roumeliotis

Carwiz

Προπόνηση...Θρύλου στην Πυλαία 68-88 τον ΠΑΟΚ

casino loutrakiou
redwell

Μια καλή προπόνηση αποδείχθηκε για τον Θρύλο το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία για την 9η ημέρα της Basket League, καθώς οι ερυθρόλευκοι εντελώς χαλαρά επικράτησαν με ενώ είχαν προηγηθεί και με +30 πόντους.

Οι Πειραιώτες έκαναν το 9/9 και έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση πριν από την τρίτη διαβολοβδομάδα της σεζόν και τους αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ και με τη Βιλερμπάν στη Λιόν.

Κάναν (17 πόντοι, 4/5 δίποντα, 3/7 τρίποντα), Βεζένκοφ (16 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και Λαρεντζάκης-Μπόλομποϊ ήταν αυτοί που ξεχώρισαν.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν μουδιασμένα, έκαναν αρκετά λάθη και επέτρεψαν στους γηπεδούχους να προηγηθούν με 12-9 στο 6’. Πολύ γρήγορα, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πίεσαν στην άμυνα και με επιθετικές αιχμές τους Σάσα Βεζένκοφ και Αϊζάια Κάνααν «απάντησαν» με ένα σερί 12-0 και πήραν κεφάλι στο σκορ (12-21 στο 9’).

Έκτοτε, ο Ολυμπιακός όχι μόνο διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά με πρωταγωνιστές του Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Τζόελ Μπολομπόι ανέβασαν τον δείκτη της διαφοράς στους 17π. (31-48 στο 20’).

Η ομάδα του Πειραιά συνέχισε με το... πόδι κολλημένο στο γκάζι! Με σούπερ άμυνα και τον Αϊζάια Κάνααν σταθερά συνδεδεμένο με το καλάθι, εκτόξευσε την διαφορά στους 32π. (41-73) στο 29’.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» χαλάρωσαν αρκετά και επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να μειώσει, όχι, όμως και να πλησιάσει περισσότερο από τους 20π. (68-88).

• Οι Τόμας Γουόκαπ και Σακίλ ΜακΚίσικ δεν αγωνίστηκαν στο δεύτερο εικοσάλεπτο. Ο πρώτος ένιωσε σφίξιμο στην μέση και ο δεύτερος στους προσαγωγούς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-23, 31-48, 43-73, 68-88

ΠΑΟΚ (Λυκογιάννης): Φράνκε 24 (6/8 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Χαντς 10 (2/6 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 6/6 βολές), Μαργαρίτης 2, Σαλούστρος 3 (1/6 σουτ), Ρένφρο 6 (3/5 δίποντα, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Τσιακμάς, Πόλι 8 (4/5 δίποντα), Σλαφτσάκης 2, Χρηστίδης 2, Σάιμπερτ 5 (1/6 τρίποντα), Καμπερίδης 6 (1), Σαρικόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 2, Κάναν 17 (4/5 δίποντα, 3/7 τρίποντα), Φαλ 2, Βεζένκοβ 16 (5/9 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 3/4 βολές, 10 ριμπάουντ), Παπανικολάου 7 (1 τρίποντο, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Λούντζης 7 (1), Λαρεντζάκης 10 (1/6 τρίποντα), Πάπας, Σλούκας 5 (1 τρίποντο, 5 ασίστ), Μπόλομποϊ 14 (7/11 δίποντα, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Πίτερς 8 (2/3 δίποντα, 4/4 βολές), ΜακΚίσικ

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

26 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 01:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7
    Είμαι παλαιότερος απο σένα, αλλά θα σου πω κάτι σχετικά με τον ΠΑΟΚ και το κλειστό της Πυλαίας. Αν θυμάμαι καλά χτίστηκε το 1990-91. Η σχεδίαση του επίσημα ξεκίνησε(καθυστερημένα) το 1988, όταν ως έργο είχε δοθεί κι είχαν βγει κάποιες αρχικές μακέτες το 1985. Οι αρχιτέκτονες που έκαναν τη μελέτη, η οποία κόστισε 2,5 δις δρχ, από τότε το αποκαλούσαν 'το κλειστό του ΠΑΟΚ'. Ενώ υποτίθεται θα φτιαχνοταν όπως στην Αθήνα το ΣΕΦ, για αγώνες εθνικής και για την ανάπτυξη του αθλήματος (και καλά) που τότε λόγω του Άρη έπαιρνε τα πάνω του, τελικά κάτω απ' το τραπέζι δόθηκε ψηφοθηρικα στον ΠΑΟΚ.

  • Snake7
    Snake7 Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 00:01 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας Θεοδωράκης, ξεκίνησα να βλέπω μπασκετάκι στα τέλη της δεκαετίας του 80. Δεν έχω ανάμνηση από το '87 αλλά θυμάμαι αμυδρά να βλέπω τον τελικό του Ευρωμπάκσετ του '89.

    Ωστόσο θυμάμαι καλά πια ολόκληρη τη δεκαετία του '90, στην οποία το μπάσκετ ήταν η ζωή μου. Σχολείο, γήπεδο σχολείου, ομάδα-προπόνηση (σουπερ μινι, μινι κτλ μέχρι τέλους) και τηλεόραση. Και σου λέω με τη σιγουριά ενός κολλημένου παιδιού ότι ο ΠΑΟΚ της δεκαετίας του ΄90, δεν ήταν μικρό μέγεθος, το '00 που μπήκε στο όντως σκανδαλωδώς δοσμένο γήπεδο, δεν είχε 0 τίτλους.

    Ο ΠΑΟΚ πήρε με ομαδάρες ευρωπαϊκό τρόπαιο πριν από εμάς, τον Άρη, και τη Ζέλα, το Κυπελλούχων το '91 (άλλους δυο τελικούς '92 και '96), το πρωτάθλημα το '92, το Κόρατς το '94, έπαιξε final four πριν από εμάς, μας πέταξε έξω από τελικούς. Είχε πεντάδα Κόρφα-Πρέλεβιτς-Μπάρλοου-Λέβινγκστον-Φασούλα και το Σοφό στα καλύτερά του.

    Σιχαίνομαι τα μπαόκια σαν φιλάθλους γιατί είναι κομπλεξικοί χουλιγκάνοι, αλλά ρε φίλε το μπάσκετ που είδαμε τη δεκαετία του '90 φέρει εν πολλοίς και τη σφραγίδα του ΠΑΟΚ όπως και όλων των υπόλοιπων ομάδων που υπήρχαν στη χώρα όταν έρεε άφθονο χρήμα.

    Όσο για τα γήπεδα, διαφωνώ στην προσέγγισή σου. Είναι μια ομάδα με αριθμό οπαδών που θεωρητικά το στηρίζει το γήπεδο. Νομίζω είναι και σε δική τους έκταση. Το Αλεξάνδρειο επίσης, ωραιότατο παλατάκι είναι, και το σημερινό Άρη μια χαρά τον εξυπηρετεί.

    @Redgoal μη με βάλεις να σου αραδιάζω τις πεντάδες τις δικές μας στα '90s για να αποδείξω ολυμπιακοφροσύνη. Η αλήθεια πρέπει να λέγεται.

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 15:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα γράψω κάτι για τους οπαδούς που βρίζουν όπως σχολιάζει ένας φίλος !!! Αυτοί φίλε που βρίζουν αν εξαιρέσουμε τους απίθανους που δεν ξέρουν αν βλέπουν μπάσκετ η ποδόσφαιρο αρκεί να βρίζουν , οι υπόλοιποι ακριβώς γι'αυτό πανε γήπεδο !! Για να βγάλουν από μέσα τους όλο αυτό που έχει μαζευτεί από τον περιβάλλοντα χώρο που ζούνε ! Άλλος βρίζει τη γυναίκα του ,σουζα στο σπίτι , άλλος την πεθερά του , άλλος τον εργοδότη , άλλος το γείτονα ξεθυμαινουν πάνε σπίτι ,ξαναμαζευουν και φτου και από την αρχή !!! Το γήπεδο είναι χώρος εκτονώσης !!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    @φωτης βλαχοπουλος
    Η μεγαλύτερη ξεφτυλα που έγινε ποτε, είναι το κλειστό στην Πυλαία. Φτιάχτηκε από το κράτος, συντηρείται από το κράτος και δόθηκε εντελώς ψηφοθηρικα στον ΠΑΟΚ, την εποχη που είχε 0 τίτλους κι ο Άρης του Γκάλη που εκείνη την εποχή μεσουρανούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη, έμεινε παρατημένος στο Αλεξάνδρειο πληρώνοντας νοίκι.
    Κατάλαβες; Ο Άρης που έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός που χουν φέρει ένα σκασμό Ευρωλίγκες δεν έχουν δικό τους γήπεδο μπάσκετ κι έχει ο 'αδικημενος' απ' το καθεστώς της Αθήνας, ΠΑΟΚ.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 14:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @antartis_8
    Δεν μπορούν να ανέβουν επίπεδο ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ κλπ γιατί δεν υπάρχουν μπικικινια. Κάποτε οι κάνουλες ήταν ορθανοικτες, με αποτέλεσμα οι Έλληνες να έχουν καλά συμβόλαια και να έρχονται και καλοί ξένοι. Τώρα οι παίκτες σε αυτές τις ομάδες έχουν συμβόλαια με ψίχουλα... κι είναι και απλήρωτοι.
    Ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός είναι σε αυτό το επίπεδο επειδή τα σκανε Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος. Αν φύγουν κι αυτοί, ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ θα γίνουμε όλοι.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 12:00 Σύνδεσμος σχολίου

    για να πω την αμαρτια μου το γηπεδο του μπαοκ το ζηλεψα ,καθαρα μπασκετικο γηπεδο ,αν εξειρεσεις εκεινες τις μεταλικες κατασκευες -παγιδες θανατου που πηγε να σπασει το κεφαλι του ο πητερς. Κριμα που ο κοσμος που παει εκει δεν παει για να δει μπασκετ αλλα για να ριξει λειζερ στα ματια των παικτων...

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 11:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα παιδια . Κατ αρχήν πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι ότι πρέπει να αναίβει επίπεδο κι ο πάοκ κι ή αέκ και ο Αρής γιατι αυτο είναι το καλό του Ελληνικου μπάκσετ και κάνει καλο και στην ομάδα μας . Αυτο δεν αμφισβητήτε.
    Τώρα όσον αφορα την κερκίδα έχω την ανάγκη να γράψω κάτι . Δεν περιμένω βέβαια να αλλάξει κάτι αλλα καλο είναι να το γράφουμε .
    Ολές οι ομάδες στην Ελλάδα δεν αντιπροσωπεύουν καμία ιδεολογία πολλές φορες δεν αντιπρωσοπεύουν ούτε την πόλη τους . Αυτό ισχύει κατα κόρον στο ποδόσφαιρο αλλα επειδη οι οπαδοι μεταφέρονται απο το ποδόσφαιρο στο μπάσκετ είναι το ίδιο .
    Οπότε οι οπαδόι γίνονται αποδοί της νίκης και αυτο που αγαπούν είναι να μισουν τον αντίπαλο. Για αυτο τον λόγο κυρίως οι 5 μεγάλοι του ελληνικου αθλητισμου , αεκ-παοκ -Αρης -Ολυμπιακός - βάζελος εχουν αποδούς που το 80 % τον συνθημάτων τους είναι υβριστικα και αφορούν τον μεγάλο τους αντίπαλο . Αυτο έχει σαν αποτελεσμα , εμεις να παίζουμε ευρωπαϊκο μάτς και η κερκίδα να βρίζει τους βάζελους και το αντιθετο . Στη θεσαλλονικη τα ίδια .
    Κι όλα αυτα γιατι κανεις δεν αγαπάει την ομάδα του στην πραγματικότητα. Αυτός είναι κι ο λόγος που στα δύσκολα όλοι τις παρατάνε . Απλα Ανθρώποι "τίποτα " νομίζουν ότι πέρνουν αξία απο τη νίκη της ομάδας τους και νομίζουν πώς το να βρίζεις τον αντίπαλο με πάθος σε κανει "αντιστασιακό "
    Φυσικα κι όλο αυτο θα μπορούσε να φτιάξει απο τις ίδιες τις ομάδες.Απλα κανεις δεν ασχολείτε .

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 03:35 Σύνδεσμος σχολίου

    @Γιάννης
    Για το Μαρινάκη διαφωνώ, αλλά δεν είναι επί του παρόντος, να το αναλύσουμε.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 00:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι εμβιπηδες (με τον μπαοκ παιζαμε, θα μιλησω αιποιστυμωνηκα) ηταν δυο: ο ενας η διανοια με το λειζερ. Ο τυπος προφανως δεν ειχε παρει πρεφα οτι στο δευτερο ημιχρονο οι ομαδες αλλαζουν καλαθι κ συνεχισε να σημαδευει τους παικτες μας προφανως για να στραβωσει τους σβερκους τους. Η δευτερη διανοια ειναι ο οργανωτης της εξεδρας τους "σκεφτηκε" την ωρα που η διαφορα ηταν στο 30+ να τραγουδησουν "το μεγαλυτερο ρδελο ειναι ο Ολυμπιακος". Μπορει να βλεπει πολυ ΝΒΑ κ να νομιζε οτι το σκορ στο ταμπλο ειναι αντιστροφα.
    Θα εβαζα μεσα τον εκφωνητη του γηπεδου που φωναζει μονιμως "αιντε μπαοκ, παμε μπαοκ" καμμια 200ρια φορες σε καθε ματς, λογω περιορισμενου λεξιλογιου προφανως, αλλα αυτον τον συνηθισαμε πια
    Μπαοκ εισαι αφου

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 23:58 Σύνδεσμος σχολίου

    @ramrot,δημιουργεις αποριες:Στο παιχνιδι με τη Βιρτους εγραψες οτι αν ειχαμε και τον Μπεικον θα βαζαμε 200 ποντους(
    Απορια λοιπον:Αν ειχαμε και τον Dorsey,ποσους;;;???.
    Σε παω,εχεις το στυλ σου.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...