roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Συγκλόνισε... άπαντες ο Μιλουτίνοφ

underarmor
redwell

Συγκλόνισε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ όχι μόνο τον Γιώργο Μπαρτζώκα αλλά και όλη την ομάδα με την επιθυμία του να παίξει στην Πόλη με τη Φενέρ καθώς ο Σέρβος υπέφερε από τενοντίτιδα στο γόνατο, αποτέλεσμα της υπερβολικής καταπόνησης.

Ο έμπειρος άσος πήρε χάπια και έκανε ένεση για να ξεπεράσει τον πόνο και έδωσε τα πάντα στο παρκέ παρά την ήττα στο τέλος από τη Φενέρ για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Πόλη με τον Σέρβο σέντερ του Ολυμπιακού να είναι συγκινητικός και να γράφει σε 19'32'' λεπτά, 12 πόντους με 5/6 δίποντα, 2/4 βολές, 5 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 3 επιθετικά, 1 ασίστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

50 σχόλια

  • iero
    iero Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 02:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχας δεν μιλησα ποτε για αρδ και λοιπους χαρακτηρισμους. Απλα καποιες σκεψεις μου παρεθεσα. Δεν εχω καποια πληροφορηση. Απλα το βρισκω τελειως ακαιρο να μιλαμε νοεμβρη μηνα για τις εξετασεις του μακισικ του αυγουστου.θα ειναι πολυ κριμα για αυτον τον παιχτη να τον απαξιωσουμε και να δημιουργησουμε ενα κλιμα οτι δεν ηταν επαγγελματιας και ζημειωσε την ομαδα. Ενδεχομενως με μπραζντεικις, παπανικ, μακισικ και περιστασιακα πιτερς στο 3 να ειμαστε αρκετα πληρης και να δημιουργειται συνωστισμος. Ας παραδεχτουν οτι εγινε λαθος σχεδιασμος και ας μην προσπαθουν να τα χρεωσουν σε εναν παιχτη....
    ΥΓ προσωπικα τον Σικμα θα τον κρινω οταν τον δω να παιζει. Αν ο παιχτης ηταν επιρρεπης σε τραυματισμους δεν φταιει αυτος αλλα εμεις που τον πηραμε...

  • Hoopfan
    Hoopfan Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 22:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7 ο Λουντζης ειναι ενας παικτης που μπορει να κανει συγκεκριμενα πραγματα πολυ καλα .. δινει μεγεθος , εχει ικανοποιητικο drive και ειναι αμυντικο εργαλειο απο τα λιγα ... μεχρι εκει ... δεν θα γινει πολυ καλυτερος στο μελλον ... ειναι ομως υπερχρησιμος και Ελληνας ... θα παρει και αλλες ευκαιριες στην ευρωλιγκα ... θεωρω πως ο Καλαθης μοιαζει αρκετα με τον Ουοκαπ , οποτε ειτε λες οτι ειναι καλο να εχω δυο παρομοιους παικτες και ετσι να να μην μειωνεται ποτε η ενταση σε αμυνα , μπασκετικο IQ και οργανωση , ειτε λες πως θελεις δυο Pg διαφορετικου τυπου και παιρνεις τον Γκος η' τον Τομπσον η΄τον Κιναν Εβανς ολοι παικτες που μου αρεσουν πολυ ... ιδανικα θα ηθελα ως 3ο pg εναν παικτη τυπου Λαπροβιτολα , Νειπιερ η' Χαρπερ η΄ενα λαβρακι τυπου Μπεβερλι που ειχε φερει ο Γιαννακης με εντελως διαφορετικα χαρακτηριστικα ...αλλα αυτο ειναι ουτοπια για μια ομαδα που δεν ειναι Ρεαλ η' Μπαρτσα που μετα τους αγωνες ευρωλιγκα επιστρεφουν στην ACB καθε Σαββατοκυριακο και οχι στη μιζερη Α1 ....

  • Hoopfan
    Hoopfan Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 21:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7 σωστα οσα γραφεις για Γουινσλο ...ο υγιης Γουινσλο του Μαιαμι ηταν παικτης απλησιαστος για οποιαδηποτε Ευρωπαικη ομαδα ... ο σημερινος Γουινσλο ειναι ενα κινητο νοσοκομειο ... πολλα προβληματα απο το Μεμφις και μετα ... το γεγονος οτι το Τοροντο τον αφησε ελευθερο την ιδια ημερα που τον υπεγραψε ειναι ενδεικτικο του ρισκου που ενεχει ενας παικτης με τα προβληματα του Γουινσλο ....

    οσον αφορα στον Μπαρτον μιλαμε για εναν παικτη που θα μπορουσε να ηταν υποψηφιος στην προ Μπραζντεικις εποχη .. παντως θα ειχα πολλους ενδοιασμους για το κινητρο που θα ειχε ενας παικτης με την καριερα του να παιξει το μπασκετ του Μπαρτζωκα ... εχει διαφορα αν ενας παικτης ειναι καλος η οχι με το εαν ταιριαζει σε μια ομαδα η΄σε μια διοργανωση οπως η ευρωλιγκα ...

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 21:34 Σύνδεσμος σχολίου

    @Hoopfan, φίλε για τους Έλληνες θα συμφωνήσω. Δεν θα ζητούσαμε πράγματα από τα πιτσιρίκια Αμπόσι και Τανούλη. Ο Τσάμης προφανώς και είναι μόνο για τις προπονήσεις. Ακόμα και ο Πάπας δουλεύεται για να ξεκινήσει να παίρνει χρόνο από του χρόνου πιστεύω. Φέτος πιστεύω κάποια στιγμή που η ομάδα θα έχει ρολάρει και δεν θα έχει την ανάγκη της Α1 για να δοκιμάζει, θα τον βάλει. Ωστόσο για το Λούντζη φέτος ήταν η χρονια make or break. Έχει χρόνια στον οργανισμό και φέτος ο Μπαρτζώκας του εμπιστεύτηκε τη θέση του 3ου χειριστή. Με σαφή ρόλο, και χρόνο Ευρωλίγκας. Και κοίτα να δεις πως τα έφερε ο καιρός με τον τραυματισμό Γκος στην αρχή και μπορούσε να κάνει ξεπέταγμα. Και δεν το έκανε. Ήταν κάκιστος όσο έπαιξε, για αυτό και ο πάγος από τον δίκαιο όπως πολλάκις έχεις πει προπονητή μας. Εγώ το Λούντζη τον πίστεψα πιο πολύ από το Λάρρυ (που πάλι έχει ξεκινήσει τις γνωστές μαϊμουδιές που οδηγούν σε αστάθεια απόδοσης), αλλά φέτος στο πολύ μικρό δείγμα με απογοήτευσε (εκτός αν είναι και αυτός θύμα του Μουντομπάσκετ.

    Άσε που δεν έχει και κανέναν άλλο διαθέσιμο να πάρει.

    Φαντάζεσαι αν αντί του Λούντζη είχαμε τον Καλάθη (μη συγκρίσιμα μεγέθη προφανώς το κατανοώ, και ο Νικ που δεν έρχεται για άλλο λόγο, δεν θα ερχόταν για τρίτος, ούτε το συμβόλαιο του θα ήταν τέτοιο);

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 21:13 Σύνδεσμος σχολίου

    @Hoopfan επειδή έβλεπα Μαιάμι από παλιά, τον ξέρω τον Γουίσλοου. Τον πήραν σαν τριάρι. Εκρηκτικό, αθλητικό. Και έπεσε σε μια ομάδα αργή, με σετ παιχνίδι, σε φάση rebuild. Στο Μαιάμι έπαιξε από το 2-4 και μάλιστα σε κάποια φάση μέχρι και point guard.

    Απλώς όσο περνούσε ο καιρός ανέβαινε θέση πιο πολύ στο 4 γιατί δεν σταθεροποίησε ποτέ το σουτ του (και είναι το βασικό πλην υγείας μειονέκτημα). Στο δε Portland που τον κράτησαν για τεσσάρι, έπαιξε μέχρι και πεντάρι σε κοντά σχήματα.

    Μαρκάρει καταπληκτικά όποιον θες πλην των 7footers, στη δε άμυνα με αλλαγές θα έκανε θραύση. Είναι πολύ δυνατός, τέρας, . Granted δεν έχει το ύψος για να παίξει μέσα στη ρακέτα, και ναι δεν μπορεί να καλύψει τη θέση 5. Αλλά τη θέση 4 θα την κάλυπτε υπέροχα. Σπρώχνει εξαιρετικά, παίρνει ριμπάουντ σαν στραγάλια.

    Και ξαναλέω το μεγάλο ερωτηματικό με τον τραυματισμό στον αστράγαλο πέρυσι. Δεν ξέρω σε τι φάση είναι, και ίσως για αυτό να έγινε sign και waive άμεσα.

    Όσο για τον Μπάρτον, σκέψου ότι είναι ένας πολύ πιο ποιοτικός Σακ που πατάει στο σχήμα με τα τρία γκαρντ. Εξαιρετικός σλάσερ και κάτερ, αξιόπιστο σουτ, καλός αμυντικός, και στήνει μέχρι και PnR, και δεν βάζει κεφάλι κάτω, βλέπει γήπεδο (όχι ότι είναι pass first βεβαίως). Απλώς δεν έκανε elite καριέρα γιατί παρόλο που είναι αθλητικός και έχει καλό μπόι, για nba δεν είναι αρκετά δυνατός. Ενώ δεν έχει τόσο αξιόπιστο midrange σουτάκι. Εγώ πάντως θεωρώ ότι στην Ευρώπη θα έγραφε σταθερά 20άρες. Και αυτόν τον έχω δει αρκετά, γιατί μαρέσει να βλέπω τον Τζόκερ.

    Δεν απορρίπτω ωστόσο αυτό που λες. Ότι με τον Μπράζι παρόντα, χρειαζόμαστε κάτι πιο κόμπο (και ουσιαστικά ο Σακ είνια odd man out - αυτό το λέω εγώ).

  • Hoopfan
    Hoopfan Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7 ας μην βαζουμε στο ιδιο καζανι τους Ελληνες που ανεφερες ... ο Λουντζης ειναι σημαντικη μοναδα της ομαδας, ο 12ος παικτης στην ευρωλιγκα , ο 10ος στην Α1 , pg της Εθνικης ομαδας , εξαιρετικος αθλητης και αμυντικος πολυ υψηλου επιπεδου ... δουλεια του να κλεινει τρυπες οταν υπαρχουν απουσιες στην ευρωλιγκα και να εχει σημαντικο ρολο στα εγχωρια ... αυριο υπαρχει ενα ματς κομμενο και ραμμενο στα μετρα του , να δουμε αν θα ανταποκριθει ... ο Παπας βοηθαει στις προπονησεις και περιμενω απο αυτον να εκμεταλευεται τις λιγες ευρκαιριες που θα εχει ειτε αυτες ειναι των 3 λεπτων ειτε των 12 λεπτων ... ειναι ο 13ος παικτης στην ευρωλιγκα ... εαν παρει χρονο συμμετοχης θα σημαινει οτι κατι δεν παει καλα ειτε με τραυματισμους η' σοβαρα προβληματα φαουλ ειτε οτι η ομαδα θα προηγειται με 30 ποντους κατι πολυ σπανιο στη φετινη ευρωλιγκα ... Τσαμη και Αμποσι δεν χρειαζεται να τους αναφερουμε , ειναι παιδια που βοηθανε στην προπονηση ...ο πρωτος δεν θα παιξει ποτε ευρωλιγκα , ο δευτερος εχει πολλα ψωμια ακομη να φαει για να γινει παικτης Α1 .... τελος απο τον Τανουλη περιμενω πολλα πραγματα αλλα απο του χρονου , δεν πρεπει να βιαζομαστε , προεχει να δουλεψει πανω στο κορμι του το επεομενο καλοκαιρι και να βελτιωσει καποια τεχνικα χαρακτηριστικα ...

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπορεί για το μικρό να έχεις δίκιο, αλλά μέχρι να το πάρει απόφαση θα περάσουν 1-2 χρονάκια που θα βολοδέρνει. Συνήθως έτσι γίνεται (εκτός αν ο ατζέντης που είπες τον ψήσει να κάνει το ταξίδι). Όσο όμως παίρνει τουλάχιστον αυτά τα 2way συμβόλαια, και παίρνει το μάξιμουμ των συμμετοχών (50 θυμίζω, ο συγκεκριμένος έγραψε 45 και 47), τα λεφτά δεν είναι τόσο ελεινά λίγα που να παρατήσει το όνειρο της καθιέρωσης. Αλλά ακόμα και τότε, και ακόμα αν βρεθεί ομάδα ΕΛ να ρισκάρει με τέτοια περίπτωση, θα πρέπει προφανώς να γίνει καλοκαίρι και όχι στην τούρλα του Σαββάτου.

    Τις επιφυλάξεις μου για το ρόστερ τις ξέρεις, μην τις ξανασυζητήσουμε. Εγώ ο Σίκμα που είδα με ΠΑΟ και Αρμάνι δεν μπορεί να παίξει στον Ολυμπιακό (βαρύς, αργός) αλλά μπορεί αυτό να αλλάξει με προπονήσεις μέσα στη σεζόν οπότε δεν προτρέχω. Το ζήτημά μου είναι αυτό που φωνάζουμε ένα μήνα τώρα. Ότι οι τραυματισμοί αυτοί και οι απουσίες, σε ένα ρόστερ σαν το δικό μας (ας το πούμε μαζεμένο κυρίως λόγω της μηδενικής βοήθειας από τους Έλληνες Λούντζη, Πάπας, Τανούλη, Τσάμη, Αμπόσι), δημιουργούν αλυσιδωτές αντιδράσεις οι οποίες ήδη φαίνονται, και μπορεί να οδηγήσουν σε ένα φαύλο κύκλο.

    Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς τη μπαγκέτα την έχει άλλος, ο οποίος ξέρει πολύ περισσότερο μπάσκετ από εμάς, οπότε εμείς απλώς λέμε την εξυπνάδα μας every now and then.

  • Hoopfan
    Hoopfan Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7 μα οι Justice Winslow και Will Barton ειναι παικτες που παιζουν στο 3 και στο 2 .... ο Ολυμπιακος θα χρειαστει 4-5 αθλητικο εαν ο Σικμα δεν μπορεσει να ανταπεξελθει ... εαν αντικατασταθει ο Μακ Κισικ θα παμε σε 2-1 τυπου Ναν αλλα αυτη ειναι μια αποφαση που θα παρθει πολυ αργοτερα αφου εξαντληθει καθε πιθανοτητα επιστροφης του Σακιλ ....

  • Hoopfan
    Hoopfan Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε Snake7 το εγραψα ετσι για να γραψω και εγω κατι αφου ειναι της μοδας η μεταγραφολογια μετα απο 5 εβδομαδες που ξεκινησε η σεζον .. αστειευομαι φυσικα ... οπως εχω γραψει παμπολλες φορες θεωρω οτι η ομαδα ειναι μια χαρα και δεν πιστευω οτι ο κοουτς ψαχνει για παικτη ιδιως τωρα που επιστρεφουν σιγα σιγα ολοι και που θα εχουν τη δυνατοτητα να ξεκουραστουν .. εκτος εαν ειναι σοβαροι οι τραυματισμοι των Σικμα και Μακ Κισικ αλλα αυτο ειναι ιατρικο ζητημα ... αυτο που προεχει τωρα ειναι η νικη με την Μπασκονια που δυστυχως αρχισε να παιζει κανονικο μπασκετ με τον Ιβανοβιτς στον παγκο και πρωτο θυμα της η Παρτιζαν χθες βραδυ ... περιμενω απο τον Μπραζντεικις να γινεται ολο και πιο σημαντικος στα επομενα παιχνιδια τωρα που θα γινουν 5-6 κανονικες ομαδικες προπονησεις ...

    ΥΓ περα απο την πλακα ομως ο Ρομπινσον - Ερλ νομιζω οτι ειναι κλασικη περιπτωση παικτη που δυσκολα θα κανει καριερα στο ΝΒΑ αλλα ταιριαζει απολυτα στο μπασκετ της ευρωλιγκα οπως εγινε πχ με τον Λεντει ...

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 18:03 Σύνδεσμος σχολίου

    @Hoopfan καταρχάς δεν πιστεύω ότι 23χρονος με 2way που έχει παίξει 45 παιχνίδια ανά σεζόν στο NBA θα έρθει Ευρώπη.

    Κατά δεύτερο και βασικότερο. Ο Μπαρτζώκας αποκλείεται να κάνει recruiting ένα 23χρονο με 2 σεζόν επαγγελματία.

    Γενικότερα παίκτες και ας είναι από NBA σε αυτήν την ηλικία χρειάζονται ένσημα για ΕΛ, ενώ πολύ περισσότερο με τη σεζόν σε εξέλιξη.

    Εδώ θες παίκτη seasoned, με εμπειρία σε ομάδες play off, και ας μας λείπει ουσιαστικά η νεανικότητα και η αθλητικότητα. Αν υπάρχει περίπτωση η όποια προσθήκη να προσαρμοστεί και να βοηθήσει πρέπει να είναι βετεράνος (όχι βέβαια 33+ για τα τελευταία ένσημα).

    Εξού και η πρότασή μου για Justice Winslow (350 παιχνίδια, χρόνια στο Μαιάμι σε πορείες πρωταθλητισμού) (με αστερίσκο τον περυσινό τραυματισμό και το κακό του μακρινό σουτ) και του Will Barton (680 παιχνίδια, και πολλά χρόνια στο σοβαρό πρότζεκτ του Ντένβερ με εξαιρετικές πορείες). Αυτοί οι δυο, αν έχουν την υγεία τους, και είναι σε ικανοποιητικό για την ποιότητά τους επίπεδο (δλδ για ΕΛ ακόμα και 60-70%) σε κάνουν φαβορί τίτλου αν ενσωματωθούν. Δεν λέω ότι υπάρχουν σιγουράκια, ειδικά όταν παίρνεις αμερικανάκια που δεν έχουν παίξει έξω από ΝΒΑ αλλά τουλάχιστον όταν πας σε 30χρονους ψημένους βετεράνους μειώνεις το ρίσκο σου. Τέτοιοι παίκτες βέβαια είναι και πιο ακριβοί από 23χρονα στοιχήματα οπότε δεν ξέρω...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...