roumeliotis

Carwiz

Παραδέχεται ο Μαρτίνς αλλά...

casino loutrakiou
redwell

Την ικανοποίησή του για την αμυντική εικόνα και τον προβληματισμό του για την δημιουργική και επιθετική παρουσία της ομάδας στο Αγρίνιο εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα με 2-1 για το πρώτο ματς των "8" του Κυπέλλου:

«Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα στα Γιάννενα. Περνάμε μια δύσκολη φάση και τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, αλλά συνεχίζουμε»...

Τάδε έφη ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος παραδέχεται αυτό που βλέπουμε όλοι, την έλλειψη καλής μπάλας και αποτελεσμάτων, όμως παραμένει αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Περιμένει αντίδραση από τους παίκτες και τη σταδιακή επιστροφή των απόντων για να ξαναβρεί η ομάδα την χαμένη της ταυτότητα.

Όπως λέει και ξαναλέει είναι μια δύσκολη περίοδος αλλά ο Ολυμπιακός θα βρει το δρόμο του στη συνέχεια και θα κατακτήσει τον τίτλο ενώ θα κυνηγήσει και την συνέχειά του στο Κύπελλο και φυσικά το Europa League.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

19 σχόλια

  • James 7
    James 7 Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο άλλος πανηγυρίζει, και το δικαίωμα του το δώσε ο πρόεδρος όπως και σε πολλούς άλλους! Τα γλέντια θα έρθουν σίγουρα, το θέμα είναι ότι εγώ δε θα χαίρομαι που θα δικαιωθω γιατί είμαι Ολυμπιακός! Όταν θα έρθει ο επόμενος θα δούμε και θα κρίνουμε, όπως συγκρίνουμε με τους πριν!

  • Νic
    Νic Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 21:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδη αγαπητο σαιτ οταν εννοείς μπακ-απ του Ρεαμπτσιουκ εννοείς για αλλαγή του?Δηλαδή χειροτερό του?Αμ τοτε μιλαμε για παγκοσμιο διδυμο αριστερων μπακ σε μια ομαδα που παιζουν μπαλλα και οχι ποδοσφαιρο .Και μετα απορουμε γιατι ο ακατεργαστος δεν καταφερε τιποτα περισσοτερο απο τον Χασι τον αλβανοβελγο προπονητή στην Ευρωπη ,μονο που εκεινον τον διωξανε νωρις κι ας ειχε επιτυχημενη πορεια σε μια Αντερλεχτ ,ενω τουτος δεν εχει να επιδειξει κανενα εργο γιατι απλουστατα δεν εκπαιδευτηκε σε κανενος το κεφαλι περαν της κεφαλης του Δαφνοστεφανωμενου κι απορω πως οι φωτογραφιες τον εχουν ακομα με μαλλι και δαφνες.

  • Johnker7
    Johnker7 Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 20:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal σας προκυπτει οτι ο Μαρτινς δεν επιθυμει την αποκτηση αριστερου μπακ κ οτι θελει να στηριξει τον Κιτσο?Αν οντως το θελει ,ο ;νθρωπος ειναι επικινδυνος.Αν το κανει λογω διοικησης να βγει κ να το πει.

    REDGOAL: Μας προκύπτει ότι από το καλοκαίρι θέλει μπακ απ του Ρέαμπτσιουκ

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Μαρινάκη το είχα γράψει κι άλλη φορά το επαναλαμβάνω και τώρα. Δυστυχώς πιάσαμε πάτο κι αυτό το χάλι του ολυμπιακού που βλέπουμε σήμερα δεν πάει άλλο. Σας παρακαλούμε πάρα πολύ αν καρδιόλατο είναι δυνατόν να ψάξετε να βρείτε επενδυτή να πουλήσσρτε την ΠΑΕ για να ξαναδούμε παλι εμείς οι φίλαθλοι μπάλα. Το θέαμα που παρακολουθούμε τελευταία δύο χρόνια είναι αισχρό και δεν περιγράφεται με λόγια. Τα λόγια πιστεύω να είναι περιττά Αφού το ξέρετε κι εσείς και το είδα με τα μάτια σας ότιξεφτιλιστήκαμε και αποκλειστικά με Από την είσοδο στο τσάμπιονς league στο δρόμο στα προκριματικά χάνοντας από τα βουλγαρικά χωριά Με μηδενική εμφάνιση και το ποδόσφαιρο που δε βλέπεται.Το ίδιο βέβαια και στη συνέχεια με τις εμφανίσεις στο Europa league.
    δυστυχώς με αυτούς τους παίκτες που φέρατρ τα τελευταία χρόνια και σήμερα τους ονομάσατε και εσείς οι ίδιοι ´ χαρτιά υγείας ´ αυτά που βλέπουμε σήμερα είναι Δυστυχώς το ίδιο επανάληψη χαρτιά υγείας δηλαδή νούμερο δύο.
    Αν πραγματικά κάποιος ουδέτερους φιλάθλους ανοίξει το βίντεο και δη της φάσει του ολυμπιακού παναθηναϊκού προχθές που παίξαμε στη λεωφόρο Θα μπορείς εσύ και θα μείνει άφωνος για ένα πράμα, για ένα πράμα ότι ο παναθηναϊκός έπαιζε μονότερμα Τον ολυμπιακό. Και θα αναρτηθεί ακόμη μια φορά ότι άραγε ο παναθηναϊκόςμε ποια ομάδα.έπαιζε μόνος του .Στο γήπεδο δημιουργούνται στο σε πολλές φάσεις. Ο ολυμπιακούς Άραγε που βρισκότανε υπήρχε πραγματικά μέσα στο γήπεδο.Επαναλαμβάνω με τις φάσεις που βλέπεις μέσα στο γήπεδο στο βίντεο Υπήρχε ομάδα του ολυμπιακού μέσα στο γήπεδο . μηδέν φάσεις παρακαλώ κύριε Μαρινάκη ,ούτε ένα κόρνερ ούτε ένα σουτ μηδέν Προσφορά μηδέν θεία άμα μηδέν παιχνίδι μηδέν μπάλα. αυτό δεν το χούμε δει ποτέ στη ζωή μας ,τόσα χρόνια που ζήσαμε και αγάπηςσαμε τον ολυμπιακό του Γουλανδρή την αξιοθαύμαστη εκείνη ομάδα .
    βλέπουμε σήμερα και ντρεπόμαστε γι’αυτό το χαλί που βλέπουμε σήμερα αν είναι δυνατόν Αυτοί οι παίκτες που φοράνε σήμερα φανέλα του ολυμπιακού που τους δώσετε να φοράνε αν πραγματικά είναι παίκτες του ολυμπιακού αποκλείεται.
    διότι αυτοί οι παίκτες δεν έχουν καμιά σχέση με την ιστορική και δοξασμένη ομάδα που ζήσαμε που αγαπήσαμε που μας έκανε τρελά ερωτευμένος να βλέπουμε και να τρέχουμε στο γήπεδο να την παρακολουθήσουμε και να την χαζέψουμε.
    Θα ξέρετε κι εσείς ο ίδιος πως ήτανε η δοξασμένη ιστορική ομάδα του ολυμπιακού επί εποχής Νικόλα Γουλανδρή και πως είναι σήμερα
    ο αείμνηστος Νίκος Γουλανδρής είχε μια επιθυμία παρακαλώ να βλέπει την ομάδα δοξασμένη Μια ομάδα όνειρο χάρμα ιδέστε μια ομάδα πλήρης σε όλες τις γραμμές . Έχοντες και το μεγάλο Καημό και την μεγάλη χαρά και επιθυμία να ικανοποιεί Τους εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο ολυμπιακούς φίλαθλος ,να βλέπουν μια ομάδα χάρμα ιδέστε και να χαίρονται.
    Το ίδιο πρέπει να πω και για το Σωκράτη Κόκκαλη που έφερε πραγματικά παιχταράδες στην ομάδα Και προχωρήσε η ομάδα και στο τσάμπιονς league και έφτασε μια ανάσα να προχωρήσει και να προκριθεί στους τέσσερις του Champions League.
    που λόγω της επιρροής του αέρος δεν προκριθήκαμε κατά της Γιουβέντους αλλά για μένα Σωκράτη Κόκκαλη μπράβο ΔΟΥ η Ομάδα μας ήταν σα να έχει προκριθεί στους τέσσερις Παίζοντας με τους παιχταράδες μαςπολύ ωραίο ποδόσφαιρο.
    Και μπράβο σου Σωκράτη Κόκκαλη που προχθές διάβασα σε εφημερίδα αθλητική ότι ολυμπιακός ήτανε μία ανάσα για να φέρει τον πρώην αρχηγό της Μπαρτσελόνα Και σημερινό προπονητή της Manchester city Τον ανεπανάληπτο Γκαρδιόλα Που θα τον ανέβασε στα ύψη βέβαια. με το ασύλληπτο ποσό της εποχής εκείνης εξίμισι εκατομμύρια ευρώ το χρόνο που να φανταστεί κανείς ότι Ο μεγάλος Τζοβάνι
    πληρωνότανε τρεισήμισι εκατομμύρια το χρόνο.
    αλλά στο τσακ απέτυχε η μεταγραφή Του Γκαρδιολα Την τελευταία στιγμή ενώ το ιδιωτικό αεροπλάνο του Κόκκαλη ηταν έτοιμος να παει να απογειωθεί στην Ισπανία Μπαρτσελόνα .
    αλλά τελευταία στιγμή δυστυχώςο παίκτης προτίμησε να πάει Ιταλία. αλλά Μετράει για μένα η μεγάλη θέληση και το μεγάλο Όραμα του Κόκκαλη να θέλει να φέρει τέτοιο παίκτη φτιάξει το μεγάλο μπαμ και να φέρει στο λιμάνι του ολυμπιακού . αντί γι’ αυτό μετά πήρε τον Καρεμπέ.στο φινάλε όμως μετράει και το βασικό νόημα Ότι ήθελε με κάθε μέσο να εκπληρώσει την επιθυμία και τον παλμό των ολυμπιακών φιλάθλων φέροντας στο λιμάνι παιχταράδες μεγάλης αξίας που να κάνουν πραγματικά τι διαφορά στην ομάδα.
    Διότι τόνιζε πάντα ότι ο ολυμπιακός Στο παρελθόν και πάντα στην δοξασμένη ιστορία τουείχε πάντα πολύ μεγάλους παιχταράδες .και του αξίζει η ομάδα να έχει πάντα παιχταράδες μέσα στο ρόστερ του πάντα .
    αυτό το ήξερε και πάντα το έφτιαχνε Πραγματικότητα και μπράβο του ακόμη μια φορά.
    Στο μοναδικό Ελαττωμάτων που το βρίσκω εγώ ήταν ότι ο Γουλανδρής ήθελε τον ολυμπιακό πλήρης σε Όλες τις θέσεις από τερματοφύλακα μέχρι αριστερό εξτρέμ . ο Σωκράτης Κόκκαλης ήθελε πάντα να παίρνει αστέρες μεσοεπιθετικούς διότι πάντα τόνιζε η επιθετική παίκτες κάνουν τη διαφορά Και δεν πρόσεχε πότε να παίρνει αμυντικούς Παίκτεςπου. σ’ αυτό είχε ένα σφάλμα διότι την άμυνα την Ξεχνούσε και την αμέλησε πραγματικά Δηλαδή στη θέση του σέντερ μπακ λίμπερό και τερματοφύλακα διότι αν στη θέση του σέντερ-μπακ Ανατολάκη και λίμπερό Κοντη είχαμε δύο παικταράδες και βασικό τερματοφύλακα και όχι τον Ελευθερόπουλο τότε πιστεύω ότι πραγματικά ο ολυμπιακός θα μπορούσε να πάει Πάρα πολύ ψηλά και ίσως ονειρώδης Γιατί όχικαι στο τελικός του Champions League.

    Γι’ αυτό κύριε Μαρινάκη αφού δεν μπορείτε να κάνετε το όραμα του ολυμπιακού πραγματικότητα και έγινε η ομάδα μας πραγματικά σουπερμάρκετ και χτύπημα μανατζαραίων, τότε θα έλεγα καλύτερα να πουλήσετε Επαναλαμβάνω την παε να την δώσετε την ομάδα σε νέο επενδυτή και να ξαναδούμε παλι μπάλα.
    διότι αυτό το χάλι δεν ξανά βλέπετε άλλο , να πάρει ολυμπιακός μετά και ένα σωστό προπονητή και όχι αυτόν τον ελεεινό προπονητή που δεν ξέρει Που πάνε τα τέσσερα και δεν έχει εξέλιξη ένα παίκτη από τις ακαδημίεςΤίποτα. Άλλωστε στην Πορτογαλία μόνο μικρομεσαίες ομάδες Προπονούσε Και πότε πρωταγωνιστιικη ομάδα.
    Φεύγοντας μην ξεχνάτε να πάρετε και τον κύριο Καρεμπε μαζί σας διότι σαν τεχνικός διευθυντής απέτυχε πλήρως με το όραμα που είχε μαυτους τους παίκτες με αυτό το αισχρό ποδόσφαιρο που αποδίδει ομάδα εδώ και χρόνια .να πάει λέει να κατακτήσει το Europeleague. Δεν ξέρω τι όνειρα βλέπει Και σε ποιο κόσμο ζει.
    Γεγονός είναι ένα πράγμα μόνο ότι , Ο ολυμπιακός δεν αξίζει αυτό το χάλι . θέλουμε Να έρθει ένας επενδυτής άξιος με όραμα που να ξέρει και μπάλα και να οδηγεί στην ομάδα εκεί που την αξίζει. να φέρει την ομάδα εκεί που της αξίζει με σωστό προπονητή με σωστούς παίκτες που να αξίζουν να φοράνε και δοξασμένη αυτή η φανέλα του ολυμπιακού Με σωστό βέβαια προγραμματισμένο σκάουτινγκ.
    Ο Ολυμπιακός δεν αξίζει να γίνεται σουπερμάρκετ , ούτε αφρικανική Παροικιά.
    Αυτοί οι παίκτες που Φέρατε στην ομάδα και παίζουν σήμερα στην ομάδα αν εξαιρέσουμε τον έλαΡάμπιτ Υπόλοιποι δεν αξίζουν ποτέ να φοράνε την φανέλα του ολυμπιακού. Περιττό να τονίσω ότι επί εποχής Γουλανδρή και του Κόκκαλη Αυτοί οι παίκτες που φόρεσαν τα τελευταία Χρόνια Με τόση ευκολία την φανέλα του ολυμπιακού δεν θα Περνούσαν ούτε έξω απ’ το Καραϊσκάκη.

    Καλησπέρα σας με υγεία και καλή χρονιά σε όλους.

  • Νic
    Νic Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως ένα ειναι σίγουρο. Οι παραδοσιακοί οπαδοί του Θρύλου το κόψανε το γήπεδο η μαλλον μας το κόψανε. Μείνανε οι ωσαναδες οι ελιές με δακο, οι αλυκές αλατιου Μεσολογγίου και τα τούνελ του μυστηρίου. Ας βολευτούμε με αυτούς και πρόσφατα με τους απαραδεκτους σε επανάληψη. Ένα Martini bianco με ελιά αλά 007 παρακαλώ. Ε ρε γλέντια.

  • Νic
    Νic Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 19:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ορθη επανάληψη. Ακόμα στου Ρέντη είναι ο ακατέργαστος; κάποιος στην διοίκηση λειτουργεί με χρονοκαθυστέρηση. Περνάει;

  • Νic
    Νic Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγαυροι τώρα με την πανδημία χάθηκαν πολλά μπικικινια και κάπως πρέπει να αναπληρωθουν για να επιβιώσουν οι ομάδες και ο πιο νυκοκυρης απ"ολους είναι ο τίγρης και ας μην το παραδεχομαστε.........

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, θα συμφωνήσω σε πολλα με τον Πατροκλο7 παρότι συμφωνώ και μαζί σας οτι ο ισσοπεδωτισμός ειναι κακο πράγμα.
    Ο Μαρινάκης δεν μπορεί να πει κανεις οτι δεν εχει βαλει λεφτα και εστω στο minimοum στα ματια καποιας μεριδας κοσμου, εβαλε λεφτα σε διαφορους τομείς στους οποίους δε μπορουμε να μην πουμε οτι ΒΟΗΘΗΣΕ στο να γινει ο συλλογος μεγαλύτερος τοσο στο ποδόσφαιρο οσο και στα ερασιτεχνικα τμηματα. Αλιμονο...

    Ομως, το κομμάτι του ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επιτρέψτε μου και εμένα να θεωρώ οτι το εχει πάρει αψηφιστα.
    Σε βαθος χρονου φυσικα και μπορουμε να θυμηθούμε επιτυχίες, πρωταθλήματα κυπελα και καλους παίχτες. Ομως σε ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν εχει καταφερει να πετύχει ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ. Με τα οποια + και - εννοείται που ειχε και αυτος.
    Ζησαμε ΕΠΟΧΕΣ ΜΑΓΕΙΑΣ....παιχταραδες καθε καλοκαιρι και καθε 11άδα εποχής Κοκκαλη.
    Ζησαμε ευρωπαικές βραδιές εντυπωσιακές, μια αλλη εποχή, δυσκολη επισης, με το οποιο κομπλεξ εκτος εδρας αλλα οι επιτυχίες ηταν σημαντικές. Προκρίσεις στους 16 του C.League, στους 8...που ποτέ δεν σημειώθηκαν επί Μαρινάκη.
    Ο πήχης εχει πέσει. Η Κοροιδία πάει συννεφο. Παράγοντες που δε τους σεβεται κανεις. Δημοσιογραφοι τσιράκια που κανουν το ασπρο μαυρο....και μια αδιαφορία για οσα συμβαίνουν που χτυπάει ΚΟΚΚΙΝΟ!
    Αν με θεωρείτε κι εμένα ισσοπεδωτή, οκ, δικαιωμα σας. Αλλωστε εμενα με ξερετε για τις αποψεις μου και δε περιμενω να συμφωνησουμε η να διαφωνησουμε τωρα. Με σεβασμο παντα!
    Ο Πατροκλος δεν λεει καπου κατι λαθος.
    Οτι καλος παίχτης εχει ερθει ειναι σε μεγάλη ηλικία η φτηνος. Ειδαμε πχ εναν Βαλμπουενα και μειναμε σε αυτον. Αντι να παραδειγματιστουν και να φερουν κι αλλους μειναμε με εκεινον 3 χρονια να παιζουμε εχει παει ο ανθρωπος 37 ετων. Ημαρτον!
    Οτι τυχει κι οτι κατσει ειναι οι ανθρωποι στις μεταγραφές. Μας εχουν πονέσει τα ματια μας!
    Οπως καποτε ο Κοκκαλης εφερνε 10 παιχτες και απο αυτους οι 2 ηταν παλτα....τωρα στους 10 οι 2 βγαινουν καλοι.
    Πλανο υπαρχει? Η μονο μεγαλα λογια. Δεν ντρεπονται να μιλάνε για τελικους Ευρώπης και κουραφέξαλα οταν δε μπορουν να φτιαξουν ομαδα ΙΚΑΝΗ ΜΙΑ ΡΗΜΑΔΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ 16 στο ΕUROPA LEAGUE ? ? ?
    Πουλάνε παιχτες μετριας αξίας, υπερεκτιμημένους, με ποσα στα 15 εως και 20 μυρια. Πχ Ρετσος....Και απο τα λεφτα αυτά που βγάζουν δε βαζουν ουτε το 1/3 να φερουν ενα παιχταρα αντικαταστάτη. Καποτε τουλαχιστον ηταν πιο διαφορετικες εποχες και δυσκολοτερες οι μεταγραφές και οι πωλήσεις και ενώ ειχαμε παιχταραδες δε τους πουλαγες.
    Τωρα το θεωρουμε μαγκια. Αλλα μαγκια θα ηταν να καλυπτοταν το κενο τους.
    Καποτε μπορει να μη πουλαγαν οι ομαδες του Κοκκαλη....αλλα οποτε χρειαζοταν παιχτης τα εσκαγε ο Προεδρος και τον εφερνε!
    Λοιπον, ας μην τους ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ τους σημερινους. Εχουν κανει τραγικα ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΛΑΘΗ. Αν τα θεωρησουμε "λαθη".
    Προσωπικά....δε ξερω για αλλους....ΔΗΛΩΝΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Δεν μπορω να χαρώ πρωταθλήματα το ιδιο οπως καποτε οταν για ανταγωνιστές μου εχω τα σκορποχώρια της Αεκουλας και του Βαζελου και ενος φωτοβολίδα 2 ετων ΠΑΟΚ. Ντροπή και μόνο ντροπή τα περισσοτερα αποτελέσματα μας κοντρα σε αυτους ειδικοτερα τη τελευταία 7ετία! ! !

  • pan
    pan Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 18:52 Σύνδεσμος σχολίου

    αυτος ο ...τυπος ειναι προπονητης του ολυμπιακου...το ειδαμε και αυτο κυριοι!

  • Αλεπού
    Αλεπού Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 18:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι πεις εσύ mountains...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...