roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Έξω Σίκμα και Μιλουτίνοφ με ΠΑΟΚ

underarmor
redwell

Χωρίς τους Λουκ Σίκμα και Nίκολα Μιλουτίνοφ καλείται να ξεπεράσει το "εμπόδιο" του ΠΑΟΚ στην Πυλαία ο Θρύλος την Κυριακή (05/11, 17:15) για την 5η ημέρα της Basket League.

Ο 34χρονος Αμερικανός συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις από την τενοντίτιδα ενώ ο Σέρβος σέντερ προφυλάσσεται καθώς αγωνίστηκε κόντρα στην Φενέρ και αυτός με τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτίμησε να τον αφήσει εντελώς εκτός αποστολής για να μην επιβαρυνθεί μέχρι να γίνει 100% καλά και να το έχει διαθέσιμο στα σημαντικά ματς που ακολουθούν. 

Με την αποστολή για την Θεσσαλονίκη ταξίδεψε ο νεαρός σέντερ Ροζακέας για να παίξει αν χρειαστεί κάποια λεπτά...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

61 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 22:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Λέει ο κοουτς ότι ψάχνουμε σκορερ γκαρντ, βγαίνει ο γουόκαπ λέει ότι μας λείπει ένας σκορερ, κάνουμε κρούση σε τζειμς, κάνουμε κρούση σε ναν αλλά ήταν καριβός για τους αφους , αλλά όχι, θα ακούμε το κάθε τρόλ που φαντάζεται λέρναίες ύδρες αντί να ακούσει τουλάχιστον το προπονητή μας. Μας έσπασαν τα νεύρα όλο το καλοκαίρι, θα συνεχίσουν και μέσα στη χρονια να σχολιάζουν. Που θα πάει κάποια στιγμή θα βαρεθούν. Τουλάχιστον βλέπουν ότι θέλουμε μια-δυο μεταγραφές, τώρα όμως που δεν υπάρχουν παίκτες και όσοι υπάρχουν , δεν έρχονται τσάμπα αλλά πάνε στον βάζελο.

  • Dark Red
    Dark Red Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 21:32 Σύνδεσμος σχολίου

    @Φανουρης, τραβά για ύπνο ρε κομπλεξικε που θα μας πεις και "μόνο μπάλα"! Τα είδαμε και τα χαΐρια μας στο ποδόσφαιρο! Άντε γεια!

  • Lalalalalalalalalalalalalala
    Lalalalalalalalalalalalalala Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 19:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Σέρνεται ο Φάλ;Αλήθεια;Που παίζει 38 λεπτά, άνετα και έχει 12 Ασίστ;Το μόνο κουλό με τον Φάλ είναι οι βολές..Από το 75% στα πάει στο 50% χωρίς λόγο…

  • iero
    iero Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 18:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Red εχεις καποια πληροφορηση ή ποια ειναι η δικη σου αποψη για την κατασταση του Φαλλ? Μιλαμε σερνεται κανονικα....

    REDGOAL: Μια χαρά είναι από άποψης υγείας. Είναι βαρύ κορμί και αργεί να επιστρέψει στα επίπεδα φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας μετά τον τραυματισμό. Αν ένας γκαρντ κάνει ένα μήνα, ένα 5άρι στα 2.18 μέτρα ύψος κάνει δυο μήνες...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 18:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντί να επιτίθεστε αγαπητό redgoal σε κόσμο που εκφράζει την άποψη του Η ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΡΗΣΗ ΤΟΥ καλύτερα είναι να τα λέτε τόσο αναλυτικά και με τόσο στόμφο αν όχι να τα χώσετε σε εκείνους που βελάζουν και αποκαλούν τον κόσμο της ομάδας γίδια και άλλα χειρότερα ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!!
    Εμείς δεν το τερματίζουμε ούτε κάνουμε τσίρκο το επίπεδο βελάζοντας, απλά σημασία στην αγωνία μας περιμένουμε και δεν την βλέπουμε ποτέ ακόμα και αν βγουν να μας τα χώσουν οι υπεύθυνοι του προπονητικού τημ για το άδικο μας, γιστί δεν το λέει ένας και δύο αλλά ολόκληρος ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας εκτός για την ενίσχυση εκτός από δύο τρεις που δεν ξέρουμε τι πρεσβεύουν. γιατί και εγώ θα έδινα δίκιο στον κόουτς του βάζελου αν δεν έκανε καμία μεταγραφή και "ο νοών νοείτω"!!!!!!!!!

    REDGOAL: Φίλε δεν επιτιθέμεθα σε κανέναν. Όποιος δεν γουστάρουμε τον μπανάρουμε και τέλος. Όπως ανεβάζουμε του Γιώργου ή του Κώστα από τα Χανιά που κράζουν τους Αγγελόπουλους και τον μπασκετικό Ολυμπιακό ενώ είναι στο πιο τοπ επίπεδο στην Ευρώπη, έτσι αφήνουμε και βελάσματα και όλα τα υπόλοιπα που κράζουν το ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται από τη μια έτσι και από την άλλη γιουβέτσι.

  • RedGyver
    RedGyver Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 17:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Xero-las
    Άριστα 10

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Deathstroke αυτο που λες ειναι ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ.
    Για αυτο γράφω και σε αλλο σχολιο μου οτι δεν ειναι το θεμα να ερθει ενας υπερπαιχταρας...αλλα να ερθουν εξτρα παιχτες, καλοι παιχτες που να μπορουν να βοηθησουν.
    Και για αυτο και εχω γράψει οτι το βασικότερο προβλημα μας δεν ειναι η απουσια ενος μεγαλου 1ης γραμμής παιχτη, αλλά παιχτες που να δυναμώσουν τον ΠΑΓΚΟ της ομαδας. Δεν γινεται να εχεις Λουτζη, Παπας, Τανουλη, Αμποσι και Τσάμη, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥΣ!!! Χιλιες φορές να ειχες αλλους πιο ετοιμοπόλεμους και εμπειρους ΕΛΛΗΝΕΣ που για το θεο δηλ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ας μην ειναι ουτε Σπανουληδες ουτε Διαμαντιδηδες ουτε Πριντεζηδες η Ζησηδες!!!
    Θα ηταν πολύ καλύτερο να ειχαμε Μποχωριδη, Τολιόπουλο, Κατσίβελη, πχ οπως εχω αναφερει ξανα 100 φορές, παρά αυτούς τους τουρίστες που δεν εμπιστευεται ο ιδιος ο Μπαρτζώκας.
    Μην μας κατηγορούν εμάς που τους απαξιώνουμε. Ο ιδιος ο προπονητης το κανει!!!

    ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ με παιχτες μικρής αξίας...και ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΝΟΥΛΗ, ΛΟΥΤΖΗ, ΠΑΠΑΣ, ΑΜΠΟΣΙ και ΤΣΑΜΗ. Που δεν θα επαιζαν 5άδα μονοι τους! Αλλα διπλα στους αλλους εμπειρους!
    Τοοοοσο τρομερο ειναι πια????

  • iero
    iero Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι αλλη φωνη σημερα που ξαφνικα αποφανθηκε οτι ο μακισικ απο δω και περα θα βγαζει τραυματισμους. Σιγα σιγα δημιουργειται κλιμα. Χαιρεταει λογικα ο σακιλ. Ντροπη αν γινει αυτο. Μας αξιζει να παει στον ποα και να μας κανει πλακα.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 16:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδη μου αρεσει να ειμαι ΔΙΚΑΙΟΣ στη κριτική που επισης μου αρεσει να κανω οταν πρέπει και οπου πρέπει θα πω τα εξής.
    Λέμε πολλές φορές, δεν εχουμε παιχταραδες περιφερειακούς να σηκώσουν την ομάδα στη πλάτη τους κτλ κτλ...
    Ποιοι ειναι αυτοι; Ειναι αυτοι που τουλαχιστον εμεις θεωρουμε ιδανικους για τον Ολυμπιακο....πχ Ντορσει...Γουιλμπεκιν...Κλάιμπερν...Ας ειμαστε ειλικρινείς, εγώ πρώτος απο ολους, τους εχω αναφέρει και συνεχίζω να τους αναφέρω.
    Για πειτε μου ομως το εξης. Tις προάλες που εβλεπα το Φενέρ-Ολυ αλλα και οταν παιξαμε με την ΕΦΕΣ, σκεφτομουν ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ τουλαχιστον κοντρα σε εμάς και τι το παραπάνω δηλ κανουν σε ευστοχια απο οτι ο Κανααν.
    Ειδαμε περυσι τον Ντορσει στους 8 κοντρα σε εμάς 1 καλό παιχνιδι εκανε.
    Ειδαμε τον Κλαιμπερν κοντρα σε εμάς 2 φορές περυσι και φετος που παιξαμε τπτ δεν εκανε.
    Ειδαμε τον Γουιλμπεκιν κι αυτον τπτ...
    Και βλέπεις τον Κανααν και τα στάζει!
    Και τελικά, γιατί θελουμε τετοιους παιχτες ;;;
    (ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ).
    Αυτα που λεω δεν σημαινει οτι θεωρω τους παίχτες αυτούς ΚΑΚΟΥΣ η υπερτιμημένους. Απλά ειναι λαθος το να σκεφτεσαι οτι με εναν τετοιο θα σηκώσεις κουπες και ευρωπαικά.
    Ενας και δυο κουκοι δεν φερνουν την ανοιξη!!!
    ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ να εχεις 2-3 αλλα και ΟΜΑΔΑ συμπαγη.

    Λεμε συνεχεια για τον προπερσινο ημιτελικό με την ΕΦΕΣ οτι χασαμε για ενα καλάθι....και κανουμε ηρωα τον ΜΙΣΙΤΣ.
    Αλλά ξεχνάμε οτι αυτός που μας εκανε τη μεγαλυτερη ζημιά στον αγώνα ηταν ο ΜΠΡΑΙΝΤ.....

    Αυτό που γενικά θελω να πω ειναι οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. ΔΕΝ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ. ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΞΤΡΑ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΛΟΣ. Που μπορει να βρεθει κι εκεινος σε κακές μερες. Αλλά σε βαθος χρονου θα δωσει λυσεις.
    Οταν ειχαμε τον ΝΤΟΡΣΕΙ περυσι, εκανε κακο FINISH στη χρονιά... Και εμεινε η κακη εικονα στο τελος. Ομως στο συνολο της χρονιάς, ειχες ενα καλο παιχτη που βοηθησε σημαντικα.
    Ετσι θες και τωρα!!!! Θες 2-3 παιχτες ΟΧΙ γιατι ειναι καλύτεροι η πρέπει να ειναι καλυτεροι απο αυτους που εχουμε ηδη. Αλλα να ειναι εξισου καλοι ωστέ να αλληλοβοηθηθουν σε ολη τη διάρκεια της χρονιάς.

    Οι απορίες μου εμενα σχετικά με μεταγραφές πχ θα σας πω μια ποια ειναι.
    Γιατι μπορεσε μια ΜΠΑΓΕΡΝ να πάρει τον ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΣ της Φενέρ και οχι εμείς; ; ; Μας χάλαγε ενας παιχτης σαν αυτον να ηταν στο ροστερ? Τι κοστος ειχε? Δεν ξερω αληθεια το λεω, αλλά θεωρώ οτι αν τον ζητάγαμε θα ερχόταν τρέχοντας ωστε να παει σε ομάδα πρωταγωνίστρια και οχι στην ομαδα του Λασο που δεν μαζευει ουτε κοσμο στο γηπεδο της και ξερεις απο την αρχη οτι προοριζεται για 13η η 15η θεση στην κατάταξη!

    Δεν ζηταμε ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ! Δεν θελουμε ΜΙΣΙΤΣ ούτε ΦΟΥΡΝΙΕΡ ουτε τον Λεμπρον και τον Καρι.
    Θελουμε απλά νεοτερους και ικανούς παιχτες, με εμπειρία στην διοργάνωση και ποιότητα.
    Το να μου ερχεται ο Σικμα 34 ετών με εμπειρία μονο σε μια ομάδα κομπάρσο της Euroleague 20 χρονια δεν ειναι καλο.
    Το να μου ερχεται ο νεος ηλικιακα αλλα με μολις μια χρονιά εμπειρία και αμφιβολου αξίας Μπρασντέικις δεν ειναι καλό.
    Διοτι δεν εβγαλε και ματια περυσι. Καποια καλά παιχνίδια εκανε. Οπως 50 ακομα αλλοι παιχτες.

    Τωρα ομως τι κανουμε; ; ;
    Δεν εχει χαθεί τπτ ακομα. Αρκει να υπαρχει θεληση και "ματια" να δουν τι παιζει στην αγορά.
    Εγώ προσωπικά εχω πει καποια ονοματα Ελλήνων εδώ και καιρο.
    ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
    ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ
    θα ηταν πολυτέλεια να υπαρχουν στο ροστερ.
    Εν τω μεταξυ, υπάρχουν κι αλλοι που θεωρώ οτι αν ερχονταν και προπονουνταν στον Ολυμπιακο υπο τις οδηγιες του Μπαρτζώκα θα μπορουσαν να εξελιγθουν σε πολύ καλούς παιχτες.
    Ενας ειναι της καρδίτσας ο ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ που τον εχω δει και ειναι καλός παιχτης.
    Ο αλλος ειναι ο Μποχωρίδης του Βαζελου που παιζει στον Αρη. Πολλοι τον θεωρούν Looser.
    Καποιοι παιχτες δεν ταιριαζουν σε ολες τις ομάδες.
    Και εχει σημασια πως δουλευουν και τι βοηθειες παιρνουν απο τους προπονητές τους.
    Δεν λεω να ερθει για βασικός παιχτης. Αλλά ειναι κριμα με την εμπειρία που εχει ως Ελληνας παιχτης στην Εuroleague, να παιζει στον Αρη. Αν αυτός ερχόταν Ολυμπιακό, μονο και μονο απο την ψυχολογία που θα είχε γουσταρε και θα εδινε οτι ειχε.
    Αλλωστε τον εχουμε δει να κανει και μεγαλα παιχνιδια. Τα κακα παιχνιδια τα εκανε σε εναν Παναθηναικό που ηταν σε ΑΘΛΙΑ κατάσταση.

    Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι υπαρχουν παιχτες, που δεν ειναι παιχταράδες, αλλα ειναι σιγουρα ταλαντουχοι και αξιζουν ευκαιριες. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΗΛ τι το παραπάνω εχει ο ΛΟΥΤΖΗΣ και επιμενουν τοσο πολύ με αυτον, ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΑΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ!!!!!! Με την περίπτωση ΛΟΥΤΖΗ τραβάω τα μαλλιά μου!!!!

    Ενώ δεν μπορώ να διανοηθώ(!) ποσο πιο χρησιμος ειναι ΠΑΠΑΣ αντι πχ (αν τον ειχες) του Μποχωρίδη!!!
    Καποια πράγματα ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ και θα μου πει καποιος ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, αλλά ας μου εξηγήσει κανεις τοτε τι συμβαινει με επιχειρήματα ΣΟΒΑΡΑ και οχι βλακείες του τυπου "ο Λουτζης παιζει αμυνα", "ο Λουζης ειναι καλο παιδι", η οτι "ο Παπας κανει στις προπονησεις οτι του πει ο Μπαρτζώκας και αποτελει project 3ετίας μεχρι να κανει μπρατσα"........αυτα ειναι αστεια!!!

    Θελουμε παιχτες που ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ! ! !
    Θελουμε παιχτες που ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ εστω στο πρωτάθλημα! ! !

    Δεν καταλαβαίνω γιατι δεν παιζει στον Ολυμπιακό εστω 20 λεπτά ο Τανούλης σε αγώνες πρωταθλήματος οταν περυσι που επαιζε στον Προμηθέα, επαιζε τοσο και περισσότερο.

    Αν αυτοί οι παίχτες δεν μπορουν να παιξουν με τη φανέλα του Ολυμπιακού ενα ρημάδι 10λεπτο ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ; ; ; ;

    Ο κόσμος εχει δειξει πως εχει ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ να χειροκροτήσει και να αγαπήσει τους παιχτες του πάγκου αλλα οταν βλέπει οτι η ομάδα φτάνει σε σημείο οι καλυτεροι της παιχτες να παιζουν με τη γλώσσα εξω και να σερνονται (οπως ο Γουοκα) και οι παγκιτες δεν παιζουν καθόλου, τότε το αστείο αυτό παυει να ειναι αστειο και προκαλεί νευρα!!!!

    Σε αυτά ειναι που ΚΡΑΖΩ τον Μπαρτζώκα. Εκεί ειναι ο no1 αποκλειστικά ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ!!!

    Δεν μπορει να μου κρατάς τον ΛΟΥΤΖΗ ρε φιλε και να μη δοκιμάζεις αλλους Ελληνες.
    Δεν μπορει να λεμε οτι δεν υπαρχουν Ελληνες καλοι παιχτες αλλα να μου εχεις τον ΠΑΠΑΣ και τον ΛΟΥΤΖΗ στον παγκο του Ολυμπιακού λες και ειναι οτι καλυτερο υπάρχει στην Ελληνικη αγορά σημερα!!!! Δεν βλέπει ο Μπαρτζώκας οτι με αυτά που κάνει ο κοσμος ξενερώνει???
    Δηλ επειδη βγηκε 2 φορές καλυτερος προπονητής, σημαινει οτι ολα τα κανει τελεια και αρα ειναι απαλαγμένος απο κριτικη?

    Για αυτό και ο κόσμος ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ. Γιατι δεν μπορει να εξηγήσει αλλιώς αυτο που βλέπει να κανει ο προπονητης αυτος!!!

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 15:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πάντως νομίζω οτι βάζουν έναν στόχο που είναι αδύνατον να γίνει (μάλλον Μίσιτς) απλώς για να λένε στον Ολυμπιακό οτι τάχα προσπάθησαν να πάρουν παίκτη! Δεν γίνεται να υπάρχει το δίλημμα (αν υπάρχει) ή Μίσιτς ή τίποτα!!! Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που θα το ζήσουμε αυτό. Και παλαιότερα στην περίπτωση Καλάθη είχε βγει προς τα έξω οτι θα του έδιναν 3.000.000 και βέβαια αφού είπε όχι ο Καλάθης μετά ήρθε ο ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Με τους καβουροπρόεδρους που έχουμε μπλέξει το μέλλον διαγράφεται ζοφερό.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...