roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Γκέλα... Θρύλου 0-0 με Ατρόμητο

underarmor
redwell

Γκέλα... για τον Θρύλο στην πρεμιέρα της Super League καθώς η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ατρομήτου των πολλών απουσιών και έμεινε στη λευκή ισοπαλία, σε ματς στο οποίο ακούστηκαν και αποδοκιμασίες με τη λήξη από την εξέδρα.

Ο Θρύλος ήθελε αλλά αποδείχτηκε ότι δεν μπορούσε καθώς μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, ανέβασε απόδοση στο δεύτερο και προϊόντος του χρόνου δημιούργησε και έχασε πολλες ευκαιρίες και εν τέλει απώλεσε τους δυο πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα μιας και δεν είχε ούτε Φορτούνη να έρθει από τον πάγκο να αλλάξει τη μοίρα του αγώνα, ούτε πλέον και τον Χασάν που σε τέτοια ματς θα μπορούσε να κάνει το γκολ-νίκη.

Μετά από 11 χρόνια ο Ολυμπιακός απέτυχε να νικήσει σε πρεμιέρα, κυρίως γιατί «ξόδεψε» ένα πρώτο 45λεπτο που δεν ήταν ιδιαίτερα επιθετικός, ενώ στο δεύτερο πίεσε πάρα πολύ την άμυνα των «κυανόλευκων», έχασε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθειά και τέσσερις ημέρες πριν την πρεμιέρα τους στους ομίλους του Europa League (με Αντβέρπ) είχαν με το... καλημέρα την πρώτη τους απώλεια στη Super League.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία και τις περισσότερες τελικές στο πρώτο μέρος, αλλά εάν εξαιρέσει κανείς την φάση του 15ου λεπτού, όταν ο Ελ Αραμπί απέτυχε να βάλει σωστά την προβολή στο γύρισμα του Τικίνιο, η ομάδα που είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες στο διάστημα αυτό ήταν ο Ατρόμητος.

Στο 9΄ ο Βατσλίκ είπε «όχι» στην κοντινή κεφαλιά του Κουλούρη, ενώ στο 27΄ το φοβερό αριστερό του Μουνίθ βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε άουτ. Το ματς είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημά του, με αρκετές μάχες στη μεσαία γραμμή και τον Ολυμπιακό ν΄ αναπτύσσεται καλύτερα μετά το 20΄. 

Οι Περιστεριώτες, πάντως, ήταν αρκετά «διαβασμένοι», εκτελώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τους, με πίεση στην πρώτη πάσα και «σφιχτή» μεσαία γραμμή με τους παίκτες να έχουν πολύ μικρές αποστάσεις μεταξύ τους.

Οι Πειραιώτες πίεσαν πάρα πολύ μετά το 60΄ την άμυνα του Ατρόμητου, έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τον Ελ Αραμπί να καθυστερεί να πλασάρει την πρώτη φορά και να εκτελεί την δεύτερη, αλλά ο Πίριτς ήταν σε σωστή θέση, ενώ ενδιάμεσα η κεφαλιά του Σισέ από πολύ κοντά έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Λόπεθ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, δεν μπόρεσε να βγάλει αντεπιθέσεις για ν΄ απειλήσει την εστία του Βατσλίκ κι έριξε όλο το βάρος στην θωράκιση της αμυντικής γραμμής. 

Στο 78΄ ο Ονιεκούρου προσπάθησε με τακουνάκι να νικήσει τον Πίριτς, απομάκρυνε ο Χατζηϊσαΐας και η μπάλα βρήκε στο πόδι του Εμβιλά για να φύγει άουτ σε μία ακόμη καλή φάση για τους «ερυθρόλευκους». Ο ίδιος παίκτης (Ονιεκούρου) στο 84΄ απέτυχε να σουτάρει σωστά από το σημείο του πέναλτι.

Νέα μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ολυμπιακός στο 87΄ με τον Τικίνιο να μην μπορεί από πολύ κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και τον Ανδρούτσο που ακολουθούσε την φάση να μην προλαβαίνει στο δεύτερο δοκάρι να πλασάρει. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη μία τεράστια ευκαιρία με το σουτ του Κούντε να βρίσκει στα πόδια αμυντικών και να καταλήγει κόρνερ.

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας

Κίτρινες: Μπα - Παπαδόπουλος, Σάλομον, Καστεγιάνο, Κωτσόπουλος, Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμτσιουκ, Καρμπόβνικ (68΄ Ανδρούτσος), Βαλμπουενά (88΄ Ο. Μπα), Μπουχαλάκης (68΄ Κούντε), Εμβιλά, Λόπες (46΄ Ονιεκούρου), Τικίνιο, Αραμπί

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηϊσαϊας, Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς, Κλωναρίδης (68΄ Τομάς), Μουνίθ (89΄ Νάτσος), Καρτάλης (82΄ Κωτσόπουλος), Κουλούρης

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

49 σχόλια

  • YB
    YB Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα δεν τσουλάει και υπάρχουν αιτίες γι αυτό στις οποίες οι περισσότεροι λίγο πολύ συμφωνούμε. Αποδεκτό να γράφουμε τα παράπονά μας (κυρίως στο Redgoal) πας και τύχει και τα διαβάσει κάποιος από τους υπευθύνους και προβληματιστεί (που δεν το πιστεύω).
    Απο αυτό το σημείο όμως μεχρι να γεμίζει το Redgoal με σχόλια τύπου ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ , ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ , ΣΑΝΟΥΣ , ΑΡΔΑΚΙΑ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΙΚΟΥΣ κτλ υπάρχει χαοτική διαφορά. Και για να μιλήσω πιό ξεκάθαρα.
    Μάγκες (δήθεν γάυροι) μια που εσείς είσαστε έξυπνοι και οχι μ....κες σαν και εμάς που στηρίζουμε την ομάδα στα καλά και στα κακά, γιατί δεν κάνετε μια εταιρία και να κάνεται support στις ομάδες. Να βοήθησετε τις ομάδες με τις γνώσεις σας , να κονομήσετε , και να μην μας ζαλίζετε (μην πώ τί ) με την αρνητικότητα την γκρίνια και τα μηδενιστικά σας σχόλια. Αν δεν το έχεται καταλάβει ασχολήστε με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και οχι με την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ που μια ζωή είναι στην κλάψα και τους φταίνε ακόμα και οι εξωγήινοι επειδή παίρνουν πρωτάθλημα κάθε 15-20 χρόνια και άν. Και ΑΝ θέλετε να δείτε την ομάδα καλυτερη (που αμφιβάλω) κάντε κριτική ανθρώπινη και όχι ούγκα-ούγκα.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 14:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝiC δεν αναφερετε σε σενα και σε λιγους ανοιχτομυαλους εδω...αλλα στη πλειοψηφία δυστυχως των κοιμησμένων κουτοχορτοφάγων Ολυμπιακων που νομιζουν οτι με την αγνή τους στήριξη σε καθε βλακεια που κανει η διοικηση θα δουν τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει σπουδαια πράγματα! Χαιρετα μου τον πλάτανο!!!
    Οπως τα λετε οι περισσοτεροι συμφωνω. Πλέον ο Ολυμπιακός εχει επενδύσει στους αρδακες και τους δημοσιογράφους. Σε φυλλάδες και σαιτ που στοχο εχουν να παραμυθιάζουν τον αγαθόκοσμο του Ολυμπιακού. Μιλάμε για ΠΡΟΒΑΤΑ Α' τάξης!!!
    Κοιμησιδες!!! Υπνους!!!! Ολυμπιακάρες που παριστάνουν τους υποστηρικτές της ομάδας στα ευκολα και τα δυσκολα...αλλα δε καταλαβαίνουν οτι με τη στάση τους θα προκαλέσουν αυτά τα "δυσκολα" που θα ερθουν στο μελλον εξαιτίας των όσων γινονται σημερα!
    Αν ειναι δυνατόν να υπαρχει σοβαρος ανθρωπος που να θεωρεί οτι με Κουντέ, Καρμποβνικ, Ρεαμπτσιουκ, R10Lopez, Oνιεκουρου και Ανδρούτσους, Βρουσάι κτλ....υπάρχει μέλλον για αυτό το σύλλογο και ελπίδες να διακριθεί στην Ευρώπη!
    Μια ζωή θα καθόμαστε να ασχολούμαστε με τους παρακμιακούς αντιπάλους μας στην Ελλάδα, τη διαιτησία, αυτά που εκαναν καποτε οι βάζελοι και οι λοιποί αντι-ολυμπιακοι, αυτά που τώρα εμείς με παράγοντες ασχετους κάνουμε και καμαρώνουμε κιολας!!!
    Αντι να ερχονται παιχταραδες, η να μένουν οσοι αξιζουν, εμεις τους διωχνουμε και δεν τους αντικαθιστούμε καν!!!
    Αλλα ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ αυτοί που ήρθαν ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΧΑΣΙ ! ! !
    Πείτε μου εχω άδικο?
    Μονο ο Βατσλικ ειναι καλή μεταγραφή τουλαχιστον οπως δείχνει και ειδαμε και στο Euro.
    Αρης και ΑΕΚ εφεραν Ιτουρμπε και Ζούμπερ αντιστοιχα κι εμείς φέραμε τους απροσάρμοστους του πεταματού για να γελάνε ατα γρασίδια!
    Ποσο πιο αποτυχημενοι ειναι αυτοί οι ανθρωποι που κανουν τα κουμαντα στην ομαδα πια???? Τι αλλο πρέπει να κανουν για να ξυπνησει ο κοσμος?

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Με συγχωρείς συγαυρε ,δεν ειμαστε ολοι γιδοπροβατα αν διαβαζεις καθε μερα το σαιτ θα εβλεπες ποιοι ειναι οι ωσαναδες και ποιοι τον πηραν μυρωδια απο την πρωτη χρονια που παρακολουθουσε (τρομαρα του) την ομαδα κατι μηνες και στους ομιλους πηρε 1 βαθμο αν θυμαμαι καλα,με υλικο αξιολογο .Ο ανθρωπος ειναι επιπεδου εστοριλ ,και ο αλλος προσπαθει να τον κανει Σερ πεδρο ,αλα Σερ Αλεξ.Να ξεχωριζεις λοιπον τα γιδοπροβατα και μην τσουβαλιζεις.

  • Varonos 7
    Varonos 7 Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 09:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΛαμπροςΤριπολη βρωμαγε αδερφε ολη τη βδομαδα. Τους εβλεπες τους αρδ του Ολυμπιακου να κλαψουριζουν χωρις λογο. Τωρα καταλαβαμε γιατι κλαψουριζαν. Να.καλυψουν τις αδυναμιες και τις γκελες. Απο τον Μαρτη ειχαμε παρει πρωταθλημα και Σεπτεμβρη κατρβαζεις ομαδα χωρις αριστερο και δεξι μπακ αναλογης ποιοτητας με Ομαρ και Τσιμικα, εισαι χωρις δεκαρι και χωρις ενα στοπερ κλασης οπως ειναι ο Σεμεδο. Εδιωξες τον δευτερο καλυτερο σεντερ φορ σου χωρια κανενα λογο. Πηρες τον Κουντε τον χοντρομπαλά και εβαλες τα αρδακια να γραψιυν οτι ειναι αντιΚαμαρα ενω οι δυο τους δεν εχουν καμια σχεση. Δηλαδη ποσο δουλεμα τρωτε καποιοι απο τους πληρωμενους αρδ; Καλα σας κανουν. Ειστε θυματα. Αφου τους πληρωνετε για να τους διαβασετε, ειστε ότι πιο ηλιθιο υπαρχει στον πλανητη. Εξυπηρετητες ειναι οχι κανονικοι δημοσιογραφοι. Δειτε τις φατσες τους μονο και θα καταλαβετε ποση αμπαλοσυνη εχουν.

  • Λάμπρος Τρίπολη
    Λάμπρος Τρίπολη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 09:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλεγα και γω. Γιατί κλαίγανε συντονισμένα τα αρδάκια πιτόγυρα τα δικά μας όλη τη βδομάδα πριν το ματς για διαιτητές και πολέμους και τις γνωστές μπούρδες; Μου είχε κάνει εντύπωση η κλάψα πριν από ένα αγώνα στο Καραϊσκάκη με τον Ατρόμητο. Είχε πέσει σύρμα φαίνεται ότι η ομάδα σέρνεται και να φτιάξουν κλίμα για να δικαιολογηθεί τυχόν γκέλα. Έτσι δικαιολογούν την ύπαρξή τους τα ΜΜΕ φερρφωνα και επιβιώνουν. Αν περιμένανε από πωλήσεις οι εφημεριδες που κόβουν 2.000 φύλλα θα κλείνανε σε μια βδομάδα. Ούτε οι συγγενείς τους δεν τους διαβάζουν πλέον.

  • Pan
    Pan Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 07:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν τα ελεγα πολυ πριν οτι ο λιγος αυτος προπονητης που τα προβατα και οι αμπαλοι τον ονομαζαν προφεσορ θα δειξει το πραγματικο ανυπαρκτο προσωπο του φετος που δεν θα χει στα ντουζενια τους παιχταραδες που χε πριν δυο χρονια ,κατι ινδιανοι και λοιποι γραφικοι εδω καναν κουλτουρα..τωρα βλεπετε τι εννοουσα;.νο αραμπι νο παρτυ..νο βαλμπου νο παρτυ..νο σεμεδο νο παρτυ..απλα πραγματα…γιατι απλα ο ταβερνιαρης δεν εχει ουτε μπορει να κανει ομαδα που να στηριζετε στο συνολο και τους αυτοματισμους..μονο στην ατομικη ποιοτητα..αν αυτο το ροστερ που χαμε πριν δυο χρονια το χε κανονικος προπονητης τυπου βαλβερδε θα χαμε παει στους τεσερις γιουροπα και ευκολα..

  • ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ
    ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 01:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΟΝΙ ΛΟΠΕΣ όταν ήρθε γράφανε οι εφημερίδες:

    ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ: Ζογκλέρ στον Θρύλο. Με βόμβα Μαρινάκη ο Θρύλος πιο δυνατός. Στην Αθήνα ο μεγάλος παιχταράς. Στους 10 κορυφαίους ντριμπλέρ του Σαμπιονά

    SPORTDAY: Έρχεται το παιχτρόνι. Νέα υπέρβαση από τον Ολυμπιακό μετά τον Ονιεκούρου. Ανεβάζει κατακόρυφα την ποιότητα

    SPORTIME: Ο Ολυμπιακός ενισχύεται με παιχτρόνι που κάνει τη διαφορά

    LIVESPORT: Κόκκινος δυναμίτης

    ΦΩΣ: Έρχεται ο Λόπες (όπως στη διαφήμιση που έλεγε "έρχεται ο Πίου")

    ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ; ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΠΑΠΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΡΕ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΛΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΙΚΤΗΣ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕ

  • Karembeuuuuuu 7
    Karembeuuuuuu 7 Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 01:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ομάδα έτοιμη για τελικό europa league. Γιατί γελάτε ρε; Δεν το είπε ο Καρεμπέεεε μπεεεε μπεεε; Το έχει πει και ο προφέσορ. Όλεεε όλεεε όλεεεε. Εγώ το πιστεύω ότι φέτος θα παίξουμε τελικό europa league στο χόκει επί χόρτου. Το πιστεύω ακράδαντα. Με Βαλμπουενά δεν φοβάμαι τίποτα. Μόλις 38 ετών στο άνθος της ηλικίας του, θα μας οδηγήσει στη δόξα. Αααα χαχ α χ α χα χ αχα χα χ αχ αχα

  • Νic
    Νic Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 00:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκο σε καταλαβαίνω. Πρέπει να ήσουν στον ναό και από την σφαλιάρα έπαθες βερτιγκο και τα λες σαν τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαικου.

  • Eric Mag
    Eric Mag Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 00:27 Σύνδεσμος σχολίου

    KAΡΕΜΠΕΕΕΕ ΒΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...