roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Σίκμα (vid)

underarmor
redwell

Την περίπτωση του 34χρονου Λουκ Σίκμα εξετάζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τη θέση "4" στον Ολυμπιακό, προκειμένου να... μπαλώσει έστω και κατά το ελάχιστο το τεράστιο κενό του Σάσα Βεζένκοφ μιας και ο έμπειρος Αμερικανός είναι παίκτης όχι πρώτου αλλά ούτε καν δεύτερου επιπέδου.

Αν αληθεύουν όσα διαρρέει η πλευρά του παίκτη, οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές για τον έμπειρο άσο ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αφού έμειξε ελεύθερος από την Άλμπα Βερολίνου, στην οποία αγωνίστηκε τα προηγούμενα έξι χρόνια.

Ο Λουκ Σίκμα την τελευταία σεζόν έπαιζε 22:28" κατά μέσο όρο και πρόσφερε 7.6 πόντους με 53.9%διπ., 28.6%τριπ., 5.3 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

183 σχόλια

  • driv33
    driv33 Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 20:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Stavris7 ο καθένας έχει μια άποψη και είναι σεβαστή εφόσον έχει επιχειρήματα άσχετα με το αν συμφωνούμε ή όχι.. εδώ δεν προσπαθώ να επιβάλλω σε κανένα την άποψη μου.. ίσως άλλοι το κάνουν.. όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.. παράδειγμα σε δέκα χρόνια μόνο εμείς θα θυμόμαστε την μπασκεταρα που παίξαμε φέτος..η ιστορία έγραψε ότι η Ρεάλ σήκωσε την κούπα..δεν περιμένω να δικαιωθώ ούτε να πείσω κάποιον.. δεν μπουκωνωμε λοιπόν αν πω κάτι και είναι λάθος ή δεν βγει.. στο τέλος της σεζόν όσο μπουκωμενος είμαι εγώ θα είσαι και εσύ.. βάση αποτελεσμάτων αφού είμαστε γαύροι και οι δύο..

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 17:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Naruhitos τον Γιαραμαζ τον έκλεισε ο Μελιτζάνας. Όχι που θα μας περιμενε

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 16:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos guard Φιλε ειναι πλεον φανερο οτι ο Ολυμπιακος θα προσθεσει ενα αθλητικο τεσσαροπενταρι και θα τζογαρει με τον Ντορσει μεχρι το τελος της off-season. Και για μενα με αυτην την τακτικη αυξανει πολυ τις πιθανοτητες του να τον κερδισει γιατι αργα η γρηγορα ο Ιτουδης θα βρει αντικαταστατη του (ακουγεται οτι περιμενει την Μπαρτσελονα να αφησει ελευθερο τον Χιγκινς) και καποια στιγμη το front office της φενερ θα τον αποδεσμευσει αν δει οτι κανεις δεν τσιμπαει στα λεφτα που ζηταει για να τον πουλησει.Εννοειται οτι ολο αυτο το διαστημα μεχρι τοτε εμεις πρεπει να κανουμε καθημερινο "μασαζ" στον χαζοταιλερ που ειναι κλασσικο αμερικανακι χωρις συναισθηματισμους και θα παει εκει που θα του δωσουν τα περισσοτερα.
    Μονο που οταν μεινει ελευθερος αυτος που του δινει τωρα τα περισσοτερα (ποα) πιθανοτατα θα εχει κλεισει το ροστερ του.
    Τωρα αν τυχον αυτο το ρισκο δεν μας βγει και τελικα μεινουμε χωρις παικτη στην backcourt που δεν ειναι απαραιτητο φυσικα να ειναι sg θα μπορουσε να ειναι και ενας μπομπερ swigman τοτε βλεπω δραματα του χρονου.Θα μπαινει τριποντο και ανοιγουμε σαμπανιες παρολο που θεωρω οτι ο Κανααν των περσινων πλει οφς και του φ4 θα εμφανιζεται πιο συχνα φετος στις βραδιες της RS. Παρολα αυτα δεν αρκει. Θελουμε κι αλλον παικτη γιατι οι σχεδον 20 χαμενοι ποντοι απο την αποχωρηση του Σασα ειναι παρα πολλοι για να μοιραστουν επιμερους στους υπολοιπους.Θα ειναι εγκλημα αν δεν ερθει κι αλλος περιφερειακος με σκορ

  • Δικαστής
    Δικαστής Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΙΩΓΑΣ ποιος ελληνικός κορμός αδερφέ.. και ποιο ελληνικό μπάσκετ.. Για πες εσύ, ποιοι είναι οι Έλληνες που μπορούν να φέρουν Ευρωλίγκα ή διακρίσεις με την Εθνική; Ολόκληρος Giannis και η Εθνική είναι για κλάματα.. Ντόρσεϊ, ασταθής και παράλογα πανάκριβος - Σλούκας: 3 ταχύτητες κάτω από αυτό που παίζουμε - Καλάθης: ασουτος και γερασμένος - Thanasis και Kostas: μόνο αλτικοτητα να την πιάσω να την καρφώσω- Παπαγιάννης: σοφτ πιο πολύ απ' το βιταμ - Παπαπέτρου: ασχολιαστο.. Να πάμε που.. Στον Βελούδινο Σπυρη; Στον Τσαλμπουρη; Στον Φλιωνη; Που;
    ΔΕΝ
    ΥΠΆΡΧΟΥΝ
    ΠΑΙΚΤΕΣ
    τέλος..
    Και κάτι άλλο.. Ο Παπ, ο Λαρεντζάκης, ο Λούντζης και πλέον ο Γουοκαπ είναι πρωταθληματικοι παίκτες.. Ξέρουν το πώς.. Μην τους υποτιμάτε.. μπορεί ένας παίκτης να έχει μικρότερες δυνατότητες αλλά να μαζεύει τίτλους.. Άπειρα παραδείγματα.. Επίσης: το θέμα δεν είναι να έχεις Έλληνες αλλά ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ.. Και χρήσιμος είναι αυτός που ταιριάζει με την ευρύτερη φιλοσοφία του κλάμπ..
    Ολόκληρος σλουκας και δεν ταίριαζε, μπούλο..
    Κάτσε μη δούμε κανένα Πάπας φέτος και τρίβουμε τα μάτια μας όλοι..
    Η αλήθεια είναι μία: υπάρχουν παίκτες που να παίζουν το μπάσκετ του Μπαρτζώκα; Όχι. Τι να κάνουμε, να αλλάξουμε στυλ γιατί δεν βγαίνουν τα διαβατήρια; Ε μη σώσουν και βγουν, πάμε με τον Αμποσι καλύτερα.. 150.000 € για το Τανουλι με 8 λεπτά στην Α1.. Εκβιασμό ρε; Κι έγραφε ένας "εδώ δίναμε 3 μύρια για Μιροτιτς, γιατί δεν δίνουμε 150.000 για τον Τανουλη";
    Δηλ: παζαρευω μια Μερσεντές με 100.000 ας πούμε.. Κι επειδή έχω τα 100 μου ζητάει ένας για ένα παπί 10.000€, θα τα δώσω στη λογική "αφού έχω 100.000 ας δώσω 10.000 για το παπάκι να μου μείνουν 90"; Δεν πάει έτσι παιδιά..

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 15:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδες, ο Ντορσεϊ δεν εχει κλεισει απεναντι οπως μπορει να νομιζουν καποιοι. Η Φενερ κρατει ακομα τον Ντορσεϊ και θα τον αφησει (αν τον αφησει) οταν ο Ιτουδης θεωρησει οτι ειναι καλυτερα για τουςΤουρκους. Προς το παρον η Φενερ φαινεται να προσπαθει να εκμεταλλευθει την κατασταση για να παρει buy out αλλά αυτο δεν μπορει να κρατησει για παντα. Απλά οι απεναντι ειναι διαθετειμενοι να δωσουν πολυ περισσοτερα απο εμας οταν δουν οτι παμε να τον χτυπησουμε.

    Τον Ντορσεϊ θα τον χασει οποια ελληνικη ομαδα κλεισει το ροστερ της πιο γρηγορα και δεν θα εχει χωρο για εκεινον. Γι αυτο ας περιμενουμε. Υπαρχει η πιθανοτητα να μην παρουμε αλλον παιχτη στο 2 μεχρι τον Οκτωβριο μηπως και ελευθερωθει ο Ντορσεϊ και, αν οχι, να παμε για τα κοψιματα του ΝΒΑ (βεβαια, πιθανον να ειναι πια αργα τοτε). Δηλ. να παρουμε μονο ενα 4-5αρι ακομα και τερμα γι αυτο το καλοκαιρι.

    Ενας παιχτης που ισως θα επρεπε να κοιταμε και δεν ανηκει στους γνωστους μεγαλοατζεντηδες που μας φερνουν εμποδια ειναι ο Γιαραμαζ. Ανηκει στη Γουασερμαν που παραδοσιακα εχουμε καλες σχεσεις (φεραμε τον Γκος εφετος) και ειναι εξω απο τις δαγκανες του Μισκο.

  • Panos7
    Panos7 Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 14:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Toν Poithres ο Πασκουάλ στην Ζενίτ τον καθιέρωσε πιο πολύ στο 5.

  • Pan
    Pan Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 14:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΚλείσε ο σικμα τέλος..ένας ζογκλέρ με την
    Μπαλλα στα χέρια ο καλύτερος στην θέση του σε δημιουργία ένας παίχτης που όποτε παίζαμε με αλμπα τον έβριζα γιατί δεν σταματιοταν με τίποτα..πολύ καλή κίνηση αν πλαισιωθεί με μια παιχτουρα στο δύο και ένα αθλητικό 4-5αρι.ο θρύλος είναι για τους παλιούς ότι οι σαν αντονιο σπερς.δεν σου γέμιζαν το μάτι χωρίς αθλητικοτητα σε σύγκριση με άλλους ( πλην ρομπινσον) αλλά τόσο εγκεφαλική ομάδα και δύσκολο καταβλητη..έτσι θα ναι και ο θρύλος φέτος ..τέσσερις πλευμευκερ και ένας Κιλερ..όλοι καλοί αμυντικοί και πασερ…θα δούμε ωραία πράγματα ήδη φαντάζομαι τι έχει σκεφτεί ο κοουτς και ανυπομονώ ..ξέρετε τι έχουμε πάθει;επείδη ο ζελας κάνει εντυπωσιακές κινήσεις έχουμε μασήσει. Λόγω αιώνιας αντιπαλότητας..σν της έκανε τις ίδιες η εφες θα λέγαμε οκ παίρνει παιχτουρες αλλά τους έχουμε όπως και πριν..θέλω να πω ότι στο γήπεδο μέσα θα φανει τι παίζει και εμείς κάθε χρόνο νικάμε ομάδες τριάντα εκατομυρίων μπατζετ.δεν θα είναι πρωτη φορά..κάταε να δέσει ο αχταρμαν 12 παίχτες και τα ξαναλέμε ..νομίζετε ότι είναι τόσο απλή δουλειά να βρουν χημεία και ευδιάκριτους ξεκάθαρους ρόλους;;δεν είναι…πάλι εμείς ξεκινάμε ως φαβορί Ευρώπη για Ελλάδα θα εξαρτηθεί από τα διαβατηρια..

  • giovanni_10
    giovanni_10 Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 13:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν κάποιος μας αρέσει είτε όχι σημασία έχει να αρέσει στον προπονητή και τελικά να βγει και σαν μεταγραφή! σίγουρα μας φάνηκε περίεργη η κίνηση για Σίκμα αλλά ο coach ξέρει καλύτερα..υπάρχουν αξιόλογα 4άρια που ο καθένας μας του αρέσει και κάποιος διαφορετικός αλλά ας έχουμε λίγο υπομονή..εγώ κάποτε ήθελα Μπρούνο Καμποκλο και δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ σοβαρή ομάδα..στο 4-5 θα ήθελα Μίκυ και ποτέ δεν τον ήθελε ο coach

    @redgoal μέρες τώρα είχα γράψει γιατί πρέπει να πάμε για Ντόρσεϊ,ακόμα και ότι ο Κότς είναι πολύ φίλος με τον Μαρινάκη που ανεξήγητα έκοψε επαφές με τα αδέρφια..ενώ θέλουμε ακόμα ένα διαβατήριο και σκορ από το 2 πως προκύπτει ότι ο ΠΑΟ είναι ο επόμενος παίχτης του? ας δώσουμε και μπάι άουτ,λένε ότι δεν θέλει η Φενέρ να δώσει παίχτη στον Αταμάν..στον ΠΑΟ θα είναι από 2ος μέχρι 4ος στην ιεραρχία λόγο Σλούκα ενώ εδώ είναι με την ομάδα και θα παίζει περισσότερ από την προηγούμενη φορά! αν τα βρούμε πρώτα με την Φενέρ δεν χάνεται ο παίχτης όσο και να τάζει ο ΠΑΟ..

    όσο αναφορά τον Βούκσεβιτς πρέπει να είναι η επόμενη κίνηση πάλι λόγο διαβατηρίου και να πάρει και Τανούλη και ας τον αφήσει δανεικό

    Ντόρσεϊ,4-5 αθλητικό και Βούκσεβιτς και Τανούλη δανεικό..@redgoal συμφωνείς?

  •    GEO
    GEO Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 13:57 Σύνδεσμος σχολίου

    έκλεισε για 1=1 ο συγκεκριμένος

  • ΚΡ
    ΚΡ Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 13:55 Σύνδεσμος σχολίου

    @kasavetis: συμφωνώ μαζί σου.
    -ο Σίκμα έχει αξιοπρεπές τρίποντο στη συνολική του καριέρα ευρωλίγκας. Όλοι τσιμπάνε με την τελευταία χρονιά που η ΑΛΜΠΑ δεν πήγε γενικώς καλά. Πάντως εφέτος 16 πόντους στην αγελαδοτροφή έριξε και μια κηδεία στην Εφες του Ωχαμαναμάν την έκανε με το ριμπάουντ κάρφωμα στη λήξη. Παίζει και με πλάτη και είναι πόιντ4σσάρι με μ.ο. 5 ασίστ.
    -γκρίνια για την έλλειψη ελληνικού κορμού και ταυτόχρονα ποιός Φλιώνης, ποιός Χαραλαμπόπουλος και ποιός Τανούλης ....
    Επίσης αμφιβάλω πόσοι γνωρίζουν για τους παίκτες που έχουμε δώσει δανεικούς ή με 2way contracts και θα μπορούσαν να συμπληρώσουν τον ελληνικό κορμό
    -βγαίνει ο άλλος και ζητάει Σρέντερ, Λεμπρόν κλπ και ποιό ΣΕΦ...φτιάξτε καινούργιο γήπεδο....Αγγελόπουλοι εφεύρετε τα λεφτόδεντρα τώρα...
    -έχω γράψει προ ημερών ότι δεν με χαλάει το 8-9 ξένοι με τις παρούσες συνθήκες. Ασφαλώς και στην πορεία του πρωταθλήματος μπορείς να δουλέψεις με τους έλληνές σου και να αποφασίσεις στα σίγουρα με ποιούς θα αντικαταστήσεις τους ξένους που θα σου περισσεύουν (;). Ακόμα και κάτι καλό ελληνικό που πιθανόν να ξεπεταχτεί στο επερχόμενο πρωτάθλημα έχεις τη δυνατότητα να το αποκτήσεις
    -goss: πόιντ γκάρντ με τρίποντο στην ευρωλίγκα συνολικά 35% (εφέτος 38,4%), eurocup 2 χρονιές 50%.... δεν κάνει...
    - ουφ πολύ ζέστη γενικώς ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...