roumeliotis

Carwiz

Παντελονάτος... Θρύλος καθάρισε Φενέρ 84-81

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος δεν κάθεται να χάσει απο κανέναν, έχει βαριά φανέλα και ο Μπαρτζώκας με τους παίκτες του φοράνε παντελόνια και τα τιμάνε όπως και την ιστορία της ομάδας και παρά τα... ζόρια που έβαλε η Φενέρ οι Πειραιώτες νίκησαν στην παράταση 84-81 και πλέον διασταυρώνονται ατα πλέι οφ με τη Μπαρτσελόνα.

Στο 22-12 ανέβηκαν οι ερυθρόλευκοι με 12-5 εντός και 9-8 εκτός έδρας, που θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας στα πλέι οφς για την πρόκριση στο F4 του Βερολίνου (26-28 Μάη) και ένα πιθανό συναπάντημα με τον Παναθηναϊκό μόνο στον τελικό. 

Εκπληκτική εμφάνιση από τον Αϊζάια Κάναν με 27 πόντους με 3/3 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 6/7 βολές σε 26 λεπτά, στην επανεμφάνιση του Νικόλα Μιλουτίνοφ που σκόραρε 5 πόντους, κατέβασε 3 ριμπάουντς σε 4:27" μετά από δυόμιση μήνες.

Με τους Γουόκαπ, Κάναν, Παπανικολάου, Πίτερς και Φαλ μπήκε ο Ολυμπιακός. Ο Γιασικεβίτσιους ξεκίνησε τους Καλάθη, Ντόρσεϊ, Χέιζ-Ντέιβις, Πιέρ και Σανλί. Η Φενέρ ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 2-11, από πόντους των Ντόρσεϊ και Σανλί.

Με δύο τρίποντα του Κάναν, οι Πειραιώτες μείωσαν σε 8-13. Ο Κέινααν είχε μπει «καυτός», για το 11-14 με το τρίτο εύστοχο σουτ τριών πόντων του Αμερικανού. Ο Σίκμα έφερε τον Ολυμπιακό στον πόντο 13-14. Η ισοφάρισηδεν άργησε για την ομάδα του Πειραιά, 16-16, με βολές του Κάναν και δίποντο του Λαρεντζάκη.

Κι όταν ο Μπιμπέροβιτς με δικό του τρίποντο ξανάδωσε το προβάδισμα στη Φενέρ (16-19), ο Κάναν ευστόχησε και σε 4ο τρίποντο (19-19) στην εκπνοή και με «κρεμαμσμένο» τον Έλληνα σέντερ της Φενέρ, Γιώργο Παπαγιάννη επάνω του. Με 4/5 τρίποντα και 13 πόντους ο Κάναν ήταν χωρίς αμφιβολία ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στην 1η περίοδο. Από τη Φενέρ ο Ντόρσεϊ μετρούσε 7 πόντους και 5 ο Μπιμπέροβιτς.  

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα και στη 2η περίοδο, σε ένα κλειστό ματς. Μετά το 25-21 του Ολυμπιακού από Γουίλιαμς-Γκος και Λαρεντζάκη, τέσσερις σερί πόντοι του ΜακΚίσικ έφεραν την ελληνική ομάδα στο +6 (29-23). Και στα 4.54΄΄ πριν το ημίχρονο, ο Μπαρτζώκας έριξε στο παρκέ τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ πάτησε παρκέ σε επίσημο αγώνα των «ερυθρόλευκων» για πρώτη φορά μετά από δυόμιση μήνες και καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ο Μιλουτίνοφ έκανε το 31-25 από τη γραμμή των βολών λίγο μετά την είσοδό του.

Ο Γισικεβίτσιους είδε τους Σανλί, Μαντάρ και Χέιζ-Ντέιβις να μειώνουν στο καλάθι 33-31. Ο Μιλουτίνοφ σημείωσε τρεις ακόμη πόντους (36-31), ενώ ο Χέιζ-Ντέιβις «ξαναμίλησε» (36-34) για τους φιλοξενούμενους, με τον ΜακΚίσικ να διαμορφώνει το σκορ ημιχρόνου (38-34). 

Το επιμέρους σκορ 2-7 της Φενέρ, χάρη στο οποίο ανέκτησε την πρωτοπορία (40-41), «υπέγραψαν» οι Ντόρσεϊ, Σανλί και Χέιζ-Ντέιβις, για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Χέιζ-Ντέιβις έκανε καλό παιχνίδι και φτάνοντας τους 14 πόντους διατήρησε μπροστά την ομάδα του, 44-46. Ο Σίκμα... με τρίποντο (!) έδωσε το έναυσμα για σερί 7-0 του Ολυμπιακού, για το +5 των Πειραιωτών (51-46). Τα δύο διαδοχικά τρίποντα, όμως του Σκότι Ουίλμπεκιν, έβαλαν ξανά στη διεκδίκηση της νίκης και της 5ης θέσης τη Φενερμπαχτσέ (53-52 σκορ 3ης περιόδου).

Όπως... αποδείχτηκε, ήθελαν και ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσέ την κατάληψη της 5ης θέσης και την Μπαρτσελόνα αντίπαλο στα πλέι οφ. «Κορμιά» έπεσαν στο ΣΕΦ, στο 4ο δεκάλεπτο, με εναλλαγές στο προβάδισμα και δυνατές μάχες στη ρακέτα. Το +5 (53-58), με σερί 0-6 της Φενέρ (3 πόντοι ο Παπαγιάννης και 3 ο Ουίλμπεκιν) βρήκε άμεση απάντηση από τους «ερυθρόλευκους». 

Η ισοφάριση (58-58) ήρθε για τους Πειραιώτες με μία βολή του Σίκμα και δίποντα από ΜακΚίσικ και Φαλ. Ακολούθησαν πόντοι των Γκούντουριτς και Λαρεντζάκη (60-60), με τον Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού να βάζει και τη βολή (61-60), αφού πήρε και το πρώτο φάουλ του Ουίλμπεκιν. Κι ενώ απέμεναν 5 λεπτά για τη λήξη ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος με τρίποντο έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του (64-60). Όμως, οι κακές επιλογές του Ολυμπιακού επέτρεψαν στη Φενέρ να απαντήσει με σερί 7-0, από Σανλί και Χέιζ-Ντέιβις (5 σερί πόντους), για το 64-67.

Ο ΜακΚίσικ είχε 1/2 βολές (65-67) και με 1:29΄΄ εναπομείναντα χρόνο, ο Χέιζ-Ντέιβις ανέβασε το «κοντέρ» του στους 21 πόντους (65-69). Και ο ΜακΚίσικ θα έπαιρνε το δεύτερο φάουλ του Ουίλμπεκιν, με γκολ φάουλ, για ν’ απαντήσει ο Ολυμπιακός με δικό του έμμεσο τρίποντο (68-69), 1:21΄΄ πριν το τέλος. Ακολούθησε λάθος του Χέιζ-Ντέιβις στην επόμενη επίθεση της Φενέρ και στα 38΄΄ ο Γουίλιαμς-Γκος πήρε το φάουλ από τον Νικ Καλάθη. Όμως έβαλε μόνο τη 2η βολή (69-69).

Ο Ουίλμπεκιν αστόχησε στα 22΄΄, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Ουόκαπ, αλλά ήταν άστοχος και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου. Ο Ουίλμπεκιν πήρε το αμυντικό ριμπάουντ, πήρε και το τελευταίο σουτ της απελπισίας από το... κέντρο, με την μπάλα να χτυπά στο σίδερο και ν’ αναπηδά, αλλά να μην καταλήγει μέσα.

Στην παράταση, η Φενέρ κατάφερε να ξεφύγει με +5 (73-78), 1:56’’ πριν το τέλος, αφού ο Γκούντουριτς πέτυχε τους 7 από τους 9 πόντους των Τούρκων έως τότε (και 2 από Καλάθη)! Ο Κάναν έβαλε και πάλι σε διεκδίκηση 5ης θέσης τον Ολυμπιακό, με το 5ο εύστοχο τρίποντό του, 76-78. Ο Ουίλμπεκιν αστόχησε σε τρίποντο και εν συνεχεία έκανε φάουλ στον Κάναν.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού έβαλε και τις δύο βολές (78-78), για να δώσει και προβάδισμα στους Πειραιώτες ο ίδιος κάνοντας ένα δικό του 7-0 σερί (80-78), στα 17΄΄ (είχε προηγηθεί λάθος του Σανλί). Ο Κάναν δεν... σταμάτησε εκεί... έκλεψε και την μπάλα από τον Καλάθη και πήρε το φάουλ από τον Γκούντουριτς, βάζοντας άλλες δύο βολές, με το σερί του στο τέλος να διευρύνεται σε 9-0 και ο Ολυμπιακός να «αγκαλιάζει» τη νίκη (82-78), 6΄΄ πριν τη λήξη.

Ο Ουίλμπεκιν πρόλαβε να ευστοχήσει σε τρίποντο (82-81), αλλά και να κάνει φάουλ στον Γουόκαπ, με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό (84-81) από τη γραμμή των βολών και να τερματίζει 5ος στην κανονική περίοδο ο Ολυμπιακός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-19, 38-34, 53-52, 69-69, 84-81 (παράταση)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 2, Ουίλιαμς-Γκος 6 (1), Ράιτ 2, Κέινααν 27 (5), Λαρεντζάκης 7, Φαλ 6, Παπανικολάου 8, Πίτερς 2, Μιλουτίνοβ 5, Σίκμα 7 (1), ΜακΚίσικ 12

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Σαρούνας Γιασικεβίτσιους): Ουίλμπεκιν 12 (3), Σανλί 11 (1), Παπαγιάννης 3, Χέιζ-Ντέιβις 21 (2), Μπιμπέροβιτς 7 (1), Νοουά, Πιερ 4, Γκούντουριτς 9 (1), Ντόρσεϊ 10 (1), Καλάθης 2, Μαντάρ 2, Σεστίνα

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

70 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 05:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραίο. Παρεμπιπτόντως αν ήξερες ελάχιστα ιστορία θα γνώριζες ότι "Τούρκοι" δεν υπάρχουν, οπότε ούτε "τουρκικός λαός". Στην ιστορία κουλουράκια δηλ
    Δεν θα επεκταθω, σέβομαι το Red Goal που δεν θέλει άλλου είδους συζητήσεις. Ευχαριστώ.

  • jimball
    jimball Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΛΑΜΠΡΟΣ
    ωραίες ρομαντικές ιδέες που δυστυχώς απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.
    Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν είναι καθόλου άμοιροι ευθυνών οι λαοί, πόσο μάλλον ο συγκεκριμένος.
    Είναι ένας φανατισμένος , πονηρός λαός που διακατέχεται από έντονο μίσος.
    Σεπτεμβριανά, Ιμβρος, Τενεδος, Κυπρος , απλοί Έλληνες έχασαν τη ζωή τους και τα σπίτια τους από ΑΠΛΟΥΣ Τούρκους.
    Δεν έχουμε τπτ να μοιράσουμε η να διαπραγματευτούμε μαζί τους. Και επειδή είμαστε φιλειρηνιστές απλά πρέπει να προετοιμαζόμαστε πάντα για πόλεμο μαζί τους.

    Συγνώμη redgoal για το πολιτικό σχόλιο. Αν θες μην το περνάς.

  • ΛΑΜΠΡΟΣ
    ΛΑΜΠΡΟΣ Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    @ μεταγραφολογε, αν και παλι διακρινω ενα ιχνος ειρωνειας, αυτη τη φορα θα σου απαντησω, γιατι, τουλαχιστον, δεν ξεπερασες τα εσκαμμενα.

    Καταρχας ειμαι φιλολογος. Αυτονοητο, λοιπον, οτι και μελετω σε βαθος δια βιου και διδασκω ιστορια στους μαθητες.

    Οταν το μαθημα αφορα νεοτερη και συγχρονη ιστορια (τουρκοκρατια, βαλκανικοι, παγκοσμιοι πολεμοι, μικρασιατικη εκστρατεια κ.α.), μου δινεται η ευκαιρια να προσπαθω να αποτρεψω την καλλιεργεια ενος σοβινιστικου ιδεωδους στη νεολαια της χωρας μας.

    Αλλο πραγμα ο γνησιος, ο αδολος πατριωτισμος και αλλο ο λαϊκισμος των εθνικιστων που προσπαθουν να καλλιεργουν και να διαιωνιζουν το μισος και την αντιπαλοτητα μεταξυ λαων.

    Οι δυο λαοι στους οποιους αναφερθηκα, φυσικα ειναι ο Ελληνικος και ο Τουρκικος. Δυο λαοι που ζουν σε δυσχερες οικονομικο κλιμα και με διαρκη τον φοβο και την απειλη των γειτονων, ενω θα μπορουσαν να απολαυσουν πολυ καλυτερη ποιοτητα ζωης.

    Και ολα αυτα, επειδη εθνικιστες πολιτικοι ηγετες εχουν τα ηνια των χωρων και επειδη κυριαρχουν τα τεραστια οικονομικα συμφεροντα της πολεμικης βιομηχανιας.

    Οι ιθυνοντες εκατερωθεν του Αιγαιου πελαγους και οι μεγαλες παγκοσμιες δυναμεις (π.χ. Αμερικη) μας θελουν υποχειρια και δεσμιους εθνικιστικων διαφορων.

    Εκεινο που διδασκω στους μαθητες ειναι οτι ο πολεμος μονο αρνητικες συνεπειες εχει. Τα πολεμικα κονδυλια ειναι ανυπολογιστα. Αντι να αγοραζονται πολεμικα αεροπλανα και πλοια θα μπορουσαν τα χρηματα να επενδυθουν σε αλλους τομεις...την υγεια, την παιδεια, την καταπολεμηση της ανεργιας, την ανοδο του βιοτικου επιπεδου των δυο λαων.

    Δυστυχως, μεγαλο ποσοστο των Ελληνων και των Τουρκων ζουν στη φτωχεια, επειδη "κολλημενα" μυαλα, παραφρονες εθνικιστες ηγετες κυβερνουν τις δυο χωρες.

    Μακαρι να ξημερωνε μια μερα που θα γινονταν αμοιβαιες υποχωρησεις, που θα καθονταν στο τραπεζι των διαπραγματευσεων και οι δυο πλευρες με ειλικρινη διαθεση συνεργασιας, που θα αποφασιζοταν ο αφοπλισμος και των δυο κρατων και θα υπογραφονταν διεθνεις συνθηκες φιλιας και συναδελφωσης.

    Με αυτο τον τροπο θα εξοικονομουνταν τεραστια οικονομικα ποσα που θα βοηθουσαν τους απλους πολιτες και των δυο κρατων να ζησουν μια καλυτερη ζωη.

    Τελος, η επικρατηση της ειρηνης θα εδιωχνε καθε φοβο για το μελλον και θα οδηγουσε σε μια αρμονικη συνυπαρξη των δυο λαων που δεν εχουν να χωρισουν τιποτα και που θα μπορουσαν να απολαμβανουν απο κοινου τα οφελη που προκυπτουν απο τη στρατηγικη γεωπολιτικη θεση τους στον παγκοσμιο χαρτη.

    Αυτα...τα ολιγα....φιλε @μεταγραφολογε.

    REDGOAL: Παίδες όχι εδώ πολιτικά και όλα τα σχετικά. Δεν θα ξανανέβει μήνυμα

  • Aris teacher
    Aris teacher Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα κρίνονται στο γήπεδο...
    Ποτέ δε θα μάθουμε αν είναι καλύτερη αντίπαλος η Μονακό.
    Ωστόσο χθες η Φενέρμπαχτσε έπαιξε το ματς στα ίσα.
    Ο Ολυμπιακός είναι πλέον πλήρης και δεν έχει καμία σημασία αν χάσαμε 2 φορές.
    Δεν κερδίζεις με τις πιθανότητες αλά με τις ικανότητες της κάθε ομάδας.
    Αν κριθεί κάποιο ματς στην τελευταία φάση θα είναι δύσκολο να το κερδίσουμε.
    Τα νοκ άουτ είναι μια εντελώς διαφορετική από κάθε άποψη ιστορία και απαιτούνται διαφορετικά στοιχεία για να πάρεις μια σειρά.
    Άλλωστε θα κερδίσει δίκαια αυτός που θα πάρει τα περισσότερα παιχνίδια.
    Ώρα να κριθούν οι προσωπικότητες της ομάδας μας και να αποδείξουν αν αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού.
    Δεν μας υπολογίζουν στην Μπαρτσελόνα και θα μας υποτιμήσουν.
    Κλειδί θα είναι το α ματς για break ?

  • giorgos.
    giorgos. Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε φίλε Κώστα Χανιά.
    Όταν λέω αδιάφορο μάτς εννοώ βαθμολογικά.
    Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;;;;
    Δηλ. Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός παίρνεις πλεονέκτημα της έδρας;;;
    Όχι.
    Αν χάσεις χάνεις τη δεύτερη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας;
    Όχι.
    Μόνο το Γόητρο.
    Αυτό είπα.
    Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να κερδίζεις.
    Μόνο γόητρο έχει τη Δευτέρα.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 18:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ααααααα.... Ωραίο αυτό. Κε Λυκειάρχα ποιοί "δύο λαοί", μου το εξηγειτε παρακαλώ; Επίσης θα ήθελα να μάθω την ειδικότητα σας. Ευχαριστώ.
    ΥΓ μη φοβάσαι για έκτροπα στη Γερμανία. Η αστυνομία τους είναι χειρότερη από τους ςς παππούδες τους. Σαν παρθένες θα είναι οι μπαχαλακηδες, όσοι δηλ τολμήσουν να πάνε

  • Πέτρος
    Πέτρος Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 11:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτοί που "κλαίνε" επειδή πέσαμε πάνω στην Μπαρτσελονα είμαι σίγουρος ότι έκλαιγαν και πέρσι που πέσαμε πάνω στην φορμαρισμένη Φενέρ και πρόπερσι επίσης με την φορμαρισμένη Μονακό. Μάγκες ο Ολυμπιακός δεν καταλαβαίνει από τίποτα. Το πλεονέκτημα έχει σημασία μόνο αν η σειρά πάει σε πέμπτο ματς αλλά κι εκεί ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει. Έχουμε 10 νικες στα τελευταία 11 ματς και θα χάσουμε τρεις φορές απ την Μπαρτσελονα;

  • ανδρεας 22
    ανδρεας 22 Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 11:28 Σύνδεσμος σχολίου

    σεμνα,με παθος κ υγεια απο τον θεο να χουμε μπορουμε break με το καλημερα!η σειρα θα ειναι σκληρη !ταπεινα πιστευω πως για να περασουμε θελουμε σκορ 1-3 !!!σε πεμπτο ματς εκει νομιζω εχουμε ελαχιστες πιθανοτητες!!οτι κ να γινει πιστη περηφανεια για την πιο υγιη ομαδα του ολυμπιακου ολων των εποχων που δεν καθεται να χασει η να ξεκουρασει παιχτες κ ν αλλοιωσει τη βαθμολογια!!υγ ο θεος μας επεστρεψε το κυπελο του κορνιλιους τομσον με το πεταχταρι!ισως φετος μας επιστρεψει το κυπεκο που χασαμε με το μανταρινι!!!καλημερες!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 11:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝ η Μπαρτσελόνα ειχε τους παίχτες της Μονακό, η αλλιώς να το πω αν οι παίχτες της Μονακό φόραγαν την φανέλα της Μπαρτσελόνα, αυτομάτως η αυτοπεποίθηση τους θα ηταν μεγαλύτερη. Ειναι αυτο που λεμε "βαριά φανέλα".

    Θεωρώ το ρόστερ της ΜΟΝΑΚΟ ανώτερο αυτού της Μπαρτσελόνα.
    Ομως η Μπαρτσελόνα εχει τη φανέλα και την δυναμική σαν ομάδα να χειριστεί τέτοιους αγώνες.
    Οπότε οπως το σκέφτομαι, υπάρχει μια ισσοροπία στα υπερ και τα κατά των δυο αυτών αντιπάλων και για αυτό δεν με νοιαζει ποια τυχαμε. Δεν υπάρχει δηλ ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας αναμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μονακό. Αν μου ελεγες πχ Μπαρτσελόνα η ΦΕΝΕΡ θα σου ελεγα ΦΕΝΕΡ. Αν μου ελεγες ομως Μπαρτσελόνα η ΕΦΕΣ θα σου έλεγα οτι τώρα την φορμαρισμένη και παντα με πλούσιο ροστερ ΕΦΕΣ δεν τη θέλω στο δρόμο μας.

    Οπότε ολα καλά. Μπαρτσελόνα......μια ομάδα που ξεφουσκωσε. Μας κερδισε 2 φορές αλλά ειχαμε προβλήματα.
    Ο σημερινός Ολυμπιακός πληρης αλλά οχι τοσο κακός οσο εχθές μπορεί να την κερδίσει.
    Αν δεν πιάσουμε καλή απόδοση και εχουμε τον Πίτερς να αμολάει χαρταετό οπως εχθές, δε θα εχουμε τυχη.
    Θα πρέπει ολοι να τα δώσουν ΟΛΑ.

    Οσο για τον βάζελο, φοβάμαι οτι ευκολα η δυσκολα λογω και του πλεονεκτήματος εδρας θα περάσει.

  • ΛΑΜΠΡΟΣ
    ΛΑΜΠΡΟΣ Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 10:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Εν τω μεταξυ παρατηρω οτι κανενας δε φανταζεται το εξης σεναριο (που προσωπικα το θεωρω σχετικα πιθανο)...

    Φανταστειτε final 4 στη Γερμανια μεταξυ Ελληνο-τουρκικων ομαδων. Μια χωρα με πολλους Ελληνες και Τουκους κατοικους. Φανταστειτε: Ολυμπιακος, Παναθηναϊκος, Φενερ και Εφες (σε αγωνιστικη ανοδο...δεν αποκλειεται να αφησει εξω τη Ρεαλ).

    Προσωπικα θα το επιθυμουσα διακαως...οχι για να δοθουν αφορμες για οπαδικες συγκρουσεις και εκτροπα, αλλά, ωστε να υπαρξει η ευκαιρια οι δυο λαοι να ερθουν κοντα, να χαρουν τη γιορτη του αθλητισμου και να αφησουν στην ακρη,εστω και προσωρινα, εθνικιστικες αντιληψεις που κρατουν δεσμιες τις δυο γειτονικες χωρες εδω και αιωνες.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...