roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Στροφή... ξανά σε Ενκουντού

underarmor
redwell

Ο Θρύλος φουλάρει για εξτρέμ καθώς μέχρι τώρα δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν από τους παίκτες που κινήθηκε επίσημα και φαίνεται πως ξανακοιτά ζεστά τον Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού.

Ο ατζέντης, Μεϊσά Εντιαγέ, με τον οποίο ο Θρύλος έχει αναπτύξει σχέση από το περασμένο καλοκαίρι λόγω Σοφιάν Μπουφάλ, είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους Μοντέστο και Καρεμπέ καθώς παρά τις επαφές του με άλλα κλαμπ βρήκε κλειστές πόρτες και έχει βάλει... σκοπό να φέρει τον πελάτη του στον Πειραιά.

Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός ανήκει στη Μπεσίκτας αλλά οι Τούρκοι δεν καίγονται να τον κρατήσουν, ειδικά από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο 2.500.000 ευρώ και δεν τα βγάζει στο χορτάρι.

Οι "Μαυραετοί" θέλουν να το γλιτώσουν καθώς δεν έδειξε να αξίζει τα λεφτά που παίρνει και έχει ακόμα μια διετία συμβόλαιο εκεί, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Έκλεισε τη σεζόν 2020-2021 με 38 συμμετοχές και απολογισμό 8 γκολ και 5 ασίστ για 1.944' λεπτά στο χορτάρι, όντας όχι και τόσο... βασικός στις επιλογές του προπονητή του. Στα μείον του ότι βγάζει πολλά θέματα τραυματισμών, καθώς την τελευταία τριετία έχει μείνει εκτός δράσης για πάνω από μισό χρονο, ενώ από το 2015 μέχρι και τώρα χάνει μεγάλα διαστήματα μέσα στις σεζόν.

Ένας παίκτης που προτείνεται επίμονα από πέρυσι το καλοκαίρι, όπως και σε άλλες ομάδες βέβαια, καθώς η Μπεσίκτας θέλει να "ξεφορτωθεί" το υψηλό συμβόλαιό του ενώ και ο ίδιος μετά από μια διετία αμφισβήτησης στην Κωνσταντινούπολη, ψάχνει κάτι άλλο στην καριέρα του.

Δεν θα κάνει όμως και μεγάλο... σκόντο στα λεφτά απ' ότι λένε οι γείτονές μας καθώς έχει "αγκιστρωθεί" στα 2.500.000 ευρώ το χρόνο και δεν φαίνεται διατεθημένος να απωλέσει ελαφρά τη καρδιά αυτό το τεράστιο συμβόλαιο.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

12 σχόλια

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ( ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ)
    2500000 Eυρώ για το κριάρι αυτό; Tρελλαθήκαμε τελείως; Ο Μπρούμα στα χαρτιά είναι πολύ καλύτερος...
    Τα βιντεάκια του δείχνουν μόνο τις επιτυχημένες ενέργειες και παρ'ολα αυτά, δεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο.
    Δεν γνωρίζω τι παίζεται στο παρασκήνιο, αλλά δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά που βλέπουμε.
    Ο άλλος έχει κουβαλήσει δέκα παλτά σε δύο χρόνια και συνεχίζει...
    Αφού δεν το έχει με την επιλογή των παικτών, ας διαλέγει παίκτες από κάποιους που θα του προτείνει κάποιος τεχνικός διευθυντής που έχει ''μάτι''.
    Κάθε χρόνο τα ίδια, εδώ και πολλά χρόνια, απουσιάζει η κοινή λογική στις μεταγραφές.
    Η καλύτερη χρονιά ήταν το 2007-2008 με τεχνικό διευθυντή Ίβιτς και προπονητή Λεμονή , τότε που έφεραν , Γκαλέτι, Λούα Λούα, Ραούλ Μπράβο και Λεντέσμα μαζί, και μάλιστα οι περισσότεροι με αγορά!!! ( Πλήρης αξιοποίηση των χρημάτων της πώλησης του Καστίγιο)
    Τώρα με περισσότερα έσοδα γιατί πουλάμε παίκτες, ψάχνουμε 1,5 χρόνο για εξτρέμ και αγοράζουμε καραβιές αποτυχημένων

  • Θρύλος
    Θρύλος Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 10:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί το κουράζεται ; Βγάλτε μια λίστα από αυτούς που μένουν ελευθεροι για να ξερουμε ποιον θα υπογράψουμε την τελευταία μέρα των μεταγραφών . Επίσης μια λίστα απο αυτούς που παραχωρούνται δανεικοί. Απο αυτούς θα πάρουμε . Αυτός τι κάνει ακριβώς και παίρνει 2.500.000,00 ; Για 100.000,00 το χρόνο καλός είναι . Πότε θα παίξουν βασικοί το κεντρικό δίδυμο της άμυνας μας για φέτος για να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον και να δέσουν(Μπά-Σισέ) ; Ο Χολέμπας τελείωνει το ρεκτιφιέ για να βγάλει άλλη μια σεζόν . Έχει υπογράψει το βασικό μας αριστερό μπας (Χολέμπας) ή βρισκονται ακόμα σε διαπραγματέυσεις για το αν θα βγεί στη σύνταξη ή όχι ;

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 00:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάθε χρόνο το ίδιο τροπάριο : " Ονιεκούρου - Ενκουντού " . Να προσέξει το τμήμα μεταγραφών μας , γιά να μην καταντήσει σαν και το αντίστοιχο της ..Κούλας που κάθε χρόνο ψέλνει το ...απολυτίκιο : ' Βράνιες - Αραούχο" γιά να χαίρονται οι ..."στερημένοι" οπαδοί τους.

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 21:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια προσοχή στη στροφη γιατι ειναι κλειστη και το οχημα δεν διαθετει esp.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξερουμε οτι δε θα μας φέρουν τον Μεσι...ούτε τον Ρονάλντο...
    Δεν ζητάμε τέτοιους...αλλά ενα παιχτη της προκοπής δε μπορούν να βρουν? Για το θεό!!!
    Εν τω μεταξυ αυτο το πράγμα με 2-3 ονοματα που παιζουν και τρωμε το καλοκαίρι ολο λες και δεν υπαρχουν αλλοι παιχτες, ειναι τρομερό!!! Τοσα παιχτάκια ολοκληρη η υφηλιος δεν μπορουμε να βρουμε???

  • Νίκος
    Νίκος Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Red Goal: Από ότι λέγεται, η μεταγραφή του Σα θα κλείσει στα 8-9 εκ. και του Σεμέδο εάν γίνει, τα ίδια ποσά ακούγονται. Θεωρείς ότι υπάρχει κάποιου είδους συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα και τους μανατζερ τους ώστε να φύγουν με λιγότερα από ότι αξίζουν εάν έρθουν προτάσεις. Για μένα, και νομίζω ότι πολλοί θα συμφωνήσουν η αξία του Σα είναι γύρω στα 13 εκ. και του Σεμεδο στα 17-18.

    REDGOAL: Φίλε δεν ξέρουμε τι συμφωνεί η ΠΑΕ με τους μάνατζερ. Σίγουρα όμως παίζουν τέτοια ντιλς

  • V
    V Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 19:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ...από τη μια τυρόπιτα Κουρου, από την άλλη κρουασάν Κουντου...
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ κάθε μέρα. ΒΑ-ΡΕ-ΘΗ-ΚΑ-ΜΕ.
    Δεν θέλουμε εξτρέμ. Αριστερό full back θέλουμε και έναν αξιόπιστο τερματοφύλακα.

  • Γιωργης
    Γιωργης Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 18:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Σίγουρα και εγώ θέλω καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο εξτρεμ αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ τον υποτιμάτε πολύ. Καλύτερος και από μπρουμα και από ονιεκουρου, που η Μονακό παλεύει να τον ξεφορτωθεί και η γάλατα δεν δίνει ούτε 4 εκ για έναν 24χρονο.. ΥΓ. Γιώργος ο πιο επικίνδυνος παίχτης ήταν, οι συμπαίκτες του μόνιμα αυτόν έψαχναν για να ξεκινήσουν επίθεση, αλλά ο παοκ είχε βάλει νωρίς γκολ και είχε βάλει πούλμαν και πάλι κατάφερε έβαλε γκολ με ωραία προσπάθεια αλλά ήταν για λίγο οφσάιντ.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 16:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Καινούργιο σαπάκι έβαλαν σκοπό να μας φέρουν . Αυτόν μόνον δανεικό για 1 χρόνο μπορούμε να τον φέρουμε.

  • katakokkinos7
    katakokkinos7 Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 15:55 Σύνδεσμος σχολίου

    μπρουμα γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...