roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Αγγαρεία και ήττα στη Λιβαδειά 3-2

underarmor
redwell

Ήττα για τον Θρύλο στη Λιβαδειά για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με 3-2 από τον Λεβαδειακό στο πρώτο ματς των δυο ομάδων, με τους Πειραιώτες να έχουν αρκετά νέα πρόσωπα στο χορτάρι αλλά να μην ανταποκρίνονται και να ψάχνουν πλέον την πρόκριση στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη.

Πριν καλά καλά προλάβουν οι δυο ομάδες να μπουν στο χορτάρι, οι Βοιωτοί βρέθηκαν μπροστά με 2-0 χάρη σε γκολ του Πολέτο στο 3' και του Νίκα στο 6'. Απάντηση από τον Θρύλο με Σεμέντο στο 26'. Το 3-1 για τους γηπεδούχους ο Δούμτσιος στο 61' και το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρόνι Λόπες στο 63'.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Κρίστινσον στη θέση του τερματοφύλακα και τους Ανδρούτσο, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλο από τα δεξιά προς τα αριστερά. Σουρλής και Κούντε ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τους Βρουσάι, Ονιεκουρού στα άκρα και τον Αλγκασίμ Μπα πίσω από τον Τικίνιο.

Ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ νωρίς στο ματς. Ο Πολέτο μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μόλις στο 3ολεπτό του αγώνα. Τρία λεπτά αργότερα ο Παναγιώτου εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Νίκας εμπόδισε τον Κρίστινσον πάνω στη γραμμή με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα για δεύτερη φορά.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Τικίνιο στο 14’ και στο 15’ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στην εστία με τις ισάριθμες κεφαλιές που επιχείρησε. Στο 16’ ο Βρουσάι απέφυγε έξοχα έναν αμυντικό και σούταρε, αλλά ο Παναγιώτου σωτήρια με τάκλιν έκοψε. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν και στο 17’ ο Τικίνιο έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ονιεκουρού στο 18’.

Τη σκυτάλη πήρε ο Σεμέντο, ο οποίος απείλησε στο 24’, αλλά ο Λιάγκας έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Τελικά ο Πορτογάλος αμυντικός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 26’ με ωραία κεφαλιά. Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό με τους παίκτες του Μαρτίνς να πιέζουν για την ισοφάριση και τους γηπεδούχους να πλησιάζουν σε τρίτο γκολ με τον Νίλι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τρεις αλλαγές για την ομάδα του Πειραιά, καθώς Μπουχαλάκης, Κίτσος και Λόπες πήραν τη θέση των Κούντε, Αποστολόπουλου και Αλγκασίμ Μπα, αντίστοιχα. Ο Λόπες είχε και την πρώτη τελική στο 48’ με σουτ από αριστερά της μικρής περιοχής. Στο 49’ ο Ονιεκουρού πλησίασε στο 2-2 με σουτ και πάλι από αριστερά, όμως ο Σαλασά έδιωξε σε κόρνερ.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Τικίνιο παραλίγο να πετύχει ένα εκπληκτικό τέρμα, όμως βρήκε περισσότερο αέρα, παρά την μπάλα. Ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού χρειάστηκε να επέμβει για ακόμα μία φορά στο 53’ στο σουτ του Βρουσάι. Κόντρα στη ροή του αγώνα και από στημένη φάση ξανά, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με κεφαλιά του Δούμτσιου στο 61’.

Η απάντηση ήταν άμεση για τον Ολυμπιακό, καθώς στο 63’ ο Λόπες δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε ξανά στο γκολ (3-2). Ο Πέδρο Μαρτίνς στο 82’ πραγματοποίησε την τέταρτη αλλαγή του με την είσοδο του Μαρίνου αντί του Βρουσάι. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε τίποτα και ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τον Λεβαδειακό με 3-2.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Σαμασά, Βλάχος (52’ Χάμοντ), Νίκας (73’ Τζημόπουλος), Τσάπρας, Νίλι, Μεχία, Λιάγκας, Παναγιώτου, Βρακάς (59’ Μουτίνιο), Λινάρδος (52’ Δούμτσιος), Πολέτο (73’ Αλμπάνης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος (46’ Κίτσος), Σουρλής, Κούντε (46’ Μπουχαλάκης), Βρουσάι (82’ Μαρίνος), Ονιεκούρου, Αλγκασίμ Μπα (46’ Ρονι Λόπες), Τικίνιο.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

26 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    αντι να τα βαζετε καποιοι με τους παιχτες αυτους, βαλτε τα με τον ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ της κακιάς ώρας! Ο τυπος εχει ρημάξει τον ρυθμό αγωνιστικης ετοιμοτητας των παιχτών αυτών. Τους χώνει στο κυπελο σε ενα γηπεδο χωράφι και περιμένει να δει τι? Παθος? Οι εποχές του "πάμε παλικάρια μου" εχουν περάσει. Κανεις πιτσιρικάς πλεον δεν εχει μαθει απο ποδόσφαιρο αλάνας και κατσαβραχων....Δεν εχω παράπονο από κανένα παιδί που αγωνίστηκε χθες. Εχω ομως πολλά παράπονα σχετικά με τις ευκαιριες που ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ περισσοτερες σε νεους παίχτες οπως ο Μαρκοβιτς η ο Σουρλής η ο Κιτσος, ενω επιμένουμε να δινουμε ευκαιρίες σε παίχτες σα τον Ονιεκούρου, τον αμπαλο που δε μπορει να ντριμπλάρει ουτε κώνο!!!!
    Πραγματικά, τι βλέπετε καλό από αυτό τον προπονητη δεν εχω καταλάβει ακομα!
    Ειναι ο πιο ΤΥΧΕΡΟΣ ανθρωπος που εχει περασει από πάγκο Ολυμπιακου. Του εχουν κατσει αποτελεσματα την στιγμη που ηταν πολλες φορες ετοιμο να ξεχειλισει το ποτήρι της υπομονης και γυριζε τουμπα τη κατασταση και απο ετοιμος να παρει ποδι, γινοταν ηρωας!!! Να ναι καλά ο Ελ Αραμπί και ο Βαλμπουενά σε πολλες περιπτώσεις και η ποιότητα καποιων παιχτών! Αλλιώς θα είχε φυγει προ διετίας!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 00:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενεργοποίηση Τζολάκη ΑΜΕΣΑ. Όχι αλλους ξένους τροχονόμους.

  • Azeooo
    Azeooo Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 00:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν περιμεναμε το σημερινο ματσακι για να πουμε οτι Ανδρουτσος Ονιεκουρου δεν κανει ουτε για πισινα να πηγαινουν στο Ρεντη
    Απορω πληρωνονται κιολας

  • ΑΝΡΙ
    ΑΝΡΙ Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΗΗΗΗ ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑΑΑΑΑ

  • Τάσος Β
    Τάσος Β Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα σε τραγική κατάσταση κ προκλητικα αδιαφοροι όλοι οι παίκτες
    Κανένας δεν τραβάει αυτιά όλοι χαϊδεμένοι κ καλοπληρωμένοι.
    Και πάλι καλά που είμαστε σε όλους τους στόχους μέσα.
    Ειλικρινά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις να ρίξεις ευθύνες .. είναι όλα λάθος

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΜΕΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ;ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΙΤΣΑ.
    ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΚΡΑΞΩ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΣΑΙ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ ΚΡΙΣΤΕΝΣΕΝ...ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟ

    Ο ΜΠΟΥΧΑ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΡΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
    ΤΕΛΟΣ Ο ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΔΕΚΑΡΙ ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΚΑΡΙ ΖΗΤΩ Ο ΠΡΟΦΕΕΣΟΡ ΑΝΟΙΚΤΟΜΑΤΗΣ

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι πολλοί παίζουν με μέσον στην ομάδα.
    Αν ο Λεβαδειακός,κερδίζει τόσο εύκολα τη μικτή αναπληρωματικών-Ολυμπιακού Β, για ποια ομάδα και ποιο μέλλον μιλάμε;
    Aπό τους εκατοντάδες παίκτες των ακαδημιών, μεταπήδησε στην ομάδα ο...Ανδρούτσος που είναι και βασικός στην Εθνική; Αν είναι δυνατόν!
    Δεν υπάρχει πλέον κοινή ποδοσφαιρική λογική στην ομάδα.
    Έρμαιο των Μοντεστοκαρεμπέδων των μανατζαραίων και δεν ξέρω ποιών άλλων.
    Γεμίσαμε άμπαλους, που ούτε τον εαυτό τους δεν μπορούν να ντριπλάρουν.
    Η ομάδα νοσεί και δεν γνωρίζω αν θα συνέλθει, γιατί είναι φανερό, ότι ή δεν ξέρουν, ή δεν θέλουν.
    Και ο προπονητής;
    Άφαντος, δέσμιος των προκαταλήψεων και του αδύναμου χαρακτήρα του, δεν μπορεί πια να διαχειρισθεί σωστά την ομάδα.
    Ο Μαρινάκης που βάζει τα χρήματά του, και έχει δώσει αρκετά φέτος για τους άχρηστους, κοιμάται;

  • pan
    pan Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 21:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Φατε λιγο απο τον σεμεδο που μας ζαλισατε τα....και λιγο απο κριστινσεν και φυσικα αλλο λιγο απο την ομαδαρα που φτιαχνει ο μαρτινης..που εχει καταφερει να εχει μονο 12 -14 παιχτες καπως σε καλο επιπεδο και ολοι οι αλλοι απο την απραξια παιζουν σαν σε ερασιτεχνικο πρωταθλημα...το καταφερε και αυτο ο προπονηταρας μας..λες και ειδαμε αλλη ομαδα σημερα τριτης κατηγοριας και οχι παιχτες του ολυμπιακου ακριβοπληρωμενους...

  • Djredbull07
    Djredbull07 Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Τραγικός Κριστιανσον, άσχετα που τον έχει εξαφανίσει ο "κολλημενος" & δεν έχει παιχνίδια, άσχετα που δεν υπήρχε άμυνα, άσχετα που το 2ρο μπαλάκιο ήταν ο ορισμός του επιθετικού φάουλ στον τερματοφυλακα.
    Άσχετο, που ήταν η αμυντικαρα κολοσσός της...Πόρτο στα γκολ?
    Ξέχασα έβαζε γκολ μπροστά..

    Μου έδειξε λοιπόν ο Κριστιανσον σαν ξενερώμενος
    του στυλ αντε να τελειώσει το συμβόλαιο βα λαω αλλού να παίξω..
    Όχι σαν αποφασισμένος να αρπαξει την ευκαιρία και δείξει την αξία του ώστε να κερδίσει θέση!
    Σαν να το έχει πάρει απόφαση...

    Και αυτό είναι πολύ κακό για τον ολυμπιακό & τον ίδιο!!
    Διότι έχει αξία σαν τερματοφυλακας( όχι τα σημερινά χάλια ) & θα τον χρειαστεί ο ολυμπιακος διότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

    Λυπάμαι πολύ για την σημερινή του εμφάνιση διοτι έδειξε μια αδιαφορία η οποία δεν είναι στο χαρακτηρα του
    Άρα συμπαιρενω πως το πήρε απόφαση & παρέδωσε τα οπλα

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον Ονιεκούρου τον παρουσίασαν μαζί με άλλους υποψηφίους για την θέση του εξτρέμ οι Καρεμπέ και Μοντεστό και ο Μαρτίνς από όλους αυτούς υπέδειξε ότι θέλει αυτόν . Αν το δούμε σαν ζήτημα επιλογής , ο Μαρτίνς έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την αγορά του βαψομαλλιά. Εξ ίσου μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν και οι Καρεμπέ και Μοντεστό. Όμως κατά την γνώμη μου το μεγάλο λάθος όλων είναι ότι έκαναν υπέρβαση για να φέρουν στον Θρύλο έναν παίκτη που διακήρυσσε προς κάθε κατεύθυνση ότι ήθελε πολύ να μείνει στην Κωνσταντινούπολη και δεν ήθελε να πάει πουθενά αλλού. Στον Θρύλο νόμιζαν ότι αν δεν έδιναν αυτοί πρώτοι τα 4,5 εκατομμύρια € στην Μονακό , θα τους έπαιρνε το ,.."κελεπούρι" κάποιος αλλος.!!!! Έτσι τώρα εισπράττουν την χαμηλή του απόδοση και άϊντε τώρα να βρούμε κορόϊδα να τον πουλήσουμε.

    REDGOAL: Φίλε άλλους εξτρέμ ήθελε ο Μαρτίνς. Όχι τον Ονιεκούρου τον οποίο δεν ήξερε καν μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο που τον πρότειναν πρώτη φορά Μοντέστο-Καρεμπέ. Και γενικώς μην παραμυθιάζεστε ότι έχει λόγο ο Μαρτίνς στις μεταγραφές. Από τις 20 που γίνονται, οι 3-4 είναι παίκτες που ζήτησε ο ΙΔΙΟΣ. Οι άλλοι είναι υποδείξεις Μοντέστο-Καρεμοέ και των μανατζαραίων που συνεργάζεται η ομάδα και κάποιες ελάχιστες του τμήματος σκάουτινγκ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...