roumeliotis

Carwiz

Στην οροφή του ΣΕΦ η φανέλα 7

casino loutrakiou
redwell

Στο πιο ψηλό... σκαλί της ιστορίας του Ολυμπιακού για πάντα ο Βασίλης Σπανούλης καθώς στην λαμπερή εκδήλωση προς τιμήν το φινάλε είχε την φανέλα με το νούμερο «7» να ανεβαίνει στην οροφή του ΣΕΦ, εκεί όπου θα παραμείνει για πάντα. 

Με χαμηλό φωτισμό ερυθρής απόχρωσης περιμετρικά στις κερκίδες και στα πρόσωπα των φιλάθλων του Ολυμπιακού, αλλά τους προβολείς στραμμένους στο κέντρο του γηπέδου, όπου είχαν τοποθετηθεί πέντε καρέκλες, ξαναπάτησε στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ο θρύλος του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης.

Οι φίλαθλοι δεν σταματούσαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Και με μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Ψέματα» των αδελφών Κατσιμήχα, τα μάτριξ του γηπέδου παρουσίασαν βίντεο αφιέρωμα στην τεράστια καριέρα του Kill-Bill.

O ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος και η αθλητική δημοσιογράφος Δώρα Παντέλη κάλεσαν πρώτους στο παρκέ τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος είχε παραλάβει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Σπανούλη, όταν ο τελευταίος «κρέμασε τα παπούτσια του» μπήκε στο παρκέ δεύτερος κρατώντας ένα τρόπαιο της Euroleague. Ακολούθησε ο νυν αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου με ένα ακόμη τρόπαιο Euroleague στα χέρια και έμενε... μόνο μία καρέκλα κενή: αυτή του Βασίλη Σπανούλη!

Στα ηχεία παίζει το τραγούδι “ Seven Nation Army” των White Stripes. O κόσμος του Ολυμπιακού παραληρούσε και ο προπονητής πλέον Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε εκεί που «ζωγράφιζε» ως παίκτης, στο παρκέ που ίδρωνε καθημερινά για να οδηγήσει τον Ολυμπιακό δύο φορές στην κορυφή της Ευρώπης, το 2012 στην Κωνσταντινούπολη και το 2013 στο Λονδίνο.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πήρε τον λόγο πρώτος και είπε: «Αυτή η βραδιά είναι ιστορική. Δεν έχει ξαναγίνει. Το αξίζει ο Ολυμπιακός. Το αξίζει ο Βασίλης».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Είχαμε μιλήσει με τον Βασίλη και όταν ήταν στο Μαρούσι. Θυμάμαι ότι ήμουν στην Αμερική και μίλησα με τον Παναγιώτη. Ένιωσα ότι ήταν το σωστό timing. Με τον Βασίλη ηγέτη πετύχαμε απίθανα πράγματα. Κέρδισε στο γήπεδο και στα αποδυτήρια τον τίτλο του ηγέτη. Αξίζει αυτό που ζει σήμερα. Φτάσαμε στην κορυφή της Ευρώπης κόντρα σε όλα. Δεν ήταν όλα όμορφες στιγμές. Ο Βασίλης προς τιμήν του στήριξε όλες τις δύσκολες αποφάσεις και το 2011 και το μέχρι τέλους».

Ο φίλος και κουμπάρος του Σπανούλη, Νίκος Ζήσης, σηκώθηκε από τις πλαϊνές πολυθρόνες κατά μήκος του παρκέ και είπε: «Από τους μεγαλύτερους που έχουν περάσει από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, με πολλούς ατομικές διακρίσεις και buzzer beater που έχουν κρίνει τίτλους. Η μεγαλύτερη παρακαταθήκη του είναι ότι αποτέλεσε και αποτελεί πρότυπο, όχι μόνο για μικρά παιδιά, αλλά και για μεγάλους ανθρώπους. Ο Βασίλης είναι απλός σαν άνθρωπος και έχει δύο μεγάλες αγάπες, το μπάσκετ και την οικογένειά του. Με την Ολυμπία έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Τους αγαπώ πολύ».

Ο Κώστας Παπανικολάου επισήμανε: «Ο Βασίλης ήταν η σπίθα για να αλλάξει ο Ολυμπιακός. Ο Βασίλης είναι σαν μεγάλος αδερφός. Σε ευχαριστώ για όσα μου έχεις προσφέρει. Σε αγαπώ πολύ».

Βιντεοσκοπημένα μηνύματα στον Σπανούλη από τεράστιες μορφές του παγκόσμιου μπάσκετ έπαιζε το Matrix, ανάμεσά τους ο Νίκος Γκάλης, ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ο Παού Γκασόλ, ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Νίκολα Γιόκιτς, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και ο Ντάνιελ Χάκετ ανάμεσα σε άλλους.

Ο Γιώργος Πρίντεζης πήρε εν συνεχεία τον λόγο: «Δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε εσάς, όταν σας ζητούν να διαλέξετε μία στιγμή, μια ιστορία, από ανθρώπους που έχετε ζήσει τόσα πολλά μαζί, να μην μπορείτε να διαλέξετε. Είναι σαν να αδικείς όλες τις υπόλοιπες στιγμές μαζί. Είδα πριν λίγο τον Σπανούλη έξω και του είπα: Πως καταντήσαμε έτσι με τα κουστούμια;» Γυρνώντας στον νυν αρχηγό των «ερυθρόλευκων», Κώστας Παπανικολάου, του είπε: «Μην γελάς εσύ... καλομελέτα κι έρχεται!». Και συνέχισε: «Μια χρονιά βρεθήκαμε στο καράβι. Εγώ πήγαινα Σύρο κι αυτός Πάτμο. Ήταν το 2011, όταν υπήρχε ανασφάλεια στην ομάδα. Εγώ είχα έρθει από τη Μάλαγα και έβαζα ένα τρίποντο στα 19. Μου είπε, λοιπόν ο Βασίλης ότι η ομάδα φέτος θα “ δαγκώνει”. Τον κοίταγα και σκέφτηκα μέσα μου... τι μου λέει. Στο τέλος της χρονιά σηκώσαμε δύο κούπες, τη Euroleague και το πρωτάθλημα. Αυτός ήταν».

Και μετά τον Γιώργο Πρίντεζη, είχε έρθει η σειρά του μεγάλου πρωταγωνιστή της Βραδιάς, του Βασίλη Σπανούλη: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς, που είστε δίπλα μου σε ένα τόσο σημαντικό βράδυ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προέδρους για αυτά τα 11 χρόνια. Πιστέψατε στο χαρακτήρα μου και στο ταλέντο μου και μου δώσατε την ευκαιρία να κάνω το όνειρο που είχα από μικρός πραγματικότητα, να ηγηθώ μιας μεγάλης ομάδας. Οι σχέσεις των ανθρώπων χτίζονται με σεβασμό. Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο να έρθω από τον αιώνιο αντίπαλο στον Ολυμπιακό. Ήταν όνειρό μου να παίξω στον Ολυμπιακό από τότε που ήμουν στο Μαρούσι. Όταν πήρα την απόφαση ήξερα ότι θα πετύχω με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Πρίντεζη, τον Κώστα Παπανικολάου και τα άλλα παιδιά για όλα όσα ζήσαμε. Ξέρω ότι τους έσπαγα τα νεύρα, ξέρω ότι έβρισκαν δικαιολογία για να φύγουν όταν ήμασταν στα αεροδρόμια ή στα ξενοδοχεία, για να μην μιλήσουμε πάλι για μπάσκετ. Υπήρχαν πολλά βράδια, το ξέρουν οι πρόεδροι, που τους έπαιρνα τηλέφωνο να μιλήσουμε για μπάσκετ. Είμαι πολύ περήφανος που πέτυχα για τον Ολυμπιακό μας. Ό,τι έκανα τόσα χρόνια, το έκανα για να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την υπομονή και την επιμονή».

Ο Σπανούλης μίλησε και για τους πολύ δικούς του ανθρώπους: «Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου που μου χάρισε 6 όμορφα παιδιά. Ήταν αυτή που με περίμενε στο σπίτι και άκουγε τα πάντα. Ήταν μια δυνατή γυναίκα που με στήριζε γιατί ήξερε πόσο πολύ θέλω να πετύχω. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη μητέρα που με γέννησε. Μαμά σε ευχαριστώ για όλα. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αδερφό μου, που ήταν και αδερφός και πατέρας. Ήταν ο πιο αυστηρός κριτής μου. Όσα χρόνια έπαιζα μπάσκετ δεν άκουσα μια καλή κουβέντα, μόνο όταν σταμάτησα. Όταν ήμουν 15 έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο και είχα υποσχεθεί πως όλη η καριέρα μου θα είναι αφιερωμένη σε αυτόν. Ελπίζω να τον έκανα υπερήφανο».

Η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου, και τα έξι παιδιά τους πέρασαν στο παρκέ και όλοι μαζί είδαν τη φανέλα του εμβληματικού αρχηγού στην πρόσφατη Ιστορία του Ολυμπιακού, με το Νο 7, ν’ ανεβαίνει στον ουρανό του ΣΕΦ, πρώτη φανέλα που αποσύρει ο μπασκετικός Ολυμπιακός από την ίδρυσή του. 

Και στον επίλογο, ο Σπανούλης, είπε: «Σας ευχαριστώ για μία ακόμα φορά όλους. Για μένα αυτή η βραδιά θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό μου. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Είναι η πιο σπουδαία μέρα της καριέρας μου. Η αγάπη μου για εσάς θα μείνει ανεξίτηλη και για πάντα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

26 σχόλια

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 15:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ η συμφωνία για να κλείσει γαι την αρένα του σεφ και όχι για όλο το γήπεδο πρέπει οι πρόεδροι να δώσουν το πλάνο του
    Αυτά δεν τα λέω εγώ τα άκουσα από το στόμα του δημάρχου Πειραιά ΓΙΆΝΝΗ ΜΌΡΑΛΗ σε μια συνέντευξη του
    Αν ξέρεις κάτι παραπάνω για το θέμα καλό είναι να μας ενημερώσεις σε παρακαλώ
    Πάντως από τα βίντεο που είδα απλά είναι για γέλια μιλάμε για ένα απλό βάψιμο στην μεριά τον οργανωμένων και καμία σαρανταρια καρέκλες από πανηγύρι κόκκινες πίσω από την μπασκετα
    Θα μπορουσαν οι πρόεδροι να άλλαζαν Τουλάχιστον ολα τα καθίσματα
    Λεφτά από την τσέπη τους δεν βάζουν στην ομάδα ίσα ίσα που περισσεύουν κιόλας Τουλάχιστον ας κάνουν κάτι με το γήπεδο

    7000 διάρκειας αν το βάλεις με μέσο όρο 800 ευρώ σου βγάζει σχεδόν τους παίχτες μας φέτος

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 13:01 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal καλημέρα .
    Είμαι απο την περιφέρεια οπότε δεν έχω ο ίδιος εικόνα από το ΣΕΦ . Απο τα βίντεο που κυκλοφορούν είδα κάποιες αλλαγές στο εσωτερικό εκεί στην κεντρική είσοδο και στην αρένα τα νέα καθίσματα .
    Αυτές ήταν οι επεμβάσεις για φέτος ? Και ποια είναι η άποψη σου . Και τι γίνετε με το γηπεδικό ? Εχουν περάσει 4 μήνες απο την απονομή που κάτι είπαν οι πρόεδροι και μετά δεν ακούμε ούτε ότι είναι σε συζητήσεις . Τις ξεχνάμε για φέτος τις ανακοινώσεις , κι από του χρόνου βλέπουμε ? Τι γίνετε με αυτο .
    Ευχαριστώ

    REDGOAL: Φίλε αν δεν πέσουν υπογραφές, δεν θα γίνει μεγάλο λίφτινγκ. Περίμενε να πέσουν και να παραχωρηθεί και επίσημα στον Ολυμπιακό και μετά θα γίνουν οι μεγάλες αλλαγές...

  • John 7
    John 7 Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 22:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ήταν μεγάλο λάθος που δεν έκαναν το ματς για Σπανουλη την προηγούμενη μέρα! Το πρόγραμμα το ήξεραν, πολύ μεγάλο φάουλ! Μη ζητάμε ευθύνες από τον κόσμο, η διοίκηση φταίει!

    REDGOAL: Είχε κλειστεί η ημερομηνία πολύ πριν γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 22:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά Σοβαρολογειτε;;;;;;;;;
    Τι θέλατε να έμενε ο κόσμος να δεί φιλικό με την Ολιμπια Μιλάνο;;;;
    Ωραία γέμισε κ πολύ Καλώς το ΣΕΦ για την απόσυρση της φανέλας του Σπανούλη αλλά έπαιζε ματς στον Ποδονίφτη ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο.
    Μην τρελαθουμε κ όλας!!!!!!!!!!
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • STAVROS RED 7
    STAVROS RED 7 Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Απλά Σπανούλης, τίποτα άλλο!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά...δεν κρινει κανεις το χθεσινο φιλικο. Ειναι αστειο. Τυπικη διαδικασία ειναι. Γενικα τα φιλικα των αγώνων μπασκετ δεν ειναι να τα παιρνεις στα σοβαρα καθολου.
    Το προβλημα αλλο ειναι. Και το φωνάζω εδώ και 2 μηνες!
    Ξερετε οτι στηριζω πολύ την ομάδα μπασκετ και τον Μπαρτζώκα.
    Εχω εμπιστοσύνη στις επιλογές τους αλλα εκφράζω εντονη ανησυχια με οσα εχω δει ως τωρα και ειδικά με οσα ΔΕΝ εχω δει ακομη να γινονται.
    Εχουμε καλους παιχτες, ναι...δεν ειπε κανεις το αντιθετο.
    Ομως εχουμε αποδυναμωθεί στο ροστερ σε αριθμό παιχτών ωστε να αντέξει η ομάδα φοβάμαι σε βαθος χρονου με ολες αυτες τις απαιτησεις που εχει η σεζον!!!

    Περυσι δεν ειχαμε Μιλουτινοφ. Ο Σερβος ειναι παιχταρας το ξερουμε αλλα εχεις πλεον μονο 2 ψηλους οπου ο ενας, (ΦΑΛ) ειναι 33 ετών και αν εστω και ενας απο τους δυο τραυματιστει η παρουσιάσει κοπωση τοτε το αγγούρι θα το φάει ο αλλος!!!
    Δεν δεχομαι οτι σαν 3ος υπαρχει ο Τανουλης!!! Ημαρτον!!!
    Περυσι δεν ειχαμε Μιλουτινοφ, αλλα ειχαμε ΔΥΟ εμπειρους και ποιοτικους παιχτες που ο καθένας εδινε αυτά που μπορουσε και βοηθησαν οσο βοηθησαν δινοντας ΑΝΑΣΕΣ ο ενας στον αλλον.

    Περυσι ειχαμε ΒΕΖΕΝΚΟΦ και ΣΛΟΥΚΑ...Αν δουμε καθαρά το θεμα Σλουκα, ξεχνώντας το τι εκανε, που πηγε και πως πηγε...και σταθουμε καθαρά στην απουσία του ως μονάδα, ως παιχτη, θα δειτε οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ.
    Το ίδιο και ο ΒΕΖΕΝΚΟΦ. Και δεν μιλάω ως εναν παιχτη στο 4. Αλλα ως εναν γενικά παιχταρά του ρόστερ που ΟΥΔΕΠΟΤΕ αντικαταστάθηκε!!!

    Ο Σικμα και ο Γκος ειναι τιμιοι, καλοι και εμπειροι παίχτες που θα ειχε αξία η αποκτησή τους ΑΝ στο ροστερ παρέμεναν οι Σλουκας, Βεζένκοφ η εστω ο ένας από αυτούς, η αν αντι αυτών αποκτούσαμε 2 αλλους παιχταράδες.

    Ακουμε οτι μεχρι να ξεκινησει η σεζόν ΕΝΑΣ θα αποκτηθεί σιγουρα...ΜΑΚΑΡΙ. Αλλά το τι παιχτης θα αποκτηθεί, τι ποιότητας και τι αξίας δε το ξερουμε. Και ο κινδυνος να αποκτηθεί ενας παίχτης που μπορει να ερθει και να μην "πιασει" ειτε λογω απειρίας απο ευρωπαικό μπάσκετ, είτε γιατι δεν προλαβε να προσαρμοστεί και να κανει προετοιμασία σωστή με την υπολοιπη ομάδα, ειναι ΟΡΑΤΟΣ και πολύ πιθανο σενάριο!!!

    Δεν λεω οτι δεν εχουμε καλους παιχτες...αλλά οτι δεν επαρκούν για να αντέξει ο "κορμός" τα ζόρια της σεζον που ερχεται.
    Ηδη καποιοι πολύ σημαντικοί "πυλώνες" της ομάδας (Γουόκαπ, Φαλ, Παπανικολάου, Μακίσικ) τοσο λογω ηλικίας όσο και λόγω οτι 2-3 χρονια εχουν τραβήξει γερό κουπί, δεν θα εχουν τη φρεσκάδα των προηγουμενων ετών!
    Και αυτο φάνηκε και τη χρονιά που πέρασε οπου προς το τέλος ειχαν κλατάρει!
    Φέτος, αυτό το "κλαταρισμα" θα το δουμε νωρίτερα φοβάμαι.

    Εκτός κι αν πιστεύετε οτι θα βγει χρονιά με βοήθειες απο ΛΟΥΤΖΗ, ΠΑΠΑΣ & ΤΑΝΟΥΛΗ και τον παίζω τη μισή χρονιά μπασκετάρα και την αλλη μισή χρονιά πετάω τούβλα και σερνομαι ΛΑΡΕΤΖΑΚΗ.

    Ολες οι ομάδες εχουν 14-16 παίχτες ροστερ. Και πολλές από αυτές θα παρουσιαστούν ακόμη πιο δυνατές γιατι καποιες εχουν "δεθεί" περισσότερο. Μη ξεχνάμε οτι καποιες ομάδες οπως η Αρμάνι πχ, μπορεί περυσι να μην εκαναν καλη χρονιά, ομως παρέμεινε ο κορμός τους και παρά την απογοήτευση ενισχύθηκαν και εχουν μεγάλα ρόστερ που μπορει να τις βοηθησουν να ανταπεξέλθουν σε βαθος χρονου.

    Μπορει να σας ακουγομαι απαισιόδοξος και μιζερος, ισως να εχω αδικο και το ευχομαι. Μακαρι ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί αυτός που πρέπει και να μας βάλει παλι τα γυαλιά όσων εκφράζουμε παράπονα η ανησυχίες.
    Ομως, θεωρώ αστειο να θεωρούμε οτι ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ο Μπαρτζώκας θα κανει μαγικά και θα ειμαστε η πιο "δεμενη" ομάδα και οτι το χαμηλό μπάτζετ θα υπερισχύει των υψηλών.
    Χρειάζεται προσαρμογή καθε φορά και δεν γινεται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ να πηγαινεις με ιδια συνταγή οσο καλη κι αν ειναι.
    Ολες οι ομάδες μας ξέρουν, προσαρμόζονται και μαθαίνουν απο τα λάθη τους.
    Νιώθω οτι εχουμε υπερεκτιμήσει τις δυναμεις μας σε υπέρμετρο βαθμό.

    Μακάρι να βγω ψευτης. Η ομάδα ομως χρειάζεται οχι έναν αλλα ΔΥΟ παιχταράδες ακομα να συνθέσουν το ρόστερ της νεας σεζόν γιατί αυτή τη στιγμή ειναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ οτι κάτι λείπει...

    Είναι κρίμα πραγματικά, διότι οτι καλό κάναμε τα προηγουμενα 2 ετη, φέτος κινδυνεύουμε να το πετάξουμε στα σκουπίδια!

    ΥΓ. Είδα τα φιλικά του βάζελου οσο μπορεσα. Σαφώς και δεν πετάνε φωτιές, αλλά μοιάζουν πιο "ετοιμοι" απο εμάς και πιο "δουλεμένοι" ως ρόστερ. Εχουν πολλούς παίχτες, πολλές επιλογές και ακόμα αν και ασύνδετοι, ειναι ξεκάθαρο οτι οι ποιοτικοί τους παίχτες, βγάζουν τα στοιχεία που ελειπαν στον βαζελο τα προηγουμενα χρονια.
    Λεσόρ και Ερνανγκόμεθ δειχνουν τι αξίζουν με το καλημερα.
    Οσο αφορά λοιπόν τα πρώτα 2 παιχνίδια μας κοντρα στον Βαζελο για Super Cup ειδικά και επειτα για την 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα, φοβάμαι οτι η πλάστιγγα γέρνει με το μέρος τους παρά με το δικό μας.

    REDGOAL: Ο Φαλ είναι 31μιση ετών φίλε

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 17:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Πότε θα έρθει ο παικτης; οοο πότε θα έρθει ο παίκτης; Πότε θα έρθει ο πααααιιικτης οοο πότε θα ερθει ο παικτης;

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 15:48 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL, οταν τιμαται ενα προσωπο, ποσο μαλλον ο Σπανουλης, ως ενδειξη σεβασμου εισαι παρων σε ολο το event οχι μονο στην κορυφωση του. Σε μια τετοια γιορτη, κανονικα δεν ειχε αξια προσοχης κανενας αλλος αγωνας αλλου αθληματος εκεινη την ωρα. Που να επεφτε και ιδια ωρα ο ποδοσφαιρικος αγωνας. Εκει θα βλεπαμε χειροτερα πραγματα. Αποψη μου ειναι. Δεν δικαιολογειται, να φευγει ο κοσμος για να δει στις καφετεριες ενα ματς που θα ξαναδουν αλλες 4 φορες φετος. Το event μια φορα γινεται.

    Δυστυχως επιβαιβεωνει μονος του ο κοσμος οτι στον Ολυμπιακο σαν συλλογο/ιστορια/νοοτροπια κλπ μονοπωλει το ποδοσφαιρο και τα υπολοιπα απλα ακολουθουν...

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 15:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχθές ήταν πραγματικά συναισθηματικά φορτισμένη η ατμόσφαιρα.
    Ο γιος μου έκλαψε αν και 10χρονών αλλά το μάθημα για έναν από τους μεγαλύτερους που περάσανε ποτέ από τα παρκέ ήταν και το καλύτερο.
    Never quit.

    Αυτή είναι η παρακαταθήκη του Σπανούλη στην ομάδα,αυτή θα μας κυνηγάει μετά από χρόνια και αυτή είναι που θα πας πάει πάλι σε τελικούς και κούπες με χαμηλότερο bgt από τους υπόλοιπους διεκδικητές.
    Τώρα στη διαδικασία να μπω να σχολιάσω τους κλάψες,μίζερους και άσχετους από μπάσκετ δεν μπαίνω.
    Έτσι και εχτές ειχα έναν δίπλα μου που έβριζε όλη την ώρα γιατί μας κοροϊδεύουν οι Αγγελόπουλοι,γιατί δεν κάνανε έργα μόνο βάψανε τα κάγκελα μαύρο και κόκκινο.
    Και μετά από λίγο τους αποθέωνε.
    Η κλασσική παράνοια στο μεγαλείο της.

    Θυμάμαι εδώ μέσα τόσα σχόλια πέρσι ίδιο διάστημα τι λέγανε, απο αυτούς που τα αναλύουνε και τα βάζουν κάτω με νούμερα και βαθειά γνώση του αθλήματος,που πηγαίνανε μετά από την πρόκριση και που εξαφανιζόντουσαν μετά από τις νίκες μας.

    Περσινά ξινά σταφύλια και ένα έχω να πω ξύδι.

    Μεγάλε Σπανούλη αν και δεν ήμουν φαν σου,σε ευχαριστούμε για ότι πρόσφερες και για όλα αυτά που έκανες για την ομαδα μας.

  • Papman7
    Papman7 Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 13:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πιστεύω ότι ο θρύλος θα είναι πρώτη 5αδα άνετα παρόλες τις αντιθέσεις μου για το ρόστερ αν και περιμένω να κλείσει για να δούμε.
    Μερικές επισημάνσεις.
    Πίτερς παίζει με άλλη ψυχολογία και φαίνεται λογικά θα είναι κάθε φορά μέσα στους 3 πρώτους σκόρερς της ομάδας με 15 Πλας πόντους.
    Τανουλης θέλει πολύ δουλειά αλλά έχει ταλέντο.Φανηκε από μια 2 κινήσεις του.
    Σικμα αργος αλλά δεν μπορώ να κρίνω αφού έπαιξε 5αρι.
    Το κάνααν δεν το φοβάμαι.. .
    Έχουμε θέμα στη θέση 3 ο Παπ είναι αμυντικαρα αλλά επιθετικά δεν το πάει...
    ΛΟΓΙΚΑ με ένα 3αρι που κατεβαίνει και στο 2 σκόρερ η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...