roumeliotis

Carwiz

«Δεν θα ανεχτώ τέτοια εμφάνιση ξανά»

casino loutrakiou
redwell

Με... σκληρή γλώσσα μίλησε στογα παίκτες του στον Ρέντη μία μέρα μετά την κάκιστη εμφάνιση του Ολυμπιακού και την ισοπαλία με τον Απόλλωνα εκτός έδρας ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε μεταξύ άλλων:

«Είμαστε ο Ολυμπιακός και δεν υπάρχει η δικαιολογία ότι μας λείπουν παίκτες. Ειδικά όταν παίζαμε με έναν αντίπαλο με τόσες απουσίες. Δεν θα ανεχθώ τέτοια εμφάνιση ξανά.

Θα παίζουν όσοι δείχνουν ότι αξίζουν και ότι τα δίνουν όλα για τη φανέλα. Όσοι δείχνουν την εικόνα που θέλουμε όλοι μας. Δεν είχαμε ψυχή, πάθος και όλα όσα έπρεπε. Δεν ήταν εμφάνιση αυτή. Δεν ήταν εμφάνιση αντάξια Ολυμπιακού.

Ο αντίπαλος είχε περισσότερη ψυχή και ας είχε τόσες ελλείψεις. Δεν πρέπει να επαναληφθεί τέτοιο ματς από την πλευρά μας» τόνισε ο Ίβηρας τεχνικός ο οποίος γενικότερα έκανε σκληρή κριτική και σε ατομικό επίπεδο και σε ομαδικό.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστω για την απάντηση . Εγω δεν το είπα για να σε προσβάλω . Ομως η ίδια δήλωση μεταφέρθηκε σε τουλάχιστον 4 media , δεν νομίζω να μιλάτε όλοι με τον ίδιο .
    Τουλάχιστον αυτο που καταλαβαίνω εγω είναι πώς εκει στην ομάδα κατάλαβαν την ενόχληση του κάσμου , σίγουρα διαβάζουνε τα media και τα σχόλια των απαδων . Σιγουρα διαβάζουνε και εσας και προσπαθουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις με το να κατσαδιασε ο Μαρτινς τους παίχτες .
    Εγω σου λέω ότι δεν τους είπε τίποτα και απλα τους είπε ότι ήταν νωθροι . Και σου λέω πως τους ίδιους θα ξαναβάλει και θα ξανακάνουνε χαλια εμφάνιση και πάλι θα τους ξαναβάλει .
    Αν θες απάντησε μου σε αυτο το ερώτημα . Ποιους εννωει όταν λέει
    "Θα παίζουν όσοι δείχνουν ότι αξίζουν και ότι τα δίνουν όλα για τη φανέλα"??
    Για μένα οι μόνες θέσεις που έχουμε πάνω απο μια επιλογη είναι αυτη του δεξιου μπάκ και του σέντερ φορ

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 09:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Παράξενα πράγματα ......αλλες φορες δε ξέρουμε καθόλου τι γίνετε στην προπόνηση , αμα γίνει κανενα πειθαρχικο για παράδειγμα , κι άλλες μαθαίνουμε αυτολεξη τι λέει ο Μαρτινς στους παίχτες !!!!
    Redgoal πώς την έχουμε αυτη την πληροφορια ? Αν θές να μας πείς . Ησουν εκει ή τισ δηλώσεις τις μοιράζουν απο την ομάμα σαν non paper?

    REDGOAL: Δεν ήμασταν εκεί φίλε. Με άτομα που ήταν παρόντες μιλάμε και εμείς και όλοι οι ρεπόρτερς. Ενίοτε δίνει ενημέρωση και η ομάδα...

  • Jim
    Jim Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 09:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Προφεσορα απο το καλοκαίρι μεχρι σημερα εχεις δει τίποτα Καλο γιατι εμεις δεν έχουμε δει με εξερεση το παιχνίδι στην Τουρκία και στο οακκα σε όλα τα άλλα παιχνίδια ειστε ενα τουρλουμπουκη χωρίς αρχή και τέλος μου φαινετσι έχετε χορτασει χρημα και δοξα και τα εχετε γραψει ολα ελπιζω μην αργηση να κατεβη ο προεδρος στου ρεντη μηπως σωσει τιποτα γιατι αν συνεχιστει αυτο το χαλί παιζει να χάσουμε το πρωτάθλημα και τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος

  • ΘΡΎΛΟΣ 7
    ΘΡΎΛΟΣ 7 Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 09:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα ίδια λέει συνέχεια κ την επόμενη αγωνιστική ξαναβάζει τους ίδιους.Θα μου πεις έχει άλλους;Με Κοπα Άφρικα κ κορονοιο οι ίδιοι θα ξαναπαιξουν.Το πρόβλημα είναι στα χαφ όπου ο Καμαρά είναι κάτω από το 50 τοις εκατό των προηγούμενων χρόνων,ο Εμβιλα και αυτός δεν είναι ο περσινός και ο Μπουχαλακης κάνει σερί λάθη.Επισης λείπει ένα δεκαρι που θα ανοίξει τις άμυνες,θα δώσει μια κάθετη και θα ομορφυνει το παιχνίδι.Ο Φορτουνης θα τα είχε καθαρίσει μόνος του τα ματς που χάσαμε βαθμούς εκεί υπάρχει το πολύ μεγάλο πρόβλημα.

  • ΚΟΥΓΙΟΥΜ
    ΚΟΥΓΙΟΥΜ Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 08:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ
    ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΩΝΑ
    ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΙΤΛΟΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ

  • Πανόπουλος Γιωργος
    Πανόπουλος Γιωργος Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 07:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Μωρέ θα τις ανεχτεί ξανά τέτοιες εμφανίσεις,όπως τις ανέχεται από τα φιλικά τα καλοκαιριου μέχρι τώρα!
    Πώς το είχες πει ΕΣΥ ο ΙΔΙΟΣ κυριε Μαρτίνς?
    "Η εικόνα μας κάθε Κυριακή στο γήπεδο ,είναι ο καθρέφτης των προπονήσεων όλη την εβδομάδα στον Ρέντη"
    Ακριβώς αυτό κύριε Πέδρο...Προπονήσεις της πλάκας. στον Ρέντη,έναν χρόνο τώρα,εμφανίσεις τραγικές σε θέματα έντασης και Ρυθμού από παίκτες και ομάδα κάθε Κυριακή και Τετάρτη στο γήπεδο.
    Ο πρώτος που δουλεύει λιγότερο στον Ρέντη εδώ και καιρό εισαι εσύ Κ Μαρτίνς.
    Αλήθεια διπλή προπόνηση από ποτέ έχεις να κάνεις?Μετά τον Ιούλιο ,ποτέ ξανά..
    Που να τρέχεις τώρα δύο φορές στου Ρέντη μέσα στην ίδια μέρα.Κινηση,κυκλοφοριακό,άστα να πάνε...
    Εδώ γύρισαν από εφταημερο ρεπό τα Χριστούγεννα και δεν τους έκανες ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ..Κάτι που έκανες πάντα μετά ακόμη και πριν από διακοπεςτων παικτών τα πρώτα σου δύο χρόνια στην ομάδα .
    Συνέχισε ετσι χαλαρά,και όλα θα πάνε καλά..

  • M.S 7
    M.S 7 Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 06:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμείς να δούμε πόσο θ'ανεχτούμε τέτοιες εμφανίσεις Πέδρο συνέλθετε και άστα είμαστε πλήρεις Γιατί πονάνε τα μάτια μας!!

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Πέμπτη, 06 Ιανουαρίου 2022 23:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Εφόσον το ρόστερ, πλην λίγων εξαιρέσεων, είναι μέτριο, φοβάμαι ότι θα έχουμε τέτοιες εμφανίσεις στο μέλλον, εκτός κι αν ενισχυθούμε επαρκώς αυτό το μήνα στις αναγκαίες θέσεις και φυσικά αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display