαδες και θέλετε να αναφέρω κι άλλους???
    ΌΤΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΆΕΙ Ο ΕΛΑΡΑΜΠΙ 3 ΜΎΡΙΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ. ΤΑ ΑΞΊΖΕΙ. ΣΤΑ ΈΔΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΛΑΣΠΩΣΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ!
    Αλλά όταν υπάρχει ΑΧΑΡΙΣΤΊΑ αυτά συμβαίνουν.......

  • Xristos
    Xristos Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 00:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά τώρα τι μου συγκρίνεις τον ελαραμπι ,με τον τικινιο ελέως.

  • ΠΑΝΟΣ
    ΠΑΝΟΣ Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 22:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΚΙΝΙΟ

  • NIC
    NIC Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 21:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να τον κρατησεις πρεπει να εχεις λεφτα και λεφτα γιοκ.Γι αυτο και προωθειται ο κιτσος ο λεβεντης , οι αραβες ελ αχμαν ατσι ,ο μαχμουτ μπελι ,και ο μεχμετ αλαν.Με αυτην την τριπλετα θα τσακισουμε ολες τις Ευρωπαικες ομαδες.Τρεμετε Ευρωπαιοι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...