roumeliotis

Carwiz

«Όσο πιο πολλά τρόπαια μπορούμε...»

casino loutrakiou
redwell

O Σακίλ ΜακΚίσικ είναι τρελαμένος που φορά την φανέλα του Θρύλου και όπως τόνισε στην ΕΡΤ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου θεωρεί πως ο Ολυμπιακός διανύει τη δική του χρυσή εποχή και πρέπει να την... κεφαλαιοποιήσει σε τίτλους.

Ο Αμερικανός γκαρντ και κατά συνθήκη φόργουορντ μίλησε και για τον Παναθηναϊκό και την ιστορία του, αλλά τόνισε πως αυτό ανήκει στο παρελθόν, ενώ μίλησε για το δέσιμό του με τους Πειραιώτες στους οποίους θέλει να μείνει για... πάντα. Αναλυτικά μίλησε...

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Σημαίνει τα πάντα. Είναι φανταστικό να πετυχαίνεις τους στόχους σου».

Για την καριέρα του στον Ολυμπιακό και το μέλλον του: «Είναι το σπίτι μου. Ο Ολυμπιακός και ο κόουτς μου έδωσαν μία ευκαιρία. Δεν βλέπω τον εαυτό μου σε άλλη ομάδα».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Ο κόουτς λέει ότι είμαι αμυντικός παίκτης. Η άμυνα είναι σαν θρησκεία για εμάς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βγεις έξω και να παίξεις».

Για τον ανταγωνισμό με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είχε την εποχή του, αλλά ήταν στο παρελθόν. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ελέγχουμε τον ανταγωνισμό. Είναι η στιγμή μας και πρέπει να κερδίσουμε όσα πιο πολλά μπορούμε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

23 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

    To σίγουρο είναι ότι με Ντόρσει η ομάδα θα ήταν ένα σκαλί πιο κάτω και οι αδυναμίες του φάνηκαν από πέρσι. Ένας μπαλντγουιν είναι με ελληνικό διαβατήριο, που στα δύσκολα θα σε κρεμάει για πλάκα. Δεν θα με χάλαγε βέβαια ως προσθήκη αλλά έχουμε άλλες θέσεις με μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο πιο αδύναμος από τους ξένους τελικά είναι ο Μπόλο, που το παλικάρι δεν είναι 5άρι βέβαια, και βαριέμαι για άλλη μία φορά να λέω τα ίδια που έλεγα για τον Λιβιό. Καλος παίκτης ο Μπόλο, όπως και ο Λιβιό αλλά δεν παίζουν τη θέση που ξέρουν καλύτερα. Προφανώς με Λεσσόρτ θα παίζαμε καλύτερα, αστείο και να το συζητάμε, ότι έγινε έγινε, το μέλλον, με πιθανή φυγή Βεζέ θα είναι γεμάτο προκλήσεις αλλά μέχρι τότε κοιτάμε τους στόχους, που μπορεί για άλλους να είναι η 8αδα ή να βλέπουν ότι δε θα μπούμε ούτε 8άδα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η ομάδα πρέπει να πάει φ4, θα είναι το φαβορί, και η κούπα είναι πολύ κοντά.

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 21:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδές απόψεις και γνώμες καταθέτει ο καθένας μας ,ούτε μάνατζερ παιχτών είμαστε ούτε επιβάλλουμε την άποψη μας στους αφους και στον Μπαρτζωκα .Αυτή η ομαδα είναι από τις κορυφαίες στη μπασκετικη ιστορία μας και αυτό το έλεγα και στίς κάκες βραδιές του θρυλου. Καμία ομαδα και μάλιστα σε τόσους πολλούς και δύσκολους αγωνές ανεξάρτητος μπατζετ δεν μπορεί να πηγαίνει τρένο. Καλυτέρα λοπον τα στραπάτσα στην αρχή οπου προλαβαίνουν να διορθωθούν τα οποία κακώς κείμενα και στο τέλος μονο νίκες και το τέταρτο

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μονο σιγουρο ειναι οτι και να λεμε και να συζηταμε εμεις εδω στο σαιτ, υπαρχουν ειδικοι επαγγελματιες ανθρωποι στην ομαδα, που ξερουν 1000 φορες καλυτερα απο εμας, τι χρειαζεται ο Ολυμπιακος, για να γινεται καλυτερος και να παραμενει κορυφαιος. Εμπιστοσυνη στο πλανο της διοικησης και του προπονητικου team! Την εχουν κερδισει!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 17:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚουπεΠε τα εχουμε ξαναπει κι αυτα:
    1. Το να λεει καποιος "αν ερχοταν ο Ταδε θα το σηκωναμε" ειναι τραγικο λαθος. Την ιστορια τη γραφουν οι παροντες (κ οι καλυτεροι παικτες σε μιαν αποτυχια ειναι οι αποντες).
    Εγγυασαι οτι αν ερχοταν ο Χ Λεσορ θα πηγαιναμε στο F4; Αντιστρεφοντας τη λογικη οτι ΘΑ το παιρναμε
    2. Καλα να ειναι το παλληκαρι κ να προοδευει. Το οτι εχει εξαιρετικο PIR σε μια ομαδα που παιζει διαφορετικο μπασκετ απο εμας νομιζω τα λεει ολα.
    3. Το σημαντικοτερο. Θα πρεπει να καταλαβουμε οτι ο Μπαρτζωκας απο την ημερα που πηρε εγγυησεις οτι το πλανο θα ηταν μακροχρονιο ξεκινησε να δημιουργει αυτο που βλεπουμε επιλεγοντας οχι παικτες αλλα στοιχεια. Αν θυμασαι τα εχουμε ξαναπει κ δεν θελω να μακρυγορω. Η περυσινη χρονια ηταν το βημα για τη φετεινη κ η προπερσυνη για την περυσινη, ασχετως τιτλων κ αποτελεσματων. Ο στοχος ηταν καποια στιγμη η ομαδα να παιζει ενα μη - αντιμετωπισιμο μπασκετ δυσαναλογα θελκτικου σε σχεση με το μπατζετ. Το Βελιγραδι λχ δεν αντιμετωπστηκε ουτε ως επιτυχια, ουτε ως αποτυχια αλλα μονο ως βημα. Ακομα κι αν σηκωναμε την κουπα το ιδιο θα συνεβαινε καθως ο σκοπος ηταν αλλος κ μια κατακτηση οχι ο αυτοσκοπος.
    Καλα να ειμαστε να απολαμβανουμε κ τα καλυτερα ερχονται

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 16:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι οντως ΝΤΡΟΠΗ να μιλάμε για μεταγραφές ειδικά φέτος.
    Παιζει η ομάδα μπάσκετ που δεν εχουμε δει ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ και λεμε να φυγει ο ενας για να ερθει αλλος.
    Συμφωνώ 100% με ΣΠΥΡΟ ΜΑΝΩΛΑΚΟ. Σε κάθε γραμμή, λέξη, γράμμα, τόνο και διάστημα.

  • Φάνης 1973
    Φάνης 1973 Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντροπή να συζητάμε για το ρόστερ της επόμενης περιόδου, όταν η χρονιά πλησιάζει στο πιο κρίσιμο σημείο της. Ζούμε ιστορικές στιγμές, παρακολουθώντας την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών. Εύχομαι η απόδοσή της να ανταμειφθεί με τις κούπες που της αξίζουν. Προσωπικά, δεν θέλω να φύγει κανένας! Όλοι τους έχουν αποδειχθεί πολύτιμοι και είναι κρίκοι μίας φανταστικής παρέας με έναν αρχηγό που οι φετινές του εμφανίσεις έχουν εκθέσει όλους τους, κατά καιρούς, επικριτές του. In coach B we trust!

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 13:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνουμε κατα 99,9% με αυτα που γραφει ο φιλος Σπυρος Μανωλακος.

    Να μη τα επαναλαμβανουμε αλλά οσον αφορα το λιθουανικο προσπεκτ ειναι μονο ενας απο μια πλειαδα παιχτων που εχουν προταθει στην ομαδα, δεν εκφρασαμε προσωπικη γνωμη για τον παιχτη. Αυτο ειναι θεμα του Μπαρτζωκα. Το ιδιο ισχυει και για τον ετερο παιχτη που ομως η περιπτωση του ειναι πιο πολυπλοκη και εξαρταται απο την υποθεση Σασα.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 13:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να πούμε τώρα, πραγματικά κάποιες στιγμές η ομάδα είναι διαστημική και φυσικά αυτό οφείλεται σε όλους, νομίζω με καλές προθέσεις συζητούμε λίγο περισσότερο και επειδή είχαν κάτσει λίγο τα αγωνιστικά, μετά και από έναν τελικό κυπέλλου που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με 35-40 πόντους!

    Παράλληλα δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με το σκεπτικό του φίλου @Κοκκινου Δυνάστη, και δεν μου φαίνεται από τα γραφόμενά του ότι δεν υπερ-αγαπαει την ομάδα μας, αλλά επίσης δεν ξεχνώ ότι 2 χρόνια φωνάζαμε ότι μεγάλη ομάδα με Martin δεν κάνεις..Ellis/Martin γελαγε ο κόσμος την 1η χρονιά, 2 3οι σέντερ για 1ος και 2ος και χωρίς 3ο..την επόμενη φωνάζαμε για αναβάθμιση, όπως λές και εσύ πεταγαμε το ένα όνομα μετά το άλλο, μέχρι και το διακριτικό RedGoal πήρε "θέση" βγάζοντας το περιβόητο άρθρο για τον Lessort και τελικά χάσαμε μοναδική ευκαιρία να κάνουμε το νέο 2012, το 2022!

    Ο παίχτης εν το μεταξύ είναι 2ος σε PIR μετά τον Βεζενκοφ μας σε όλη την Euroleague! 300.000 περίπου ήθελε από Νοέμβριο μέχρι τέλος σεζόν πέρυσι..

    Φέτος θα πηγαίναμε για το b2b του 2013 το 23!!! Συγνώμη, αλλά δεν καταπίνονται αυτά εύκολα.. τέτοιες ευκαιρίες είναι μοναδικές και δεν επαναλαμβάνονται.. κανείς δεν έχει νοικιάσει θέση σε final 4, παίζουμε διαστημικό μπάσκετ, αλλά θέση στο Κάουνας ακόμη δεν έχουμε.. στο Βελιγράδι είχαμε, και πάει..

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 13:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μονο σιγουρο ειναι οτι το μπασκετ-τριγωνομετρια που οραματιστηκε και υλοποιει η ομαδαρα του Μπαρτζωκα,θα επηρεασει βαθια τον ευρωπαικο μπασκετικο τροπο σκεψης τα επομενα χρονια.
    Τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες...

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 09:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Αιντε παλι τα ιδια.. Δηλ ον η ομαδα δεν ηταν σουπερ κ τα πηγαινε συμπαθητικα τι αλλο θα διαβαζαμε; Γραφετε για ονοματα. Εχετε παρει πρεφα οτι αυτη τη στιγμη η ομαδα παιζει κατι πολυ ιδιαιτερο αρα λοιπον αυτο το ιδιαιτερο το παιζουν οι παροντες; Ολοι ειναι κρικοι μιας αλυσιδας. Αρα αν φυγει καποιος, ΕΝΑΣ, η αλυσιδα σπαει. Απουσιαζουν Σλουκας, Σασα κ η ομαδα συνεχιζει απτοητη. Μηχανη. Λετε να ερθει ο ενας κι ο αλλος. Ταιριαζουν μ αυτο που παιζουμε; "Μα ο Ταυλερ ηταν μεχρι περυσι εδω" θα πει καποιος. Απο περυσι μεχρι φετος η ομαδα ποσο εχει αλλαξει ομως; Και εχετε σκαλωσει με τους δυο τουριστες. Γιατι τουριστες ειναι κι ο Μιλουντινωφ που προτιμησε την αρπαχτη στην ΤΣΣΚΑ, κ ο αλλος ο συνταξιουχος μπομπερ της gleague. Περι Ντορσι. Εχετε παρει ειδηση οτι το προβλημα του Μπαρτζωκα ΔΕΝ ειναι να βρει καποιον να του βαζει 4-5 τριποντα, αλλα ΟΛΗ η ομαδα να βγαζει ελευθερα κ ευκολα σουτ; Περι εξαιρετικου Μιλουτινωφ. Τελευταια φορα που επαιξε σε υψηλο επιπεδο ηταν το καλοκαιρι με τη Σερβια. Κ ηταν να τον κλαινε οι ρεγγες απ ολες τις αποψεις. Ο τυπακος ειναι σε ελευθερη πτωση, ειδικα στα αμυντικα του καθηκοντα. Κ να φυγει το πιτμπουλ ο Μπολομποι για να ερθει ο τυπος με το βλεμμα της γελαδας; Τον Κουλμποκα που υποννοει καποιος φιλος τον βλεπω απο πιτσιρικα, απο τη Μπιλμπαο ακομα. Το καλοκαιρι τη μερα που υπεγραψε στον Προμηθεα, εδω στο rg εξεφρασα την εκπληξη μου. Ομως ειναι για το επιπεδο του Θρυλου; Μετα απο 2 χρονιας σκληρης δουλειας θα μπορουσε. Το καλοκαιρι με τιποτα, εκτος μονο κι αν τον περασει κανενα 6μηνο σχολειο ο Μπαρτζωκας (κι οι "γνωστες" θα σκουζουν) κ τον εμφανιζει ξαφνικα. Υποθετικα παντα. Καλος χαρακτηρας, φονιας σουτερ, ωραια σωματοδομη, αδουλευτη ομως, πολλα προβληματα στην αμυνα κ στη δημιουργια.Τωρα εδω στο ΣΕΦ οπως εχω ξαναγραψει κι αλλη φορα ηδη υπαρχουν αμφιβολιες, στις μεταξυ μας συζητησεις, για το κατα ποσο ο Σλουκας πλεον χωραει στον τροπο παιχνιδιου μας, εκει εχουν παει τα πραγματα. Ειναι αυτο που βλεπουν πολλοι φιλοι εδω στο rg κ γραφουν συχνα οτι "ο Σλουκας καθυστερει το παιχνιδι". Μα δεν το καθυστερει ο ανθρωπος, απεναντιας. Απλα εχει γινει τοσο απλο κ γρηγορο που το πιο γρηγορο pnr να βγαζεις φαινεται επιταφιος. Κανεις δυο ντριμπλες κ νομιζεις οτι παιζεις σε σλοου μοσιον.Κ συζηταμε ΑΠΟ ΤΩΡΑ για παικτες που δεν ταιριαζουν με το στυλ μας; Ξαναλεω: οπως εχει εξελιχθει το παιχνιδι μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ουτε να ερθει καποιος, ουτε να φυγει καποιος. Προφανως αλλαγες θα γινουν το καλοκαιρι, λογικο ειναι, ελπιζω οσο λιγοτερες, αλλα το καλοκαιρι ειναι μακρυα. Πολυ. Εκτος κι αν δεν σας αρεσει το μπασκετ που παιζουμε, οποτε οκ ας φερουμε αλλους κι ας το αλλαξουμε. Κανενα προβλημα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...