roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Είσαι στο μυαλό» στα αποδυτήρια ΟΑΚΑ (vid)

underarmor
redwell

Τρελό πανηγύρι στήθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό μέσα στο πράσινο... σπίτι με 28άρα που όδευε για 40άρα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην ομιλία του ευχαρίστησε τους παίκτες του για την εκπληκτική σεζόν και μάλιστα τους έβγαλε το καπέλο για την απόδοση και την προσήλωση τους:

«Κατά τη γνώμη μου ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Εκπληκτικοί συμπαίκτες, εκπληκτικοί παίκτες, εκπληκτική ατμόσφαιρα και χημεία.

Παίκτες που ήταν έτοιμοι να θυσιαστούν. Όλοι έχουν τον εγωισμό τους και κοιτούν την καριέρα τους, αλλά ήμασταν όλοι μαζί και σκεφτόμασταν μόνο την ομάδα. Γι’ αυτό και καταφέραμε πολλά, πραγματοποιώντας μία ιστορική σεζόν, νικώντας τον Παναθηναϊκό.

Αυτό αποτελεί ακόμη μία απόδειξη ότι αξίζαμε πολλά. Έχετε την εκτίμησή μου και έχετε τον σεβασμό μου (σ.σ. υποκλίθηκε στους παίκτες)», ανέφερε σχετικά στην ομιλία του ο Coach-B.

Στη συνέχεια, οι ερυθρόλευκοι τραγούδησαν το «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό», κάνοντας και το ανάλογο... φατούρο στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Δείτε το βίντεο...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • Λάμπρος Άρτα.
    Λάμπρος Άρτα. Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 22:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Red goal μπορείς να μου πείς εάν υπάρχει πιθανότητα με Τανούλη?Ευχαριστώ.

    REDGOAL: Για να έρθει και να μείνει στο ρόστερ; Απίθανο το θεωρούμε. Να έρθει και να πάει δανεικός, μπορεί...

  • Πανος
    Πανος Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 19:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακουγεται τις τελευταιες ωρες ο Εξουμ. Ισχυει;

  • al-7
    al-7 Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 18:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Το #mexritelous# πρέπει να γίνει #xoristelos# ...δυο με τρεις καλές κινήσεις χρειζόμαστε... red goal με ποιους πιστεύεις ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι;( παραμονές - ανανεώσεις).Ευχαριστώ.

    REDGOAL: Με όλους φίλε...

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι συγκινητική και υπέροχη αυτή η ομαδάρα μας. Τους τίναξε στον αέρα τους βάζελους. Τους πέταξε βόμβα νετρονίου μέσα στο ΟΑΚΑ.

  • Βελενίκος 7
    Βελενίκος 7 Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 17:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό redgoal, έχω μια απορία: Αν πλέον ο ένας ξένος που μπορούμε να πάρουμε (με την λογική ότι ο Peters μένει) θα είναι guard ο τρίτος ψηλός πίσω από Fall και Miloutinov δεν πρέπει να είναι ο Τανούλης; Μόνο εγώ το βλέπω σαν λύση; Άλλο 4-5αρι Έλληνα μπορεί να μου πει κάποιος; Μην ακούσω για Μήτογλου γιατί αν θυμάστε, έκανε πριν χρόνια την επιλογή του... Έχω καταντήσει γραφικός με τον Τανούλη, απλά δεν θέλω να ακολουθήσει την ίδια διαδρομή που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια ΟΛΟΙ οι ελπιδοφόροι Έλληνες...

  • Giannis
    Giannis Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 16:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο σε όλους στην ομάδα!!!! Το θέμα πλέον είναι τι θα αποφασίσει ο Σάσα...εάν μείνει τα πράγματα θα είναι νομίζω εύκολα για τον επόμενο χρόνο...ένα πλέι μεκερ π.χ. λουμπεργκ..δεν είμαι σίγουρος ότι γράφεται έτσι.. εννοώ τον Δανό που φέτος ήταν στην Ιταλία...κ έναν καυτό σουτέρ για να μοιραστεί την θέση με Παπανικολάου... νομίζω ότι εκεί ο Ολυμπιακός πρέπει να ενισχύσει την ομάδα.ο μόνος από τους ξένους που δεν κολλάει πλέον στον Ολυμπιακό είναι ο Μπλάκ.

  • Greg07
    Greg07 Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ ερώτηση!!!!! Παίζει να παίξει μπαλιτσα ο Μπαρτζώκας με Σβεντ;;; Μένει ελεύθερος από ΤΣΣΚΑ και ξέρουμε ότι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον κοουτς, παίκτης για αντισλουκι ταμάμ αν φύγει , σε παρόμοια ηλικία παίζει 1-2 δεν παίζει άμυνα όπως και ο σλουκι αλλά είναι 2μετρος , οργανώνει και σκοράρει , αλλά μετά πρέπει να καλύψεις το κενό του κάναν με κανένα Τάιλερ Ντόρσεϊ , γιατί δεν μας βγαίνουν οι ξένοι , πως το βλέπεις ένα τέτοιο σενάριο, redgoal ευχαριστώ!!!!!

    REDGOAL: Δεν δίνει 3.000.000 ευρώ σε κανέναν ο Ολυμπιακός φίλε

  • νασος
    νασος Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    ο νικολα συμφωνησε για 2 +1 χρονια.....απομενουν οι ανακοινωσεις

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα καλά !!! Κρίμα που χάσαμε την διαφορά !!! Τώρα το επόμενο βήμα μεταγραφές και συμβόλαια !!! Θα τα λέμε εδώ με το redgoal . Όσο για τους Τουρκαλάδες απέναντι να περιμένουν και άλλα καλύτερα . Πήρατε Αταμάν και ποιος ξέρει τη φαντάζεστε . Α να σας δω καλέ . Και όπως είπαμε . Παρέλαση στο pride τώρα να ξεπιαστείτε καλέ !!!!!!!!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλουτίνοφ 2ετες...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...