roumeliotis

Carwiz

Ερυθρόλευκος και επίσημα ο Μπραζντέικις

casino loutrakiou
redwell

Παίκτης του Θρύλου είναι ο Ίγκνας Μπραζντέικις καθώς η ερυθρόλευκη ΚΑΕ να ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Λιθουανού γκαρντ και φόργουορντ.

Ο 25χρονος άσος πιάνει... Λιμάνι με σκοπό να βοηθήσει στην περιφέρεια, παίζοντας τόσο στο «2» όσο και στο «3». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ίγκνας Μπραζντέικις. Ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ θα φοράει τα "ερυθρόλευκα" για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το who is whο
Γεννήθηκε: 08/01/1999
Υπηκοότητα: Λιθουανία/Καναδάς
Ύψος: 2.01μ.
Θέση: Φόργουορντ

Προηγούμενες ομάδες:
Michigan (2018–2019)
New York Knicks (2019–2021)
Westchester Knicks (2019–2021)
Philadelphia 76ers (2021-2022)
Orlando Magic (2021–2022)
Lakeland Magic (2021–2022)
Ζalgiris Kaunas (2022–2023)

Οι περσινοί αριθμοί του...

Στο Λιθουανικό πρωτάθλημα σε σύνολο 40 αγώνων είχε 18 λεπτά συμμετοχής, 8.6 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ. Στην Ευρωλίγκα, σε 35 αγώνες είχε μέσο όρο 22:24 λεπτά συμμετοχής, 11.6 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Διασυλλογικές
Πρωταθλητής Λιθουανίας (2023)
Κυπελλούχος Λιθουανίας (2023)

Ατομικές
AP Honorable mention All-American (2019)
Big Ten Freshman of the Year (2019)
Second-team All-Big Ten (2019)
Big Ten All-Freshman team (2019)".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

25 σχόλια

  • Hoopfan
    Hoopfan Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 22:06 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε gogos παλι δεν απαντησες εαν εχεις δει τα φιλικα του Ολυμπιακου ... εχεις δει ΚΑΘΟΛΟΥ τον Σικμα να αγωνιζεται ολα αυτα τα χρονια στη ACB ( που πηρε πρωταθλημα με την Βαλενθια ) στο Eurocup ( το οποιο σηκωσε και βγηκε και mvp μαλιστα ) στην BBL οπου επισης βγηκε mvp η΄στην ευρωλιγκα οπου τοσα χρονια ειναι ενα απο τα κορυφαια 4ρια της διοργανωσης ( σιγουρα το πιο ολοκληρωμενο ) ... εαν θεωρεις οτι ειναι παικτης που , θα αφηνε εκτος ροστερ ο Μπαρτζωκας που παρεμπιπτοντως προσπαθουσε 6 χρονια να τον παρει σε ομαδα του , sorry αλλα απο μπασκετ μυρωδια ...

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά το σοκ που είχα οχι τόσο πολύ για την απόκτηση του Μπραζ αλλά για την μη απόκτηση σκόρερ-ηγέτη θα προσπαθήσω να το δω λίγο πιο ψύχραιμα. Ο Λιθουανός σίγουρα δεν είναι κακός παίκτης και θα βοηθήσει. Χρειαζόμασταν εξάλλου και μια ακόμα ποιοτική λύση στην θέση 3. Τα λάθη για εμένα στις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού ήταν δύο αλλά μακάρι να κάνω λάθος.

    Εφόσον σχεδόν όλοι λίγο πολύ ξέραμε οτι θα φύγει ο Σάσα και ο "ηγέτης" με τα καλοσχηματισμένα φρύδια, αντί του Σίκμα έπρεπε να παίρναμε έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει πιο άνετα στο 5 από ότι αυτός. Έναν παίκτη σαν τον Κορνελί π.χ.
    Μακάρι όμως ο Σίκμα να μας διαψεύσει ευχάριστα αλλά δεν το βλέπω.

    Το μεγαλύτερο λάθος για εμένα δεν ήταν η απόκτηση του Λιθουανού αλλά η απόκτηση του Γκος. Εκεί σίγουρα θέλαμε έναν παίκτη με μεγαλύτερη δυνατότητα στο σκοράρισμα και μια πιο ισχυρή προσωπικότητα. Μακάρι να γίνει η αποκάλυψη και ο Γκος να μεταλλαχθεί στον παίκτη που μας λείπει αλλά ούτε αυτό το βλέπω.

    Το ακόμα όμως πιο δυσάρεστο για εμένα είναι οτι για ακόμα μια χρονιά αντί να μεγαλώνει το μπάτζετ αυτό μάλλον χαμηλώνει.Πριν από μερικά χρόνια όταν ο Καλάθης ήταν στα ντουζένια του είχαμε 3.000.000 έτοιμα να του δώσουμε αλλά αφού μας απέρριψε αυτά τα λεφτά έμειναν αραχνιασμένα στο μπαούλο. Μετά που επιστρέψαμε από την Α2 πολλοί νόμιζαν οτι θα αυξηθεί το μπάτζετ αλλά αυτό παρέμεινε σταθερά σε χαμηλά επίπεδα. Φέτος που πήραμε σχεδόν 1.000.000 ευρώ λόγω της πορείας μας μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας, την απαλλαγή των δύο μεγάλων συμβολαίων Βεζένκοφ-Σλούκα αλλά και το 1.500.000 από την ρήτρα του Σάσα για να πάει στους Σακραμέντο υπήρχε η ελπίδα οτι θα αυξηθεί λίγο το μπάτζετ αλλά πάλι η ελπίδα πέθανε τελευταία ως συνήθως. Φέτος ακούσαμε την δικαιολογία οτι δεν υπήρχαν ελεύθεροι παίκτες αυτήν την εποχή και έτσι καταλήξαμε στον Λιθουανό. Του χρόνου όλο και κάποια καινούργια δικαιολογία θα ακούσουμε!!!

    Φέτος όλες οι ελπίδες είναι ο Μπαρτζώκας να κάνει πάλι το θαύμα του σαν προπονηταράς που είναι και οι μετριάντζες που πήραμε να γίνουν παικταράδες. Μακάρι να γίνει αυτό αλλά η ουσία παραμένει ίδια. Το μπάτζετ αφού δεν ανέβηκε φέτος μάλλον δεν θα ανέβει ποτέ με ότι αυτό συνεπάγεται. Αλλά δεν είμαι αχάριστος. Ξηλώθηκαν οι large προεδράρες για να μπουν 600 νέες θέσεις στο ΣΕΦ. Είναι και αυτό μια πρόοδος. Ελπίζω να συνεχιστεί και του χρόνου και να μπουν άλλες 600 και ακόμα περισσότερες ώστε να μπορούν όλοι να θαυμάσουν το διαγαλαξιακό ρόστερ που θα δημιουργήσουν οι Αφοί.

  •  ΝΑΣΟΣ
    ΝΑΣΟΣ Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 18:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εχει τριποντο καθως και ο πιτερς εχει καλυτερο ποσοστο απο τον σασα και θα παιζει τον διπλο χρονο φετος και ο κανααν εχει το ιδιο ποσοστο τριποντου με τον στουκα που εφυγε

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 17:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Arrourαιε στο ξαναλέω: ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ. "Αν έμενε ο Σλούκας" ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΤΟΎΚΑΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΏΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΣΥ ΚΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΡΟΛ;
    ΣΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΑΛΛΟΥ

  • gogos
    gogos Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 15:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχεις δίκιο hoooopfan, οποίος έχει παίξει Α2 για 3 χρονιές μπορεί να μην γνωρίζει από μπασκετ... Έλα εσύ από τα(1979-2023=44) χρόνια του καναπέ σου να μας διαφωτίσεις!! Σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζω ποιος θα μείνει μόνιμα εκτός, εικασίες κάνουμε όλοι μας εδω... Ο σκοπός του σαιτ είναι να λέμε την γνώμη μας πολιτισμένα χωρίς να χλευαζουμε τους υπολοιπους(εξαιρούνται κάποιοι που είναι trolls). Οπως έχω δείξει και στο παρελθόν λέω την γνώμη μου με επιχειρήματα.. Εάν δεν σου αρέσουν ξέρεις μπορείς να αντικρουσεις την σκέψη μου με τα δικά σου.. Δεν είπα κάτι τόσο "κακο" ή άτοπο που να γράφεις με τέτοια επιθετικότητα... Τεσπα δεν Θά σου μάθω τα βασικά ούτε για τρόπους ούτε για το μπάσκετ.. Ειδωμεν!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 13:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε σεις...ο Σλουκας αποκτήθηκε για σπάσιμο. Δεν ξεκινάει η φετινή ομαδα του Βαζελου από τον Σλουκα.
    Το σπάσιμο είναι ότι αν καταφέρει να πάρει πρωτάθλημα από τη 1η του χρόνια θα έχει πετύχει μεγάλη προσωπική νίκη κατά του Μπαρτζωκα.

    Ο Μπρασντεικις είναι ένας πολύ καλός νέος παίχτης αλλά δεν είναι αυτό που έλειπε στην ομάδα.
    Επιμένω να φωνάζω ότι θέλει έναν παίχτη killer τριποντακια.
    Αν στη φετινή ομάδα έμενε ο Σλουκας η ο Βεζενκοφ, θα ήταν αλλιώς.

  • Hoopfan
    Hoopfan Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 11:13 Σύνδεσμος σχολίου

    gogos μου εφαγες ενα ο ... hoopfan ... hoop σημαινει καλαθι στα Αγγλικα ( Αμερικανικα ) κατι που μαλλον αγνοεις αφου νομιζω πως δεν πολυασχολεισαι με το αθλημα .. δεν μου απαντησες εαν ειδες τα 4 φιλικα του Ολυμπιακου αλλα δεν χρειαζεται γιατι γνωριζω την απαντηση ...

    πραγματι εχω δει ολους τους αγωνες του θρυλου στην Ευρωπη απο το 1979 μεχρι σημερα και ολα τα φ4 φυσικα ... απλα ενημερωτικα αφου ρωτας ...

    δεν βρισκομαι στον παγκο του Ολυμπιακου αλλα θεωρω πως την Παρασκευη ο Μπαρτζωκας θα αφησει σιγουρα εκτος τον Μακ Κισικ και πιθανοτατα τον Μπραζντεικις εκτος εαν ειναι πιο σοβαρο το προβλημα του Φαλ ( ας ελπισουμε οχι ) ...

    οταν ξεκινησει η Α1 θα κανει το rotation που εφαρμοσε και περυσι με τους ξενους ... το ζητημα ειναι ποιον θα αφησει εντελως εκτος Α1 ( 8ος ξενος ) ... νομιζω παλι τον Μακ Κισικ ... μετα εχει δικαιωμα να κανει 5-6 αλλαγες κατα τη διαρκεια της σεζον στους ξενους ...

    οσο για τον 'κοριο' δεν καταλαβαινω τι εννοεις ...

  • gogos
    gogos Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 00:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή μπαίνεις επιθετικά "φίλε" hopfan εσύ που εχεις δει όλα τα ματς και εχεις πάει σε όλα τα f4 του θρύλου ποιον θα βγάλει στο πρωτάθλημα;
    Μετα την παρουσία Brazi υπάρχουν 4 παίχτες να παίξουν στην θέση 4....
    Σου θυμίζω το ροστερ γιατί εσύ που είσαι στον πάγκο της ομάδας συνέχεια μπορεί να τους έχει συνηθίσει και να σου διαφεύγουν (Τανουλης, Παπ, Πιτερς, Μπράζι)
    Δεν έχω θέμα να συζητήσω αλλά αυτά τα στυλακια στο κοριό σου!!

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολυ ωραιο ποστ του φιλου ΜΚ7 και συμφωνω απολυτα σε αυτα που γραφει.

    Οσον αφορα τον Γκος, ειναι ακριβως αυτο που λέει ο ΜΚ7 δηλ. ενας γκαρντ που κανει τα κανει ολα σχετικα ικανοποιητικα αλλά δεν ειναι εξαιρετικος σε καμιά κατηγορία.

    Πριν απο καιρο, οταν κοιτουσα τα advanced στατιστικα του, βρηκα καποιο στο οποιο περισυ ηταν ο καλυτερος απο ολους τους αλλους point guards στην Ευρωλιγκα: το ποσοστο field goals.

    Ο Γκος εχει 53%, o Τομπσον 50%, οι Γουόκαπ, Λαρκιν και Σλουκας 44%, ο Καμπατσο 43%, οι Βιλντοζα 41% και ο Μαικ Τζεϊμς 38%.

    Φαινεται οτι αυτα τα mid range shots και τα floaters που παιρνει ο Γκος ειναι πολυ αποτελεσματικα ενω αυτο δεν φαινεται τοσο πολυ μεσα στο παιγνιδι γιατι δεν ειναι flashy παιχτης .

    Προσωπικα τον χαρακτηρισα μετριο οταν τον πηραμε. Χθες ομως μου αρεσε. Ετρεξε τις επιθεσεις με ηρεμία, δεν εκβιασε προσπαθειες και εδειξε να μπορει να βρει τους συμπαιχτες του χωρις να χρειαζεται να στησει την επιθεση γυρω του.

    Δειχνει να εχει και ενα μειονεκτημα ομως και αυτο ειναι οτι παιζει παντα στον ιδιο ρυθμο δηλ. δεν μπορει να αλλαξει τεμπο αποτομα οπως π.χ. εκανε ο Σλουκας.

  • Pan
    Pan Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 22:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά εκτίθεστε με αυτά που λέτε για κωστακη..ότι είναι παιχταράς είναι αδιαμφισβήτητο..ότι είναι ball dominant επίσης κάτι που στο σύστημα μπαρτζω δεν κόλλαγε..ότι κολαει στο μπάσκετ αταμαν επίσης αλήθεια.μην λέμε ότι να’ναι.είναι παιχταράς -όχι για τέτοιο συμβόλαιο επ ουδένι- δεν κολλούσε στην δικιά μας ομάδα τόσο πολύ..τόσο απλα...ότι σαν ανθρωπος είναι μάλλον λίγος και τοξικός είναι άλλο πράγμα..αλλά ποιοτικά είναι μέσα στους δεκα καλύτερους Γκαρντ..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...