roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τις ευκαιρίες»

underarmor
redwell

Ο Θρύλος έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο και έδωσε συνέχεια στις μέτριες εμφανίσεις στην τρέχουσα σεζόν, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει να δηλώνει ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και τις πολλές ευκαιρίες που μέτρησε στην πρεμιέρα της Super League.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε επίσης στον εκνευρισμό που προκάλεσαν οι συνεχείς διακοπές, αλλά και στην πιθανότητα μεταγραφών.

Για τον εκνευρισμό του: «Τα νεύρα προήλθαν από την εξέλιξη του ματς. Υπήρχαν πολλές διακοπές, ο διαιτητής το επέτρεπε και ο Ατρόμητος το εκμεταλλευόταν. Όλο αυτό προκάλεσε νεύρα»

Για την εικόνα του ματς: «Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό στο δεύτερο ημίχρονο με πολλές ευκαιρίες και έλεγχο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Χάσαμε δύο βαθμούς που στο πρωτάθλημα είναι σημαντικοί. Βάσει της εικόνας μας είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Ο αντίπαλος δεν κατάφερε να μας απειλήσει. Έκανε δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και γενικά η επικράτηση μας στις ευκαιρίες είναι ξεκάθαρη. Ο Ολυμπιακός έκανε ό, τι μπορούσε στην παραγωγή των φάσεων, αλλά του έλειψε η αποτελεσματικότητα. Είναι από τις μέρες που λες ότι η μπάλα δεν μπορούσε να μπει μέσα, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από τις ευκαιρίες»

Για το παράθυρο των μεταγραφών: «Είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ, δεν μιλάω ποτέ για παίκτες που δεν είναι εδώ, αλλά μόνο για αυτούς που έχουμε».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

34 σχόλια

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL
    ΟΠΑ ΟΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΑΤΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ 90% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ(ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΚΑΡΕΜΠΕ..)ΚΑΙ 10% ΤΟΥ ΠΡΟΦΕΣΟΡ;
    ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΑΝ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ;
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ
    ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ..

    REDGOAL: Ποιό τροπάριο αλλάζουμε. Ο προπονητής λέει πού θέλει ενίσχυση και τα χαρακτηριστικά των παικτών που θεωρεί ότι ταιριάζουν και η διοίκηση του φέρνει αυτούς τους παίκτες. Προφανώς, του Μαρτίνς του κάνει ο Καρμπόβνικ και ο Κινκουέ και ο κανένας για δεκάρι για να λέει ότι είναι ευτυχισμένος και το ρόστερ ότι είναι πλήρες

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΥΤΥΧΏΣ ΠΟΥ ΛΕΊΠΕΙ Ο ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΣΕΜΕΔΟ ΚΑΙ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΕΛΙΚΌ.ΜΑΡΤΙΝΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ 3,5 ΧΡΌΝΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΠΌΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΚΑΙ ΑΣ ΗΡΘΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΤΑΡΕΙ ΕΜΕΊΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΜΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΤΊΠΟΤΑ ΚΑΘΕΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ .ΣΤΟ ΤΡΑΝΣΙΤΙΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ 5 ΜΕΓΆΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΑΡΓΗ ΟΜΑΔΑ .

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 14:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, επετρεψε μου να σου πω τη γνώμη μου σχετικά με αυτό που ειπες για τον Μαρινακη και τον προπονητη σε απαντηση σου στον #Οrgismeno.
    Φυσικά και έχει η διοικηση ευθύνη για το τι γινεται στην ομαδα και τι ροστερ εχει η ομαδα.
    Δηλ αν πχ ο Μαρτινς πουλαγε τρελα και εφερνε Ανδρουτσους τυπου παιχτες στην ομαδα και μας εκανε Ατρομητο επιπεδου ομαδα, θα κοιμοταν τον υπνο του δικαιου ο Μαρινακης?
    Ο Μαρινακης δεν εχει συμβούλους, η ανθρώπους που να του μεταφερουν εικονα? Ειναι τοοοσο ασχετος?
    Η μηπως καποτε ο Κοκκαλης εφερνε Ριβαλντο και Ζιοβάνι επειδη τους ζηταγαν οι προπονητες??? Μη τρελαθούμε! Ειναι θεμα καθαρά τι ΚΑΨΑ εχει ο προεδρος μιας ομαδας και τι στοχους.
    Θεωρεις κυριε Μαρινακη οτι εχεις πχ εναν καλο προπονητη? Ωραια...κρατα τον. Ομως εφοσον ειδες το εργο του εδω και 3 χρονια, ΠΑΡΤΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΕ 3-4 παιχταραδες να κανουν τη διαφορά οπως εκανε πριν 2 χρονια πχ με τον Βαλμπουενά. Τι θα ελεγε ο Μαρτινς? Οχι δεν τους θελω??? Οταν εισαι προεδρος μιας ομαδας που υποτίθεται αξιώνεις να τη δεις να φτανει τελικο ευρώπης οπως λεει ο Καρεμπε, η εστω ρε αδερφέ στους 4 η τους 8 , τοτε δεν αφηνεις εναν προπονητη με αυτό το ρόστερ της πλάκας!!! Ακομα κι αν ο ιδιος ο προπονητης το ζητησε αυτό!!! Που ας μη γελιόμαστε...αποκλείεται να μην ειχε στο μυαλό του ο Μαρτινς κατι καλύτερο από αυτό που ειδαμε σαν μεταγραφες!
    Εκτος κι αν ειναι παλαβός!
    Κατι το οποίο ομως δεν τον δικαιολογεί, διότι 4η χρονιά φέτος στην ομάδα, οφειλε να σεβαστεί τον εως τωρα κοπο του και τα οσα πετυχε και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ παιχταραδες.
    Επειδη ομως την αληθεια δεν θα τη μάθουμε ποτέ, γι αυτό και ο κόσμος, εμείς, κράζουμε και τους δύο πάντα και ας μη ξέρουμε ποιος φταιει! Θεωρώ ομως οτι σε κάθε περίπτωση 1ος υπεύθυνος ειναι ο Πρόεδρος. Και δε μου λεει πλεον τιποτα το να ξηλώνει ομάδες για να το παιζει Προεδράρας και να ξεκιναμε καθε 3 χρονια από την αρχη!
    ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΙΣΣΑΞΙΟΥΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΦΟΣΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΗΡΕ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΥΣ ! ! !

  • Orgismenos
    Orgismenos Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 13:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal δεν σου κανω καμια μομφη το αντιθετο μαλιστα συμφωνω μαζι σου αλλα αν λεει ο προπονητης ειναι πληρης τοτε η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε και ισως ο προφεσορας να μην εχει τα κοτσια να πει κατι αλλο

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 13:48 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL Συμφωνω απολυτα .Αυτο ακριβως ενοω στα γραφομενά μου οτι αυτη η ομαδα ειναι ομαδα καθαρα του διδυμου και γι αυτο ο ενας στηριζει τον αλλο.Ο μεν ενας ξεροντας οτι ειναι η τελευταια του χρονια στην ομαδα και οτι ηταν να το δειξει το εδειξε προπονητικα και κανει προεργασια για το καινουργιο προπονητικο του προτζεκτ ,και ο αλλος μετα τον αποκλεισμο απο τα μυρια του ΤΣΛ το ειπε καθαρα .Κυριοι χασαμε 25 μυρια τα οποια θα καλυψω προσωπικα εγω και δεν ειπε οτι κατι εξτρα πριμ για προκρισεις να τα ξεχασετε γιατι αυτα θα τα εδινα εγω ,σε περιπτωση προκρισης με τα λοιπα εξοδα εξασφαλισμενα.
    Μετα μην ξεχναμε ο Ελ Αραμπι με οχι διαρκεια στα παιχνιδια του αυτη την στιγμη αποτελει προβλημα και οχι λυση ,περιμενοντας τον η ομαδα ποτε θα φορμαριστει με χροινο αγνωσατο λογω ηλικιας .Ο μεταγραφικος σχεδιασμοςαπλα δεν υπηρξε ,περαν του πρωην κινεζου ποδοσφαιριστη απο τα αζητητα τικινιο.Εν ολιγοις αυτος θα εριναι ο φετινος Ολυμπιακος .Η του υψους η του βαθους.

  • Orgismenos
    Orgismenos Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 13:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Red goal λες δεν φταιει ο μαρινακηςτοτε αν φταιει ο μαρτινς γιατι τον κραταει δεν καταλαβα και οι μεταγραφες που εγιναν με τιινοςεισιγηση εγινανλεω μηπως εχει και ο βαγγελας ευθινες για οτι γινεται στην ομαδα

    REDGOAL: Μάγκες ξέρετε ότι εδώ δεν είμαστε επιδοτούμενα τσιράκια κανενός. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι δηλαδή να σας δουλεύουμε μη χάσουμε τη δουλειά μας. Τι φταίει ο Μαρινάκης αν ο προπονητής λέει κάθε μέρα όταν είναι πλήρες το ρόστερ και δεν μπορεί να κερδίσει τον Ατρόμητο; Αν έλεγε ο Μαρτίνς ότι η ομάδα έχει ελλείψεις και δεν μπορεί να παίξει αυτό που θέλει, τότε οι ευθύνες θα μεταφέρονταν στη διοίκηση. Ο προπονητής κάθε μέρα λέει πόσο ευτυχισμένος είναι με το ρόστερ και τι πληρότητα έχει κλπ κλπ...

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω τον βλεπω και ας ξευτιλιστουμε απο την αντβερπ μια χαρα. Ο αλλος προτιμαει να φυγει αυτος παρα να διωξει το πουλεν του .Παντως γειωση σε κοσμο ομαδας σε τετοιο σημειο απο προεδρο ,πρωτη φορα συναντω.Ουτε σεντς αν δεν βαλουν μυαλο.

    REDGOAL: Εντάξει ρε φίλε. Ο Μαρινάκης φταίει που σέρνονται με Λουντογκόρετς και Σλόβαν και Ατρόμητο; Αυτές τις ομάδες πρέπει να τις καθαρίζεις άνετα ακόμα και με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο και με μικρότερης αξίας παίκτες. Ότι αργήσανε να έρθουν οι μεταγραφές και ότι ακόμα το ρόστερ έχει τρυπάρες, είναι άλλο θέμα.

  • xristos
    xristos Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 12:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέδρο δεν ξερω αν το κατάλαβες αν δεν νικήσουμε την Αντβερπ δεν σε βλέπω καλά.

  • Kevin7
    Kevin7 Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 11:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφήστε την γκρίνια για τον Μαρτινς!!
    Ο Σεμεδο φταει!!

  • Fuego
    Fuego Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 11:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Τί λέει ο άνθρωπος ρε παιδιά?είμαι ικανοποιημένος με τις ευκαιρίες με τον Ατρόμητο?έλεος κόμπλεξ μεγάλο ο τύπος έχει!έφαγες όλους τους Έλληνες Φορτούνη Κούρτη κλπ κ μας βάζεις όλα τα παλτά ΔΡΟΜΟΟ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...