roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Παίκτης-βόμβα μη Αμερικανός γκαρντ για Θρύλο

underarmor
redwell

Ο Θρύλος έχει κάνει τις κινήσεις του στις μεταγραφές με τις προσθήκες των Μιλουτίνοφ, Γκος, Μπραζντέικις και τον αόρατο μέχρι τώρα Σίκμα αλλά πράγματα παίρνει μόνο από τους δυο πρώτους καθώς ο μεν Λιθουανός δεν έχει βρει τα πατήματά του ακόμα ενώ ο ξανθομάλλης πάουερ φόργουορντ δεν παίζει καθόλου λόγω τενοντίτιδας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χωρίς να βιάζεται και να έχει πανικοβληθεί από την εικόνα της ομάδας τον πρώτο μήνα αγώνων καθώς λίγο πολύ περίμενε να δει αυτά που βλέπει λόγω έλλειψης προετοιμασίας και αρκετών θεμάτων τραυματισμών, σκέφτεται την ενίσχυση.

Πώς έχουν τα πράγματα; Στον Πειραιά εξετάζουν την προσθήκη σε δυο θέσεις, μια του γκαρντ με τρομερή ικανότητα στο σκοράρισμα και δεύτερη του 4-5αριού, του τουίνερ δηλαδή ψηλού που θα παίζει και ως πάουερ φόργουορντ και ως σέντερ με βασικά χαρακτηριστικά την αθλητικότητα και απαραίτητο και το καλό σουτ απ' έξω.

Κι αν για το 4-5άρι υπάρχουν επιλογές καθώς ψάχνεις κάτι συμπληρωματικό και όχι απαραίτητα για ρόλο-κλειδί με παρουσία 20-25 λεπτών, στα γκαρντ αν και εφόσον έρθει, αυτός που θα έρθει είναι ο παίκτης που έλεγε ο Τόμας Γουόκαπ σε προ τριμήνου συνέντευξή του στο Podcast του Ντόνατας Ουρμπόνας:

«Χρειαζόμαστε τον παίκτη που θα του δώσεις την μπάλα στα δύσκολα, θα του πεις βάλε 25 πόντους και θα είναι ικανός να το κάνει, έναν παίκτη που θα του πεις, έι φίλε, πάρε τα κλειδιά και οδήγησέ μας στον προορισμό μας» είχε τονίσει ο Θωμάς και φυσικά δεν το είπε πάνω στην... τούρλα του Σαββάτου. Το είπε γιατί ήξερε τί ανάγκη έχει η ομάδα και πώς θα λειτουργήσει στο μάξιμουμ, στα... κόκκινα που λέμε η μηχανή.

Στο διά ταύτα τώρα; Θυμάστε μέσα Σεπτέμβρη που σας είχαμε αναφέρει "Κυκλωμένος μη Αμερικανός γκαρντ από Μπαρτζώκα"; Ο παίκτης αυτός παραμένει διακαής πόθος, ήξεραν όλοι στον Πειραιά ότι χρειάζεται υπομονή όχι για να έρθει αλλά για να φτάσουμε στο σημείο να διερευνηθούν οι πιθανότητες να έρθει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και χωρίς να έχει επίσημα αλλάξει κάτι ως προς τη διαθεσιμότητά του, υπάρχουν... σήματα καπνού που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί στην αγορά ως ελεύθερος. Επαναλαμβάνουμε, δεν μιλάμε για τίποτα οριστικό και τίποτα μιλημένο όπως ήταν για παράδειγμα με τον Μάικ Τζέιμς που ο ίδιος είχε μιλήσει 2-3 φορές με τον Coach-B και όντως πάλευε να μείνει ελεύθερος για να έρθει. 

Όχι, σε τέτοιο σημείο με τον μη Αμερικανό γκαρντ που σχετίζεται με την άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν έχουμε φτάσει ακόμα ή τουλάχιστον δεν έχουμε γνώση εμείς ότι έχει φτάσει το θέμα. Υπάρχει όμως πρόθεση και καθημερινό τσεκάρισμα της περίπτωσής του μέσα από μανατζερικούς κύκλους και εφόσον ανοίξει η παραμικρή... χαραμάδα στις πιθανότητες να βγει στην αγορά, ο Θρύλος θα έχει κάνει την προετοιμασία του και θα τον "χτυπήσει".

Είναι μια περίπτωση για την οποία τόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας όσο και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι συμφωνούν ότι αξίζει η οικονομική υπέρβαση και αν τυχόν γίνει θα μιλάμε για "βόμβα" που θα κάνει εκκωφαντικό "κρότο" και θα μετατρέψει τον Ολυμπιακό σε τοπ διεκδικητή της Ευρωλίγκας. Πότε θα έχουμε νεότερα; Μπορεί σε μια δυο μέρες, μπορεί σε μια δυο βδομάδες, μπορεί και ποτέ αν δεν μείνει ελεύθερος. Για να καταγράφουμε πάντως την περίπτωσή του, να ξέρετε ότι συζητιέται ή τουλάχιστον ο ίδιος ο παίκτης έχει αρχίσει και το επεξεργάζεται το σενάριο να ψαχτεί για αλλαγή ομάδας...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

128 σχόλια

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 22:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Για την ιστορία ,RedGoal, πριν από αρκετό καιρό σας είχα πει, ότι η περίεργη φετινή κατάσταση με τον ΜακΚισικ δεν ξεκίνησε από την επέμβαση για διάφραγμα αλλά ούτε και με το ταλαιπωρημένο του γόνατο . Είχε να κάνει με τα περίπου 10 παραπανίσια κιλά ,που είχε πάρει ο παίκτης κατά τις διακοπές… Και εσείς μου λέγατε ότι είναι ο πιο fit…
    Πάντως, είναι κρίμα αυτός ο παικταράς μετά από τόσα χρόνια προσφοράς, τώρα στα τελειώματα να μουτζουρώνει την πολύ καλή του εικόνα με ανώριμες καταστάσεις.

    REDGOAL: Φίλε ποια 10 κιλά; Μη λέτε ό,τι θέλετε. Έκανε όλες τις εξετάσεις και ήταν στα κιλά του και στα κυβικά του. Μυική μάζα είχε χάσει αποτέλεσμα του ότι το είχε ρίξει στο... τίναγμα και όχι στη δουλειά. Φέρει μεγάλη ευθύνη ο παίκτης, φέρει όμως και η ομάδα που δεν πήρε άλλον στην θέση του ενώ ήξερε μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό ότι θα έκανε κανά τρίμηνο να επιστρέψει

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos Guard Συμφωνω μεχρι κεραιας.Η μοναδικη περιπτωση να μας φερει ο μπαρμπα Μισκο τον Μισιτς ειναι μονο αν προηγουμενως εχει φυτεψει στον παγκο μας τον Σπανουλη πραγμα να ξερεις οτι δουλευει πολυ παρασκηνιακα με τα μεσα που διαθετει. Δηλαδη με τα Juke Box του στα διαφορα σαιτς και γενικα τα εμμισθα τρολλακια που εχει ξαμολυμενα στο διαδικτυο να προσπαθουν να αποδομησουν σε καθε ευκαιρια τον Μπαρτζωκα με στοχο να πριονισουν την καρεκλα του

  • Lalalalalalalalaalal
    Lalalalalalalalaalal Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 18:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, ωραίος ο σχεδιασμός που προτείνεις, αλλά δεν περισεύει ο μακίσικ…Μήπως ξέρεις κάτι παραπάνω;Μήπως τον ξεχνάμε μιά και καλή πλέον τον παιχταρά μας;

    REDGOAL: Φίλε δεν ξέρουμε. Ό,τι μας λένε σας λέμε. Αν μας λένε "διάφραγμα" σας λέμε "διάφραγμα". Δεν είμαστε γιατροί, δεν εξετάζουμε τους παίκτες. Να σας πούμε άποψη και ρεπορτάζ για όλα τα άλλα θέματα, ναι. Για ιατρικά, δεν έχουμε ιδέα και απλά αναπαράγουμε το ρεπορτάζ που βγαίνει από την ομάδα...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ!!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΠΗΓΑ ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ.

    Eισαι ομως φοβερός Ντετέκτιβ...εκτος του οτι ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ πως ειμαι εκεινος που γράφει σε αλλα σαιτ, ξερεις και τι μουσικη ακουω. Πραγματικά εισαι τελέντο μεγάλο.

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 16:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΠΕΡΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΗΤΟΙ ΜΕ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΨΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΝΟΥΛΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ, ΒΛΕΠΩ ΔΕΚΕΜΒΡΗ 5ΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΠ ΤΕΣΣΑΡΙ Ο ΙΓΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΡΕΤΖΑΚΗΣ ΣΤΟ 3 ΜΟΝΙΜΑ. ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΛΠ ΚΛΠ , ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΙΜ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ? ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ? ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΙΤΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΒΑΡΒΑΤΟ TWEENER ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...ΑΥΡΙΟ Ο ΦΑΛ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ 30ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ...

  • Xristos
    Xristos Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 16:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να έρθει η πεχταρα

  • GioNaf 7
    GioNaf 7 Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 16:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα εκτός από γκαρντ και 4-5αρι αθλητικό με σουτ θέλει ξεκάθαρα και 2 Έλληνες παίχτες έμπειρους ένα φόργουορντ (Χαραλαμπόπουλος) και ένα 5αρι .
    Redgoal ποια είναι η αποψή σου σε αυτό?

    REDGOAL: Θες ένα σκόρερ περιφερειακό να τη βάζει εύκολα στο καλάθι και ένα 4-5άρι δυνατό αμυντικό και με καλό τρίποντο. Μετά, ελληνοποιείς τον Μιλουτίνοφ νομιμότατα και παίρνεις Ρογκαβόπουλο-Ντόρσεϊ το επόμενο καλοκαίρι και είσαι μια χαρά

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 16:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    Κουκλίτσα εμφανίστηκες; Μας έλειψες

  • KΡ
    Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 15:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Το να μην σου κάνει ο Πάπας γιατί είναι ο 13ος παίκτης και κλείνει το ζντο και όχι για τα όποια προσόντα του, χρήζει επείγουσας ψυχιατρικής παρακολούθησης χθες. Το πρόβλημα είναι η καταπόνηση, η ελλιπήςπροετοιμασια και το πρόβλημα ΜακΚισικ και Σικμα. Το σφικτο ροτεισιον, λόγω μη ρίσκου, έχει σκάσει Θωμά, αρχηγό και Μιλου. Ο Παπ μόνο ταξιθετρια δεν έχει παίξει ακόμη. Σβηστός ο Θωμάς σε δύο δύσκολα ματς και δεν του δίνει ανάσες με Λουντζη. Απαξιωνετε τους Έλληνες παίκτες μας και δεν βλέπετε τις ... ανυπαρκτες ταλενταρες των απεναντι. Μωραιτηδες, Καλαιντζακηδες και σια. Πότε θα μάθουμε τι αληθινα έχει παίξει με ΜακΚισικ εφέτος; Ισχύουν οι φήμες για ... κακές συνήθειες ; Πάντως η Μπεριλ κοντεύει να γίνει Πριντ νούμερο 2 από τα τατουαζ ...

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 15:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Προφανώς ο παίχτης που γράφει το redgoal είναι όπως αναφέρουν και άλλα παιδιά ο Μισιτς. Πολύ δύσκολη περίπτωση όχι μόνο οικονομικά αλλά και σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ευρώπη θα του κάνουν πρόταση όλες οι ομάδες της διοργάνωσης. Με εξαίρεση κάνα δυο ίσως.
    Σίγουρα ένας τέτοιος παίχτης σε ανεβάζει επίπεδο καθώς κάνει τα πάντα μέσα στο παρκέ επιθετικά ενώ και στην άμυνα δεν τον λες τρύπα.
    Προσωπικά μου αρέσει και ο Εξουμ, ο οποίος ήρθε σαν τριάρι στην Μπαρτσελονα αλλά ο Ομπράντοβιτς τον μετέτρεψε σε point guard, ο οποίος διαθέτει μέγεθος, ικανότητα στο 1vs1, ενώ φάνηκε πέρυσι να έχει βελτιώσει το σουτ του. Βέβαια δεν είναι ο κλασσικος σκόρερ αλλά και πάλι θα μπορούσε να δώσει λύσεις σε δημιουργία και εκτέλεση.
    Επίσης, στην περίπτωση του Μπραζντεικις νομίζω υπάρχει μια σύγχυση. Ο παίχτης είναι αρκετά ποιοτικός, ήρθε μετά από μια καλή ρουκι σεζόν σε μια ομάδα με αρχές και σωστό τρόπο λειτουργίας. Ωστόσο δεν είναι ο δεινός σκόρερ που ψάχναμε. Στην ουσία είναι ένας εν δυνάμει νέος Παπανικολάου με μεγαλύτερη ευχέρεια και συνέπεια στο σκοράρισμα, κυρίως λόγω της ικανότητας του να τριπλαρει και να πηγαίνει στο ένας με έναν. Ακόμα δεν έχουμε δει τον πραγματικό του εαυτό. Ίσως να φταίει η αλλαγή περιβάλλοντος, ο τραυματισμός του, η αλλαγή φιλοσοφίας στον τρόπο παιχνιδιού ή ίσως και ένας συνδυασμός όλων αυτών. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να τον κρίνουμε από τώρα.
    Το γράφω και το ξαναγράφω πως ο σχεδιασμός στράβωσε μετά το ναυάγιο στην υπόθεση Μιροτιτς και την απόκτηση του Σικμα. Ο Κανααν μέχρι στιγμής δείχνει μεγαλύτερη συνέπεια στο σκοράρισμα από ότι πέρυσι. Σίγουρα δεν είναι ο αρχισκορερ αλλά ήδη έχει διψήφιο αριθμό πόντων σε μεγαλύτερο αριθμό παιχνιδιών από ότι πέρυσι όλη την χρόνια. Αν είχες και έναν Μιροτιτς να σου δίνει σταθερά 15 πόντους όλα θα ήταν καλύτερα. Ας όψεται όμως. Ας πηγαίναμε έστω στον Κορνελι. Με 40+% τρίποντο και φουλ αθλητικοτητα θα μπουμπουναγε 1-2 σε κάθε αγώνα θα έπαιρνε και 3-4 ριμπάουντ μαζί με κανενα κόψιμο και θα ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι.
    Τα συμπεράσματα στα οποια έχω φτάσει μετά από σχεδόν δυο μήνες αγώνων:
    Στα Γκαρντ οι Γουοκαπ-Γκος αποτελούν εξαιρετικό δίδυμο. Στον πρώτο πρέπει να γίνει ειδική διαχείριση ώστε να είναι φρέσκος όταν πρέπει. Με τους κατάλληλους παίχτες γύρω τους θα μπορούσαν να αποδίδουν ακόμα καλύτερα. Κανααν είναι πιο σταθερός από πέρυσι αλλά και πάλι θέλεις κάτι καλύτερο μπροστά από αυτόν. Ντορσει για πολλούς και διάφορους λόγους, εφόσον θα μπορούσαμε ν τον έχουμε από πέρυσι. Ο ισαιας είναι ιδανικός να έρχεται από τον πάγκο να δίνει 8-10 πόντους και 10-15 αγωνες που θ βρεθεί στην μέρα του να πετάει καμία εικοσαρα. Λαρετζακης-Μακισικ κάνουν πλέον μόνο για 5ος-6ος Γκαρντ. Ο πρώτος παρουσιάζει την γνωστή αστάθεια, αν και συνήθως τέτοια περίοδο τα έβαζε, ενώ ο δεύτερος δεν ξέρουμε ποτε θα επιστρέψει και σε τι κατάσταση.
    Στα φοργουορντ πήραμε τον Μπραζντεικις. Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια έναν παίχτη που μπορεί να παίξει αξιοπρεπώς την θέση 3 πίσω από τον αρχηγό, ο οποίος καίγεται να παίζει στο 4 λόγω της ανυπαρξίας του Σικμα. Όταν παίξουν μαζί το 3 θα είναι ένα αρκετά καλό δίδυμο.
    Στο 4 ο Πίτερς επιθετικά τουλάχιστον μέχρι τώρα ανταποκρίνεται εν μέρει αλλά θέλει βοήθεια. Ακόμα και ο μπεντιλ να έρθει, που γράφηκε κάπου, ένα δεκάλεπτο με ξύλο στην άμυνα και 5-6 πόντους θα το έδινε. Στην αρμανι με σοβαρό προπονητή μια χαρά αξιοπρεπής ήταν. Σικμα λογικά πάει για αντικατάσταση ειδικά αν συνεχίσει έτσι στο θέμα των τραυματισμών.
    Στο 5 έχουμε ίσως το καλύτερο δίδυμο της λίγκας το οποίο όμως κινδυνεύει ν καεί λόγω των ανωμαλιών του υπόλοιπου ρόστερ.
    Και με έναν έστω παίχτη θα εξορθολογιστεί το ρόστερ, οι χρόνοι και οι θέσεις των παιχτών. Ας ελπίσουμε να γίνει έστω αυτό. Αν και ο κοουτς δεν πρόκειται να αποκτησει ή να αντικαταστήσει κάποιον αν δεν δει την ομάδα πλήρη σε 5-10 παιχνίδια.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...