roumeliotis

Carwiz

«Μας θαυμάζει όλη η Ευρώπη...» (vid)

casino loutrakiou
redwell

Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησαν στην κάμερα του Olympiacos B.C. αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και φυσικά δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την κούπα και τη μπασκετάρα που παίζει η ομάδα.

«Το μέχρι τέλους δεν ξεκίνησε πέρυσι», τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και πρόσθεσε: «Ξεκίνησε από όταν πήραμε την ιστορική απόφαση να αποχωρήσουμε από εκείνον τον αγώνα στο ΟΑΚΑ. Και ακολούθησε η στήριξη του κόσμου και ο αγώνας που κάναμε για να επανέλθουμε στο τοπ επίπεδο».

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να συμφωνεί και να συμπληρώνει: «Πέρυσι ξεκίνησε η αλλαγή, αλλά όπως είπε ο Παναγιώτης, οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν πιο πριν.

Σε αυτό το γήπεδο, πέρυσι, έγινε η αρχή για κάτι σημαντικό και σπουδαίο και συνεχίζουμε πολύ καλά. Βλέπετε πως η ομάδα παίζει απολαυστικό μπάσκετ, την θαυμάζει όλη η Ευρώπη και το γήπεδο είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι.

Έχει γίνει σύνθημα (σ.σ. το «μέχρι τέλους») γιατί ο κόσμος είδε τι σημαίνει αυτό. Το μέχρι τέλους είναι στάση ζωής! Αποφασίσαμε να το λύσουμε μόνοι μας το θέμα, αυτό που δεν μπορούσαν να λύσουν οι άλλοι. Το λύσαμε, βλέπετε τα αποτελέσματα και θα πάμε μέχρι τέλους».

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε: «Είναι απολαυστικό όταν το ακούμε (σ.σ. το «μέχρι τέλους») και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».

Ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: «Είναι και το σύνθημα… Θρύλε η Κρήτη το δεύτερο σου σπίτι. Μακάρι να συνεχίσουμε να παίρνουμε τίτλους στην Κρήτη. Σήμερα, πανηγυρίζουμε το Κύπελλο. Τα υπόλοιπα θα έρθουν όταν θα είναι η ώρα».

Με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να καταλήγει, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έχω μάθει, πλέον, να σκέφτομαι όπως οι προπονητές. Τώρα, κοιτάμε τον αγώνα στη Βαλένθια».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  •   GEO
    GEO Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 00:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστεύω ότι οι συγκεκριμένοι παράγοντες έχουν πετύχει σχεδόν τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο Νομίζω ότι αυτό που μας λείπει είναι ένα σύγχρονο ιδιόκτητο κλειστό η έστω να πάρουν και να αναμόρφωσουν το Σεφ για πενήντα χρόνια όπως έγινε και με το Καραϊσκάκης

  • Andregon
    Andregon Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 16:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Και να φανταστεί κανείς ότι υπάρχουν ακόμη αγνώμονες στις τάξεις μας που λοιδωρούν αυτούς τους εξαιρετικούς για την ομάδα μας Προέδρους. Που βάζουν αδιάκοπα λεφτά σε ένα άθλημα με ελλειπή έσοδα και ελάχιστη ανταποδοτικότητα.
    Που πολέμησαν μέχρι τέλους το κατεστημένο ενώ την ίδια στιγμή οι όποιες κυβέρνησεις πέρασαν και γνώριζαν χρόνια για την ανομία, το μπραβιλίκι, την μαφία και τους αχυρανθρώπους που διοικούσαν το μπάσκετ στην Ελλάδα είτε έκαναν τα στραβά μάτια είτε δεν μπορούσαν να αναλάβουν περαιτέρω το πολιτικό κόστος για να ξεριζώσουν την παράγκα συνθέμελα.
    Και όλα αυτά για να είναι αυτοί και για να είμαστε εμείς υπερήφανοι σήμερα για την ομαδάρα που έχουμε δημιουργήσει που την θαυμάζει όλη η Ευρώπη. Που μέσα στο παρκέ, στέλνουμε όλο και πιο βαθιά τον ακατανόμαστο στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Μέχρι τέλους εμείς, μέχρι διάλυσης αυτοί.
    Μάγκες Πειραιώτες, Μαγκες Αγγελόπουλοι Ολυμπιακάρες ευχαριστούμε.

  • pan
    pan Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 08:12 Σύνδεσμος σχολίου

    προς το παρον ''κυριε'' τρακη παιζει το κομματι στο οακα ''εχω τρελαθει εχω χασει τα λογικα μου,δωστε μου τα φαρμακα τα ηρεμηστικα μου''...για του χρονου το ξαναβλεπουμε...φιλουρες πολλες!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 02:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ..respect..τους οφείλουμε πολλά και παρουσιάζουν ένα ήθος και όραμα πρωτόγνωρα για τον Ελληνικό αθλητισμό.

    Το γηπεδικο μας καίει..αν θέλουν να ασκήσουν κάποια επιρροή, ας γίνει σε αυτό το θέμα.. όλοι φτιάχτηκαν, είναι ειρωνικό η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και - μάλλον - η πιο επιτυχημένη την τελευταία δεκαετία να παίζει σε ένα γήπεδο που είναι καλό μόνο για τον Τεντογλου! (Μπράβο του του μάγκα βέβαια, και του μεγάλου Πομασκι, θέλει άγαλμα ο τύπος..)

  • νασος
    νασος Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 01:11 Σύνδεσμος σχολίου

    μαγκες φτιαχτε και το ΣΕΦ ανακαινηστε το και θα μεινετε στην ιστορια ως οι καλυτεροι προεδροι ολων των εποχων

  • Κώστας Νίκαια
    Κώστας Νίκαια Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 01:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Σας ευχαριστούμε είναι τιμή μας που είστε πρόεδροι μας

  • Νικη
    Νικη Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 00:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Κορυφη!!!

  • Νic
    Νic Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάγκες,φραγκατοι με ήθος,που δεν παραγγέλνουν σε συνθετες να γράψουν τραγούδι με αρρώστους στίχους προκειμένου να ειρωνευτουν τον οποιοδήποτε αντίπαλο.Αυτα είναι τα αδέρφια και είμαστε υπερήφανοι,άσχετα αν έφτιαξαν υπερομάδα η όχι.Οχι λοιπόν στον βούρκο της απαξίωσης οποιουδήποτε άσχετα της ψυχολογικής η μη κατάστασης του καθενός μας.

  • ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ
    ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΛΙΜΟΖ Ή ΤΗΝ ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...