roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ερυθρόλευκος... ως το 2027 ο Τανούλης

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός όπως αναμενόταν ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου πάουερ φόργουορντ και σέντερ Γιώργου Τανούλη με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2027. Αναλυτικά:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Τανούλη. Ο Έλληνας σέντερ θα φοράει τα «ερυθρόλευκα» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια".

Το who is whο
Γεννήθηκε: 27/07/2002
Υπηκοότητα: Ελληνική
Ύψος: 2.10μ.
Θέση: Σέντερ

Προηγούμενες ομάδες:
ΠΑΟΚ (2019–2020)
Προμηθέας Πατρών (2020–2023)

Οι περσινοί αριθμοί του...
Στo Ελληνικό πρωτάθλημα, ο Έλληνας σέντερ είχε σε 13 ματς, μέσο όρο 3,9 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ.

Στο EuroCup ο Τανούλης είχε σε 12 αγώνες, 4,3 πόντους, 0,6 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

111 σχόλια

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 18:02 Σύνδεσμος σχολίου

    @ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΓΕΙΑ,
    Πολύ πιασάρικο το ψευδώνυμο αλλά την επόμενη φορά χρησιμοποίησε το άλλο το κανονικό.
    Αντιλαμβάνομαι πως θες να κρυφτείς αλλά η χαρά δεν σε αφήνει.
    Τουλάχιστον όμως δεν βάζεις και καμια τελεία να βγαίνει και κανένα νόημα σε ότι λες;
    Εσυ ο ίδιος με τα λεγόμενά σου ισχυρίζεσαι πως σχεδόν σε όλες τις θέσεις (2,3,4,5) ο βάζελος έχει ελλείψεις βασικών παικτών (και όχι εγώ) αλλά κατά τα άλλα τον παρουσιάζεις φαβορί έναντι του Ολυμπιακού.
    Ασε που από την μια ισχυρίζεσαι ότι υπάρχουν ελλείψεις βασικών παικτών στον βάζελο (λες ότι δεν έχουν ακόμη αποκτηθεί) και από την άλλη μας λες ότι η ομάδα του Ολυμπιακού υστερεί εξόφθαλμα σε όλες τις γραμμές πλήν της γραμμή των σέντερ.
    Εσύ που ξέρεις ποιοί ΘΑ είναι, μαζί με τον Τράκη γραψατε την λίστα;
    Δυστυχώς για το αφήγημά σου η περιφερειακή άμυνα του βάζελου μπάζει από χίλιες μεριές και όχι η ανάλυσή μου.
    Αν είναι η άμυνα μόνο θέμα διάθεσης και θέλησης τότε μάλλον αυτοί οι 5 γκάρντ τόσα χρόνια στα παρκέ δεν είχαν ούτε διάθεση αλλά ούτε και θέληση τώρα θα την αποκτήσουν για πάρτη σου;
    Επίσης εγώ δεν έκανα καν συγκρίσεις αλλά εσείς που προσπαθείτε μια «υπο σύσταση» ομάδα (με νέο προπονητή, με 9 νέους παίκτες και έπεται και συνέχεια) ετσιθελικά να την βάλετε στην ίδια πρόταση με μια καλοδουλεμένη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που διαθέτει ήδη ένα ομοιογενές σύνολο 9 παικτών και μόλις 3-4 νέους παίκτες .
    Αυτά τα «υπερόπλα» που αναφέρεις αναρωτήθηκες πόσο καλύτερα είναι απο τα περσινά και τα προπέρσινα «υπερόπλα» του βάζελου που έφυγαν κακην κακώς αποτυχημένα επιτυγχάνοντας νέο ιστορικό χαμηλό για την ομάδα τους; (από προτελευταία θέση σε 15 ομάδες σε προτελευταία θέση σε 18 ομάδες στην Ευρωλίγκα).
    Το μεγαλύτερο ελάττωμά μας πέρυσι είναι ότι βασιστήκαμε σε λάθος άνθρωπο που όταν η μπάλα έκαιγε στον τελικό, αυτός κρύφτηκε με αποτέλεσμα τις 3 τελευταίες καθοριστικές επιθέσεις να τις πάρουν αναγκαστικά ο Μακίσικ, ο Γουόκαπ και ο Φάλ. Αλλα τι άλλο να περιμένεις από το να κρυφτεί κάποιος που φέρει το παρατσούκλι «Κουνελος».
    Δεν πειράζει όμως αυτός που στον τελικό της Euroleague σε 24 λεπτά είχε 6 πόντους, με 1/5 τρίποντα, 1/3 βολές και Pir 6 με +/- -10 και είχε τα μούτρα να απαιτεί ακόμη περισσότερο χρόνο από τον κόουτς Μπαρτζώκα είναι πλέον στον βάζελο, απλά επειδή βλέπω ότι κόπτεσαι μην ξεχάσεις να μου πεις τελικά ποιός άλλος από τους γκαρντ που ήδη έχουν αποκτήσει θα του καλύπτει τις αμυντικές αδυναμίες.
    Εκτός αν θες να μας πεις ότι αυτό το φανταστικό «βασικό 2άρι» που λες ότι ΘΑ πάρουν (όπως το φανταστικό βασικό 5άρι, το φανταστικό βασικό 4άρι και το φανταστικό βασικό 3άρι που επίσης λες ότι ΘΑ παρουν) όχι μόνο θα είναι επιθετικό «υπερόπλο» αλλά θα μαρκάρει και για τους υπόλοιπους 5 που απλά και το μόνο που τους λείπει είναι η διάθεση και η θέληση.
    Δηλαδή αφού θα πάρουν άλλους 4 «βασικούς» παίκτες που τους λείπουν (όπως ισχυρίζεσαι) αλλά δεν υπάρχουν ελεύθεροι Ελληνες στην αγορά θα πάνε και αυτοί συνολικά στους 9 ξένους (5 ξένοι που έχουν ήδη + 4 βασικοί σωστά;) Oτι να'ναι...
    Μην ανησυχείς όμως που θα λείπουν φέτος οι 2 «καυτεροί» παίκτες μας, εμείς δεν χαλάμε χατήρι στους πελάτες (ξέρουμε πως μερικοί το προτιμούν καυτό), πάλι θα βρεθεί ο τρόπος να φάνε καλά. Απλά αντί για Μπέϊκον φέτος θα έχει Κεμπάπ Αδάνων.
    Αλλωστε δεν έχουμε μόνο τυφλη εμπιστοσύνη στην Διοίκηση και στην Τεχνική Ηγεσία μας, έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη και στην Διοίκηση του βάζελου. Με τον Τράκη να επιλέγει τους παίκτες, η επιτυχία του Ολυμπιακού στην Ελλαδα είναι εξασφαλισμένη.
    Παντως στην λίστα με τα ψώνια που έγραψε και δημοσίευσε πρόσφατα ο Τράκης ξέχασε να βάλει πάνες βρακάκια και μωρομάντηλα.
    Θα τους χρειαστούν στην πρεμιέρα της Euroleague γιατί με αυτά που θα δούν ενδέχεται να τους φτάσει το κόπρανο ως στην κάλτσα.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 16:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Οτι ειχα πει, ετσι βγηκε! Διαβαστε το σχολιο μου αν θελετε.
    Ο Πατέρας Ντορσει βγηκε και ειπε οτι ο γιος του δεν ειχε σκοπό να παίξει στην Εθνικη ομάδα φέτος. Δεν "κοπηκε" λοιπον απο τον Ιτουδη!
    Τον προετοιμάζει για να ειναι καλος τη νεα σεζόν. Επειδη η μεταβαση απο το nba στην Ευρώπη τον επηρεασε. Θυμηθείτε το αυτο. Και η ελληνοποίηση του Γουόκαπ του ηρθε ΓΑΝΤΙ!!! Δώρο το καναμε!
    Καθιστε τωρα οι "ελληνάρες" ολοι να βαρατε παλαμάκια για τον Γουοκαπ και οταν θα του βγει η γλώσσα εξω και τη νεα σεζον σερνεται, θα τον κράζετε και θα αναρωτιέστε τι φταιει!!!!

    ΓΙΔΙΑΑΑΑΑ!!!!!!

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 16:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @Κοκκινη Μαγεια Μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο η εχεις φαει το σανο που πουλαει ο τρακης στα τρακοπροβατα.
    Σλουκας Βιλντοζα Λεσσορ θα ειναι πενταδατοι.Αυτα περι βασικων και αναπληρωματικων που λες δεν υπαρχουν ειναι ποδοσφαιρικοι οροι. Υπαρχει το starting five line up και η second unit. Ε τα 3/5 των starters του βαζελου τα ξερουμε.
    Μην ξεχνας οτι ο τρακης εκλαιγε προχτες στο ιντραγκραμ σαν απατημενη γκομενα και εκραζε τον Ιτουδη που του "εκλεψε" τον Παπαγιαννη. Ο Παπαγιαννης ηταν η διακαης τους επιθυμια και η frontcourt τους στο 5 θα ηταν Λεσσορ Παπαγιαννης Κωστακουμπο.Τον Παπαγιαννη που τον εχει βαλει στα καλαθια ο Φαλ με ολους τους πιθανους και απιθανους τροπους.Εγω ηθελα να μεινει αλλα να δουμε τελικα τι θα παρουν εκει.Στο 3 και στο 4 σιγουρα θα παρουν παικτες αλλα η αγορα ειναι περιορισμενη και οι Αμερικανοι απευθειας απο ΝΒΑ παντα ειναι ρισκο γιατι εκει παιζεται αλλο μπασκετ και θελουν χρονο προσαρμογης στο μπασκετ της Ευρωλιγκας.Ασε που ο Φαπαπετρου δεν επσετρεψε για να παιζει ενα 10λεπτο.Θυμησου το αυτο.
    Δεν ειμαι απο αυτους που φορανε κοκκινα γυαλια και μονιμως απαξιωνουν τον αντιπαλο αλλα μην φτανουμε στο αλλο ακρο να υπερμεγενθυνουμε τις κινησεις τους και ταυτοχρονα να κραζουμε τις δικες μας για να κανουμε συγκρισεις που δεν υπαρχουν.
    Που δηλαδη να ειχε παρει και δυο τρεις απο αυτους που (δηθεν) διεκδικησε δηλαδη καποιους εκ των Καμπατσο Παντερ Εξουμ Μπομπουα Μπραιντ Χεζονια Μιροτιτς τι θα γραφατε για την βαζελα εδω μεσα.Θα της ειχατε ραψει ηδη το 7ο.
    Η αληθεια ειναι στην μεση.Και ο βαζελος θα ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ καλυτερος απο περυσι και τα σερι 16-1 οι συντριβες εναντιον του κλπ θα ειναι παρελθον αλλα κι εμεις θα ειμαστε παλι ανταγωνιστικοι κι οποιος δεν το πιστευει ας κανει τουλαχιστον λιγη υπομονη μεχρι να κλεισουν τα ροστερ και να δουμε τα πρωτα αγωνιστικα δειγματα το φθινοπωρο γιατι μετα μπορει να εχουμε παλι κωλοτουμπες.
    Εξαλλου τις διες ισοπεδωτικες κριτικες διαβαζαμε και περυσι και προπερσι αλλα η ομαδα διεψευσε πανηγυρικα τους αμφισβητιες της.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 09:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαγκες, δεν γνωριζουμε αν ο Ντορσεϊ ηθελε ο ιδιος να παει ή οχι στην Εθνικη εφετος. Ο Ντορσεϊ δεν εχει καμια ιδιαιτερη κάψα με την Εθνικη, παει μονο και μονο μηπως παρει μεγαλυτερο συμβολαιο καπου.Εφετος φαινεται να πιστευει οτι μπορει να κανει οτι και ο Σλουκας απο τη στιγμη που μυριστηκε χρημα κατα ΟΑΚΑ μεριά.

    Ασχημο για εμας που θα πανε τοσοι παιχτες μας στην Εθνικη απο τη μια αλλά και καλό που ο Τρακης δεν θα μπορει να εκβιασει το Λιολιο απο την αλλη. Παιζονται χοντρα παιγνιδια κατω απο το τραπεζι.

  • giorgos.
    giorgos. Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 23:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι γίνεται ρε παιδιά;;;;;;;;
    Αρχίζει να ξυπνάει ο Ηλίας Θεοδωρακης κ να αμφισβητεί τους Αγγελόπουλους;;;;;;;;;;;;;;;
    Αρχίζει ο red arrow να λέει σωστά πράγματα κ να πρέπει ΕΓΩ να συμφωνήσω μαζί του;;;;;;
    Για το θέμα του Γουοκαπ.
    Την Ύποπτη στάση του Ηττουδη.
    Φυσικά κ Δεν έπρεπε ο Γουοκαπ να παίξει στην εθνική.
    Θέλει ξεκούραση.
    Ο Ηττουδης να πάρει τον Προδότη.
    Κ κακώς αφήνουν οι Αγγελόπουλοι τους παιχτες του Ολυμπιακού στην εθνική.
    Δηλ. Με μιζαδορο προπονητή;;;;;;
    Έτσι δεν λέει κάποιος;;;;;

    Γιώργος Ολυμπιακός.

    Υγ. Κώστα Χανιά.
    Δεν υπάρχουν λόγια.
    ΠΑΡΑΣΥΜΦΩΝΩ με ότι Λες.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 22:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαλεξε ο Ιτουδης τον Γουόκαπ στην εθνική αντί του Ντορσει και χαιρονται καποιοι......
    1ον) Ο Γουοκαπ που 2 ετη παιζει στα κοκκινα, θα εχει πλεον εξτρα φόρτο...να δουμε ποσο θα αντέξει!
    2ον) Εμένα η τακτική του Ιτούδη μου μοιάζει υποπτη. Δηλ εχεις στην ομάδα σου τον Ντορσει, με τον οποίο υποτιθεται τα εχεις βρει ξανα και θα συνεχιστει η συνεργασία σας στην Φενέρ αλλον εναν χρονο και τον αφηνεις εκτός εθνικής στην ουσια σα να του λες, προτιμώ τον Γουοκαπ, ΟΧΙ εσενα....και περιμένεις υστερα ο Ντορσει να τα εχει καλά μαζι σου ρε προπονητη της πλακας???? Εκτός κι αν ειναι συννενοημένοι, ο Ντορσει δεν καιγεται και τον ετοιμάζει για τη νεα χρονιά, αδιαφορόντας για τον Γουοκαπ τον οποιο θυμηθείτε, θα χρησιμοποιήσει πολλά λεπτά και θα του βγάλει τη γλώσσα εξω!!!

    Κατά τα άλλα, χαιρόμασταν επειδή εγινε Ελληνας ο Γουόκαπ και θα μας εκπροσωπεί στην Εθνική.......ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ!!!!

    Ειμαστε ο πιο προβατοκοσμος που υπάρχει και ο πιο ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ!!!!!

  • driv33
    driv33 Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 22:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Αsteriosmountouris, δεν τοποθετειθηκα υπέρ του velvet, αλλά του Papman7. Τώρα αν εσείς γνωριζεστε και έχετε ψευδώνυμα μεταξύ σας πάω πάσο..
    Από εκεί και πέρα ακόμη πιστεύω ότι ο σπυριαρης είναι πιο έτοιμος σε επίπεδο Ευρωλίγκας από οποιοδήποτε άλλο Έλληνα έχει αφήσει ο βαζελος να κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην αγορά στις θέσεις τέσσερα και πέντε, για τα πέντε με δέκα λεπτά που χρειάζεται να αγωνίζεται ο πέμπτος ψηλός του ρόστερ.
    Το ότι συμφώνησα ότι δεν είναι και το καλύτερο παιδί δεν αναιρεί επί της ουσίας το προηγούμενο
    .. απλά από ότι γράφτηκε από τους υπόλοιπους ήταν το μόνο σωστό επιχείρημα κατά εμέ.
    Συμφώνησα λοιπόν με ένα σωστό επιχείρημα διότι εδώ κατά μία έννοια κάνουμε και διάλογο..και δεν με νοιάζει ούτε να πείσω άλλους.. ούτε να αποδείξω ότι με το έτσι θέλω έχω δίκιο..
    Ενώ το παλιόπαιδο που είχαμε τα τελευταία τρία χρόνια..και μας την ξαναέκανε ήταν αγγελούδι..
    Και λέω παλιόπαιδο διότι αν πω αυτό που αισθάνομαι δεν θα περάσει το μνμ..

  • ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΓΕΙΑ
    ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΓΕΙΑ Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    @andregon καλά όλα αυτά τα επιφανειακά π λες αλλά η ‘ανάλυση’ σου μπάζει από χίλιες μεριές, μιλας για ένα ρόστερ το οποίο από ότι λένε οι άλλοι δεν έχει ακόμη βασικό 5(δίπλα σε λεσορ) βασικό 4 βασικό 3 και βασικό 2(μάλλον ντορσευ πάλι από ότι λένε αλλά θα δούμε) το ποσό έχουν δυναμώσει οι βάζελοι φαίνεται από το γεγονός και μόνο ότι όλες οι συγκρίσεις π έκανες είναι μετά των ΒΑΣΙΚΩΝ μας και των ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ η μισή παράγραφος π έγραψες ουσιαστικά χρησιμοποιεί ως δικαιολογία την άμυνα όπως λες, οο μεγαλύτεροι μπάσκετάνθρωποι έχουν πει 2 βασικά πράγματα πρώτον οτι η αμυνα είναι θέμα διάθεσης και θέλησης, η αμυνα μαθαίνεται σε αντίθεση με το επίθεση όπου είναι θέμα ταλέντου ή το χεις ή δεν το χεις και ο βαζελος αυτή την στιγμή γεμίζει την περιφέρεια του με επιθετικά υπερόπλα (ειδικά γκαι βιλντοζα και το βασικό 2 π θα φέρουν, είτε ντορσευ είτε άλλος και μετά σλουκας) αντίθετα εμείς χάσαμε τον καλύτερο pnr guard στην Ευρώπη πάνω που γίναμε πανίσχυροι στο 5 και χάσαμε και τον καλύτερο μας παίκτη του οποίου οι πόντοι ακόμη αναζητούνται ενώ για άλλη μια φορά ΔΕΝ θα διορθωθεί από ότι φαίνεται-λέγεται το μεγαλύτερο μας ελάττωμα όπου μας κόστισε και το ευρωπαϊκό περισυ που είναι το βάθος του ρόστερ πάλι θα πάμε με 12 ρόστερ οριακά άντε 13 εκ των οποίων το 1/3 είναι κυριολεκτικά ρολίστες όχι μόνο από άποψη ρόλου αλλά και ποιότητας αντίθετα ο βαζελος θα βγάζει σλουκα θα βάζει βιλντοζα θα βγάζει ντορσευ(ή οποίον φέρουν θα βάζει γκαι θα βγάζει λεσορ θα βάζει το βασικό 5 π λένε θα φέρουν το ίδιο και στο 4 εμείς η μόνο δίκη θέση π μπορουμε να το κάνουμε αυτό είναι το 5 σε όλες τις υπόλοιπες υστερούμε εξόφθαλμα ναι δεν ξέρουμε πως θα δέσει η ομάδα τους ΑΝ δέσει ποτέ η γενικά τι μπάσκετ θα παίξουν όμως μιλοντας με τα μέχρι τώρα δεδομένα π έχουμε σε φιλολογικό επίπεδο η αλήθεια είναι αυτή όπως επίσης και μείς έχοντας χάσει πλέον τους δυο καυτερούς μας παίκτες είμαστε ένα μεγάλο ερωτηματικό για την νέα σεζόν όποτε αφήστε τις κατά φαντασίαν χαϊδολόγιες για τις σούπερ μεταγραφές π κάναμε και ποσό κρυαρια ειναι οι μεταγραφές τ βαζελου γτ τα ίδια τα στοιχεία σε διαψεύδουν κατηγορηματικά λιγη κρητική δεν βλάπτει που και που όχι μόνο αποθέωση και τυφλή εμπιστοσύνη τώρα όσο ήμαστε στα πάνω μας με μια στρωμένη ομάδα ήταν κ ειναι η ευκαιρία μας να πάρουμε επιτελους το 4 και μετά ποιος ξέρει ποτέ θα ξανά χουμε την εύκαιρα δεν ειναι κάθε μέρα πασχάλια

  • Δικαστής
    Δικαστής Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Αsteriosmountouris ΙΙΙΙΙΙ... ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ..;Μα είναι δυνατόν; Ο "δείξτε πίστη στην ομάδα" .. αντι- Μπαρτζωκικος; .. Δε σε πιστεύω.. διχασμένη προσωπικότητα..; Θερμοπληξία; Παρατεταμένη μοναξιά; Μμμ.. δεν αποκλείεται.. εδώ από τη μία λέει μπράβο στον Andregon και από την άλλη την πέφτει σε μένα, ενώ με τον Andregon συμφωνούμε 1000% .. τώρα που το λες .. να μην πάω στο πώς και γιατί μου ξεκίνησε την κόντρα, για το ελληνικό στοιχείο που δεν έχουμε και δεν παίρνουμε κτλ κτλ.. Α, ο δαντέλας πλέον είναι το πουλεν μου, πάει και τέλος.. θα περάσουμε ωραίο καλοκαιράκι μ αυτόν.. γιατί το χειμώνα όταν αρχίζει το μπασκετικό τικι -τακα η αρμάδα του Μπαρτζώκα όλα αυτά τα ψάχνουμε στο αμπελαλε..

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 20:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Μερικοί κάνουν ότι δε βλέπουν γιατί στο συγκεκριμένο θέμα δε μπορώ να πω ότι δε καταλαβαίνουν. Από το 2011 και μετά παίζουμε πάντα με δύο ηγετες, κλατσ, σουπερ σκορερ στη θέση τους τώρα πλέον δεν υπάρχει κανένας που μπορεί να τραβήξει στο σκορ με συνέπεια. Μόνο ελπίδες μπορείς να έχεις, πχ για Κειναν ή Πιτερς που μέχρι πριν 2-3 μήνες δεν τους ήθελε η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου, αλλά τώρα, για το καλό της ομάδας, δε μας χαλάνε ... τα ίδια με σλούκα δηλαδή. Με κλανιές δε βάφονται αυγά, είδαμε γιατί χάσαμε την κούπα φέτος, αλλά κάνουμε ότι δε το καταλάβαμε. Θέλει μεγάλα ονόματα η ομάδα, και σίγουρα τα θέλει και ο Μπι, αφού στη τελική τα είχε και τα έχασε. Στο συγκεκριμένο κομμάτι είμαστε χειρότεροι από πέρσι ενώ θα έπρεπε να βελτιωθούμε για να αυξήσουμε τις ελπίδες μας για ευρωπαική κούπα. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι για τους λογικούς ανθρώπους. Μας χάλαγε που ψάχναμε για παίκτες πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος, την ώρα βέβαια που ο ίδιος ο Σλούκας είχε ήδη συμφωνήσει, και καλά για να μην χάσει τη συγκέντρωσή της η ομάδα για τα ματς της πλάκας που είχαμε να παίξουμε με τον βαζελο. Τόσο καιρό ξέρουν στη διοίκηση ότι βεζε σκλούκας είναι φευγάτοι, και δεν υπήρξε καμία προετοιμασία. Τελείως απροετοίμαστοι, ας περιμένουμε και τις δύο τελευταίες μεταγραφές που πρέπει να είναι παικταράδες, και τα ξαναλέμε τότε. Γενικά αυτή τη περίοδο δε μου αρέσει να γράφω πολύ γιατί έχω βαρεθεί το σανό τόσων χρόνων. Για να δούμε και με τον Μικχαλιουκ τη θα γίνει .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...