roumeliotis

Carwiz

Ζοργκάν... βλέπει ο Θρύλος (video)

casino loutrakiou
redwell

Στο στόχαστρο του Θρύλου βρίσκεται ο νεαρός κεντρικός μέσος της Σαρλερουά, Αντέμ Ζοργκάν, ο οποίος είναι με την Εθνική Αλγερίας στην αποστολή για το Κόπα Άφρικα.

Ένας 22χρονος παίκτης ο οποίος ενδιαφέρει και τη Φενέρ αλλά και αρκετές γαλλικές και ολλανδικές ομάδες, με τον ίδιο να δηλώνει στον βελγικό Τύπο ότι δεν θα ήθελε να φύγει τον Ιανουάριο από την ομάδα.

Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 4.000.000 ευρώ και στην Ευρώπη πρωτοπάτησε για χάρη της Σαρλερουά το περασμένο καλοκαίρι μετά από μία τριετία στην Παραντού της πατρίδας του, ομάδα στην οποία βρισκόταν από το 2011, κάνοντας εκεί τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Με τους Βέλγους στους οποίους μετακόμισε για 2.000.000 ευρώ, έχει 20 ματς με 1 γκολ και 3 ασίστ, ενώ με την Παραντού έγραψε 9 γκολ και 5 ασίστ σε 87 συμμετοχές. Με την Εθνική Ανδρών της Αλγερίας έχει 5 συμμετοχές χωρίς γκολ ενώ είχε παρουσία σε όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας του.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

6 σχόλια

  • Βαγγος
    Βαγγος Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Διώξτε τους λίγους τις μετριοτητες και πάρτε 3 4 καλους

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 09:27 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Redgoal
    Ενταξει το Βελγιο μπορει να μην ειναι Γαλλια,αλλα δεν παυει να ειναι στην καρδια της ποδοσφαιρικης Δυτικης Ευρωπης,καμμια σχεση με την βαλκανικη επαρχια της Ελλαδας.
    Οσο για το τι δωσαμε για τον Ονιεκουρου,ακομη και αν πιστεψουμε οτι δωσανε τετοιο ποσο,μια μεταγραφη εξτρεμ την χρωσταγαν απο την εποχη της πωλησης Ποντενσε.Τη βγαλανε το πρωτο εξαμηνο με τον δανεικο Εμρε Μορ ,μετα την επομενη χρονια με τον επισης δανεικο Μπρουμα,καπου νισαφι θα τους περνανε με τις πετρες ,καποιον επρεπε και να αγορασουν.
    Και σαν νεμεσις τους εκατσε το παλτο Ονιεκουρου.
    Αντε τωρα να ξαναγβαλουν δεκαρα απο το ταμειο,για νεα αγορα και μαλιστα σε τετοια υψη ποσων(4 με 5 εκ ευρω) ,οταν ο Μαρινακης θεωρει αυτα τα ποσα εξωπραγματικα και τα εχει δωσει ελαχιστες φορες.
    Τι να πει και ο Κοκκαλης που αγοραζε Τζιοβανι και Ζαχοβιτς με 10 εκ ευρω τον καθενα,που αν τα αποπληθωρισουμε,ειναι σημερινα 20 εκ ευρω για τον καθενα. Η μηπως δεν αγορασε και Μπελουτσι στα 7 εκ ευρω,Ντουντου στα 6 εκ ευρω,Ντιογκο στα 9 εκ ευρω,Ζετεμπεργκ και Ζε Ελιας στα 6 εκ ευρω και παει λεγοντας?Και μιλαμε για ποσα εκεινης της εποχης με διπλασια αγοραστικη αξια απο την σημερινη
    Εδω ειχε δωσει ο Κοκκαλης 1,5 δις δραχμες,(η 4 εκ ευρω)μστο ΠΑΟΚ ,για να αγορασει τον αριστερο μπακ Βενετιδη,τι να λεμε τωρα..
    Και τα λεω εγω που δεν ειμαι Κοκκαλικος,γιατι δεν ξεχνω ποσα ζητησε και πηρε απο τον Μαρινακη ο Σωκρατης για να του δωσει τον θρυλο,αλλα η αληθεια να λεγεται.Παιχταραδες εφερνε ο Σωκρατης γιατι τα εσκαγε χοντρα,πολυ χοντρα για την εποχη του.

  • Πανόπουλος Γιωργος
    Πανόπουλος Γιωργος Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 07:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Που τον βλεπουνε, στο YouTube?
    Γιατί παίκτης στα 22του χρόνια,που από την από την πατρίδα του πήγε σε μεγάλο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπως το γαλλικό,θα το αφήσει για να έρθει Ελλαντα?
    Αφήστε που τα 4 εκ ευρώ ,είναι εκτός της μεταγραφικής πολιτικής Μαρινάκη ακόμα και στις εποχές των παλιών αγελάδων,οχι τώρα στο κορονοιο και τα κλειστά γήπεδα και σε χρόνια εκτός ομίλων,και χωρίς πώληση παίκτη μας ώστε να έχουν μπει φράγκα στα ταμεία..
    Ψάξτε για ονόματα σε λίστες δανεικών και ελεύθερων παλτών από καλάθια μανατζαραιων,στην λιστα με την στοκαδουρα τους..
    Ότι άλλο ακούγεται είναι ψεύτικες φαντασιώσεις για να περνάν οι μέρες της μεταγραφικής περιόδου χωρίς γκρίνια από τους οπαδούς ,γιατι δεν κουνιέται φύλλο στην πραγματικότητα...
    Περιμένουν πώς και πώς να πάει 30 ο μήνας στην ΠΑΕ για να ησυχάσουν από την πίεση των οπαδών για μεταγραφές...

    REDGOAL: 1. Στο Βέλγιο είναι η Σαρλερουά. 2. Προ 5 μηνών πλήρωσε 5.000.000 για Ονιεκούρου.

  • Johnker7
    Johnker7 Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 02:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστα ειναι πιο κοντα το δρομολογιο με το καραβι....Καραβιες για τον Ολυμπιακο β ,που δυστηχως παιζουν στην ομαδα κ ολοι βλεπουμε τ αποτελεσματα.

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 00:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΆ ΠΡΆΓΜΑΤΑ

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Πέμπτη, 06 Ιανουαρίου 2022 23:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι Αφρικανό; Ενα παίκτη από τη βόρεια Ευρώπη δεν μπορούμε να πάρουμε ή μήπως είναι λίγο ακριβός;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...