roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Θέλει 1.500.000 η Αλκμάαρ για Μπιζότ (video)

underarmor
redwell

Έχοντας ως δεδομένη την πώληση του Ζοσέ Σα καθώς έτσι έχει διαβεβαιώσει ο Ζόρζε Μέντες, ο Θρύλος εδώ και εβδομάδες έχει βγει στην αγορά και αναζητά βασικό πορτιέρε ικανό να πάρει άμεσα τα γάντια και να αποτελέσει "εγγύηση" κάτω από τα δοκάρια.

Οι ερυθρόλευκοι ασχολήθηκαν με τον Φαμπιάνο της Ομόνοιας όμως ντιλ δεν προέκυψε με τους Κύπριους, μίλησαν και κατά κάποιους συμφώνησαν με τον Τόμας Βάτσλικ αλλά αυτός φαίνεται να προτιμά άλλες πολιτείες και πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον Μάρκο Μπιζότ.

Ο Ολλανδός μια φορά διεθνής με την Ανδρών των "οράνιε" τερματοφύλακας, ανήκει στην ΑΖ Αλκμάαρ και έχει συμβόλαιο ως το 2022, με την ομάδα του να συζητά το ενδεχόμενο πώλησης και να ζητά 1.500.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Μια περίπτωση που ναι μεν δεν είναι επιπέδου Βάτσλικ αλλά αν προχωρήσει και τον δούμε στον Πειραιά, μπορεί να αποδειχθεί εξίσου σημαντικός καθώς έχει προσόντα και καλό βιογραφικό...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάθανε ότι ζοριζομαστε στον τερματοφακα πλάκωσαν στα μπιζ.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 18:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal
    ΗΤΑΝ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ;ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....

  • Νίκος
    Νίκος Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 15:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Red Goal καλησπέρα, αν μπορείς να μου πεις την γνώμη σου για τον Μπιζότ, γιατί έχω μια επιφύλαξη όταν ακούω για Ολλανδό τερματοφύλακα.

    REDGOAL: Φίλε δεν τον έχουμε δει, δεν παρακολουθούμε ΑΖ Αλκμάαρ. Από τις πληροφορίες που πήραμε, θεωρούμε ότι είναι καλή λύση. Όλα στο χορτάρι...

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 14:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται με τον τερματοφύλακα. Του Φαμπιάνο ναυάγησε, του Βάτσλικ είναι περίεργη περίπτωση. Λένε ότι δεν έχουμε αποσυρθεί, δεν έχουμε κάνουμε τελική προσέγγιση κι η Νάπολι ναι μεν είναι πιο κοντά αλλά ο Σπαλέτι δεν έχει δώσει ακόμα το ΟΚ. Θέλουν τέρμα οι Ναπολιτάνοι αλλά 2ο κι ο Βάτσλικ θέλει να πάει και να είναι βασικός. Μ αυτά τα δεδομένα δεν έχει τελειώσει ακόμα αυτός.
    Ο Μπιζότ είναι κι αυτός καλή περίπτωση και για όνομα του Θεού 13Μ θα πάρουμε απ το Σα. Ας δώσουμε το 1.5Μ γι αυτόν εδώ, αν είναι. Δεν είναι φοβερό ποσό.
    Ο Αρεολά νομίζω ότι για να κάτσει, θα πρέπει να περιμένουμε Σεπτέμβριο και να μείνει στα αζήτητα σε υψηλό επίπεδο. Αλλιώς δεν έρχεται.

  • Θοδωρης
    Θοδωρης Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 13:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέπω καθυστέρηση στις μεταγραφες redgoal.....να ανησυχούμε;

    REDGOAL: Φίλε δεν θες μεταγραφές για να περάσεις ομάδες τρία επίπεδα κάτω στον πρώτο προκριματικό. Σίγουρα όσο πιο γρήγορα έρθουν τόσο το καλύτερο, αλλά δεν είναι να σε πιάνει και απελπισία. Λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έρθει τουλάχιστον ένας παίκτης

  • Mvalbu28
    Mvalbu28 Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 13:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Αποκλείεται να ζητά μόνο 1.5 εκ για τον μπιζοτ. Ειναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Redgoal έχεις πληροφορηθεί ότι είναι τόσο μικρό το ποσό που ζητάνε? Αν είναι αλήθεια και αν δεν κλείσει ο βατσλικ είναι μια χαρά λύση επιπέδου του σα.

    REDGOAL: Μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο και από τον Γενάρη έχει δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει χωρίς να πάρει φράγκο η ΑΖ. Δεν είναι εκτός λογικής το 1.500.000 ευρώ που λένε οι Ολλανδοί...

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 13:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Απο οσους εχουν ακουστει ο γκολκηπερ με τις μεγαλυτερες δυνατοτητες ειναι ο Αρεολα της Παρι.Δυκολο να ερθει αλλα ναι αυτος ειναι γκολκηπαρος.Παντα απο σους εχουν ακουστει για τερματοφυλακες,γιατι πολυ καλοι γκολκηπερ υπαρχουν δεκαδες.

  • Red7
    Red7 Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 13:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πιστεύω ότι περιμένουμε να πωληθεί ο Sa και έχει κλείσει είδη ο Martins το Leo Jardim της Boavista που ανήκει στη Lille. Απλος περιμένουν να φύγει. Πολύ καλή χρονιά πέρσι και μεγάλη εξέλιξη.

  • sakis
    sakis Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Το Ολλανδικό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα για έναν τερματοφυλακα.
    Πρωτάθλημα χωρίς άμυνες.
    Η καλύτερη εκπαίδευση.

  • Κώστας
    Κώστας Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 11:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Red goal τι λένε οι πληροφορίες σας για γκολκίπερ? Πράγματι κινούμαστε για μπιζότ? Υπάρχει πιθανότητα έκπληξης με όνομα που δεν έχει ακουστεί?

    REDGOAL: Έκπληξη; Δεν υπάρχουν εκπλήξεις φίλε. Φτιάχνεις μια λίστα με στόχους, προσεγγίζεις και αν δεν σου κάτσει ο πρώτος πας στον δεύτερο, στον τρίτο, στον τέταρτο κλπ κλπ. Με Φαμπιάνο δεν έκατσε. Με Βάτσλικ φαίνεται πως δεν προχωράει. Με Μπιζότ θα δείξει, υπάρχει επαφή εν εξελίξει. Αν δεν προχωρήσει και αυτό θα πάνε για άλλον. Σίγουρα έχουν ακόμα 2-3 επιλογές επιπέδου στην ατζέντα. Εδώ και καιρό ο Ζόρζε Μέντες έχει ειδοποιήσει ότι ο Ζοσέ Σα θα πουληθεί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...