roumeliotis

Carwiz

«Έγιναν πέρσι συζητήσεις, θέλω να επιστρέψω»

casino loutrakiou
redwell

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος έκανε τοπ όνομα στη Euroleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού, μίλησε στη Nova για το μέλλον και την πιθανότητα να επιστρέψει. 

Ο Σέρβος σέντερ της ΤΣΣΚΑ βρίσκεται στην αποστολή της χώρας του για το εκτός έδρας παιχνίδι της Παρασκευής (24/02) με την Εθνική μας ομάδα και τόνισε στις δηλώσεις του:

«Έγιναν κάποιες συζητήσεις πέρσι. Είναι στο παρελθόν. Πρέπει να κοιτάμε το παρόν και το μέλλον. Θα ήθελα μια μέρα να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Την αισθάνομαι αυτή την ομάδα ως οικογένεια».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

30 σχόλια

  • Kill Bill7
    Kill Bill7 Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 01:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ο Γιαννακόπουλος θα φτιάξει τραγούδι με το μέχρι τέλους!!!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Αrrow στη Μυκονο ομως πεταει. Οπως κ με αντιπαλους το Χατζηδακη κ το Γοντικα

    Περι Παπαγιαννη. Στο ΝΒΑ υπαρχουν 6-7 "Παπαγιαννηδες". Ολοι τους βρισκουν που κ που κανενα συμβολαιακι αλλα ως εκει. Λιουκ Κορνετ. Φρανκ Καμινσκι. Τζεικομπ Πελτλ, κτλ. Οποτε τι να τον κανουν εκει; Θα φαει τετοιο "ξυλο" απο τα 5αρια του ΝΒΑ που θα γελασει καθε πικραμενος, κατι που βλεπουμε κ στην Ευρωλιγκα που τον περνανε απο παντου ολοι. Ειναι 5αρι ο Παπαγιαννης; Για μενα οχι, κ το λεω χρονια τωρα. Για μενα ειναι 4αρι "παγιδευμενο" σε ενα σωμα 2.17. Ποστ παιχνιδι, μηδεν. Μονο προσωπο. Σουτ, πολυ καλο κ δεν εχουμε δει ακομα τιποτα. PNR, εξαιρετικος. Αμυντικα, αδυναμος μεν, κακες τοποθετησεις, αλλα, πολυ γρηγορος κ πολυ καλος στις αλλαγες. 4αρι στις ΗΠΑ μπορει να παιξει; Εννοειται οχι. Αρα τι μενει; Η Ευρωλιγκα. Την μπαλα δεν την βαζει στο παρκε, αλλα ουτε κι ο Σασα λχ. Πασα εχει καλη, απο τα 2.17 μπορει καλυτερα. Στο σουτ πολυ μεγαλα περιθωρια βελτιωσης. Στην αμυνα θα μπορουσε να ειναι κατι σαν τον Εκπε Ουντο τη χρονια που η Φενερ το πηρε χαρη στις αμυνες του στο 3ποντο, με τον Βεσελι τερματοφυλακα. Ψηλα σχηματα εφαρμοζουν ολοι, λχ Ταβαρες - Πουαριε. Θα ταιριαζε αυτο στο μπασκετ του Μπαρτζωκα; Γνωμη μου πως ναι. Εξαλλου τι ειναι ο Παπαγιαννης, σαν τον Μητογλου στο ψηλοτερο (κ λιγοτερο τσαμπουκαλεμενο). Υπο προυποθεσεις ενα διδυμο δεινοσαυρων με Φαλ κ Παπαγιαννη θα με εψηνε πολυ. (Μπασκετο)κουβεντα να κανουμε δηλ, καθως δεν νομιζω πως ο Μπαρτζωκας θα πηγαινε ποτε σε τετοια λογικη κι απο την αλλη δεν νομιζω οτι θα ερθει ποτε ο Παπαγιαννης σε μας. Κυριως λογω χαρακτηρα.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 22:34 Σύνδεσμος σχολίου

    ήταν χάλια ο Μιλουτινοφ?! 24π 9ριμπ 2ασσιστ 1κλ 1κοψιμο 0λαθη! 9/12 δίποντα! τι άλλο να κάνει! να βάλει 3/4 τρίποντα;;!!

    βλέπω στο ημίχρονο Μπαρτσα_μονακο, αυτά που έλεγα, Kalinic/Tobey/Vesely/Satoranski μέσα και παίζουν βόλεϊ..βέβαια η Μονακό είναι ομαδαρα, θα επανέλθει πιστεύω..

    ελπίζω να καταλάβατε γιατί σας βάζω τα στατιστικά του Ρογκα όλη τη χρονιά..ας κρατήσουν Καλαιντζακια/Αγραβανη αυτοί..

    Μία σημείωση, ο Μητογλου δεν είναι αθλητικός αλλά πολύ σκληρός και με καλό μέγεθος για ρακέτα, αλλά γενικά θέλουν σκέψη και ανάλυση όλα αυτά!

    δεν θέλουμε μεταγραφές, θέλουμε τον καλύτερο Ολυμπιακό που μπορούμε να έχουμε.

    για πάμε να δούμε γιατί η Βαλένθια πάει να την κάνει την ζημιά...

  • Red7arrow
    Red7arrow Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανοίξτε τα μάτια σας ρεεεεεε γίδια!
    Δείτε τον γερό-Μπλακ τι πλάκα τους κάνει!!!! Τις κινήσεις του, τη δύναμη που έχει και την τεχνική.... Δεν είναι τσουβάλι!
    Και θέλετε να έρθει ο Μιλουτινοφ.... Τρομάρα σας!!!!!
    Έτσι νομίζετε θα διατηρηθεί ο Ολυμπιακός δυνατός όπως είναι?????
    Με Μιλουτινοφ?
    Που του κάνανε μέχρι και τα παιδάκια της εθνικής τη ζωή δύσκολη?
    Καλός, τον αγαπάμε, αλλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
    Αλλά είπαμε...

    Είστε πρόσωπολάτρες σιχαμένες περιπτώσεις....

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe ξέρεις ότι συνήθως συμφωνούμε και έχουμε παρόμοιο τρόπο σκέψης. Έτσι και τώρα. Διαβάζοντας τα σχόλια μου ήρθε αμέσως στο μυαλό σαν επιλογή στο 2-3 ο Γκριγκόνις. Ο παίχτης σε ένα πλαίσιο σαν αυτό του Ολυμπιακού με οργανωμένο μπάσκετ που έχει αρχές και ρόλους θα απέδιδε τα μέγιστα. Θα μπορούσε να εξελιχθεί σε περίπτωση Λοτζέσκι με αντίθετη βέβαια πορεία. Ίσως να θέλει να πάρει μια άτυπη εκδίκηση από τον παο για την γενικότερη αντιμετώπιση που λαμβάνει φέτος. Και όσοι λένε πως δεν ασχοληθήκαμε ποτέ μαζί του, αυτό έγινε διότι η μεταγραφή του στους απέναντι ήταν προκανονισμένη λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που είχαν διαμορφωθεί το καλοκαίρι με τον πόλεμο. Κοινό μυστικό ήταν πως επιθυμία του παίχτη ήταν να επιστρέψει στην Ζαλγκίρις, αν και ένα πρότζεκτ σαν το δικό μας ίσως να τον έπειθε να αλλάξει γνώμη.
    Πολύ σωστά επίσης αυτά που αναφέρεις για τον Μπλακ. Ο παίχτης κάνει τα απολύτως απαραίτητα που πρέπει να κάνει ένας ψηλός με τα κυβικά, την εμπειρία και τις ικανότητες του. Αυτά μέχρι πριν 5-6 χρόνια μας φαίνονταν αυτονόητα, άσχετα αν τα τελευταία χρόνια είχαμε ξεχάσει τι θα πει 'δυναμική παρουσία μέσα στην ρακέτα'.
    Οι πιο σημαντικές θέσεις στο μπάσκετ είναι το 1 και το 5. Αν έχεις Σλούκα-Γουόκαπ και Φολ-Μίλου σε αυτές νομίζω ότι θα είσαι σε πολύ καλό επίπεδο. Στο 3 βρίσκεις παίχτες, ειδικά αν βγαίνουν οι θέσεις με τους ξένους παίρνεις έναν παίχτη του 40% στο τρίποντο που να έχει τα προσόντα να σταθεί για 15-17 λεπτά σε αυτό το επίπεδο. Ειδικά όπως παίζεται η θέση από τον Παπ που παίρνει μπάλες στην αδύνατη πλευρά, έξτρα πάσες και δεν δημιουργεί αυτός ή δεν κρατάει πολύ ώρα την μπάλα στα χέρια ένας τέτοιος παίχτης με off ball παιχνίδι θα ήταν ιδανικός.
    Και Μίλου και Μήτογλου και Πίτερς μου φαίνεται πέφτουμε πολύ σε αθλητικότητα. Θέλεις κάτι σε αθλητικό εκεί μέσα. Εδώ κολλάει ο Μπολομπόι. Βέβαια ο κόουτς φαίνεται πως τον υπολογίζει μόνο στο 5.
    Οι μεταγραφές φέτος όσο και αν ακούγεται υπερβολικό, σκεπτόμενος κανείς τον κορμό που διαθέτουμε, θα είναι δύσκολο παζλ. Έστω ότι σου δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσεις Μίλου και Μήτογλου τι κάνεις; Παίρνεις και τους δύο; Παίρνεις έναν από τους δύο και αν ναι τότε ποιον; Αν πάρεις έναν από τους δύο κρατάς Μπλακ ή Μπολομπόι; Αν προκύψει περίπτωση Ντόρσει κινείσαι ή όχι; Και αν κινηθείς κρατάς Κάνααν; Ειδικά αν έχει δύο Έλληνες στους ψηλούς και σου βγαίνουν οι θέσεις των ξένων.
    Όπως πολύ σωστά αναφέρεις όλα είναι ντόμινο στις μεταγραφές.

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλετε ακόμα τον Μιλουτινοφ κάποιοι????

    Χ Ω Μ Α........

  • Ανέτοιμη ομάδα - Πρώτη στην Euroleague
    Ανέτοιμη ομάδα - Πρώτη στην Euroleague Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλουμε κι άλλες μεταγραφές. Θέλουμε κι άλλες μεταγραφές. Θέλουμε κι άλλες μεταγραφές. Θέλουμε κι άλλες μεταγραφές. Θέλουμε κι άλλες μεταγραφές. Θέλουμε κι άλλες μεταγραφές. Θέλουμε κι άλλες μεταγραφές. Θέλουμε κι άλλες μεταγραφές.
    Θέλουμε κι άλλες μεταγραφές. Θέλουμε κι άλλες μεταγραφές. Θέλουμε κι άλλες μεταγραφές. Θέλουμε κι άλλες μεταγραφές.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 20:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατ' αρχάς να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τον @gp77 σε ότι έγραψε. Το λέω γιατί αναφέρει πράγματα που θα έγραφα και εδώ σε πρώτη φάση! Οπότε μην ξαναγράφω!

    Για τις μεταγραφές, γενικά συνηθίζω να λέω ότι είναι ντόμινο..τι εννοώ, και πάω σε άλλη θέση για να δώσω το παράδειγμά μου.

    Για την θέση πίσω από Παπ (και τίποτα δεν έχει βρει ο Λαρεντζάκης στο 3 ίσα ίσα που χαραμιζεται εκεί και τον ποσταρει μέχρι και ο Κασελακης, ενώ ο McK τα καλύτερα παιχνίδια του τα έχει κάνει καθαρά στο 2 και με μπάλα στα χέρια, σαν spot up shooter που έπαιζε στην αρχή μαύρα χάλια, τα έχω γράψει τα στατιστικά πολλές φορές) ας πούμε μπορείς να πας είτε σε 2-3αρι σουτέρ σε στυλ Lojeski (κάποιοι φίλοι θυμούνται ότι έσπαγα μπάλες εδώ μέσα για τον Musa πριν ακόμη πάει στην Ισπανική, και σε αυτήν την περίπτωση μου έρχεται επίσης στο μυαλό ο Grigonis που είναι παίκτης Μπαρτζώκα και ομάδας ΟΜΑΔΑΣ!ή ίσως κάτι σε Hilliard) Ή σε 3-4 τύπου Colson/Kalinic.

    Ανάλογα το υπόλοιπο ρόστερ συνθέτεις λίγο λίγο τα κομμάτια του παζλ..δεν είναι τίποτα δεδομένο, και φυσικά παίζουν τα μπάτζετ ρόλο!

    Αν πρόσεξες την ιδεατή εμένα 3αδα ψηλών θα είδες ότι είχαν τα πάντα, έναν δεινόσαυρο, έναν mobile 7footer με τρίποντο και δυνατότητα να κατέβει στο 4 σε ψηλά σχήματα (π.χ Vesely/Sanli είδα λίγο φέτος, και η Ρεάλ και η Μονακό κατεβάζουν κάτι ασύλληπτα δίδυμα, και Φενέρ χθες είδα..) και έναν 3ο (όχι σε αξία, απλά αριθμητικά) που προσφέρει ίσως απόλυτη αθλητικότητα (κοψίματα, hustle plays, above the rim) που με μικρό μπάτζετ θα μπορούσε να είναι ο Κωστακουνμπο και με μεγάλο ο Donta Hall (πάνε αυτοί, αλλά μέχρι πέρυσι τον ήθελα).

    Οπότε δεν λέω να πάρουμε απαραίτητα τον Μιλουτινοφ. Λέω ότι αποδεδειγμένα είναι ένας κορυφαίος σέντερ, η ηλικία του τέλεια, θα παίξει σίγουρα σε ομάδα final 4, και είναι ο μόνος αστέρας που θα μας κάνει σκοντο στην τιμή.. επίσης σε προηγούμενο ποστ μου (δεν θυμάμαι που ακριβώς, ίσως πριν μέρες) είχα πει για τους τραυματισμούς του, αλλά φέτος φαίνεται να είναι μία χαρά, αλλά εδώ υπάρχει όντως ένα ρίσκο..

    Τώρα για τους φετινους, ήμουν μεγάλος υποστηρικτής του Black και έλεγα ότι μόλις χάσει κάνα κιλό και μπει στη φάση, κατά τις γιορτές και ειδικά μετά θα είναι σοβαρή δύναμη.. τωοντι..επιτέλους ένα σέντερ κανονικό για αλλαγή του Fall..o Bolomboy θα έπρεπε να παίζει και 4 κατά τη γνώμη μου, αλλά ο Μπαρτζώκας, και πολύ καλά κάνει φυσικά - κοουτς είναι - θέλει έναν σπουδαίο σουτέρ στο 4 όλη την ώρα και δεν κοιτάει να ματσαρει τους αντιπάλους man o man που λένε. Αυτό για μένα είναι επικίνδυνο, και αργότερα όταν σφίξουν τα γάλατα..και επίφοβο..

    Την παραγωγή του Black τη βρίσκεις και από αλλού, μην ξεγελιέστε, απλά συνηθίσατε στον Λιβιο/Έλλις/Μάρτιν τόσα χρόνια και είχατε ξεχάσει πως παίζεται η θέση..και με έναν Hunter παλαίμαχο πάλι καλά την έβγαζες, και πέρυσι είχαμε προτείνει 40 παίχτες, μην επανέλθω..με κορυφή τον Lessort που κάνει χρονιά MVP φέτος (!!), δηλαδή θα είχαμε δίδυμο Fall/Lessort φέτος και με πολύ λογικά συμβόλαια! Είναι ακόμη μία feelgood story αυτής της χρονιάς, επειδή ήρθε ουρανοκατέβατος, και επειδή δεν είχαμε ποτέ 3ο σέντερ τελευταία, και ήρθε τσάμπα ενώ πέρυσι φάγαμε το φέσι Acy (που πιστεύω μπορούσε να προσφέρει κάποια λεπτά στο 3, αλλά άλλη ιστορία αυτή..).

    Ο Bolomboy έχει το πλεονέκτημα ότι είναι δυναμικό 4, και έχει ένα συμπαθητικό σουτακι από τα πλευρά (και μέχρι ΚΑΙ το τρίποντο φυσικά), αν δεν παίξει ποτέ στη θέση, τότε πάλι θα υπάρχει καμία ντουζίνα παιχτών που κάνουν καλύτερο αυτό που υποψιαζόμαστε ότι θέλει ο Μπαρτζώκας, και με ίδια λεφτά... πρόσεξε πόσο πιέζεται όταν μαρκάρει κοντύτερους συνήθως, και πόσο ψηλά έχει το κέντρο του σώματός του ενώ δυνατότερα και καθαρά 5αρια τον δυσκολεύουν και τον οδηγούν αρκετά εύκολα στο λάθος..

    Προσωπικά πιστεύω ότι στην κάλυψη και αλλαγες, ακόμη και ο πανασχετος από τη θέση Livio ήταν καλύτερος του Bolomboy, και σε παιχνίδια ακόμη και οι Fall/Black καλύπτουν καλύτερα! Ενώ ο Μιλου που δεν είναι βαρύς ψηλός θα είναι ο καλύτερος της ομάδας μεταξύ αυτών..(και ο Livio πάει σούπερ CSKA!).

    Όλα είναι αλληλένδετα, χαίρομαι που κάνουμε μπασκετικές συζητήσεις που ακονίζουν το μυαλό! Σήμερα παίζουμε με την ομάδα που μας έκανε την χειρότερη ήττα μας.. θέλουν ΟΛΟΙ οι αγώνες προσοχή, δεν είμαστε φαβορί.. Σερβία θα περάσουμε δύσκολα και πολύ πιθανό να κάνουμε ήττα εκεί..η Μονακό μας πήρε 2 φορές και η Μπάρτσα είναι Μπάρτσα που κατεβάζει 5αδες με 2.08 Μ.Ο ύψους (στην τύχη το γράφω, μην μετράτε, αλλά κατεβάζει όντως με μόνο έναν κοντό..)

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 19:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε συ @DeCoupePe δεν είπε κανείς για απόγειο καριέρας. Αλλά ένα βαρύ κορμί με μεγάλο τραυματισμό (ρήξη τένοντα στον αστραγαλο το 20), σοβαρή κάκωση στον ώμο (μισή σεζόν εξω τν Ιαν21), μερική ρήξη σε σύνδεσμο στο γόνατο Οκτ21, και τραυματισμό το καλοκαίρι του 22 στο γόνατο με Εθνικη, όσο νάσαι δεν είναι το ίδιο. Έχει ιδιαίτερα βεβαρυμένο ιατρικό φάκελο.

    Εγώ μιλάω επί του πρακτέου. Σου έρχεται με 1.8; Διώχνεις Μπολο και Μπλακ (1.2 μαζι), παίρνεις έναν mobile από Γιουροκσπ , και αυξάνεις το Μπάτζετ κάνα 500αρικο; Συμφωνούμε ότι θα έχει συνέχεια ελίτ ψηλό μέσα. Αλλά θα χάνει στη δυνατότητα προσαρμογής σε άλλα σχήματα.

    Τη λογική αυτή ακολουθεί η Ρεαλ με Ταβαρες Πουαριε (διαφορετικοί ψηλοι μεταξύ τους αλλά κοντά σε ένα δίδυμο Φαλ-Μιλου).

    Όπως συνήθως κάνουμε θεωρητικές συζητήσεις στις οποίες κάνεις δεν μας ρώτησε. Εγώ έθεσα το εξης. Μια τέτοια επιλογή απαιτεί σαφέστατη αλλαγή τακτικής από την ομάδα αφού λχ θα απουσιάζει παίκτης που θα μπορεί να παίζει άνετα αλλαγές αν απαιτείται. Και ναι τα πλάγια βήματα του Μιλου με την ικανότητα στο μπλοκ και το μάκρος του θα μασκάρεμα το πρόβλημα. Είναι όμως σε τέτοια κατάσταση εν έτη 2023; λίγες φάσεις είδα φέτος από vtb και μου φάνηκε πιο βαρύς. Αλλά δεν έκατσα να δω παιχνίδια ομολογώ.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 15:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή έφτασε στο απόγειο της καριέρας του 24-25 χρονών ο άνθρωπος;

    Ειδικά για σέντερ τα 25 είναι σαν 22 για γκαρντ! 100% είστε υπερβολικοί κατά της αξίας του παίχτη, εν το μεταξύ οι δικές μου πληροφορίες (μάλιστα τον έχω γνωρίσει τον άνθρωπο σε μία κοινωνική εκδήλωση και ήταν σούπερ ντροπαλό "παιδάκι" θα έλεγα) λένε τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του, celebrity ο Μιλουτινοφ;! Επειδή πήγε Μύκονο; Μικρό παιδί 26 χρονών ήταν, που να πάει; Στο Άγιο Όρος;! Ο Πρίντεζης είχε μόνιμη ξαπλώστρα να τον περιμένει κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο, σήμαινε αυτό κάτι;! Πραγματικά είναι σαν να μιλάμε για τελείως διαφορετικό άτομο..

    ... ενώ Dunston/Hines/Hunter/Birch τα έδωσαν όλα για να μείνουν στην ομάδα μας..

    Λάθος που δεν τον είχαν δώσει τότε να πάρουν και το μυριο.. αφού όλοι ξέραμε ότι είμασταν σε πτώση και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τον παίχτη, γράφτηκε το ποσό των 2.500.000, στα 25 του..με τι θα τον κρατούσαμε εμείς;

    Τελοςπαντων, το αν είναι τελειωμένος ή όχι, θα φανεί το καλοκαίρι που θα βγει στην αγορά μετά από 3 χρόνια.. εγώ πιστεύω θα γίνει σφαγή για την υπογραφή του από όλες τις κορυφαίες ομάδες πλην Ρεάλ..

    Δεν ξέρω τι κατεύθυνση θα πάρει η ομάδα, άλλωστε έχουμε πολύ ψωμί ακόμη, και αυτοί γνωρίζουν αν κινούνται για κάτι αυτή τη στιγμή ή απλά φτιάχνουν τους φακέλους.

    Άλλωστε αν η ομάδα πάει all the way και φτάσει τελικό, θα έχουν αυξηθεί και οι αξίες των παιχτών και αντικειμενικά θα αξίζουν άλλης μίας ευκαιρίας.. οπότε εκεί βλέπω μία σημαντική μεταγραφή και μία κάποιου πιτσιρικά (ίσως Τανουλη/Ρογκαβοπουλου) για συμπληρωματικούς..

    Δεν μπαίνω στην διαδικασία αν φύγει ο Βεζενκοφ, γίνεται πολύ πιο πολύπλοκο, και θα γράψω σεντόνια! Θα τα δούμε τον Ιούνιο αυτά (καλά να είμαστε).

    Εμένα γενικά η στάση μου στους ψηλούς για μια πλήρη ομάδα (μην ξεχνάτε ότι προτιμώ τα βαθιά ρόστερ) και θα προτιμήσω και Έλληνες αναλόγως.. Η φιλοσοφία μου είναι (τα νούμερα δεν δείχνουν την αξία):

    1) δεινόσαυρος (Fall), 2) επιθετικογενης με pick n pop και pick n roll (Tobey/Landale) που μπορούν να παίξουν και 4 (όχι όμως 4αρια, που ανεβαίνουν, 3) 5αρια που κατεβαίνουν) σε πολύ ψηλά σχήματα και ένας διαφορετικός σέντερ ανάλογα με τις ανάγκες και τους παίχτες που έχεις στο 4 (ίσως υπεραθλητικος, φάση Donta Hall, ή κάποιος Έλληνας εξελισσιμος Κώστας Άντε, ή Παπαjohn ή Μιλού, όλα αυτά ανάλογα τις ανάγκες και το μπάτζετ).

    Π.χ αν δώσεις πολλά για δίδυμο Fall/Milou, μπορεί Μήτογλου με μεγάλη έκπτωση πλέον να έρθει σαν το 4/5αρι σου (θεωρώ ότι είναι περισσότερο 5 από Bolomboy o οποίος μία ζωή έπαιζε power forward) και να πάρεις Colson που παίζει ΚΑΙ 3 και προσφέρει σχεδόν τα πάντα. Όλα είναι ένα ντόμινο..

    ...και όλα αυτά εξαρτώνται και από το μπάτζετ και τις προοπτικές, όταν πας να πολεμήσεις για την 8αδα και ουσιαστικά βγαίνεις 12ος-13ος, ναι, τότε πας με Μάρτιν για 2ο σέντερ σου και ένα φθηνό 4αρι που το βαφτίζεις 5 γιατί είναι πάνω από 2.04 και σου φαίνεται αρκετά ψηλός (όσο θυμάμαι Livio με Tavares ανατριχιαζω..).

    Οι βασικές μου γραμμές για τους ψηλούς είναι αυτές πάντως που ανέφερα..

    Τώρα αν σου παρουσιαστεί η ευκαιρία τύπου Μιλουτινοφ, δηλαδή παίχτη που θέλει να έρθει στην ομάδα, και αντί για 2.5μυρια του δώσεις 2... τότε εγώ θα την έπαιρνα..ο Σλούκας άνετα έπαιρνε πάνω από 2 όταν ήρθε. Σπανούλης επίσης άφησε, Πρίντεζης το ίδιο..δεν γίνονται κάθε μέρα αυτά και μπορούν να σου αλλάξουν τη μοίρα σου στην μπασκετική ιστορία..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...