roumeliotis

Carwiz

Γκριγκόνις ξεφτιλίζει... Μπέικον και Ράντονιτς

casino loutrakiou
redwell

Ο Μάριους Γκριγκόνις επέστρεψε στη δράση και έπαιξε στο ματς-φάπα για τον Παναθηναϊκό και την ήττα από την Εφές Αναντολού στην Πόλη με 88-69, με τον Λιθουανό γκαρντ να κράζει το στυλ παιχνιδιού της ομάδας του:

"Δεν είναι ομαδικό μπάσκετ αυτό που παίζουμε και όταν παίζεις έτσι χάνεις με 20 πόντους" είπε μεταξύ άλλων ο διεθνής άσος των πρασίνων με εμφανή... βέλη κατά του Ντουέιν Μπέικον και φυσικά του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Και ίσως να έχει δίκιο καθώς ο Ντουέιν Μπέικον πήρε 18 από τα 59 συνολικά σουτ των πρασίνων και φυσικά έτσι μιλάμε για μπάσκετ του ενός και όχι ομαδικό όπως πολύ σωστά είπε ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

32 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 14:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά, δεν είναι άχρηστος ο Bacon, απλά δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία και την ομάδα μας. Δηλαδή είναι τυχαίο λέτε ότι ΝΒΑ δεν ασχολήθηκαν σοβαρά με την περίπτωσή του, και Ευρώπη τελικά κατέληξε στην ομάδα που για ένα τρίποντο δεν βγήκε τελευταία πέρυσι;

    Υπάρχουν παίχτες, πολλοί, θα μπορούσαν να διορθωθούν κάποιες ατυχίες ή παραβλέψεις που έγιναν το καλοκαίρι με μία λογική προσθήκη, και χωρίς να είναι ο Bacon. Μην κολλάμε σε ένα όνομα.

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 11:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι ναι καταλάβαμε , άχρηστος παίχτης ο μπέικον , τι καλά που είμαστε εμείς με Κανααν και σούπερ ντουπερ Παπ , καλά παιδιά κυρίως . Ζήτω ο Μπαρτζώκας και οι Αφοί .
    Αχχαχαχχαχαχαχαχα .

    Χρόνια πολλά σε όλους .

  • STAVROS RED 7
    STAVROS RED 7 Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ψυχραιμία σύγαυροι η ομάδα περνάει μια κοιλιά, δείτε τους ανταγωνιστές μας στην Ευρωλίγκα κ αυτοί περνούν κρίση!
    Όσο για τους γκρινιάριδες Ολυμπιακάρες που όλα τους φταίνε έχω να πω ότι είναι οι ίδιοι που στην αρχή λέγανε ότι πάμε για την κούπα, τώρα γίναμε ομάδα της σειράς!
    Είναι μια διοργάνωση που όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους κ να χάσουν απ' όλους, η ιστορία της λίγκας μας έχει διδάξει ότι οι σταθερές ομάδες φτάνουν μέχρι το τέρμα κ ότι όλα κρίνονται μετά την άνοιξη μέχρι το Μάιο!
    Ας κάνουμε λοιπόν υπομονή κ η ιστορία θα δείξει τη κάναμε σωστό κ τι λάθος!

  • Panos7
    Panos7 Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 19:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Και οι Αγγελόπουλοι οπαδοί είναι, και τρελλοί με την ομάδα!

  • STAVROS RED 7
    STAVROS RED 7 Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 18:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ψυχραιμία σύγαυροι η ομάδα περνάει μια κοιλιά, δείτε τους ανταγωνιστές μας στην Ευρωλίγκα κ αυτοί περνούν κρίση!
    Όσο για τους γκρινιάριδες Ολυμπιακάρες που όλα τους φταίνε έχω να πω ότι είναι οι ίδιοι που στην αρχή λέγανε ότι πάμε για την κούπα, τώρα γίναμε ομάδα της σειράς!
    Είναι μια διοργάνωση που όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους κ να χάσουν απ' όλους, η ιστορία της λίγκας μας έχει διδάξει ότι οι σταθερές ομάδες φτάνουν μέχρι το τέρμα κ ότι όλα κρίνονται μετά την άνοιξη μέχρι το Μάιο!
    Ας κάνουμε λοιπόν υπομονή κ η ιστορία θα δείξει τη κάναμε σωστό κ τι λάθος!

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 18:40 Σύνδεσμος σχολίου

    το καλύτερο νέο όλης της χρονιάς είναι αυτο που λέει το redgoal για το γηπεδίκο !!! Αντε να δούμε αμα θα μας μπεί καλα ο χρόνος . Μακάρι !!!!!

  • Κωστας Λ
    Κωστας Λ Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 18:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον πιεσαν να παει βαζελο η Τσσκα' μονο εκει τον αφηναν' εγω θα τον ηθελα' ειναι παιχτης Μπαρτζω

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 17:00 Σύνδεσμος σχολίου

    @Παναγιώτης Τιάκας
    Το Μαρινάκη κράξε τον όσο θες. Τόσα και τόσα έσοδα και κέρδη έχει η ΠΑΕ. Στους Αγγελόπουλους δεν μπορείς να πεις τίποτα γιατί το τμήμα μπάσκετ μπαίνει συνεχώς μέσα. Χαρακτηριστικά θα σου πω ότι τη χρονιά που γίναμε Β2Β, τα ετήσια έσοδα μαζί με το μπόνους κατάκτησης της Ευρωλίγκας, ήταν 7Μ€. Σχεδόν τόσα κόστιζαν τα συμβόλαια του Σπανούλη και του Πρίντεζη μαζί με την εφορία (45% τότε). Την ίδια χρονιά τα έσοδα της ΠΑΕ που είχε ΤΣΛ και πωλήσεις παικτών, προσέγγιζαν τα 100Μ€ και παίκτης που να είχε τόσο υψηλό συμβόλαιο όσο είχε ο Σπανούλης (2.4Μ€) δεν υπήρχε. Νομίζω ότι δεν υπήρχε ούτε παίκτης που έπαιρνε τα 1.7Μ€ του Πρίντεζη.
    Κι εγώ θέλω το κατιτις παραπάνω στο μπάσκετ και μιλάω για χαμένες ευκαιρίες, αλλά μέχρι εκεί. Όποιος επιμένει και δεν καταλαβαίνει, ας ξεκινήσει να κάνει ετήσιες επιχορηγήσεις στην ΚΑΕ, εκατομμύρια.

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 15:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν οι φίλαθλοι μας στο γήπεδο, Και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, Είναι πάντα μουγγοί και δε βγάζουν καμιά κραυγή αντιδράςης και δε φωνάζουνε για ενίσχυση της ομάδος αυτά παθαίνουμε ..

    Το έγραψα τόσες φορές αλλά δε μας άκουσε κανείς.

    στο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια, με τα εγκλήματα της διοικήσεως, που κατόρθωσε να μας κόψει την μπάλα, τη ίδιο πράξη Θέλουνε και οι φίλαθλοι μας και στο μπάσκετ μέσα στο γήπεδο . Αυτά μαθαίνουμε Από τον τύπο Ενημέρωςης. αυτό αποδεικνύεται δυστυχώς καμιά φωνή καμιά ακρόαση καμιά κραυγή αντιδράσεις .είναι τα τελευταία χρόνια και πι Αγγελοπουλοι Βρίσκονται στον πυρήνα του δικαίου .
    Πόσα εγκλήματα έχουνε πράξει Από τη μία ενίσχυση της ομάδας , και πόσα ευυρολιγκες έχουμε χασει από τα εγκλήματα τους, από την απραξία τους από την Αδιαφορία τους, που το βεβαιώνει και σήμερα και το RedBull στο ρεπορτάζ, ότι αν περνάμε ενα με δύο παίκτες παρακαλώ την τελευταία δεκαετία που χρειάζονταν Αναγκαίος η ομάδα, θα σηκώνομαι πόσες ευρωπαϊκές παραπάνω τουλάχιστον 3 Ευρώ λύκες Παραπάνω που δικαιούμασταν κύριοι.
    Ειδικά η η ζεστη στην μνημη , τελευταία Που χάθηκε άδικα στο Βελιγράδι , που με καίει ακόμα μέχρι σήμερα και δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα,.
    μέσα σε δικό μας γήπεδο,
    Επαναλαμβάνω να πάει ο κόσμος από όλα τα μέρη του της Ελλάδος και του εξωτερικού για να να φωνάξει στο Βελιγράδι και να πάρουμε την κούπα με δωδεκάμισι χιλιάδες κόσμο που τρέχανε τα παιδιά με μηχανάκια με λεωφορεία με τρένα με αεροπλάνα αλλά οι Αγγελόπουλοι και ο προπονητής αδιαφόρησαν και εγκλημάτισαν να χάσουμε την Ευρωλίγκα μέσα από τα χέρια μας.
    Και εγκληματούν και σήμερα που δεν ενισχύουν την ομάδα όπως πρέπει για να είμαστε εκεί που πρέπει να είμαστε και να μη χάνουμε με άδεια χέρια δικά μας παιχνίδια με Βιλερμπάν με Ερυθρό Αστέρα με Βαλένθια με Μακάμπι τελ Αβίβ Και μετά στην Εφες στην Τουρκία παρακαλώ που τα δικό μας παιχνίδι. Και στο τέλος Το χαρίσαμε στους τούρκους.
    Γιατί αυτή η αδιαφορία. ;;;;
    Πέρυσι μας έκανε το δόρο η Μακάμπι τελ Αβίβ μετά από δυο μήνες χαρίζει τον παίκτη Λσσορτ υον ΓάλλοΣθλητικο που Σέντερ, ήταν ελεύθερος ο παίκτης που θελαμε να τον πάρουμε και να πάρουμε την Ευρωλίγκα.
    Αλλά αδιαφορούν και πσλι και γιατι οι Αγγελόπουλοι . Να δείξουν πάλι αλαζονεία και την αδιαφορία τους και να μας τον πάρουν οι σέρβοι κι εμείς θα ανακοινώσουμε μετα τον το βετεράνο Ευσι; που σκούπιζε μόνο τις πετσέτες Και έκανε βόλτες και σκούπισε τον πάγκο της ομάδας μας και χτυπούσε παλαμάκια .Γι’ αυτό τα εγκλήματα δε μιλάει κανείς.

    Οι φίλαθλοι πάνε στο γήπεδο και είναι Όλοι δηλαδή αδιάφοροι, δεν μπορεί κανένας να φωνάξει, Την λέξη ενίσχυση , Αγγελοπουλοι ενισχύςτε την ομάδα με δύο πραγματικά Ποιοτικούς παιχταράδες , που να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα.
    απογορεύεται να έχει ο ολυμπιακός δύο παικταράδες στην ομάδα κυριοι Αγγελοπουλοι.;;;;!


    δυστυχώς δεν είμαι στην Ελλάδα για να βγάλω φωνή Και μεγάλη κραυγή , μέσα στο γήπεδο, διοτι είμαι άνθρωπος πολύ συναισθηματικός Και θέλω πάντα την δικαιοσύνη και το δίκιο . και αυτό που αισθάνομαι το φωνάζω δεν το κρύβω μέσα μου . δεν πάω Στο γήπεδο μόνο για να δω Τον αγώνα Κυριοι, και το αποτέλεσμα .
    πάω για να φωνάξω και να φωνάξω
    Για το καλό της ομάδος για την προοδο της ομαδας , για την ενίσχυση σώματος εκεί που βλέπω ότι χάνει θα το φωνάξω , ενισχύςτε την ομάδα και δεν θα είμαι αδιάφορος .εκεί που φωναζει και πονάει η . ομάδα αλλά δεν βλέπω κανένας να βγάλει μια κραυγή ενισχυσης, να φωνάξουν οι φιλαθλοι μας, κατι που συνεχως γράφουμε τόσα χρόνια εδώ μέσα.

    Γιατί χάθηκε άραγε ο Βιντοζα,και υον πηρε Ερυθρος Αστέρας, γιατί χάθηκε ο Παναντζο ο Ατγεντινος προχτες, γιατί χάθηκε ο μπέικον που τον είχαμε στην ανακοίνωση να παιζει μαζι με τον Παπανικολάου η έχουμε κανέναν άλλο τριάρι διπλα στον Παπανικολάου Που δείχνει δυστυχώς παλαίμαχος παίκτης , και δεν το ξέρουμε.

    Περιμένω με αγωνία και ανυπομονησία να αφήσουν ελεύθερο τον Γριγκοντς οι παναθηναϊκοί και τον Παπαγιάννη για να τρέξουμε. Και ποιος μας λέει ότι θα τους πάρουμε όταν Οι Αγγελόπουλοι μας απέδειξαν το αντίθετο τόσα χρόνια . Μονο να να τους πλησιάσουμε θα τους αγναντέψουν με και θα τους ανακοινώσουν παλι , αν πραγματικά μείνουν ελεύθεροι.
    Τα ξέρουμε τα τροπάρια τους και τις τακτικές του μεταγραφές μόνο πλησιάζουμε και βλέπουμε μόνο αναχνεβουμε , Μόνο από μακριά στην πράξη ομως με αποτέλεσμα τίποτα μηδέν.


    Μια φορά έγινε το θαύμα και πήραν Μεσα στην σεζόν δύο παίκτες των , Εισι Λο και Ντορζι , Με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του , και πήραμε Ευρωλίγκα. μόνο μια φορά έγινε Το αυτονόητο. μόνο μια φορά τις άλλες χρονιές μόνο βλέπανε, πολύ κρίμα δυστυχώς και να βλέπουνε ότι έχουμε εγωιστή προπονητή και να μην κάνουν τίποτα και να αδιαφορούνε Που χάνουμε, Από την εγωιστική στάση του δικά μας παιχνίδια.


    Καλά Χριστούγεννα με υγεία.

  • Δημητρης78
    Δημητρης78 Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 15:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε εμας που δεν εκανε ο μπεικον χρυσοπληρωσααμε ..παλτα Κανααν..και ψαχνουμε τον shooting guard...που αγνοειται!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...