roumeliotis

Carwiz

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

casino loutrakiou
redwell

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος "σκούζει" συνεχώς γιατί βλέπει στους εφιάλτες του το πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τους Πειραιώτες να προχωράνε στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Καλούμε τον γνωστό «παρκαδόρο», αυτόν που αρέσκεται στο να βρίζει την ομάδα του, τους παίκτες της και τους φιλάθλους της, που αρέσκεται να απειλεί διαιτητές (Έλληνες και ξένους), αθλητές (νυν και παλαίμαχους), τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς, τον Πρόεδρο της ΕΟΚ και τον Πρόεδρο της Ευρωλίγκας, που αφήνει εσώρουχα στους πάγκους, που εύχεται θανάτους, που βάζει σε κίνδυνο συμπολίτες αψηφώντας τον ΚΟΚ, που απειλεί Θεούς και Δαίμονες καθημερινά, να σταματήσει να προκαλεί κι άλλο και να προτρέπει σε βία.

Πιστεύουμε ότι η Πολιτεία θα χρησιμοποιήσει το νέο αθλητικό νόμο που εκείνη δημιούργησε για αυτές τις συμπεριφορές, προκειμένου να τον σταματήσει επιτέλους, αντί να του παραχωρεί το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο κλειστό γήπεδο της χώρας, δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ή αλλάζοντας τους νόμους για να τον ικανοποιήσει.

Ως εδώ».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

58 σχόλια

  • Panos7
    Panos7 Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 22:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Alvinstam φίλε εγώ βλέπω ότι στην Ελλάδα σέβονται συνήθως και φοβούνται αυτόν που βάζει τα περισσότερα λεφτά..ο βαζελος ειναι καλός στο να ελέγχει και τα μέσα..sdna περιγραφες νόβα κτλ κτλ όλα αυτά επηρεάζουν..δεν πάει άλλο έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι..με τον κόσμο του ολυμπιακου δεν θα παίζει κανένας όπως και να λέγεται όσα λεφτά και να έχει..την προηγούμενη φορά το "μέχρι τέλους" το ξεκίνησαν οι πρόεδροι μας τώρα ήρθε η ώρα να το εφαρμόσουμε εμεις από ότι φαίνεται...

  • alvinstam
    alvinstam Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 19:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ποα τιμωρήθηκε για τα αίσχη στο ντέρμπι και το φτύσιμο σε διαιτητή που έγραψε το ΦΑ; Τα 800€ που διάβασα κάπου ισχύουν;

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 19:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεταγραφές 366
    Ξέρεις γιατί δεν είναι 100% φέτος αλλά 90%.

    Γιατί στον σχεδιασμό του που είχε μέσα Τζέιμς+Ναν δεν του βγήκε για τους γνωστούς λόγους.
    Δεν αναφέρω τον Μπραζέικιτς η τον Σίκμα που δεν του βγήκαν, αυτά άλλωστε είναι μέσα στο πρόγραμμα να μην βγούνε κάποιοι παίχτες.
    Πέρα από το γεγονός πως αν και του άρεσαν σαν παίχτες έχω αμφιβολίες πως τους ήθελε οπωσδήποτε σαν πρώτη επιλογή.
    Για αυτό λέω του χρόνου με τον Έβανς+αν πάρει και Ντόρσει η κανένα τριάρι και επιπλέον τον σχεδιασμό που όπως φαίνεται ήδη έχει κάνει,του χρόνου θα μιλάμε για την απόλυτη ομάδα Μπαρτζωκα όπως την ονειρεύεται.
    Δεν αναφέρω την περσινή ομάδα που ανεξάρτητα τη μπάσκετ άρα που έπαιξε πάλι είχε κενά.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 17:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πάλι φίλε Thrilos For Ever πιστεύω ότι η φετινή είναι η 100% μπαρτζωκικη Ε, και εννοείται και οι επόμενες αφού μπήκε το νερό στο αυλάκι. Η Μπαρτσελόνα για τον Μπαρτζώκα ήταν ότι το ΝΒΑ για το Σπανούλη, δηλ ένας άλλος μπασκετικός κόσμος, πήγαμε, είδαμε, δεν μας άρεσε, ξαναγυρίζουμε στα δικά μας. Θεωρώ ότι επιδιώκει να εργάζεται σε ομάδες με μικρομεσαία μπάτζετ γιατί τα πάντα για το Μπαρτζώκα είναι θέμα ισορροπιών και δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να διαχειριστεί το χάος των ευκατάστατων ομάδων. Όσο για την επιλογή των παικτών αυτή γίνεται πάντα με βάση τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά τους αλλά και το χαρακτήρα τους οπότε τον ενδιαφέρει περισσότερο αν κουμπωνουν μεταξύ τους αλλά και στο πρόγραμμα του πάρα τα ονόματα τους. Δεν είναι τόσο ότι θέλει να αναπτύξει κάποιους παίκτες απλώς αυτή είναι η δεξαμενή από όπου ψωνίζει

  • alvinstam
    alvinstam Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 16:48 Σύνδεσμος σχολίου

    @Panos7 Φίλε έχω αρχίσει κι εγώ να φοβάμαι ότι δεν αλλάξει τίποτα με τη διαιτησία. Στο ματς με τον Προμηθέα έγιναν πολλά λάθη εναντίον μας. Θέλω να ελπίζω ότι ήταν ανθρώπινα γιατί με ανάλογη διαιτησία στους τελικούς ο ποα θα μας σκουπίσει και όλοι οι ισαποστακηδες θα λένε για τον εξαιρετικό του προγραμματισμό!

  • panos7
    panos7 Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 13:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχως μαγκες εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν εχει αλλαξει κατι δραματικα στο ελληνικο μπασκετ οσον αφορα τη διαιτησια..και σαν να μην φτανει αυτο βλεπω σπρωξιμο στο βαζελο και στην ευρωπη τωρα..τουλαχιστον 3 ματς τα πηρε με τη διαιτησια φετος και ενα που μαλλον ηταν πληρωμενο(αυτο με ρεαλ)..δεν ξερω τι αλλο πρεπει να γινει για να καθαρισουμε απο αυτη τη βρωμια τους..προεδρος ευρωλιγκας ο μποντιρογκα γελανε και οι πετρες..απο εκει το παει απο εκει το φερνει ευνοημενος ο ζεος παλι ειναι σε αυτα..πολυ φοβαμαι οτι στους τελικους φετος θα δουμε τα παλια καλα παλι..

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 11:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιλογή του ναι είναι ως το βαθμό που το θέλει αυτός για να αναδείξει το ταλέντο του γιατί έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει τι μπορεί να κάνει,αλλά και σε μεγάλο bgt που πήγε όπως στη Μπαρτσελώνα δεν το απέρριψε όπως βλέπεις.
    Θα μου πεις εκεί ήταν πρόκληση και δε μπορούσες να πεις όχι.
    Βασικά είναι αλήθεια ότι του αρέσει να δουλεύει με μια μίξη παιχτών δηλαδή και βεντέτες αλλά και παίχτες με πρώτη ύλη που έχουν φοβερό potential.Τον εξιτάρει αυτό.
    Για αυτό λέω πως την επόμενη χρονιά θα είναι 100% ομάδα Μπαρτζώκα από την αρχή μέχρι το τέλος μετά από 5 χρόνια στην ομάδα.

    Η μια και μόνη αλήθεια είναι η εξής:
    Mε τον Ολυμπιακό κουμπώνει τέλεια αυτή η συνύπαρξη σε όλα τα επίπεδα,και έχει πολλά να δώσει ακόμα στην ομάδα ,οπότε τα καλύτερα έρχονται.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Thrilos For Ever φίλε οι βλακείες κουράζουν κι όχι οι εμπεριστατωμένες απόψεις όπως οι δικές σου.
    "Ο μελιτζάνας μετά ανέλαβε ομάδες με τεράστια bgt ενώ ο Μπαρτζώκας άτυχος σε αυτό" γράφεις. Κι αν ήταν επιλογή του;

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεταγραφές 366
    Ο Μπαρτζώκας έχει πολλά κοινά με τον Μελιτζάνα.

    Στην αρχή είχε και αυτός ομάδες με μικρό bgt Παρτιζάν+Μπανταλόνα.
    Δεν του αρέσει να παίζει με βεντέτες πάρα πολύ και φτιάχνει και αυτός ομάδες με ταλαντούχους παίχτες.
    Κοίταξε την Παρτιζάν πέρσι που ήταν η ομάδα που άξιζε να βρούμε στον τελικό με ποιούς έπαιζε.
    Πέρα απο τον Πάντερ που δεν ξέραμε πως θα κάνει τέτοια χρονιά παρόλο που είχε την πρώτη ύλη.

    Και είναι και οι δύο κορυφαίοι στο να βγάζουν τον καλύτερο εαυτό από τους παίχτες αυτό είναι για μένα το ταλέντο τους.

    Απλά ο μελιτζάνας μετά ανέλαβε ομάδες με τεράστια bgt ενώ ο Μπαρτζώκας άτυχος σε αυτό,πέρα από τη Μπάρτσα που εκεί ήταν άλλοι οι λόγοι που δεν έπιασε.
    O Mπαρτζώκας όμως αυτό που έχει πετύχει με μικρομεσαία bgt είναι παγκόσμια πρωτοτυπία και εκεί δείχνει και την κλάση του σαν προπονητής.
    Και ο μελιτζάνας όμως τις ομάδες τις φτιάχνει σιγά σιγά και επενδύει έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης απλά έχει μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων και επιλογών λόγω ακριβώς των πολύ περισσότερων χρημάτων που του διαθέτουν.
    Είναι τόσο απλό.

    Οπότε αντικειμενικά ποιό είναι το δυνατό σημείο της ομάδας μας?
    Αναμφισβήτητα ο coach είναι ο μεγάλος star και αυτός πιστώνεται όλη αυτή την επιτυχία η οποία είναι δεδομένη και για τα επόμενα χρόνια με αυτόν στο τιμόνι.Αυτό το ξέρουν και το έχουν δει οι απέναντι και έχουν σκυλιάσει να τον αποδομήσουν και να τον ωθήσουν σε παραίτηση.
    Τι κάνει νιάου νιάου.
    Και ποτίζουνε και τους οπαδούς τους που είναι ούγκανοι και τρώνε κουτόχορτο.
    Αυτοί που τους έβριζε ο dpg και τώρα τον αποθεώνουν.
    Μιλάμε για το θέατρο του παράλογου και παράνοια ολοκληρωτική.Ξεφτιλισμένοι.

    Εμένα το έχω ξαναπεί δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι,αυτοί ήταν και αυτοί θα παραμείνουν με ενδιαφέρει εμείς πως κινούμαστε και τι κινήσεις κάνουμε.
    Κλείσαμε τον Έβανς,λένε τώρα σε προχωρημένες επαφές είμαστε με Ντόρσει καταλαβαίνεις πως έτσι δουλεύουν οι Αφοι και όποιος είναι σοβαρός στη ζωή του δεν το διαλαλεί αλλά το ανακοινώνει όταν πρέπει.
    Έτσι και οι δημοσιογράφοι του rg που κάνουν άριστη δουλειά και δεν ρίχνουν σανό στον κόσμο,τα χώνουν όταν πρέπει να τα χώσουν και λένε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε να είναι ή να ακούμε εμείς οι οπαδοί.

    Προσωπικά δεν με επηρεάζει κανείς και έχω μαλώσει και με φίλους γαύρους γιατί τρώνε το παραμύθι και προσπαθούν να με πείσουν κιόλας.

    Ο dpg ξέρει το kwo-how αλλά για να το εφαρμόσεις θέλει πολύ συγκεκριμένες κινήσεις και πάνω από όλα χρόνο να φανεί στην πράξη.Επειδή αυτός έχει πρόβλημα σαν χαρακτήρας και παθιάζεται με τη δική του ομάδα,χάνει τον έλεγχο και ποτέ δεν πρόκειται να έχει την υπομονή και να φτιάξει ομάδα μόνο έτσι ξέρει με απειλές και τέτοιες τακτικές.
    Συν το γεγονός πως είναι σε μόνιμη παράνοια σαν απόροια άλλων γνωστών λόγων.
    Μην κοιτάς φέτος που του έκατσε για ένα σωρό λόγους και πήγε καλά.
    Οι γονείς του την πήγαν την ομάδα του μπροστά πέρα απο τα γνωστά που κάνανε,είναι γιατί δώσανε το καράβι 12 χρόνια σε έναν προπονητή με τα γνωστά αποτελέσματα.
    Εκεί βαδίζουν και οι Αφοί και εκεί θα πάμε και εμείς με τη βοήθεια και της τύχης της ρημάδας.

    Αν και φέτος έχω την αίσθηση πως θα τη σηκώσουμε τη euroleague και το έχω πει από την αρχή αυτό,φέτος που ο Μπαρτζώκας είναι στην 5η του χρόνια στον πάγκο και με τις μεταγραφές που επίκεινται,του χρόνου θα είναι η ομάδα που ονειρευόταν με όλα πλέον τα συστατικά δικά του.
    Ετοιμαστείτε για υπερηχητικές πτήσεις

    Αυτό το πράγμα με τα social media είναι πραγματικά κατάρα.
    Ο κάθε τυχάρπαστος γράφει την παπάρα του και μιλάει όπως θέλει.
    Θα πρέπει να ξέρουμε πως κανένας μας δεν είναι ανώνυμος guys,άνετα βρίσκει κάποιον και τον σκίζεις μετά με μια ωραία αγωγή,αυτό το λέω γιατί έχει παραγίνει το κακό με όλα αυτά τα σκουπίδια που γράφουν και ΚΑΤΑΡΙΟΎΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ.

    Και όπως πολύ σωστά επισήμανε το rg,μάζεψε τα στοιχεία όσων κάθονται στις courts seats και σκίστους να δεις μετά εκκλησία το ΟΑΚΑ.

    Έτσι έκανε και ο dpg με τον Μπερτομέου, έτρωγε 500.000€ πρόστιμα συνέχεια μετά το βούλωσε και πήγε στην τρύπα του.
    Πόνεσε γιατί τα πλήρωσε όσα λεφτά και να έχει που έχει.

    ΥΓ:Σόρρυ αν κούρασα να ευχηθούμε στη Θρυλάρα μας σήμερα την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference με την ομαδάρα του Μεντίλιμπαρ.
    Ελπίζω να παίξει με 3 χαφ οπότε βλέπω τον τελικό να αχνοφαίνεται.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 05:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Thrilos For Ever φίλε συμφωνούμε σε όλα κι αφού με καλύπτεις δεν έχω να προσθέσω κάτι. Μάλλον κάτι αγωνιστικό πού οκ το βλέπουμε όλοι οι μπασκετικοί αλλά δεν έχει γραφτεί, πέρα από το σπρώξιμο που είχαν οι ομάδες του μελιτζάνα είχε κι αυτός φτιάξει έναν κορμό κι ένα συγκεκριμένο στυλ όπως ο Μπαρτζώκας, κι όπως κι αυτοί φέτος έτσι κι εμείς κάναμε κάποια restart νεοπλουτισμου και (είπαμε, πέρα από το σπρώξιμο) την κατάλληλη στιγμή μας κέρδιζαν στα σημαντικά με οποιονδήποτε τρόπο. Καθαρά αγωνιστικά δηλ ο Μπαρτζώκας έχει γίνει ο μελιτζάνας του τότε μονοπωλώντας τους τίτλους τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι που φοβούνται γιατί η εύνοια που είχαν ως έξτρα ώθηση ισοσκελιζεται με το βάρος της φανέλας μας. Το ξέρουν, το βλέπουν ότι ο Μπαρτζώκας είναι η καταστροφή τους και για αυτό στοχοποιούν. Το αξιοπερίεργο είναι ότι ενώ ο Τράκης έχει το know how , αντί να φτιάξει κι αυτός κάτι παρόμοιο καταφεύγει σε πρόσκαιρες λύσεις, ακόμα η επιλογή Αχταρμαν τέτοια είναι. Να είναι θέμα αυτοκαταστροφικου χαρακτήρα, ή να παίζει κάτι άλλο; Θα δείξει.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεκάθαρος ο Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φόρεσε για μια σεζόν τη φανέλα του...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Στο... χέρι του Θρύλου 100% ο τίτλος

Ο Θρύλος έκανε το καθήκον του με τη Λαμία έχοντας...