roumeliotis

Carwiz

«Θα το ξαναπώ, δεν έχει κριθεί τίποτα»

casino loutrakiou
redwell

Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που θα γίνει την Κυριακή (09/01, 19:30) στον Πειραιά, την ισοπαλία με Απόλλωνα, τις πολλές απουσίες, τα μεταγραφικά και πολλά ακόμα σχολίασε ο Πέδρο Μαρτίνς στις καθιερωμένες του εβδομαδιαίες δηλώσεις στη NOVA. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε...

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Σκοπεύω να πω ξανά αυτό που λέω πάντα. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα και μπορούμε να χάσουμε βαθμούς από τον οποιοδήποτε αντίπαλο ανά πάσα στιγμή. Την περασμένη φορά παίξαμε σε ένα γήπεδο που δεν περιμέναμε και δεν είχαμε προβλέψει.

Δεν σκοπεύαμε να χάσουμε βαθμούς, όμως στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε ότι έχουμε κατακτήσει το οτιδήποτε.

Πρέπει να το ξεπεράσουμε, να αναλύσουμε καλά τι συνέβη και τι έφταιξε και στη συνέχεια να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σοβαροί κόντρα στον Αστέρα, είναι μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, η οποία αναμένεται να μας δυσκολέψει».

Για το τι διαφορετικό παιχνίδι περιμένει από τον Αστέρα: «Θα είναι πολύ διαφορετικό γιατί οι δύο ομάδες διαφέρουν, έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Απόλλων παίζει χαμηλά, περιμένει στο δικό του μισό, παίζοντας κλειστό παιχνίδι, περιμένοντας τις αντεπιθέσεις.

Ο Αστέρας παίζει ανοικτά και πιο επιθετικά, είναι μια ομάδα που προσπαθεί να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Θα δούμε διαφορετικό παιχνίδι με τον Αστέρα, καθώς με τον Απόλλωνα παίζαμε όλη την ώρα στα 25 μέτρα».

Για τα προβλήματα που παίζει η ομάδα: «Αυτή τη στιγμή έχουμε τα γνωστά προβλήματα και μια ανησυχία για την περίπτωση του Μπουχαλάκη. Ελπίζουμε ο Σωκράτης αύριο να έρθει και να δώσει τις απαντήσεις που ελπίζουμε ότι θα δώσει και περιμένουμε».

Για το ότι ήταν ο Πορτογάλος προπονητής με τις περισσότερες νίκες μέσα στο 2021 και τον στόχο του για το νέο έτος: «Ακόμα περισσότερες νίκες με τον Ολυμπιακό, να κερδίσουμε περισσότερα πράγματα και χρόνο με τον χρόνο περισσότερες νίκες και περισσότερα κατορθώματα».

Για τα μεταγραφικά: «Από την προηγούμενη συνέντευξη δεν υπάρχει τίποτα νεότερο αυτή τη στιγμή».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • Nic
    Nic Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022 13:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι πεις εσύ.Ο ειδικός είπε να μην σού πάμε κόντρα.

  • t-RED-dy
    t-RED-dy Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022 12:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ +11 ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ....

  • Πανόπουλος Γιωργος
    Πανόπουλος Γιωργος Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλαξε μυαλά Πέδρο στο πόσο σκληρά προπονεις την ομάδα,άλλαξε μυαλά στο εάν και ποιοι παίκτες είναι κομβικοι στα πλάνα σου.
    Δεν γίνεται η ένταση των προπονήσεων να προσαρμοζεται στα μπορώ του Σωκράτη,του Ματιέ,του Αβραάμ και του Ελ Αραμπι..Των 35+...
    Βάλτους σε άλλο γκρουπ τους Μαθουσάλες και τρέξε τους υπόλοιπους .
    Και πάρτε το αλλιώς στις μεταγραφές.
    Δεν είναι δυνατόν ο θρύλος να ψωνίζει μόνο από Πορτογαλία λόγω Πέδρο η μόνο Αφρικανούς από Γαλλία λόγω Καρεμπέ Μοντεστο.
    Ποδόσφαιρο υπάρχει και αλλού.Και να πεις ότι ψωνίζοντας από αυτές τις δύο αγορές που υποτίθεται οι υπεύθυνοι γνωρίζουν καλύτερα δεν τρώγαμε φολες να το καταλάβω.
    Έλα όμως που οι δύο τελευταίες ακριβές αγορές ο Πέπε και ο Ονιεκουρου ,ήταν από αυτές τις δύο χώρες,και αποδεικνύονται τραγικές...

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022 00:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα το κατάλαβες προφεσόρ ότι δεν έχει κριθεί τίποτα; Ναι αλλά όταν έχασε το αεκ στο οακα από τον οφη βγήκαν όλα τα φίλα προσκείμενα στον ολυμπιακό δημοσιογραφικά μέσα να διατυμπανίζουν ότι τελείωσε το πρωτάθλημα και το πήραμε ήδη αφού είμαστε μπροστά +11. Τώρα να σε δώ που σφίξανε οι κ...λοι τι θα κάνεις. Γιατί αν καταφέρεις και το χάσουμε, παρ΄όλο που είμαστε ακόμη στο+9, θα σου απονείμουμε το παγκόσμιο βραβείο της χασούρας.

  • M.S 7
    M.S 7 Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντί να ζητήσεις 2-3 παιχταραδες όπως θα έκανε κάθε Σωστος προπονητής μας λες ότι είμαστε πλήρεις και ανησυχία για Μπουχαχαλάκη προφερεσορα του να μην πώ..... Δυστηχως η φετινή χρονιά θα πάει όλη ετσι Δεν βλέπω καμία βελτίωση.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display