roumeliotis

Carwiz

«Όταν η ομάδα νικάει όλοι είμαστε καλά»

casino loutrakiou
redwell

Τη χαρά του για τα ατομικά βραβεία που λαμβάνει διαρκώς το τελευταίο διάστημα για τις επιδόσεις του εξέφρασε στο "ΒΤΑ" ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος τόνισε πως το πιο σημαντικό είναι να βοηθάει τον Ολυμπιακό να παίρνει τις νίκες που έχει ανάγκη. Παράλληλα ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ αναφέρθηκε στο όνειρό του που είναι να εμπνεύσει τα νέα παιδιά στη Βουλγαρία να ασχοληθούν με το μπάσκετ, ενώ πόνταρε στον Μέσι και την Αργεντινή για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Αναλυτικά...

«Μπήκαμε με μεγάλο κίνητρο στο ματς με τη Βίρτους. Ξέραμε ότι είναι μία δυνατή ομάδα, που έχει νικήσει μέσα στη Μαδρίτη και γενικά έχουν κάνει 2-3 σημαντικές νίκες. Παίξαμε εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση, αλλά θα πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα το ματς αυτό, αφού ακολουθεί εκείνο για την Basket League και μετά την Τρίτη (13/12) έχουμε ένα εξίσου δύσκολο ματς στην Ευρωλίγκα.

Νιώθουμε καλά και οι 12 παίκτες και δείχνουμε ότι είμαστε σε υψηλό επίπεδο. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Στο ματς με τη Βίρτους πετύχαμε πολλά τρίποντα και σπάσαμε διάφορα ρεκόρ του Ολυμπιακού, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Βεζένκοφ στο βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων.

Για το βραβείο του MVP Νοεμβρίου στην Ευρωλίγκα: «Από τη μία είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δουλεύω σκληρά, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι νίκες της ομάδας. Όταν η ομάδα νικάει, όλοι είμαστε καλά και βοηθάμε, οπότε το σημαντικό είναι να μένει ψηλά η ομάδα. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες φέτος στην Ευρωλίγκα και ο καθένας μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε σε κάθε ματς. Αυτή την στιγμή νιώθουμε πολύ καλά και θέλουμε να πάρουμε κι άλλες νίκες την εβδομάδα που έρχεται».

Για το ποιο είναι το όνειρό του για το μπάσκετ της Βουλγαρίας: «Είμαι χαρούμενος που ο κόσμος με παρακολουθεί και μπορώ να πω ότι όλο αυτό με παρακινεί. Είμαι χαρούμενος που ο κόσμος στη Βουλγαρία με μαθαίνει σιγά σιγά, καθώς το επίπεδο του μπάσκετ στη χώρα δεν είναι υψηλό. Στόχος μου και όνειρό μου είναι να δώσω κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα».
Για το βραβείο του κορυφαίου Βούλγαρου αθλητή που θα παραλάβει: «Κάθε βραβείο είναι σημαντικό, είτε είναι στη Βουλγαρία, είτε στην Ευρώπη. Τα ατομικά βραβεία είναι πάντα καλά για την αυτοπεποίθηση, αλλά το σημαντικό πάντα είναι να νικάει η ομάδα, καθώς παίζουμε σε ομαδικό άθλημα. Θα ήταν λογικό να πάρω το συγκεκριμένο βραβείο, καθώς έρχομαι από μία χρονιά που κατέκτησα το νταμπλ στην Ελλάδα και έπαιξα στο Final Four της Ευρωλίγκας. Εάν η ομάδα δεν ήταν τόσο πετυχημένη, δεν θα γινόταν κάτι τέτοιο. Τον Φεβρουάριο έχουμε δύο σημαντικά παιχνίδια με την εθνική ομάδα και ελπίζω όλα να πάνε καλά και να είμαι διαθέσιμος, έστω για το δεύτερο ματς. Ελπίζω να δείξει περισσότερο μπάσκετ και η τηλεόραση και να βελτιωθεί το πρωτάθλημά μας. Οι παίκτες που παίζουν τώρα είναι 37, 38 και 39 ετών, είναι φίλοι μου, αλλά είναι λίγο τρομακτικό αυτό για το μέλλον».
Αναφορικά με τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ: «Παρακολουθώ τη διοργάνωση. Πολλοί πίστευαν ότι η Βραζιλία θα ήταν τουλάχιστον στα ημιτελικά, αλλά δεν τα κατάφερε. Στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων δεν έχει σημασία ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης και έχει τις ικανότητες, αλλά ποιος παίζει με καρδιά και είναι σε καλή κατάσταση το συγκεκριμένο διάστημα. Οπότε, πιστεύω ότι η Αργεντινή θα πάει στον τελικό, αν και η Κροατία είναι πολύ καλή. Αλλά, θα δούμε… Επίσης, και οι Γαλλία και Αγγλία είναι πολύ καλές. Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια. Θέλω να το πάρει η Αργεντινή λόγω του Μέσι, γιατί είναι το μοναδικό τρόπαιο που του λείπει, αλλά καμία φορά τα… παραμύθια δεν έχουν καλό τέλος».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέπω το μπάσκετ με τα ΟΡΚ και τρελαθικα με τον αοματο βαζελο που λέει ότι του θυμίζει τη φάση με το μορταδελα το φάουλ στον Λαρετζακη !!! Ημαρτον με τα κατακάθια που πληρώνουμε για να λεν ότι θέλουν !! Βρε ΑΟΜΑΤΕ Ο Γουακοπ δεν τον ακούμπησε το Μορταδελα !!! Βαζελια έτσι !! Να πονάτε !!! Και ακόμα ποιο πολύ πόνο θέλω !! Όσο ποιο πολύ κλαίτε τόσο ποιο πολύ το ευχαριστιεμαι !!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 15:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά αν μέχρι τα Χριστούγεννα και το παιχνίδι με τον πάο γίνει το 4 στα 4 με απόδοση όλων των παικτών όπως με την Βίρτους, ο κόουτς θα δικαιωθεί εφέτος τουλάχιστον που επιμένει στους νεόφερτους που μέχρι σήμερα ήταν σε αμφισβήτηση και θα μας "τρελάνει" με το απόλυτο στους τίτλους!!!!
    Κανένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ της ομάδας δεν θέλει όλοι οι παίκτες να μη δικαιωθούν ως καλοί παίκτες να κάνουν απίθανες εμφανίσεις όπως προχθέςς και από την αμφισβήτηση να γίνουν "οι κρίκοι της αλυσίδας" για να φτάσουμε στην κορυφή της Ευρωλίγκας και της Basket league!!!!
    Παιχνίδια σαν και το προχθεσινό με την Βίρτους κάνουν την ομάδα, τον προπονητή και τους παίκτες να φαίνονται απέναντι στον αντίπαλο σαν διαστημικοί και οι αντίπαλοι παίκτες και προπονητές να βλέπουν μπροστά τους την καλύτερη ομάδα και αποδεδειγμένα και εφέτος τον καλύτερο προπονητή!!!!
    Μεγάλη υπερηφάνεια να βλέπεις την ομάδα σου και τον κόσμο να είναι στην απόλυτη ευτυχία απολαμβάνοντας υπερθέαμα και όχι μόνο στο μπάσκετ που όπως φαίνεται σε λίγο δεν θα είναι το μόνο τμήμα!!!!

  • Giannis
    Giannis Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 13:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραίο το σχόλιο του Σταύρου... είμαι σίγουρος ότι η ολυμπιακάρα μας θα κάνει ένα καλό σερί... Φενέρ Βιλερμπάν Αστέρας και Παναθηναϊκός.. βάζω στοίχημα υπέρ αυτού... 4 στα 4... κ όλοι οι κ καλά γνωστές του μπάσκετ τάβλα...!!!!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 13:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Rg δεν ξέρω αν επιτρέπεται, το site της διοργάνωσης είναι, απλά έχει κάποια έξτρα ρεκόρ μαζεμένα για το φανταστικό αυτό παιχνίδι. Θα ενδιαφέρουν πολύ κόσμο σίγουρα που δεν ενημερώνεται στα Αγγλικά.

    http://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/news/after-a-record-night-reds-prepare-to-host-fenerbahce-next/

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 12:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταπληκτικό παιδί και μπράβο στην ομάδα και τον προπονητή που τον πίστεψαν και τον στήριξαν, αλλά έχει χύσει τόνους ιδρώτα στις προπονήσεις και φαίνεται. Ολική βελτίωση στα πάντα, ακόμη και στα αθλητικά προσόντα που πιστεύαμε ότι δεν ήταν εύκολο να επιτευχθούν 3-4 χρόνια πριν. Νομίζω δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την αγωνιστική άνοδο αυτού του παίχτη.

    Όλο αυτό με κάνει περήφανο που πιστεύουμε σε αυτόν τον οργανισμό.

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 12:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σασα είναι ήδη μέσα στα 3 καλύτερα 4άρια στην Ευρώπη . Αν βάλει στο ρεπορτόριο του το παιχνιδι με πλάτη σαν τον Πρίντεζη , θα γίνει το καλύτερο 4άρι όλων τον εποχών απο άποψη επιδόσεων .

  • STAVROS RED 7
    STAVROS RED 7 Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα σύγαυροι, η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, γι αυτό έχουν λυσσάξει οι απέναντι κ τα βροθροσάιτ κ σπείρουν ζιζάνια!
    Όλοι κοντά στην ομάδα κ να ξέρετε την άνοιξη θα τρίβουν τα μάτια τους!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...