roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Κυκλωμένος μη Αμερικανός γκαρντ από Μπαρτζώκα

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός δια στόματος Γιώργου Μπαρτζώκα έχει "τρέξει" κάποιες περιπτώσεις παικτών που θεωρεί ότι είναι ικανοί να έρθουν για να κάνουν τη διαφορά και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μάθουμε ποιος θα είναι εν τέλει ο "εκλεκτός".

«Θα πάρουμε ακόμα έναν παίκτη. Πρέπει να πάρουμε έναν παίκτη ο οποίος θα μας κάνει καλύτερους. Και αυτοί οι παίκτες δεν είναι πολλοί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Στην Αμερική είναι ιδιόμορφη η κατάσταση.

Έχουμε στοχεύσει σε 3-4 περιπτώσεις και πιστεύω ότι κάποια από αυτές θα ολοκληρωθεί ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι» δήλωσε πρόσφατα ο Coach-B.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι οι ερυθρόλευκοι εχουν "κυκλώσει" μεταξύ των 3-4 που κοιτάνε και έναν παίκτη που δεν είναι Αμερικανός αλλά σχετίζεται με την άλλη άκρη του Ατλαντικού και τυχόν απόκτησή του θα συνιστά μια τρομερά ηχηρή προσθήκη, ανάλογου και πιθανότατα μεγαλύτερου κρότου από αυτή του Νίκολα Μιλουτίνοφ...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

170 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 11:07 Σύνδεσμος σχολίου

    την ξεχνάμε την ιστορία αυτή ?

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 23:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Xero-las ρόμπα σε έκανε ο ΚωσΤρακης. Έφυγε μεν από τη θέση του ΟΜΩΣ όχι μόνο ΔΕΝ πήγε προς νερού του αλλά ήταν αυτός που τράβαγε την καλούμπα για να να ανέβει η φανέλα του Βασίλη στον ουρανό του ΣΕΦ. Θα σέβεστε.

  • Xero-las
    Xero-las Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 21:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστας Χανιά, βλέπω μια άδεια θέση. Μήπως πήγες προς νερού σου;

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 21:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Dark Red πιστεύω κι εγώ ότι όσο περναει ο καιρός θα βλέπουμε τον Παπ όλο και περισσότερο στο 4. Ειδικά από του χρονου. Για τον Μήτογλου μην τα βλέπουμε τόσο αθώα τα πράγματα, ο τύπος και ιδιαίτερες προτασεις δεν είχε, και την υπεραξία τσίμπησε, και ας μην τον αποδεσμευε η Αρμάνι όπως μπορούσε να το κάνει και θα βλέπαμε. Με κωλοτουμπες θα έμενε.
    Προτίμησε να βρει μια μικρή ομάδα της Ευρωλίγκας για να κάνει restart. Για εκεί είναι το επίπεδο του και ορθώς έπραξε.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Να έρθει ο οτζελεγιες (που δεν τον κοίταξε καν ο Μπαρτζώκας, λεπτομέρεια), να έρθει ο Μυτογλου το τηλεγραφοξυλο γιατί είναι Έλληνας, ομορφόπαιδο, καλό παιδί και 2.10 (ούτε αυτόν τον κοίταξε) , να φύγουν τα 4αρια, που είναι επιλογές Μπαρτζωκα, να φύγουν κι οι υπόλοιποι γιατί είναι επιλογές Μπαρτζωκα, να φύγει κι ο Μπαρτζώκας να ησυχάσει κι αυτός κι εσείς. Και μαζευτείτε κάπου κάντε ψηφοφορίες ποιους να παίρνουμε και πως θα παίζουν. Προπονητής δεν χρειαζεται. Ή να κάτσει ο Μπαρτζώκας να του λέτε πώς θα εργαστεί και με ποιους. Συγγνώμη που δεν καταλαβαίνω τις μετεγγραφικες φαντασιώσεις, προτιμώ να στηρίζω την ομάδα, τον προπονητή και τους υπάρχοντες. Ευχαριστώ.

  • Dark Red
    Dark Red Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 20:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες, ήταν εξ αρχής δεδομένο ότι ο Μητογλου θα γύριζε στον βαζελο, μόνο και μόνο για το παρελθόν που είχε με τους απέναντι. Δεν είναι όλοι Σλούκας ή Παπαπέτρου, υπάρχουν και παίκτες που τιμούν το όποιο δέσιμο έχουν με τις ομάδες τους. Πρέπει να το σεβαστούμε αυτό.
    Από κει και πέρα, όσον αφορά την θέση 5, συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα του Θοδωρή. Ας πουμε ότι παίρνουμε τριτο Ευρωλιγκατο σέντερ. Πως ακριβώς θα μοιραστούν τα λεπτά συμμετοχής; Θα περιμένει ο τρίτος σέντερ να τραυματιστεί ένας εκ των Φαλ, Μιλουτινοφ για να παίξει για 10-15 παιχνιδια; Και μετά τι; Τον ξαναπαρκαρουμε στον πάγκο; Μην κρίνετε από την περσινή χρονιά που δεν μας βγηκε ο Μπολομποι και τον κάλυψε ο Μπλακ. Μήπως θυμάστε τι έγινε στο φάιναλ φορ και για πιο λόγο ο Μπλακ δεν ξαναπήρε χρόνο συμμετοχής μέχρι το τέλος της σεζόν; Να θυμίσω ότι ο Αμερικανός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα απαιτώντας να παίζει περισσότερο και ουσιαστικά ο Μπαρτζώκας τον τελείωσε αθόρυβα. Ο Τανουλης μπορεί να μην είναι παίκτης Ευρωλίγκας αλλά έχει όλα τα φόντα για να δουλέψει και να γίνει τέτοιος και το κυριότερο είναι ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα.

    @Θοδωρης, ίσως ο Μπαρτζώκας να μπορούσε να αξιοποιήσει τον Καλαϊτζάκη στο 3 όταν θα χρησιμοποιεί τον Παπανικολάου στο 4. Δεν ξέρω, αυτός έχει το μαχαίρι, αυτός και το καρπούζι. Εμείς απλά στηρίζουμε την ομάδα και εμπιστευόμαστε το ένστικτο του κοουτς!

  • Snake7
    Snake7 Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 19:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Θοδωρή όχι δεν έχει το σουτ του Πιτερς, ούτε την πάσα του Σικμα. Αλλά είναι 2.10 έχει μια χαρά σουτακι από μέση απόσταση, και έχει επαρκές ποστ παιχνίδι. Αυτό ακριβώς που λέω κι εγώ ότι το μπάσκετ δεν εινσι άθροισμα στατιστικών αλλά παζλ χαρακτηριστικών. Σου ξαναλέω σκέψου τον δίδυμο με τον εκρηκτικό, πολύ δυνατό, με σουτ 45+% Οτζελεγε ή με τον Σασα όταν με το καλό ξαναγυρίσει. Ένας τρόπον τινά Άντριτς, με ύψος 2.10 που θα επέτρεπε να έχεις έναν mobile Αμερικανό στο 5 χωρίς να χάνεις σε ύψος (για αυτό στον ποα κολλάει εξαιρετικά με Λεσορ).


    Δεν σου είπα ότι δώσαμε μάχη και τον χάσαμε. Πολύ πιθανόν είτε ο Μπαρτζι να μην καιγόταν είτε εξαρχής από την τιμωρία και μετά να είχε δώσει χέρια με τον Τρακη.

    Επίσης δεν είπα ότι είναι υπερπαικτης, game changer όπως λχ ήταν ο Σασα. Αλλά ένα χρήσιμο εργαλείο με χαρακτηριστικά που σε αυτην τη φάση δεν έχουμε.

    BTW αν κσι κακιστος σουτερ στα παιχνίδια με Εθνικη σούταρε καλά που σημαίνει ότι ίσως δούλεψε πολύ το σουτ του όσο καθόταν.

    Εμείς τώρα έχουμε το πρότζεκτ Τανουλη, που στη φάση που είναι λόγω σματοδομηε και χαρακτηριστικών μπορεί να δουλέψει είτε προς το 4 (θα θέλει πολύ περισσότερο δουλειά) και να γίνει κάτι σαν το Μητογλου, είτε προς το 5 που το βλέπω πιο ορθοδοξο και ρεαλιστικό.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 18:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7 βρε συ.. άιντε να δεχτώ ορισμένα πράγματα. Το ότι ήταν παίκτης Ευρωλίγκας ακριβής μάλιστα ομάδας αρκεί; Και ξαναεγραψα, δεν φτάνει να είναι ευρωλιγκατος ένας Έλληνας (σπάνιο είδος) αλλά και να κουμπώνει. Έχει το σουτ του Πήτερς, ανοίγει το γήπεδο όπως αυτός; Κυκλοφορεί τη μπάλα όπως ο Σικμα, έχει το IQ και το κάθετο παιχνίδι του, τη δημιουργία του; Μην πέφτετε στην παγίδα των τρακοσαιτ. Αν ερχόταν θα ερχόταν σαν 5ος και καταιδρωμενος.
    Αν ο Μπαρτζώκας έβλεπε έναν Έλληνα, που ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ, και που θα ήταν στη δυάδα όπως λες, θα τον είχε ψήσει και θα τον είχε κλείσει χωρίς να πάρει πρέφα κανείς. Όπως έχει κάνει με όλους όσους θεωρεί απαραίτητα γρανάζια για τη μηχανή του, από τον Γουοκαπ και τον Φαλ μέχρι τον Μιλουτινοφ και τον Γκος. Όπως πήγε να κάνει με τον Ρογκαβοπουλο και το παιδί το ξεκοψε ότι δεν γουστάρει Ελλάδα με τίποτα.
    Εκτός κι αν πιστέψουμε στην παραμυθα των τρακηδων ότι "δώσαμε μάχη και τον πήραν αυτοί γιατί ο Τράκης είναι μάγκας και το παιδί βαζελος"
    ΕΜΕΙΣ δεν ασχοληθηκαμε (καθόλου ή σοβαρά) κι αφήστε τα τρακοσαιτ και τους αρδ να πουλάνε παραμύθι.
    Δηλ θα υπήρχε δίλημμα μεταξύ των τρεμπλουχων Ελλάδας και καλύτερων της Ευρώπης και της ομάδας ανέκδοτο κι αν ήταν σοβαρός θα το σκεπτόταν πάνω από τρία δεύτερα;

  • Snake7
    Snake7 Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Θοδωρή έχεις δίκιο σε γενικές γραμμές για θέματα ισορροπιών, αλλά έχεις άδικο στην οποιαν σειρά στο ροτεσιον θα είχε ο Μητογλου. Ο Μητογλου δεν θα ήταν 5ος ψηλός αλλά 2ο τεσσάρι με προοπτική να γινόταν πρώτο, γιατί τέτοιο ήταν πριν την τιμωρία. Βασικό τεσσάρι σε ακριβή ομάδα Ευρωλιγκας. Και αποκτουσες έναν παίκτη που άνετα έπαιρνε τα 5-10λεπτα που υπό ειδικές συνθήκες μπορεί να απαιτηθούν και στο 5. Και είχες και τη δυνατότητα να πάρεις αλλού είδους τεσσάρι (βλέπε Οτζελεγε) πολύ πιο συνθετο δίδυμο. Και βλέποντας και μακριά σε 2-3 χρόνια θα κουμπωνε άψογα με Σασα.

    Όμως ο τύπος δεν έπαιξε ποτέ γιατί λογικά από την αρχή είχε πειστεί από Τρακη. Είναι κρίμα γιατί χάθηκε περίπτωση Ευρωλιγκατου Έλληνα. Λίγοι είναι (και ανεξάρτητη από Τανουλη).

  • Redwhite
    Redwhite Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 14:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ντραγκιτς αυτή τη στιγμή είναι βόμβα μεγαλύτερη του μιλουτινοφ? Στα 37 του που θα είναι μόνο για κάνα 10λεπτο και χωνί στην άμυνα? Ναι εχει τεράστιο ταλέντο, ναι είναι ηγέτης αλλά γέρασε πλέον. Δεν μπορείς να στηριχτείς στον 37χρονο πλέον ντραγκιτς. Ας ελπίσουμε να είναι φουρνιε με προσωπική καψούρα βέβαια τον μπογκντανοβιτς (αν και είναι απίθανο να ερθει).

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...