roumeliotis

Carwiz

Ζητάει επίσημα να γίνει Έλληνας ο Γουόκαπ

casino loutrakiou
redwell

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος έκανε επίσημα γνωστή στην Ομοσπονδία ο Τόμας Γουόκαπ καθώς ο Αμερικανός πόιντ-γκαρντ του Ολυμπιακού έστειλε επιστολή στην ΕΟΚ με την οποία δηλώνει πως νιώθει Έλληνας και βλέπει το μέλλον του στη χώρα μας ακόμη και μετά το τέλος της καριέρας του.

Μάλιστα, δεσμεύθηκε πως εφόσον για κάποιο λόγο αρνηθεί να παρέχει τις υπηρεσίες του στην Ελλάδα, θα επιστρέψει το διαβατήριο που θα εξασφαλίσει και θα παραιτηθεί από τα δικαιώματα που του παρέχει αυτό όπως το να αγωνίζεται ως κοινοτικός σε κάποια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η υπόθεση έχει ήδη διαβιβαστεί με θετική εισήγηση από την ΕΟΚ στο αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών, που επίσης βλεπει με θετικό... μάτι το θέμα.

Φυσικά, αν προχωρήσει σε υλοποίηση όλο αυτό, μέγας κερδισμένος εκτός από την Εθνική μας θα είναι και ο Ολυμπιακός μιας και θα ελευθερωθεί μια θέση ξένου...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

66 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Αsteriosmountouris κατι λαθος κατάλαβες φιλε, οχι μονο δε με χαλαει αλλα γουσταρω κι ολας να δω τον συγκεκριμενο στην Εθνικη. Αναφερθηκα στην υποκριτικη ανακοινωση των απο κατω αλλα κ στο οτι ηδη εχουν περασει απο το εθνικο συγκροτημα παικτες με μικρη σχεση με τη χωρα μας. Κ ουτε αυτοι με χαλασαν. Λχ στον Καλαθη εχω μεγαλη συμπαθεια

    Λιακο εισαι ευφυης. Ειπαμε: οποιος θελει ψωνιζει

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 11:57 Σύνδεσμος σχολίου

    @MK7, αφού τα θυμάσαι τόσο καλά, θα θυμάσαι ότι έλεγα να έρθει ο Goss από τα Χριστούγεννα, επειδή χωρίς ενίσχυση δεν θα μπαίναμε play off, μαζί με τον σέντερ δεινόσαυρο που συζητούσαμε από το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς. Πιστεύω με Κουφό νωρίτερα, και Goss Χριστούγεννα δεν θα έρχονταν ξ κατάρευση στον Β γύρο, και η ομάδα χρειαζόταν δημιουργία ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ εκείνα τα Χριστούγεννα..και φυσικά και scoring, αφού μην ξεχνάς είχαμε Jenkins βασικό που το μόνο που έκανε καλά ήταν κάποιες άμυνες. Επίσης ο Κουφός μία χαρά τα πάει και 2μιση χρόνια μετά, σούπερ θα ήταν τότε που είχαμε Μάρτιν/Έλις και μας έπαιζαν βόλεϊ οι μισές ομάδες της Ευρώπης.. τώρα έχει σε 23:10λεπτα, 11.8π, 8.1 ριμπ, 1.5 ασσίστ, 0.9 κλεψίματα, 1.1 κοψίματα και εν τέλει 17.1 PIR, και η ομάδα του, του Λονδίνου, πέρασε και play off, δεν τα πήγε όσο άσχημα περιμέναμε..

    Άλλωστε τελικά πήγε Ρεάλ και ο Goss, δεν το λες και μικρή μεταγραφή, οπότε όντως ήταν στο μυαλό μεγάλων ομάδων. Τα θέματα των τραυματισμών δεν είχαν συμβεί ακόμη, δεν έχω και Μαγική Σφαίρα Τραυματιών..

    Το καλοκαίρι ο Walkup ήταν μεταξύ Εφές/Μακάμπι (και Μιλάνο; Κάποια 4η είχε ακουστεί επίσης, συν τη Μπάρτσα του Σάρας) και δεν πίστευα ότι θα ερχόταν στον Ολυμπιακό για κανένα λόγο, αφού θεωρούσα ότι τα 650.000 που του δίναμε θα τα ξεπερνούσαν άνετα οπότε έλεγα το προφανές, ότι τουλάχιστον μην χάσουμε τον Williams.

    Μόλις ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές έδωσα συγχαρητήρια γιατί τα ποσά που υπέγραψαν (γύρω στα 650.000 όλοι) και οι επιλογές ήταν απίστευτη επιτυχία του front office, και μάλιστα είχα ρωτήσει και το RG ποιός ήταν υπεύθυνος γι'αυτό (δεν μου είχε απαντήσει, μάλλον Λεπενιώτης). Έχει διαφορά να σου πετυχαίνει/αποτυχαίνει μεταγραφή 650.000 και διαφορετικό 900.000..νομιζω όλοι καταλαβαίνουμε το προφανές..

    Επίσης έγραψα λίγο μετά την μεταγραφή, και γνωρίζοντας από πού προέρχεται ο παίχτης (αθλητική/προπονητική οικογένεια) και τον χαρακτήρα του (μυαλωμένος, πολύ hard working και ταπεινός) ότι λογικά θα ακολουθήσει προπονητική καριέρα και θα μπορούσε να μείνει όλη του την καριέρα εδώ, καθώς και μετά.

    Ακόμη πιστεύω ότι η ομάδα χρειάζεται έναν combo που να έχει και δημιουργία, αφού ο Λούντζης δεν φαίνεται να το έχει αυτό το στοιχείο και όταν λείπει ή Σλούκας ή Walkup μειώνεται επικίνδυνα το χαρακτηριστικό αυτό.

    Εκείνη η μεταγραφική άλλαξε την ιστορία της ομάδας, αφού όλοι υπέγραψαν με 650.000, ενώ Bolomboy/Canaan από 850-900.000 (και Peters πιο κάτω). Άρα, η τελευταία μεταγραφική ήταν πολύ μέτρια, έως κακή θα έλεγα, τα ισορρόπησε λίγο ο Black που ήρθε τσάμπα και απέδωσε. Και αυτό δεν είναι κάτι τρελό, ένα ταπεινό 5.4 σε PIR και ένα ακόμη ταπεινοτερο 1.8 σε ριμπ, με 0.2 κοψίματα (έχει χάσει την αλτικοτητα/αθλητικότητα που είχε). Φανταστείτε να είχε έρθει Lessort τσάμπα τότε που δεν τον έπαιρνε κανείς (MVP Eurocup ΚΑΙ μία χαρά τα πήγε με την Μακάμπι, αλλά τον έφαγε ο Reynolds, παίζει Ρωσία τώρα και ο άλλος 2ος καλύτερος παίχτης στη Euroleague), ή ο Black o παλιός με τα 13.6PIR!

    Επίσης, Musa/Colson(/Nebo επίσης) τους αναφέραμε πριν πάνε σε ομάδες Euroleague, τότε που τους έπαιρνες, κυριολεκτικά, με 400.000, τέτοιους παίχτες ψάχναμε όλοι γιατί δεν έδιναν μέχρι πρόσφατα 900αρια οι πρόεδροι για "συμπληρωματικούς" οπότε κοιτούσαμε περισσότερο το upside, αφού δεν είχαμε λεφτά να αγοράσουμε κορυφαίους παίχτες με πλειοδοσία έναντι Ισπανών, Τούρκων, Ρώσων (τότε) και Ιταλών (τώρα).. Μετά πετάει το πουλάκι, διπλασιάζουν κατευθείαν, και ο Musa έχει τριπλασιάσει τώρα την αξία του από την Breogan (εγώ έλεγα για τον παίχτη ΠΡΙΝ πάει εκεί, δηλαδή συμβόλαιο χώμα. Εκεί παίζει ο Happ παρεπιπτόντως).

    Για τον Tobey(και Landale, γιατί τότε τους έβαζα σε παρόμοια μοίρα) τα έχω γράψει χίλιες φορές. Παίχτες που έχουν και ένα αξιοπρεπές σουτακι απ' έξω, 7 footer ο ένας και 6'11 ο άλλος, παίζουν αποδεδειγμένα pick n roll αλλά έχουν και το pick n pop, παίρνουν ριμπάουντ και δεν είναι αδιάφοροι στην άμυνα, o Αυστραλός έχει περισσότερο upside, αλλά και γι' αυτό έμεινε ΝΒΑ τελικά, για Σλούκα θα ήταν μανούλα ένας από τους δύο, αφού δεν έχουμε από τότε παρόμοιο ψηλό, στον Landale αποδεδειγμένα είχε γίνει κρούση (με τα γνωστά 650.000 που έπαιζαν τότε!), και το κασέ του Tobey είναι γύρω στα λεφτά του Bolomboy, οπότε λογικό ποσό για την σημερινή αγορά (έχουν ανέβει τα συμβόλαια..) Και οι 2 είναι κυρίως σέντερ, αλλά στέκονται και στο 4 άνετα (ο Tobey φέτος παίζει πολύ στο 4 στα ψηλά σχήματα του Σάρας). Αν κρίνουμε από την χρησιμοποίηση του Bolomboy/Jean Charles πέρυσι, ο κοουτς Μπ ψάχνει περισσότερο 5 παρά 4.. επίσης είναι με 1.000% χαρακτήρας Ολυμπιακού, καμία σχέση με Bolomboy.. εγώ θεωρώ 100% σίγουρο ότι θα παίρναμε περισσότερα πράγματα από Bolo.. αλλά όλοι έχουμε σεβαστές γνώμες που δεν κοστίζουν και τίποτα, άλλοι πληρώνουν και άλλοι κρίνονται οι ζωές τους και οι καριέρες τους από αυτές τις αποφάσεις!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 23:34 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρος Μανωλάκος
    Ο Γιάννης δεν ξέρω αν πήρε εκδίκηση απ τη ζωή. Έχασε πολύ νωρίς τον πατέρα του και του στοίχησε τόσο που είπε ότι θα προτιμούσε να τον είχε ακόμα και να γύριζε στα Σεπόλια να πουλάει CD.

    @Αsteriosmountouris
    Όχι εμένα δε με χαλάει καθόλου. Δε με νοιάζει ακόμα κι αν ο αριθμός ξένων στην Α1 γίνει απεριόριστος. Όξω οι τεμπέληδες Έλληνες που οι συνθήκες τους φέρουν συμβόλαια με λεφτά που δεν τα αξίζουν, το ρίχνουν στο lifestyle και μένουν αιώνια ταλέντα. Απλά έγραψα ότι έγραψα γιατί ξαφνικά όλες οι άλλες ομάδες το παίζουν μειξοπαρθένες, λες κι η περίπτωση Γουόκαπ είναι η 1η ελληνοποίηση ξένου στα χρονικά.

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να ολοκληρωσω τη σκεψη μου:.Στηριζω με νυχια και με δοντια την αποκτηση ελληνικου διαβατηριου στον δικο μας Θωμα.
    Θα διαφωνησω ομως καθετα με καποιους φιλους εδω,οχι επι της ουσιας αλλα επι της επιχειρηματολογιας.
    Σπυρο,Κουπεπε,Ηλια,ΜΚ 7,Deathstroke 7 και ισως καποιοι που ξεχνω:Αναφερετε παραδειγματα πολυ παλια(David Nelson,Ραμπις),ως σχετικα παλια(Σοκ,Κουσμα),μεχρι προσφατα(Σαντ Ρος) για να τεκμηριωσετε,τι;;;
    Τα εκαναν οι αλλοι πριν,τωρα σας χαλαει...
    Λαθος μεγιστο,ακομη και επικοινωνιακα να το δω.Στην περιπτωση του θωμα,ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ.
    Εγιναν ολα και καθ'ολα ΝΟΜΙΜΑ.
    Redgoal:Αν κανω σε κατι λαθος,διορθωστε με.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 18:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε μου Deathstroke7 ο Giannis είναι γνησιος καπιταλας στον τροπο σκεψης αλλα κ στα λεφτα πλεον (κ μπραβο κ μαγκια του) οποτε αυτος πουλαει κι οποιος θελει ψωνιζει. Εγω ευχαριστω αλλα δεν θα πάρω. Αυτος ομως απο τη μερια του καλα κανει. Γι αυτο αλλα λεει εδω, αλλα στους ομογενεις κ αλλα στους Αφροαμερικανους. Ξαναλεω, πολυ καλα κανει. Ο ανθρωπος πραγματοποιησε το ονειρο του που ηταν οχι να παιξει μπασκετ αλλα να γινει πλουσιος κ αρχηγος της οικογενειας του. Cd πουλουσε, εκδικηση απο τη ζωη γυρευε κ την πηρε. Βεβαια καλο ειναι οταν λες οτι δεν ξεχασες απο που προερχεσαι να το εννοείς, οταν ησουν φτωχαδακι κ τωρα πολυεκατομμυριουχος δεν μηνυεις το ανθρωπακι που τυπωσε (μεταξυ αλλων) μπλουζακι με τη φατσα σου αξιας 8€ γιατι κι εσυ καποτε παρανομα cd πουλουσες στερωντας εσοδα απο τους τραγουδιστες αν το παμε έτσι φιλε Giannis. Ο τυπος δεν μου κανει αλλα οχι για τους λογους που ευκολα μπορει καποιος να φανταστει.

    ΥΓ μιας κ το ανεφερες το ονομα Ιωαννης δεν ειναι Ελληνικο. Ειναι εβραικο κ σημαινει "δωρο του Ιεχωβα" ή καπως ετσι. Κατι σαν το δικο μας γενικο "Θεοδωρος". Απλως στο Ισραηλ αποκαλουν το θεο τους με το ονομα του. Εδω το παπαδαριο το αποφευγει, για ευνοητους λογους

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos guard:Φιλε,για να μην πλατιαζω...η διαφωνια μου ειναι σε αλλο επιπεδο.Προβαινεις ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ στο κυνικο συμπερασμα:Διαβατηριο=τετραετες συμβολαιο.
    Η πεισματικη εμμονη σου στο αιτιατο(αποτελεσμα),αγνοει ΠΑΝΤΕΛΩΣ το αιτιο που κατα τη γνωμη μου ειναι το ζητουμενο.
    Στα υπολοιπα(αντιδρασεις ποα-χα χα χα- κτλ),με εχουν καλυψει ηδη οι υπολοιποι φιλοι που συμμετεχουν.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCouPePe Σορρυ καλε μου φιλε αλλα εγω θυμαμαι ο διακαης σου ποθος εκεινο το καλοκαιρι του 2021 να ειναι ο Γκος και οχι ο Γουολκαπ και μαλιστα ειχαμε και εντονες διαφωνιες σε πολιτισμενο φυσικα επιπεδο σχετικα με το ποιος ειναι ιδανικοτερο φιτ για εμας σε περιπτωση που τελεσφορουε η υποθεση επαναπατρισμου του Σλουκα.Δεν νομιζω να τα εχεις ξεχασει....
    Οπως και τωρα διαφωνω παλι μαζι σου με την εμμονη που εχεις για τον Τομπει. Δεν ταιριαζει αυτος ο παικτης στον Ολυμπιακο και στο μπασκετ που παιζει.Συμφωνω ομως για τον Κολσον δυστυχως ομως επεκτεινε προσφατα την συνεργασια του με την Μακαμπι οποτε βγαινει απο την λιστα επιλογων.

    @Ηλιας Θεοδωρακης Πες τα φιλε μου που επιασε ξαφνικα τον ποα κριση ηθικης και μας πουλαει και μπατριωτισμο με ανακοινωσεις που νομιζει κανεις οτι γραφτηκαν απο τον Κασιδιαρη.Ξεχναει ο τρακης οτι καποτε οι αειμνηστοι Παυλος και Θανασης ελληνοποιησαν σε μια νυχτα τον Τιτ Σοκ και τον Αιβαρ Κοουσμα δνοντας τους μαλιστα οπως συνηθιζοταν εκεινη την εποχη και ελληνικα επιθετα.Για να μην παμε πιο παλια οπως σωστα λες στον Ντεινιντ Νεσλον aka Στεργακο που ουδεμια σχεση ειχε με Ελλαδα παρολα αυτα ελληνοποιηθηκε και επαιξε κανονικοτητα στην Εθνικη μας σε εποχες μαλιστα απομονωτισμου και οχι παγκοσμιοποιησης.
    Οσο για την επιλεκτικη ευαισθησια του ΠΣΑΚ τι να πει κανεις.Ξυδακι.Για τον Ντορσει με τον ελληνοεβραιο παππου που παρολιγο να παρει ισραλητικο διαβατηριο αλλα εγινε "ελληνας" επειδη προλαβε η ΕΟΚ τουμπεκι ψιλοκομμενο οι συνδικαλιστες του κωλου.
    Για το νεκροταφειο ελληνικων ταλεντων των Αμπελοκηπων που εχει θαψει ενα σωρο νεα παιδια για να φερνει ο ζακιας καραβιες ξενων (8 ακομα και 9 ξενους) παλι τουμπεκι ψιλοκομμενο οι ελληναρες.

    @Redgoal Ευχαριστω για την διευκρινηση απλα κι εγω στο σχολιο μου δεν εννοουσα οτι η Golden Visa ειναι ικανη και αναγκαια συνθηκη για ενδεχομενη ελληνοποιηση του Μιλουτινοβ απλα σκεφτηκα οτι ισως απλα βοηθουσε εφοσον ο παικτης πληρουσε ολα τα υπολοιπα απαραιτητα κριτηρια π.χ διαμονη στην χωρα μας 5 συνεχομενα χρονια οπως λεει ο αλλος φιλος κλπ.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 15:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos guard
    Ρε φίλε δε με ενδιαφέρει τι λένε οι βάζελοι... δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και ψάχνουν να βρούν τι είπε ο τάδε και τι έκανε ο δείνα... τι να μου πούνε τώρα αυτοί, που έπαιζε το 1981 διπλός προημιτελικός κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟ-ΑΕΚ κι ο ένας είχε 'Στεργάκο' κι ο άλλος 'Ραμπίδη'. Όλη τους η σκασίλα ξαφνικά έγινε ο Γουόκαπ λες και στις παλιές εποχές δεν ελληνοποιήθηκαν καραβιές ξένων μέσα σε μια νύχτα για όλες τις ομάδες.
    Σήμερα όμως τα πράγματα άλλαξαν. Ο οποιοσδήποτε εξέχον μπορεί να πάρει υπηκοότητα. Αν δεις πόσοι αθλητές έχουν αλλάξει σημαίες θα πάθεις πλάκα. Στα έγραψα και πριν.
    Δλδ το όλο σου πρόβλημα είναι τι θα πούνε οι βάζελοι;

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 15:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Παναθηναϊκός που στηρίζει τόσο πολύ τους γηγενείς έφτασε να μην ξέρει με πόσους ξένους έπαιζε στην Euroleague φέτος!

    Ο Walkup λογικά, αν περάσουμε final 4, θα βγει καλύτερος αμυντικός της Ευρώπης, και ήδη όσοι ψηφίζουν για regular season (sites και vblogs) τον έχουν πολύ ψηλά ούτως ή άλλως. Ειδικά σε μία αγορά όπως είδαμε πέρυσι και μάλλον και από εδώ και πέρα, όπου κάνουν κρα για playmaker, εγώ στοιχηματίζω ότι και λίγα θα πήρε από εμάς ο παίχτης.. ποιός δεν θα τον ήθελε αυτόν τον παίχτη; Κολλάει με όλους και με όλα..

    Είναι ξεκάθαρο ότι η κίνηση έγινε με γνώμονα το καλύτερο δυνατό ρόστερ για την εθνική του Γιάννη, αλλά φυσικά και με τη σύμφωνη γνώμη της ομάδας μας, και φυσικά του παίχτη. Ότι διαβατήριο ήθελε έπαιρνε, απλά εδώ είναι η φάση του.

    Όταν είχε υπογράψει, είχα γράψει εδώ μέσα ότι ένας τέτοιος παίχτης τελειώνει την καριέρα του στην ομάδα και κατευθείαν μπαίνει στο προπονητικό team (όσοι ξέρουν την ιστορία και οικογένειά του καταλαβαίνουν τι θέλω να πω..). Είναι απίστευτο, αλλά μάλλον εκείνη η πρόβλεψη/επιθυμία μου μάλλον θα γίνει πραγματικότητα!

    Αν είχαν γίνει και οι άλλες μου επιθυμίες για Musa/Colson/Tobey, μάλλον θα μας είχαν δωσει 3 συνεχόμενα τώρα (πέρυσι, φέτος και του χρόνου σίγουρα..)

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 15:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλοι μου και αγαπημενοι, μπορει να εχουμε την ιδια συμπαθεια αλλά παρωπιδες δεν θα βαλω ποτέ γιατι δεν ταιριαζει στη νοοτροπία της ομαδας μας. Εμεις που μεγαλωσαμε με το Γιουτσο και τον Δεληκαρη και περασαμε τα πετρινα χρονια ξερουμε τι σημαινει να αναδυεσαι απο τις σταχτες με την αξια σου και οχι με φτηνιαρικα κολπα που μολυνουν την αξιοπρεπεια μας.

    Βρε Σπυρο, τι αναποδα κλπ. μου λες? Αφου ο ανθρωπος δεν ειχε ιδέα οταν του εκανε την ερωτηση ο Ιωαννου τον περασμενο Γεναρη. Ι Δ Ε Α! Του φερανε το χαρτι της αιτησης και το υπεγραψε και μετα πηρε καπακι τετραετες. Πιστευεις εσυ οτι δεν εγιναν μαζι αυτα τα δυο?

    Τι του αρεσε εδω και αποφασισε να κανει αιτηση? ΟΚ, του αρεσε. Και λοιπον? Σε οποιον του αρεσει δινει ο νομος το δικαιωμα να παρει αυτοματα την ιθαγενεια? Αυτα ειναι για μικρα παιδια και δυστυχως ΄(ή μαλλον ευτυχως) ουτε αυτα δεν τα πιστευουν.

    Βρε Ηλία, του αρεσει του ανθρωπου η Ελλαδα και θελει να μεινει και να γινει Ελληνας? Πολυ ωραια να μεινει και οταν συμπληρωσει τη χρονικη διαρκεια που απαιτειται να γινει Ελληνας και να ριξουμε τη θυρα 7 για παρτη του.

    Γιατι πρεπει ομως να μας μπαινει η ρετσινιά οτι σωνει και καλα τον καναμε Ελληνα για να εχουμε πλεονεκτημα εναντι του αιωνιου, οτι δηθεν φοβομαστε κλπ.? Τη στιγμη μαλιστα που δεν το χρειαζομαστε καν!

    Εγω απορω πως το δεχτηκαν τα αδελφια αλλά και ο Μπαρτζωκας. Τους εχω πολυ ψηλά για κατι τετοιο.

    Προσεξτε ομως μια λεπτομερεια. Και στην περιπτωση του Γουοκαπ αλλά και στου Σαντ Ρος (που δεν εγινε τελικα) η εταιρεια ατζεντηδων ειναι η ιδια. Αυτο κατι λέει.

    Μια τετοιου ειδους εκδουλευση ποτέ δεν γινεται για την πλακα. Στο μελλον οταν θα κανουν κατι αντιστοιχο με τον βαζελο δεν θα μπορουμε να βγαλουμε κιχ γιατι θα εχουμε λερωμενη τη φωλια μας.

    Οσον αφορα τον Μιλουτινοφ, δεν μπορει να παρει την ελληνικη ιθαγενεια απλα και μονο επειδη εχει κανει επενδυση ανω των 250χιλ. Μονο βιζα παραμονης εχει παρει. Τωρα, αν θεωρηθει οτι ο Νικολα εζησε 5 χρονια στην Ελλαδα (2015-20) συν τα δυο χρονια που εχει βιζα ειναι συνολικα 7 χρονια διαμονης, τοτε μπορει να κανει αιτηση για ιθαγενεια. Απο το 2020 ομως, ο Νικολα δεν ζει στην Ελλαδα, αυτο ειναι γνωστο. Ποιος δεν θα τον ηθελε Ελληνα εξαλλου αφου το παιδι ουσιαστικα εδω ανδρωθηκε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...