roumeliotis

Carwiz

«Αν παίξουμε καλά θα έχουμε σοβαρή τύχη...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Τρίτη (13/12, 20.00) την πρωτοπόρο της Ευρωλίγκα, Φενέρμπαχτσε, με στόχο την 9η ευρωπαϊκή νίκη και φυσικά να παραμείνει σε τροχιά τετράδας που δίνει και πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Μιλώντας για το ματς με τους Τουρκους ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε:

«Το ότι η Φενέρ είναι πρώτη λέει κάτι. Προφανώς αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα με τις περισσότερες νίκες και αυτό οφείλεται και στο καλό πρόγραμμα που είχε στην αρχή, αλλά και στα εκτός έδρας ματς που έπαιξε καλά.

Είναι ένα ματς που πρέπει να το προσεγγίσουμε με την ανάλογη σοβαρότητα, αλλά και την ανάλογη σημασία που έχει για εμάς. Υπάρχουν κάποιες ειδικές συνθήκες. Το γεγονός ότι όχι μόνο εμείς αλλά και η Φενέρ έχουμε παίξει Παρασκευή, Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη.

Είναι πολλά τα παιχνίδια και όλοι οι παίκτες όπως αντιλαμβάνεστε δυσκολεύονται να ακολουθήσουν αυτή τη διαδικασία. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε πολλές θέματα μικροτραυματισμών στην ομάδα, που δεν νομίζω να αφήσουν κάποιον έξω.

Μας απασχολεί το ότι κάποιοι δεν θα κάνουν προπόνηση σήμερα, αλλά θα κάνουν θεραπεία. Οπότε μένει να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στον πρώτο. Πιστεύουμε πως αν παίξουμε καλά θα έχουμε σοβαρή τύχη να κερδίσουμε».

Και συνέχισε αναφερόμενος στην Φενέρμπαχτσε: «Προφανώς για να είναι πρώτη έχει καλή καθοδήγηση από τον προπονητή, έχει ταλέντο και εμπειρία, έχει μεγάλο βάθος, είναι μια ομάδα που πρέπει να κάνεις καλό παιχνίδι για να την κερδίσεις.

Το γεγονός ότι η Φενέρ είναι πρώτη άμεσα καταδεικνύει τη δυσκολία και τη σημασία του αγώνα. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο για αυτό. Κάθε παιχνίδι δίνει δύο βαθμούς και αυτό είναι κλισέ, όμως, έτσι είναι.

Όσο περισσότερες νίκες κάνεις στον πρώτο γύρο, γιατί μετά αρχίζουν τα μαθηματικά και στενεύουν τα πράγματα, είναι καλό.

Η πρόκριση στην 8άδα είναι ο πρώτος στόχος μας και αυτός θεωρώ πως είναι ο πρώτος στόχος όλων των ομάδων, να είναι στις οκτώ πρώτες από τις συνολικά δεκαοκτώ ομάδες της διοργάνωσης, που είναι όλες καλές».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 21:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ορίστε...... Πρέπει να αφήσουμε την μετριοπάθεια. Αν παίξουμε καλά όπως παίζουμε στις 2 πρώτες περιόδους τους έχουμε 30 πόντους.

    Λειπουν 2 καλοί παίχτες τους αλλά αυτό έλειπε όταν μια ομάδα σα τη Φενερ χάνει με 30π διαφορά να φταίει αυτό!!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειμαι ΥΠΕΡ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ και στηριζω φανατικά ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ παρά την ΚΡΙΤΙΚΗ που κάνω. ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΞΑΝΑΛΕΩ........ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    Και συνεχιζω...
    Η αρκετη μετριοπάθεια, φέρνει μετρια αποτελέσματα!
    Ο Αταμάν ειδατε τι ελεγε ολο το χρόνο περυσι ακομα κι οταν ξεκινησε χαλια η ομαδα του στο 1ο μισο της σεζον...."ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ" ελεγε.....
    Και στο τελος οταν τον ρωτησαν πως ηταν τοσο σιγουρος ειπε οτι ηταν τακτικη του για να εχει τους παίχτες του με καλη ψυχολογια, να μη σταματησουν να νιωθουν η καλυτερη ομαδα.

    Εμεις λοιπον εχουμε τη μετριοπάθεια και την υπερεκτιμηση προς τον αντιπαλο βασικους μας κανονες δυστυχως!!!

    Ναι εφτιαξε μια ομάδα που μεγαλωσε τις προσδοκίες μας....ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??? Απο τη στιγμή που ηρθαν ετσι τα πράγματα και εχουμε παιχτες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω και να φτάσουμε ψηλά, εεεε τι να πουμε ψεμματα??? Οτι δεν εχουμε δυνατοτητες ; ; ;
    Εμένα αυτή η μετριοπάθεια (την οποια διακρίνω κι εγώ φιλε και συμφωνώ μαζί σου, απλά την μεταφράζω σε ηττοπάθεια) την θεωρώ κακή γιατί είναι σα να ετοιμάζουμε το έδαφος για ήττα και προσπαθεια για αποφορτιση αγχους και πιεσης των παιχτών. Σωστο εν μέρη, αλλά και λάθος για μια ομάδα που λεει οτι στοχος ειναι το F4. Και στη τελικη τις προσδοκίες εκείνοι τις μεγαλώνουν. Εκείνοι μιλάνε για κούπες και F4...οχι ο κόσμος.
    Δες τις δηλώσεις των παιχτών.
    Οταν λοιπόν θες να φτάσεις ψηλά, οταν επιχειρείς να το καταφέρεις ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΠΑΤΖΕΤ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ τότε στηρίζεις μεχρι τέλους την φιλοσοφία σου και δεν λες μια ετσι μια γιουβετσι.

    ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΙ; ; ; ;

    Η Φενέρ ειναι 1η στη βαθμολογία, μπράβο της, καλή ομάδα, καλός προπονητης, αλλα εμεις ειμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, παιζουμε στην εδρα μας και αν παιξουμε οπως μπορούμε τοτε ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.

    Και οχι "θα εχουμε σοβαρη τυχη να κερδισουμε".............δηλ ειναι σα να μου λεει οτι και καλοι να ειμαστε, και καλα να παιξουμε δεν εξαρτάται από εμάς η νίκη αλλα απο τον αντιπαλο!!!!!! Σιγά δηλ το μεγαθήριο!!!

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 10:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow:
    Φιλε,εσυ βλεπεις ηττοπαθεις δηλωσεις,εγω βλεπω μετριοπαθεις δηλωσεις.
    Δηλωσεις που κρατουν χαμηλους τονους,οχι τον πηχυ.
    Ειμαι της αποψης,οτι πρωτα σεβεσαι τον αντιπαλο,μετα μαχεσαι και στο τελος κερδιζεις.
    Απο εκει και περα πιστευω οτι ουτε ο ιδιος ειχε φανταστει,πως θα ερχοταν η ωρα και η στιγμη να κρινεται αυστηρα ως απαξιωτικα και πολλες φορες χλευαστικα,επειδη δημιουργησε προσδοκιες ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ απο τις ρεαλιστικες...
    Εργο Μπαρτζωκα και αυτο!

  • Red7arrow
    Red7arrow Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 03:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Asteriosmountouris...

    Η Fener είναι 1η στη βαθμολογία αλλά δεν είναι ατρωτη. Δεδομένου ότι παίζουμε στην έδρα μας και αυτοί έρχονται με ίσως 2 μπορεί και 3 σημαντικές απουσίες, αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για να νικήσουμε.
    Η δήλωση αυτή δείχνει ηττοπάθεια.

    Θυμίζω αν και τα φιλικά δεν παίζουν κανένα ρόλο, πως σε 2 αναμετρήσεις μας το καλοκαίρι νικήσαμε 2 φορές. Πραγματικα δεν παίζει ρόλο τι έγινε τότε, όμως αυτό θα πρέπει να τους δείξει ότι ομάδα εμείς ομάδα κι εκείνοι. Κακά τα ψέμματα, αν θέλουμε να έχουμε τύχη στην διοργάνωση φέτος πρέπει κάποια παιχνίδια να τα κερδίσουμε έστω κ με μισό πόντο.
    Πέρυσι στην έδρα μας τουλάχιστον τα κερδίσαμε.
    Αν φέτος σταθούμε στις 2 μεγάλες πρώτες νίκες εκτός έδρας με Ρεαλ και Μπαρτσα και επαναπαυτουμε χάνοντας τα υπόλοιπα ντέρμπι κορυφής, στο τέλος θα βρεθούμε να παλεύουμε για 8αδα.

    Περίμενα λοιπόν λίγο πιο "εμψυχωτικη δήλωση" γιατί η συγκεκριμένη μου δείχνει μια ηττοπάθεια. Θα το δείτε και μακάρι να βγω ψεύτης, ότι στο ματς αυτό θα τη πατήσουμε όπως με τη Μονακο και με την Μακαμπι.

  • ramrot
    ramrot Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 19:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Να ξεκαθαρίσω επειδή βλέπω ότι κάποιοι δεν το κατάλαβαν (ίσως επειδή δε γνωριζόμαστε) ότι σαφώς και κάνω πλάκα στα τελευταία μου σχόλια αναφέροντας συνεχώς τον Μπέικον και τι καλά να τον είχαμε κτλ κτλ

    Αγανακτησα τον τελευταίο καιρό με την τρόμπα που έβγαλαν κάποιοι και τη μιζέρια που εκπέμπουν για μια ομάδα που αν μη τι άλλο έχει δείξει ότι αξίζει την υπομονή και το σεβασμό μας.

    Διοχετεύστε όλη τη διάθεση για κριτική που έχετε στα του ποδοσφαίρου όπου η κατάσταση είναι για κλάματα (και για γέλια).

  • Γιάννης
    Γιάννης Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 18:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάρτε κανένα εισιτήριο και αφήστε της ειρωνείες

  • Γιάννης
    Γιάννης Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 18:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Πανο ωραίο τοα αστείο σου γελάσαμε
    Έχουμε κάναν τι να τον κάνουμε τον μπέικον....

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 18:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow:
    Φιλε,πολυ γκρινια ανευ λογου!
    Τι θα επρεπε να δηλωσει για να μην γκρινιαζεις;;;

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ramrot;;;???
    Φιλε,υποκλινομαι!!!

  • Πανος
    Πανος Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 17:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατι ξεχναμε τον Τσαλμπουρη; Μαζι με Μπεικον θα ριχναμε 100ρα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...