roumeliotis

Carwiz

«Ελπίζουμε σε καλή εμφάνιση και νίκη» (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει για το κλάσικο:

«Θα είναι διαφορετικό ματς 100%, γιατί ποτέ είναι οι αγώνες ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες δεν είναι ίδιες. Καταρχήν είναι διαφορετικό το μέρος που γίνεται. Η Ρόδος ήταν ένα ουδέτερο γήπεδο για εμάς, το ΟΑΚΑ είναι μια έδρα δύσκολη να παίξεις, ειδικά για εμάς με το περιβάλλον που θα υπάρχει.

Παρόλα αυτά, ξεκινάμε τη χρονιά με αισιοδοξία, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινά η χρονιά, αν και θα θέλαμε να έχουμε λίγο παραπάνω χρόνο για να προετοιμαστούμε. Ελπίζουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να ξεκινήσουμε με νίκη».

Στην πρεμιέρα οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με μία σημαντική απουσία και ένα… ερωτηματικό. «Ο Φαλ δεν θα παίξει, γιατί προτιμήθηκε αυτή την εβδομάδα να κάνει ατομικό πρόγραμμα και να παίξει την επόμενη. Ο Μπραζντέικις έχει κάνει δύο ομαδικές προπονήσεις με την ομάδα μας και βελτιώνεται συνέχεια, όμως προέρχεται από μια αποχή τριών εβδομάδων. Θα σκεφτούμε μετά την σημερινή προπόνηση το αν θα είναι στην 12άδα ή όχι».

Ερωτηθείς για τα κλειδιά της νίκης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είπε: «Θα πρέπει να επιβάλλουμε τον τρόπο που παίζουμε. Η καλή άμυνα, που θα μας δώσει δυνατότητες τα για πρωτεύοντα ή δευτερεύοντα αιφνιδιασμό, το να είμαστε καλοί στα ριμπάουντ. Αυτά τα πράγματα στο προηγούμενο ματς που παίξαμε με τον Παναθηναϊκό, ήταν σημαντικά και μας έδωσαν αυτή τη μεγάλη διαφορά από την αρχή.

Περιμένουμε πως ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο επιθετικός, λιγότερο διστακτικός, πιο αποφασισμένος, γιατί θα θέλουν να απαντήσουν στα όσα γράφτηκαν, στα όσα ειπώθηκαν κι στα όσα τελικά έγιναν στο ματς της Ρόδου. Κι επειδή έχουν καλό υλικό και καλό προπονητή, πιστεύω πως γενικά θα είναι πιο έτοιμοι να μας αντιμετωπίσουμε».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για τον Γιάννη Ιωαννίδη, που χθες έφυγε από τη ζωή και «βύθισε» στο πένθος την «ερυθρόλευκη» οικογένεια, είπε: «Ήμασταν στην επιμνημόσυνη δέηση οι Πρόεδροι, ο αρχηγός μας κι εγώ για να τιμήσουμε τον άνθρωπο που συνέβαλε πάρα πολύ στο να αλλάξει η σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού.

Η αναγέννηση του Ολυμπιακού πέρασε μέσα από το δικό του μυαλό και φυσικά του προέδρου, των παικτών και όλων όσων ήταν τότε στην ομάδα. Όμως, εκείνος οραματίστηκε αυτό που έγινε.

Το αποτύπωμά του είναι τεράστιο όχι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά για όλο το ελληνικό μπάσκετ και όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Τα θερμά συλλυπητήριά όλων μας, τα εκφράσαμε κιόλας, στην σύζυγό του και την κόρη του».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Τραμπαριφα βαζελοτρολακι το καλσόν σου θα σκισει

  • Ταβλσδορος7
    Ταβλσδορος7 Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ταβλαδόρος vs Ταβερνιάρη
    Σκίσε τους βαζελες κόουτς ταβλαδόρε !

  • Τάσος Β
    Τάσος Β Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλω πολύ να δω πως θα αντιδράσουν οι παίκτες μας χωρίς την σιγουριά του Φαλ.
    Και κυρίως πως κ κατά πόσο μπορεί ο Σικμα να είναι ο τρίτος σέντερ γιατί σίγουρα θα τον χρειαστεί η ομάδα μέσα στην χρονιά.
    Καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 22:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Τουλάχιστον πάρε το παιχνίδι ρε Μπαρτζώκα αύριο να χαρούμε λιγάκι και να ξεχάσουμε το σημερινό χάλι!!!!
    Δεν γίνεται να είχαμε κι έναν τέτοιο προπονητή στη ποδοσφαιρική ομάδα;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...