roumeliotis

Carwiz

«Δεν πήγα Κόπα Άφρικα για μια παρεξήγηση»

casino loutrakiou
redwell

Για την απουσία του από το Κόπα Άφρικα, γιαντο γεγονός ότι δεν διανύει την καλύτερή του σεζόν και πολλά ακόμα μίλησε ο κεντρικός χαφ του Θρύλου, Μαντί Καμαρά, στη NOVA. Πιο αναλυτικά τόνισε:

«Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Αυτό συμβαίνει σε κάποια παιχνίδια. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Υπάρχουν στιγμές που ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να περνά λιγότερες καλές στιγμές ή περισσότερες καλές στιγμές.

Αυτό που μπορώ να πω για εμένα είναι ότι συνεχίζω να δουλεύω για να δώσω στον εαυτό μου και τον σύλλογο ό,τι μπορώ για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει να μην είσαι καμιά φορά στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ή να είσαι σε πολύ καλή κατάσταση.

Πάντα προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πράγματα θετικά και γι' αυτό δεν νιώθω απογοήτευση. Έχει γίνει μια παρεξήγηση. Στην προηγούμενη κλήση είχα ζητήσει να μείνω εκτός γιατί είχα πόνους και προτίμησα να μείνω για την αποκατάσταση.

Εκείνοι ίσως πίστεψαν ότι προσπαθώ να αποφύγω τη διαδικασία της εθνικής, το ταξίδι και την παρουσία μου εκεί. Μαζί με τον Φρανουσουά εξήγησα στους ανθρώπους της εθνικής ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ό,τι κι αν έχει συμβεί θέλω να πιστεύω πως έχει γίνει για καλό.

Κρατάω θετική στάση. Δουλεύω και προπονούμαι για να ξεπερνάω τα προβλήματα. Είχα ενοχλήσεις, προτίμησα να μην ρισκάρω. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να πάω, αλλά δεν ήθελα και να παρεξηγηθεί η στάση μου».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

1 σχόλιο

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    εγω πάντως που είμαι καχύποπτός συμπαιρένω ότι εκει οφείλετε η ξενέρα του Καμαρα. Του ζήτησαν απο τον Ολυμπιακο να μην πάει για τα φιλικα κι εκεινος δεχτηκε και στα καπάκια του είπα απο την ομόσπονδια ότι κόβετε απο την τελικη φάση και εκει στράβωσε . Ουτε μεταγραφή ήθελε ούτε ντεφορμε είναι .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...