roumeliotis

Carwiz

Φιλική νίκη 60-57 την Αρμάνι

casino loutrakiou
redwell

Στο φιλικό της Παρασκευής (15/09) -που διεξήχθη στο βοηθητικό του ΣΕΦ και αποτέλεσε κάτι σαν... πρόβα τζενεράλε για το μεγάλο φιλικό της Κυριακής (17/09) προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη-, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Emporio Armani Milan με 60-57.

Η αναμέτρηση διήρκεσε τρία δεκάλεπτα, κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο ομάδων. Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 20-20, 22-19, 18-18.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 5(1 τρ.,11 ασ.), Κάνααν 6(1 τρ.,4 ριμπ.), Λούντζης 2, Λαρεντζάκης 10(1), Πάπας, Φαλ 11(7ριμ., 2 κοψ.), Παπανικολάου 5(1), Πίτερς 13(3), Σίκμα 6 (5 ριμπ., 3 κλ.), Τανούλης 2.

Αρμάνι Μιλάνο (Μεσίνα): Ποϊθρες 7, Μπορτολάνι 5, Πάνγκος 7(1), Στογιάνοβιτς 2, Καμαγκατέ 5, Χολ 8(1), Καρούσο 2, Σιλντς 11(2), Μίροτιτς 8, Χάινς 2.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε διά ζώσης ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ.Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

* Δεν αγωνίστηκαν οι Νάιτζελ Γουίλιμας Γκος, Σακίλ ΜακΚίσικ και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ αναμένεται να αφιχθεί αύριο (16/09) στην Ελλάδα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

18 σχόλια

  • Τακης
    Τακης Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΚ7 η Φενέρ για Αντί Νετο έχει πάρει τον Λετονο

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 19:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Γυρω στο 15λεπτο επαιξε αποψε ο Ντορσει εναντιον του βαζελου τα 12 λεπτα στο πρωτο ημιχρονο.Εξακολουθω να εκτιμω οτι αν ο Ιτουδης βρει παικτη συντομα θα τον αντικαταστησει.Την ιδια στιγμη μετα την απολυση του Σκαριολο απο την Μπολονια επιστρεφει κανονικα στο ροστερ της ο Λουντμπεργκ και καπως ετσι μενει ο Καλαθης στην Φενερ που ελεω του σοβαρου τραυματισμου του Νετο ο Ιτουδης πλεον τον χρειαζεται γιατι στην τελικη που να βρει αυτην την εποχη και καλυτερο.Και ο Μανταρ δεν γινεται να μεινει αβοηθητος στον ασσο γιατι θα του καψει και τον Γκουντουριτς που θα τον χαραμιζει στο playmaking.
    Απορω παντως με το σκεπτικο του Ιτουδη να θελει να ξεφορτωθει τον Καλαθη για χαρη του Δαρσινού.Εκτος και αν δεν ηταν και τοσο μεγαλη επιθυμια του κοουτς αλλα του Αλι Κοτς.Ποιος ξερει.
    Καλυτερος παικτης της Φενερ παντως στο φιλικο στην Ροδο ηταν ο Κωστακης Δαρσινός-Sloucash.Τον χτυπησε αλλυπητα παλι ο Ιτουδης στην αμυνα.Στην δε επιθεση νταμπα ντουπα, κεντρικο πικ εν ρολ δεν εβγαινε με τιποτα και απο σκορ 8 ποντοι 4 απο αυτους στην crunch time οταν το παιχνιδι ειχε ηδη κριθει ολοι ειχαν χαλαρωσει και η ομαδα του εχανε με καμια 15αριά στο κεφαλι.
    Ν΄ αναψουν μια λαμπαδα οι βαζελοι στην υγεια του Βιλντοζα γιατι αν ξαναγινει ο γυαλινος παικτης που ηταν στην Μπασκονια οπου ενα παιχνιδι επαιζε δυο δεν επαιζε λογω τραυματισμων θα πανε ακλαυτοι με μπροσταρη τον Δαρσινό κι ας προσπαθει διπλα του ο τιμιοτατος Γκραντ να μαζεψει τ΄ ασυμμαζευτα.
    Τελοσπαντων αρκετα με αυτους.Γενικα δεν ασχολουμαι με τον βαζελο πρωτιστως με ενδιαφερει τι κανει η δικη μας ομαδα αφου αντιπαλους μας θεωρω τις ομαδες της Ευρωλιγκας οχι τον βαζελο αλλα να επειδη σηκωσανε πολυ τον αμανέ και ραψανε (οπως καθε χρονο εδω και μια δεκαετια) ηδη το 7ο ειπα να κανω ενα σχολιο για την ομαδα τους.Φετος βεβαια τους καθησαν καλα τα play ins και μπορει να τους σωσουν την σεζον μαζι με καποιους εγχωριους τιτλους οπου εδω στο Ελλαδισταν τα ορφανα του ΜαμΡα ειναι προθυμα να απλωσουν χερι βοηθείας.Αυτο το φουσκωτο αγορι παντως ο Τηγανης πρεπει ρε παιδι μου να μεγαλωσε με την αφισα του Αναστοπουλου (οχι του Νικολα αλλα του Παναγιωτη) στο δωματιο του.Εργολαβια τους εχει παρει απο τα φιλικα κιολας.
    Στα δικα μας τωρα ελπιζω και ευχομαι συντομα να εχουμε ευχαριστα νεα.Μια προσθηκη μενει για να ειμαστε και φετος παρα πολυ δυνατοι ισως και δυνατοτεροι απο περυσι.Να δουμε τι θα επιλεξει ο Μπαρτζωκας.

    ΥΓ: Ετσι οπως τα λες ειναι @Νικη.Τι νομιζεις οτι και τα σπανουλολαγνα τρολλακια εδω μεσα που ειρωνευονται μονιμως τον Μπαρτζωκα και προτεινουν τον Σπανουλη για αμεσο διαδοχο του το κανουν απο αγαπη και πιστη στον Σπανουλη? Επαγγελματιες αβανταδοροι ειναι.Και ριχνουν και νερο στον μυλο των τρακοπαιδων που εχουν βγει παγανια στα σοσιαλ μιντια και στο ιντερνετ γενικα επιχειρωντας την δολοφονια χαρακτηρα του Μπαρτζωκα.
    Μακαρι ο Σπανουλης να φτασει καποτε ψηλα ΚΑΙ στην προπονητικη για να εχει ο Ολυμπιακος μια επιπλεον επιλογη οταν θα ερθει (ευχομαι ν' αργησει πολυ) η αλλαγη σκυταλης στον παγκο της ομαδας αλλα μεχρι να τα καταφερει εχει να φαει πολλα ψωμια ακομη.

  • Hoopfan
    Hoopfan Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 19:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Οπως ειδα τις ομαδες στη Ροδο απλα.επιβεβαιωνουν την εικονα που ειχα οταν ολοκληρωσαν τα ροστερ τους ....

    η Μακαμπι θα ειναι σοβαρη διεκδικητρια για οκταδα αλλα και φ4 .. τρομερη αθλητικοτητα , βαθυ ροστερ ...

    Η Φενερ με την προσθηκη Χειζ και Γκουντουριτς και ενος πολυ καλου γκαρντ τυπου Νετο αντι Καλαθη ή Ντορσευ επισης πολυ δυνατη ...

    Ο ΠΑΟ δυσκολα θα υπερβει την 14η θεση .. ομαδες οπως Μπαγερν Ερυθρος Παρτιζαν Ζαλγκιρις Μπασκονια Βαλενθια ειναι απιαστες για εκεινον και φετος ..

    Οι 9 ειναι δεδομενες θαρρω .. Ρεαλ Ολυμπιακος Μπαρτσα Μονακο Φενερ Αρμανι Εφες Παρτιζαν Μακαμπι Ερυθρος ... και μεγαλη μαχη για μια θεση για τις υπολοιπες που ανεφερα ....

    Οσον αφορα στον Ντορσευ οπως εχω ξαναγραψει , εαν δεν ειχε το διαβατηριο ουτε εξω απο το ΣΕΦ δεν θα περνουσε ... χιλιες φορες τα.λεπτα του σε Λουντζη και Λαρεντζακη που σκιζονται στην αμυνα εκτος των αλλων ...

  • Νικη
    Νικη Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι θετικη ενδειξη η νικη στο φιλικο, αν κι αυτα πρεπει να τα κοιταμε με μετρο , γιατι κι απ τους δυο λειπανε παιχτες..
    Η εφες εχασε κοντα 30 ποντους απ την τσε σε κα!!! Ηθελε τσαν η εφες και δεν πηρε Σφαιρο....ο οποιος τσαν ολως τυχαιως ειναι μαζι με σαρας και σπανουλη , ενας απ τους προπονητες που ειδα σε βιντεο στο γιου τιουμπ , οτι θα μπορουσαν να κοουτσαρουν και nba......ημαρτον..δεν μπορουν να προπονησουν οι δημοσιες σχεσεις..

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 13:04 Σύνδεσμος σχολίου

    @Panos7 Επαιξε ελαχιστα φιλε.Δεν μπορω να σου πω ακριβως ποσο χρονο αλλα επαιξε πολυ λιγο και μαλιστα αν θυμαμαι καλα στο δευτερο ημιχρονο δεν επαιξε καθολου.
    Αυτο αναφερθηκε και απο τον σπικερ του παιχνιδιου που σχολιασε μαλιστα την δυσαρεσκεια του παικτη στον παγκο.Και σκεψου οτι η Φενερ δεν ειχε στην διαθεση της ουτε τον Γκουντουριτς που ειχε ακομα αδεια λογω Μουντομπασκετ και που ο Ιτουδης χρησιμοποιει συχνα πυκνα στο 2.Προτιμησε σχηματα με Καλαθη-Μαχμουτογλου στην backcourt και Μανταρ-Γουιλμπεκιν παρα να δοκιμασει Ντορσει.
    Η δικη μου εκτιμηση ειναι οτι ο Ντορσει θα φυγει απο εκει συντομα.Το ποσο συντομα και το που θα παει τελικα μενει να το δουμε

  • ΚΡ
    ΚΡ Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 12:45 Σύνδεσμος σχολίου

    @redgoal: υπάρχουν κάποια πρώιμα συμπεράσματα/εντυπώσειϛ για την ομάδα και κυρίωϛ αναβαθμισμένουϛ παλιούϛ και νεοφερμένουϛ;

    REDGOAL: Συμπεράσματα 16 Σεπτέμβρη; Δεν υπάρχει αυτό...

  • KILLVAG
    KILLVAG Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 12:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ανέβασε ένα άρθρο για Fournier και ας είναι ψέμα... Έτσι να ονειρευτούμε όσο προλαβαίνουμε χαχαχα

  • Αντώνης
    Αντώνης Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 12:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Εξαιρετικα ανησυχητικη η απουσια του γκος σε μια κομβικη χρονικη περιοδο για την ομαδα (προετοιμασια).
    Ανησυχητικη ασφαλως και η διαγνωση απουσιας το (τενοντιτιδα αχιλλειου)

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 10:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Τακη καλημερα , συμφωνω απολυτα μαζι σου , ακομα κια ν ο παικτης εχει κλεισει δεν θα ηταν σωστο να ανακοινωθει σεμια βραδια αφιερωμενη στον Σπανουλη . Ας ανακοινωθει Δευτερα να ξεκινησει καλα και η εβδομαδα, αφου την κυριακη κεντρικο προσωπο πρεπει να ειναι ο Μπιλι δε κινγκ .

  • KILLVAG
    KILLVAG Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 10:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν νομίζω να κλείσει ο παίκτης και να μην το ανακοινώσουν για να μην υπερκεράσει τον Σπανούλη γιατί πολύ απλά τον KILLBILL δεν τον ξεπερνά κάνεις + ότι οι μανατζαρεοι και να θέλουν οι Αγγελόπουλοι δε θα το κρατήσουν κρυφό κάπου θα λαλήσουν... Άρα αναμένουμε....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...