roumeliotis

Carwiz

Πονοκέφαλοι... Μαρτίνς ενόψει Αστέρα Τρίπολης

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός μετά την απώλεια δύο βαθμών στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα, ματς στο οποίο ήταν κάκιστος σε απόδοση, έχει στρέψει την προσοχή του στο επικείμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στον Πειραιά για την Super League.

Τα προβλήματα για τον Πέδρο Μαρτίνς δεν λείπουν καθώς ξανά οι απουσίες θα είναι αρκετές ως πολλές. Δεδομένα θα απουσιάσουν οι Σισέ, Αγκιμπού, Κούντε, Γκάρι και Ονιεκούρου, που ρίχνονται στη μάχη του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ο τραυματίας Φορτούνης και ο εκτός πλάνων Σεμέντο.

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που έχει μια κάκωση στον ταρσό από το ματς της Ριζούπολης, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από τα τεστ για κορονοϊό, καθώς είχαν προσβληθεί οι Λαλά, Ανδρούτσος, Ρόνι Λόπες, ενώ στον... αέρα παραμένει και ο Παπασταθόπουλος ο οποίος έχει ενοχλήσεις.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

7 σχόλια

  • kasavetis
    kasavetis Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Αναμενόμενη η κοιλιά της ομάδας. Γνώριζαν για το κόπα άφρικα και γνώριζαν για τον κορωνοϊό (όλο και κάποιος παίκτης θα κολλήσει). Δεν έκαναν όμως τίποτα μέχρι τώρα. Το κενό του Αγκιμπού Καμαρά φαίνεται ενώ και ο Σισέ είναι απώλεια κατά τη γνώμη μου γιατί ήταν σταθερός και έβαζε και γκολ. ΑΠό την ομάδα λείπουν τουλάχιστον 5 παίκτες πρώτης γραμμής. Σίγουρα στα χαφ υπάρχει κενό αφού ο Μαντί Καμαρά δεν τραβάει φέτος (μάλλον ήθελε μεταγραφή το καλοκαίρι, δεν του έκατσε και κωλοβαράει), θέλουμε σίγουρα κεντρικό μπακ, αριστερό μπακ, δεκάρι και 1 εξτρέμ τουλάχιστον. Ας κινηθούν άμεσα να φέρουν 3 παίκες τουλάχιστον γιατί η ομάδα δεν τραβάει - φάνηκε αυτό στη Ριζούπολη όπου δεν κερδίσαμε τα δεύτερα του υποβιβασμένου Απόλλωνα.... αυτή είναι η αλήθεια κι όποιος δεν την βλέπει εθελοτυφλεί....

  • Redbullet
    Redbullet Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 17:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν καταλάβουν στη διοίκηση πως ο συγκεκριμένος προπονητής έχει φτάσει ταβάνι και δεν έχει τίποτα άλλο καλό να προσφέρει τοτε μπορεί να ξαναδούμε μπάλα της προκοπής !!! Το χάλι αυτό που βλέπουμε από την αρχή της σεζόν είναι καθαρά δικό του δημιούργημα..Οι εμμονές και τα κολλήματα του μόνο κακό κάνουν στην ομάδα..

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Γι αυτό τα κεφάλια μέσα και παίξτε μια υποφερτή μπάλα μπας και δούμε λίγο φως. Τα κιτρινόμαυρα φιδάκια έχουν αναθαρρήσει και ευελπιστούν σε τυχόν στραβοπατήματά μας.

  • Mike7
    Mike7 Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 14:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει ο Ολυμπιακος(με την ευρύτερη έννοια της λέξης Ολυμπιακός να περιλαμβάνει τους πάντες και τα πάντα).Redgoal χωρίς να θέλω να φανώ κάπως δεν αναφερομαι σε εσενα….

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μονο προβλημα στα υψηλα κλιμακια της ομαδας απο το ματς της Ριζουπολης,ειναι οτι ο βασιλιας φανηκε γυμνος απο παιχταραδες.. Σαν να ηταν ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι για τον κοσμο της ομαδας,σε μια χρονια αλλεπαλληλων μετριοτατων εμφανισεων..
    Καλοι λοιπον στην επικοινωνια κατω εκει στην πλατεια Αλεξανδρας,εστιαζουν στο αφηγημα οτι ολοι (παικτες ,ομαδα και προπονητης) δεν ειναι αυτο που εδειξαν με τον Απολλωνα,αλλα πολυ... καλυτεροι.
    Και ομως, την δεδομενη χρονικη στιγμη,αυτοι ειναι.Και τα κενα της ομαδας παραμενουν τα ιδια,και αυτα δεν καλυπτονται ουτε απο Λοβερες,ουτε απο Βρουσαιδες στα εξτρεμ ,ουτε απο αργοκουρουτες Μπουχαλακηδες στα χαφ ,ουτε απο αναπληρωματικους αριστερους μπακ του.. Ρεαμπτσιουκ στις πτερυγες,ουτε βαζοντας ως 10αρι τον παλαιμαχο Βαλμπουενα σε ρολο Ελ Σιντ.
    Σκοτωστε το ...θηριο τωρα του Αστερα στην μονομαχια του Ελ Πασο,και τα λεμε εν οψει Λεωφορου απο εβδομαδα...

    REDGOAL: Δηλαδή φίλε η ομάδα έπαιξε βάσει δυνατοτήτων στη Ριζούπολη; Δεν συμφωνούμε. Αν έπαιζαν σε υψηλές στροφές θα ρίχναμε 3 για πλάκα. Απλά δεν έπαιξαν τίποτα. Λες και πήγαν για ποδοβόλεϊ στην παραλία κατέβηκαν και το πλήρωσαν

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 11:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγά τα προβλήματα. Μπορούσε να τα καλύψει άνετα , αλλά είναι άρρωστος με τις εμμονές του. Οι μόνοι που του λείπουν πραγματικά είναι ο Αγκιμπού , άντε και να δεχθώ και ο Σισέ. Αυτός όμως αισθάνεται ανασφάλειες επειδή θα του λείπει ο Μπουχαλάκης και αρρωσταίνει στην ιδέα ότι θα αναγκασθεί να χρησιμοποιήσει τον Σουρλής.

  • M.S 7
    M.S 7 Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 11:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε οχι ρε ο Μπούχα Ο μάγος της μπάλας, Ο Ρεδόντο τεράστια απώλεια δεν θα κοιμηθούμε το βράδυ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display