roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Σοφή... προσθήκη Γκάρι

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός έχει πλειάδα εξτρέμ πλέον στο ρόστερ και έρχεται να προστεθεί και ο Γκάρι Ροντρίγκες, δίνοντας στον Πέδρο Μαρτίνς την άνεση να επιλέγει κάθε φορά τους ιδανικότερους και πιο έτοιμους για να παίρνει πράγματα από τα άκρα της επίθεσης σε κάθε ματς.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται... υπερβολή στην παρούσα φάση η απόκτηση του γεννηθέντα στο Ρότερνταμ διεθνή με το Πράσινο Ακρωτήρι πρώην ακραίου του ΠΑΟΚ, όμως υπάρχει εξήγηση και είναι απόλυτα λογική και σωστή.

Ναι μεν δεν ήρθε δεκάρι που "φωνάζει" το ρόστερ ότι δεν έχει κουμανταδόρο αλλά ο λόγος απόκτησης του Γκάρι Ροντρίγκες είναι κατανοητός και γίνεται και για το τώρα αλλά κυρίως για το "αύριο".

Όπου "αύριο" βάλτε το επόμενο καλοκαίρι όπου είναι εξαιρετικά πιθανό να μας "χαιρετίσει" ο Ρόνι Λόπες ο οποίος δεν έχει δείξει κάτι ακόμα με τα ερυθρόλευκα αν και έχει δικαιολογίες μιας και είναι λίγες εβδομάδες στο Ρέντη.

Και θα μας "αποχαιρετίσει" ο Βραζιλιανοπορτογάλος αν δεν... λάμψει και δεν μας τρελάνει με τις εμφανίσεις του μιας και η ρήτρα αγοράς του αγγίζει τα 10.000.000 ευρώ. Πάρα πολλά και για να δοθούν θα πρέπει ο δανεικός από τη Σεβίλλη άσος να κάνει... παπάδες και να μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας.

Επειδή κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται στον... ορίζοντα, ο Ολυμπιακός βρήκε στο δρόμο του τον Γκάρι Ροντρίγκες ως ελεύθερο και με εξαιρετικά χαμηλότερες απαιτήσεις από αυτές που είχε πριν από ένα χρόνο και ορθότατα τον αποκτά για να έχει και βάθος αλλά και έτοιμα τα άκρα του και για την επόμενη σεζόν.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • John 7
    John 7 Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 20:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε γίνεται να κάνεις δηλώσεις ότι έχεις φιλοδοξίες σαν παίχτης και να πηγαίνεις να παίζεις στην Σ Αραβία!

  • Νίκος
    Νίκος Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 20:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκτός από αυτό υπάρχει κι άλλος λόγος. Επειδή ακριβώς δεν έχουμε 10αρι, ο Λόπες θα πάρει αρκετό χρόνο σε αυτή την θέση μιας και μπορεί να παίξει εκεί άνετα

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Pan πόιά ξενολαγνεία μας ??? Γιατί συλλογικοποιείς την ευθύνη που έχει μόνον ο Μαρτινς και ο Μοντεστό γιά την μετατροπή του θρύλου σε Μικτή Αφρικής και μετά την ρίχνεις στο σβέρκο όλων μας ???

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 15:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλάμε για πολυ "σοφία ". Δηλαδη πληρώνουμε έναν παίχτη με ένα εκατομύριο , που θα είναι έτοιμος τον Νοέμβρη (αν είναι) , που θα παίζει μόνο ελληνικο πρωτάθλημα , που τον γενάρη θα πάει στο κόπα άφρικα , για να είναι έτοιμος το καλοκαίρι που θα φύγει ενας παίχτης που δεν έπρεπε να έχει έρθει και που πληρώνουμε 2 εκατομύρια .
    Εχετε πάρει χαμπάρι ότι πληρώνουμε 5 εξτρέμ και εξτρεμ δεν έχουμε ???
    Τωρα παίζουμε με τον Γρηγορίου που μας δυσκόλευε με το πούλμαν του με όποια ομάδα του παιξει κι ακωλουθει ο Πετράκης , επίσης το ίδιο . Ποιος παίχτης του ολυμπιακου μπορει να δημιουργήσει ρήγμα ακόμα και σε αυτες τις άμυνες? Αν δεν μπεί γκόλ απο καμια στατικη φάση θα πέσει πάλι η σέντρα της αρκούδας !!!!

    Αν είναι επιθυμια του Μαρτινς που λέγετε , που δεν το πιστεύω με τίποτα !!!! , ο Μαρτινς μόλις έκανε all-in και δύσκολα θα ξανακάτσει

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 14:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΡΟΝΤΡΊΓΚΕΖ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΙΣΩΣ ΤΟ 3 -5-2 ΝΑ ΠΑΊΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Ο ΡΟΝΤΡΊΓΚΕΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΉ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΈΤΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΈΣ ΑΥΤΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ .ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΉΣΩ ΚΑΤΙ Ο ΛΟΠΕΖ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΊΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΈΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΚΙΛΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΊ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ ΧΡΟΝΟ .ΥΓ ΚΑΙ ΠΑΠΆΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΊΟ

  • Μάριος
    Μάριος Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 13:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Φτάνει να αποδείξει ότι είναι ικανός για εντεκάδα, έτσι που να μπορεί να βασιστεί πάνω του ή ομάδα και να μην αποτελεί ένα ακόμα μεγάλο συμβόλαιο, βάρος στο ροστερ και το καλοκαίρι να ψάχνουμε όπως φέτος για βασικό.
    Τουλάχιστον του χρόνου να ψάχνουμε μόνο για ακραία μπακ και όχι και για βασικούς εξτρεμ.

  • Pan
    Pan Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 13:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να δειτε την αμπαλοσυνη των περισσοτερων εδω μεσα ,που κραζατε τον μασουρα και δεν τον θελετε,ελληνας εξτρεμ με 15 γκολ και 7 ασιστ την σεζον…και εχουμε χρυσοπληρώσει ξενους που δεν ειμαι καν σιγουρος οτι θα κανουν ουτε τα μισα απο αυτον..η ελλαδα τρωει τα παιδια της μια ζωη με την απυθμενη ξενολαγνειαμας..

  • t-RED-dy
    t-RED-dy Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 13:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ!!! ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΠΑΙΧΤΗ Ή ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ.
    ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΛΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ, ΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

  • Thrylos
    Thrylos Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 12:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλη κίνηση, ουσίας και εντυπώσεων. Σε κανα μήνα θα είναι τούρμπο. Προβλέπονται πολλά γκολ, η επίθεση θα πετάει φωτιές.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...