roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Τελειώνει με Τανούλη ο Θρύλος (vid)

underarmor
redwell

Έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Γιώργου Τανούλη από τον Προμηθέα Πάτρας είναι ο Ολυμπιακός σε μια κίνηση για το μέλλον καθώς ο νεαρός φόργουορντ-σέντερ πρέπει να δουλευτεί πολύ για να σταθεί σε μια ομάδα με τις απαιτήσεις των Πειραιωτών.

Οι επαφές των ανθρώπων των ερυθρολεύκων με τη διοίκηση της ομάδας της Πάτρας βρίσκονται σε πολύ προχωρημένη φάση και πλέον μετράμε αντίστροφα για να δούμε τον 21χρονο με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Τανούλης είναι γεννημένος στις 27 Ιουλίου του 2002 και με ύψος 2,10μ. έχει την πρώτη ύλη και πλέον έχει και εμπειρία από Α1 καθώς έκανε το ντεμπούτο του στην Basket League με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σε ηλικία 17 ετών, τον Μάιο του 2019.

Το 2020 πήγε στον Προμηθέα Πάτρας, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών και όλο αυτό το διάστημα ανέβαινε τα σκαλιά όντας στέλεχος όλων των μικρών εθνικών ομάδων της γαλανόλευκης, ενώ στις 27 Φεβρουαρίου του 2023 έπαιξε για πρώτη φορά με την Ανδρών, στον αγώνα των προκριματικών κόντρα στη Λετονία.

Την τελευταία σεζόν με την ομάδα της Αχαΐας, ο G-Tan μέτρησε 14 ματς στην Basket League, έχοντας κατά μέσο όρο 3,8 πόντους και 2,3 ριμπάουντ, ενώ σε 12 στο Eurocup μέτρησε αντίστοιχα 4,3 πόντους και 1,4 ριμπάουντ.

Ο νεαρός κανονικά αγωνίζεται στο «5», αλλά είναι ευέλικτος για το ύψος του και αρκετά καλός σουτέρ, για αυτό τον λόγο και στον Προμηθέα, αλλά και στην Εθνική Νέων έπαιζε πολύ και στο «4».

Τα αθλητικά του προσόντα είναι ανεπτυγμένα αλλά θέλει "εργατώρες" για να σταθεί στο τοπ επίπεδο και σίγουρα αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει στα 20 του χρόνια είναι το μυαλό του και το μπασκετικό iq του.

Ξέρει να κινηθεί στο λόου ποστ, έχει πολύ καλό σουτ και μπορεί να σουτάρει και από τα 6.75μ. Είναι σχετικά δυνατός και καλός ριμπάουντερ. Δουλεύει πολύ και στην δύναμη και στην τεχνική, ενώ μπορεί και να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του, αλλά έχει και πολύ καλο χειρισμό, ειδικά για το ύψος του.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

34 σχόλια

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 01:31 Σύνδεσμος σχολίου

    DeCoupePe, δεν πειραζει. Φετος θα ξαναχτισουμε ομαδα για τα επομενα χρονια. Αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος. Να αντικαταστησουμε τους Σλουκα και Παπανικολαου με Ελληνες. Να δουλεψουμε τους παικτες που εχουμε. Γιατι για φιναλ4 ειναι ουτοπικο. Για οκταδα ειναι εφικτο με τα play in. Το χειροτερο ειναι οι εγχωριοι τιτλοι, καθως οπως λεμε ολοι μας υστερουμε σε Ελληνες ποιοτικους παικτες. Και ειναι και ο βασικος στοχος το πρωταθλημα συμφωνα με τους Αφους...

  • Thyra7
    Thyra7 Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 22:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal μπορούμε να ασχοληθούμε με την περίπτωση cluburn εάν μείνει ελεύθερος από την Εφές??

    REDGOAL: Αν μείνει ναι...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΓΕΙΑ ευχαριστώ που διαβάζεις τα σεντόνια! Είμαι φουλ Κόκκινος από γέννησης μου, αλλά μου αρέσει και το άθλημα και η πραγματικότητα και η αλήθεια.

    Η ομάδα έχασε το 55% της επίθεσής της με την φυγή Σλούκα/Βεζένκοφ, εγώ γουστάρω τις ομάδες του προπονητή, αλλά διάολε, οι παίχτες είναι μέσα στο γήπεδο, δεν μπορείς μόνο με ρολίστες και τον Μιλουτίνοφ να πάρεις Ευρωλίγκα, και ναι, για πρώτη φορά το είπαν και στη φιέστα όλοι οι παράγοντες του Ολυμπιακού, ότι του χρόνου πάμε να κάνουμε το μισό βηματάκι ακόμη. Δεν ξεκινάς φέτος σαν το 2020 ή το 2021, το 23 ξεκινάς σαν το φιναλίστ της προηγούμενης χρονιάς.

    Εγώ το λέω αυτό, που μέχρι τελευταίες αγωνιστικές έλεγα ότι να είμαστε ευτυχισμένοι που μπήκαμε πάλι play off.

    Ποτέ δεν είπα ότι ξεκινάμε σαν φαβορί και έχουμε την 8άδα έτοιμη, αλλά μετά από 2 χρόνια σε final 4 και τελικό, ε, πιστεύεις ότι ήρθε η χρονιά σου. Προσωπικά ήλπιζα ότι ο κόουτς θα έκανε ένα βήμα πίσω με τον Σλούκα και ο Μίροτιτς θα ερχόταν, και σε συνδιασμό με Miloutinov/Goss και συμπληρώματα θα ξεκινάγαμε από την αρχή μέχρι το τέλος φαβορί και τον Mirotic MVP, και θα το παίρναμε κι' όλας. μόλις έφυγε ο Σλούκας οι ζυγαριές μπάταραν..το κλίμα γύρισε εναντίον μας, οι παίχτες δεν ενθουσιάστηκαν από την έλλειψη ποιότητας, γιατί οι μεγάλοι παίχτες, θέλουν και μεγάλους συμπαίκτες, και κυρίως μεγάλα guard να τους τροφοδοτούν..

    Να θυμήσω, Ολυμπιακός ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ σε ppp στο pick n roll σε όλη την λίγκα, με τον Σλούκα που είναι ο καλύτερος τέτοιος παίχτης, πάρτου 1-2 παίχτες και δώστου 4-5 φάσεις pick n roll παραπάνω σε κάθε παίχνδί μαζί με 3-4 λεπτά, όφελος θα είχαμε όλοι. Αυτά τα ανέλυσα με αριθμούς και στατιστικά πριν λίγο καιρό με τον Σλούκα, μην ξαναγράψω πάλι τα ίδια.

    Περιμένω να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές για να κάνω συνολική αποτίμηση του μεταγραφικού σχεδιασμού όλων.

    Εγώ βλέπω ότι τουλάχιστον 10-11 ομάδες θα είναι φανερά ενισχυμένες την επόμενη χρονιά. Η Βαλένθια και οι Σέρβικες έκαναν πολύ σωστές κινήσεις, η Παρτίζαν με Leday και Mirotic είναι περίεργη επιλογή, έχει 2 βασικούς power forward που δεν παίζει κανείς σε άλλη θέση - δεν ξέρω τι μαγεία θα κάνει πάλι εκεί ο κόουτς Ο, αλλά πολύ περισσότερο θα κόλλαγε στον Ερυθρό Αστέρα ή την Αρμάνι. Για εμάς δεν το συζητάω, λουκούμι ήταν, αλλά πάντα, αν μπορείς να πάρεις ταλέντο και παιχταράδες, οι μεγάλοι προπονητές δεν φοβούνται, το κάνουν, και μετά μοιράζουν τα κουκιά αναλόγως. Οι Ισπανικές πιστεύω θα είναι όλες σούπερ, η Μπάρτσα έχει το ερωτηματικό του προπονητή, αλλά φαίνεται να ξέρει τι θέλει να κάνει και ενισχύει εντυπωσιακά τον Ισπανικό κορμό. Η Ρεάλ το πήρε με τους γέρους πέρυσι, και τώρα έχει Campazzo..χμ..

    Ο Παναθηναικός μέχρι στιγμής έχει κάνει εντυπωσιακές μεταγραφές και απίστευτο Ελληνικό κορμό, ευτυχώς - να είναι καλά, που δεν έκατσε και ο Παπαγιάννης, θα ήταν συντριβή για τον Ολυμπιακό να έχει όλη την εθνική Ελλάδος ο αντίπαλος.
    Αγαπημένες μου κινήσεις είναι ο Mήτογλου και ο Grant, που τον είχα αναφέρει παλιότερα για την περιβόητη αυτή θέση του combo μπροστά από McKissic/Λαρεντζάκη που δεν θα γίνει ποτέ. Πολύ έμπερος και με μεγάλη εμπειρία ΝΒΑ, ότι έπρεπε για το combo που μας έλλειψε.
    Σημαντικό μειονέκτημα αυτή τη στιγμή, πολύ λίγη άμυνα, αλλά έτσι είναι οι ομάδες του Αταμάν, φουλ επίθεση τα γκαρντ και στις υπόλοιπες θέσεις τα υπόλοιπα: άμυνα, αθλητικότητα, ύψος, καλοί pick n roll και pick n pop. Ένας από τους λόγους που δεν του κόλλησε ο Clyburn ήταν ότι ήθελε μπάλα στα χέρια, αφού τίποτα άλλο δεν έκανε η ομάδα του Αταμάν για να του βγάλει plays.

    Πέρυσι όλη την χρονιά την έβγαλαν 7-8 παίχτες σε κάθε παιχνίδι, και η μισή ομάδα ήταν οι 2 που έφυγαν, δηλαδή επειδή έμεινε ο Papas και ο Τσάμης έχουμε κρατήσει κορμό; ο Peters δεν έπαιξε καν τον τελικό, ούτε λεπτό, δηλαδή αν έφευγε θα ήταν τρομερή απώλεια; ο Canaan δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο στους Ελληνικούς τελικούς, αφού ήταν τόσο τρελά σημαντικός (που ήταν για μένα, τα είχα γράψει) γιατί δεν είδε λεπτό, και τελικά καταλήξαμε να μην μπορούμε να περάσουμε τη μεσαία γραμμή, και μας έσπασαν έτσι άδοξα το αήττητο, που έστω και πνευματικά, θα το κουβαλούσαν στην επόμενη σεζόν. Μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας. η μισή ομάδα, κυριολεκτικά και στατιστικά και λίγο παραπάνω, ήταν Σλούκας/Σπανούλης.

    Θα τα δούμε όλα. Έχει πολλούς μήνες ακόμη για να ολοκληρωθεί η φάση, αλλά οι επιλογές και τα ιστορικά στοιχεία του παρελθόντος δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, γιατί τον Δεκέμβρη δεν έχουμε δει ΚΑΜΙΑ ενίσχυση την τελευταία 3ετία (μάλιστα είχε γραφτεί και εδώ ότι με τα λεφτά του Ποκουσέφσκι θα γινόταν διόρθωση τον Δεκέμβριο, κυρίως σέντερ), ενώ με την πατάτα των διαβατηρίων θα έχουμε ουσιαστικά ακόμη μικρότερο ρόστερ για Euroleauge τελικά, αλλά και για Ελλάδα, αφού κάποιοι ξένοι δεν θα δουν ποτέ Ελληνικό παρκέ, και κάποιοι Έλληνες Ευρωπαικό. Είναι αισιόδοξη προοπτική αυτή δηλαδή; Πρέπει να είμαι χαρούμενος γι' αυτό; Για μένα ο Ελληνικός κορμός ήταν το σημαντικότερο για τις ομάδες μας πάντα..

  • Δικαστής
    Δικαστής Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 18:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΑΚΗΣ
    Ελλάδα η μόνη χώρα στον κόσμο που θεωρείτε τους 21χρονους μικρούς και τους 30χρονους γέρους , αυτά δεν γίνονται πουθενά στον πλανήτη σε διαβεβαιώνω..
    Στα 21 ένας παίκτης έχει ήδη διαμορφωθεί και απλώς προσθέτει εμπειρίες μέχρι τα 25 οπότε θεωρείται έμπειρος/έτοιμος, αν μπεις λχ σε σελίδες του ΝΒΑ θα δεις ότι αν κάποιος συμπληρώσει 4ετια τον αποκαλούν "βετεράνο" ας είναι και 24-25.. Βετεράνος σημαίνει άνθρωπος με μεγάλη πείρα σε κάτι, παλιός στρατιώτης με εμπειρία στις μάχες..
    Άρα όταν ένας 21χρονος δεν παίρνει χρόνο από την ομάδα του δεν σημαίνει ότι τον θεωρούν μικρό, αλλά μέτριο.. Απόδειξη ότι στον Προμηθέα ο Τανουλης είχε μπροστά του τον Κοντιτ, 22 ετών, 22 δηλ μόλις ένα χρόνο μεγαλύτερο, με 20 λεπτά μο (10 π και 6,5ρ)
    Καλό είναι να είμαστε ειλικρινείς.
    Επίσης. Οποίος θέλει να δει τι θα πει "ολοκληρωμένος παίκτης ετών 20, 21, 22" ας βάλει λίγο summer league.. Αν ο Χ Τανουλης ήταν κάτι σπέσιαλ εκεί θα ήταν τώρα.. Διαβατήριο πληρώσαμε και τίποτε άλλο, ξαναλεω εύχομαι το παιδί να είναι προσγειωμένο και να επωφεληθεί από τη συνεργασία με τους καλύτερους..
    ΥΓ. Εγώ στη θέση των Αγγελοπουλων και από τη στιγμή που υπάρχει τεράστιο πρόβλημα παραγωγής στο μπάσκετ θα εντόπιζα 4-5-6 πιτσιρικάδες μέχρι 17 ετών, εννοείται πάντα με την υπόδειξη του Μπαρτζώκα, θα έβρισκα μια ομάδα Α2 χωρίς ιδιαίτερους στόχους και έναν προπονητή που του αρέσει να βγάζει παιδιά και θα τους έδινα εκεί για ψήσιμο ενώ παράλληλα ενδιάμεσα θα τους είχα για προπονήσεις στο ΣΕΦ ακόμα και με την πρώτη ομάδα ή ατομικές (για να βελτιώνουν αδυναμίες) σε τεχνική -τακτικη (τακτική, όχι ανούσια συστήματα) και εκγύμναση..
    Μέσα από ένα τέτοιο πρόγραμμα σε 2-3 χρόνια όλο και κάποιος θα ξεπηδούσε.. Αφού δεν υπάρχουν , φτιαξτους
    ΥΓ2 ανάλογες προσπάθειες ναυάγησαν λόγω ανοργανωσιας και μόνο.. Χωρίς σχέδιο και προγραμματισμό δεν πας πουθενά, ακόμα και η εμπειρία της ΑΦΜιακης θα ήταν χρήσιμη.. έχουμε ένα εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο, ας το εκμεταλλευτούμε..δεν χρειάζεται να σκάμε 150αρια σε κανένα Προμηθέα..

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 18:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει βρε παιδιά, δεν είπαμε ότι οι Αγγελόπουλοι και ο Μπαρτζώκας έχουν το αλάθητο του Πάπα (της Ρώμης, όχι του Τζορτζ, λέμε και καμιά κρυάδα στον καύσωνα, αλλά δεν βοηθάει:)). Η καλοπροαίρετη κριτική βοηθάει, όχι ο μηδενισμός και η ισοπέδωση. Θα φοβηθούμε εμείς τους μπρατσαράδες της Μονακό, της Μακάμπι, της Φενέρ και της Ασβέλ και δεν θα φοβηθούν αυτοί το μπάσκετ του Μπαρτζώκα που ήταν ασταμάτητο πέρσι (παρά ένα σουτ). Τους είδαμε όλους αυτούς που έφτασαν, αλλά το Κύπελλο το πήραν τα γερόντια της Ρεάλ που ήταν κάργα αθλητικοί. Το μπάσκετ δεν είναι τόσο απλό. Δεν μαζεύεις 5 ματσό αθλητές που πηδάνε στον Θεό και δέρνουν για να πάρεις τρόπαια. Ας βάλουμε τότε 5 ουρακοτάνγκους που έχουν μακριά χέρια και πηδάνε ψηλά να παίξουν μπάσκετ.

    Προφανώς και πρέπει να υπάρχουν αυτού του είδους οι αθλητές μέσα στην ομάδα, αλλά αν δεν τους έχεις, δεν σημαίνει ότι θα πας άκλαφτος. Κοιτάς να εκμεταλλευτείς τα δικά σου όπλα και να καμουφλάρεις τις αδυναμίες σου. Πιστεύω ότι ο κόουτς θα στηριχτεί στην γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και στα κοψίματα μέσα στην ρακέτα, για να εκμεταλλευτεί την ικανότητα των ψηλών να πασάρουν (Φαλ & Σίκμα). Στην περιφέρεια θα στηρίξει Ησαΐα και Αλέκο, γι αυτό άλλωστε τους κράτησε, ενώ αναμένουμε και την τελευταία (μάλλον) προσθήκη στην περιφέρεια.

    Φέτος πάμε με 2 βαρβάτα 5άρια, αλλά θα πρέπει να γίνει καλή διαχείριση, για να αποφύγουν τραυματισμούς. Εκεί υπάρχει το ρίσκο να μείνουμε με αναπληρωματικό 5άρι τον Τανούλη ή τον Σίκμα (που δεν είναι βέβαια). Ας ελπίσουμε να συνεχίσει το επιτελείο της ομάδας να κάνει καλή δουλειά και να κρατήσει σε φόρμα τους παίχτες μας.

  • Γιάννης.Κ
    Γιάννης.Κ Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 17:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @deathstroke.....ότι είπες!!!...κερνάω καφέ!!.......όπως τα έγραψες κατά λέξη!!!..
    Το χειρότερο εφιαλτικό μεταγραφικό καλοκαίρι που θα μπορούσαμε να έχουμε μετά τις δυο τελευταίες χρονιές με αποκορύφωμα την περσινή κιόλας που παίξαμε και ωραίο μπάσκετ....
    Το εκνευριστικο είναι ότι σχεδόν όλα τα ΜΜΕ γράφουν για το "πόσο" ενισχύθηκε η ομάδα και πόσο σημαντικές ήταν οι προσθηκες αυτές και αναλύοντας κιόλας τι θα δώσουν στο Μπαρτζώκα!!...διαβάζω διθυράμβους για το σικμα και το γκος...δε βλέπω όμως να γράφουν κάπου ότι αθλητικοτητα 0....σουτ 0....όταν θα μας δέρνουν οι Μονακό ,οι Μακάμπι,η Φενέρ ναι,....η ασβελ επειδή έχουν αθλητικοτητα εμείς θα λέμε δε μας νοιάζει γιατί έχουμε το σικμα με το υψηλό μπασκετικό iq!!!....δλδ ο Πίτερς τι παραπάνω θα δούμε από πέρυσι δε μπορώ να καταλάβω....και βασικός που ξεκίνησε σε κάποια παιχνίδια ήπιε θάλασσα.....άλλη η πίεση στη Μπασκόνια και στην Εφές κι άλλη στον ολυ δεν είναι εύκολο για κάποιους παίχτες....ήρθε το πιτσιρίκι ο τανουλης ,οκ για συμπληρωματικός πιο πολύ για το διαβατήριο και δε μπορούμε να χαρούμε επειδή έχουμε κάνει προσθήκες απ' το υπογειο. ..και μη μου πείτε για γκος τώρα ότι παίζει το μπάσκετ του Μπαρτζώκα κι είναι πρωταθλητής με τη Ρεάλ...λες κι άμα ηταν καμία σημαντική μονάδα θα τον άφηναν έτσι πρώτον πρωτον κιόλας να βρει ομάδα...για καμιά Κουμπάν καλός ..κρίμα άλλες προσδοκίες είχαμε από Σάσα και μιροτιτς σε.. σικμα ... Δυστυχώς....

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΙΚΑΣΤΗΣ
    21 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ
    ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΑΝ 5-6 ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ

  • ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΓΕΙΑ
    ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΓΕΙΑ Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    DeCoupePe ρε κερατά είσαι από τους πιο λογικούς μπασκετικους εδω μεσα εκτος του οτι συμφωνώ σε όλα όσα λες ειδικά φέτος π σε διαβάζω σε οτι γράφεις συχνά επιτελους βρήκα ένα άτομο ακόμη σαν κ εμένα π βλέπει τα πράγματα καθαρά αντικειμενικά και δεν είναι κλασικός πανιγυριτζης σαν κάποιους εδω μεσα π μας τα έχουν ζαλίσει με την τυφλή εμπιστοσύνη στον μπαρτζωκα και κριτική ΜΗΔΕΝ πραγματικά απολαμβάνω να διαβάζω άτομα σαν και σενα ρε μάγκα μπράβο και όχι μόνο για τον Ολυμπιακό μας αλλά και γενικά για τα δρώμενα της ευρωλιγκας!! Τέλος θα ήθελα την γνώμη σου κάνοντας μια σύγκριση μεταξύ εμάς και βαζελου ανάλογικα με τις κινήσεις π έχει κάνει η κάθε ομάδα, ΒΑΣΙΚΟ βέβαια του οτι δεν εχουμε καμία ένδειξη για το τι μπάσκετ θα παιξει ο αταμαν ποσό καλά και γρήγορα θα κολλήσουν οι παίκτες τους μεταξύ τους απλά σε θεωρητικό επίπεδο με τα δεδομένα π εχουμε μέχρι τώρα

  • driv33
    driv33 Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 16:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενώ όταν αποκτήσαμε φαλ, μακισικ, γουοκαπ κτλ..ανοίγατε σαμπάνιες και δεν το θυμάμαι;
    Και λέγαμε πω πω τι παικτουρα φέραμε;
    Για μένα το μόνο τραγικό είναι που δεν ασχολήθηκαμε με τους Έλληνες όσο θα έπρεπε και τώρα τους ψάχνουμε με τα κυάλια..και έγκλημα που δεν ήρθε ο Ντόρσεϊ όταν επέστρεψε από Αμερική.. επίσης δεν ξέρω γιατί δεν ασχολούμαστε με παίκτες του βαζελου.. Παπαπέτρου παράδειγμα θα ήταν μια ποιοτική λύση στα φόργουορντ που λέτε όλοι δεν έχουμε δευτερο τριάρι και θα μας έλυνε και τα χέρια με τα διαβατήρια.. γιατί δεν ασχολήθηκαμε καν;
    Με τον μητογλου γιατί;τι σκατα γίνεται και δεν αγγίζουμε παίκτες του βαζελου πια;

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ @Αστραπόγιαννε, έχω 3 Toyotomi σπίτι, είμαι κομπλέ και ακύρωσα και Stereo Nova σήμερα και Fat Boy Slim για να μην την φάω στο κεφάλι και δεν μπορώ να γράφω σεντόνια εδώ μέσα.

    Πες μου τι σου έκανε εντύπωση, που διαφωνείς, και το συζητάμε αν θέλεις. Δεν γράφεις απολύτως τίποτα μπασκετικό που να μπορώ να σου απαντήσω.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...