roumeliotis

Carwiz

Τετρακέφαλος και... προσευχές για ΜακΚίσικ

casino loutrakiou
redwell

Απώλεια για τον Θρύλο στην Πόλη και το ματς με τη Φενέρ ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς μετά από μόλις 4' συμμετοχής και δεν ξανάπαιξε.

Τραυματίστηκε στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου μετά από σύγκρουση με αντίπαλο και φάνηκε από τους μορφασμούς του ότι είχε πρόβλημα και πως ήταν μια δύσκολη κατάσταση.

Ο Αμερικανός περιφερειακός έχει πρόβλημα στον δεξί τετρακέφαλο όπου εστιάστηκε ο πόνος και η κατάσταση του αναμένεται να εκτιμηθεί άμεσα καθώς θα υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις, προκειμένου να φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Στον Πειραιά κάνουν... προσευχές να μην έχει κάτι ο έμπειρος γκαρντ-φόργουορντ καθώς θα είναι απώλεια δεδομένης και της κατάστασης που βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • Creeper
    Creeper Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 03:51 Σύνδεσμος σχολίου

    @Xero-Las Πάλι θολωμένος είσαι γραφικέ αμπάσκετε λογιστάκο? Έτσι εξηγούνται οι ασυνάρτητες μπαρούφες που πετάς κάθε μέρα

  • ΛΟΓΙΣΤΗΣ
    ΛΟΓΙΣΤΗΣ Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 18:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Creeper όλα και όλα.Εδω θα διαφωνήσω κάθετα και οριζόντια.Λογιστης είναι ο Σάκης και ειδικά στο ποδόσφαιρο.....

  • Creeper
    Creeper Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 18:03 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedV Βρε φίλε, τι ασχολείσαι με αυτόν τον αρχιγραφικό λογιστή της κακιάς ώρας τον ξερόλα? Τέτοιο πάθος να κάνει οικονομίες στο πορτοφόλι των Αγγελόπουλων δεν το έχουν ούτε οι ίδιοι!

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 16:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην χειροτερη να εχει παθει καποια θλαση δευτεροτριτου βαθμου ο Μακκισικ (Εξηγουμαι δεν ειμαι ιατρος και ουτε φιλοδοξω να τον παραστησω αλλα μετα απο 35 και βαλε χρονια που παρακολουθω επισταμενως τα σπορ καποια προχειρη εκτιμηση με βασει την εικονα μπορω να την κανω) Στα του παιχνιδιου τωρα θεωρω οτι απο χτες βραδυ μεχρι και σημερα εχει γινει ενας κακος χαμος πραγματικα για το τιποτα.Το οτι η Φενερ επαιζε και και θα συνεχισει να παιζει για καιρο ακομη χωρις Ντε Κολο Βεσελι αντισταθμιστηκε κυριως απο την δικη μας αγωνιστικη απραξια και δευτερευοντως απο την αδικη κατα την αποψη μου αποβολη του Μπαρτζωκα απο τον ισπανο διαιτητη (εναν ακομη ισπανο......μονο ο Ιερεθουελο μας σφυριζει καλα πλεον) Σαφως και ο κοουτς ειναι οξυθυμος σαφως και πολλες φορες ξεφευγει αλλα αν δεν εβρισε τον διαιτητη με καποια χυδαια εκφραση δεν δικαιολογειται ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ να αποβαλλεις με τοση ευκολα δηλαδη με διπλη τεχνικη ποινη χωρις καν προειδοποιηση τον προπονητη της τριτης ομαδας του βαθμολογικου πινακα που τυγχανει να ειναι απο τις ιστορικοτερες της διοργανωσης και ιδρυτικο μελος της.Αυτα ειναι απαραδεκτα πραγματα που διασυρουν την λιγκα και πρεπει να αλλαξουν μετα την φυγη του Μπερτομεου.
    Αγωνιστικα δεν εχω σχολιασω κατι.Νομιζω ο αγωνας ειναι υπερανω κριτικης.Περιμενω να ξαναφορμαριστει η ομαδα συντομα χρησιμοποιωντας ως δυνατες προπονησεις και τα παιχνιδια της Basket League που επανεκκινει το προσεχες σαββατοκυριακο.
    Μονο δυο αποριες θα εκφρασω που ειδα οτι εχουν απολυτως δικαιολογημενα και πολλοι αλλοι συγγαυροι.
    Τι ακριβως συμβαινει με τον χρησιμοτατο Λιβιο και ειναι εκτος ροτεισον με επαναλαμβανομενα DNP.Δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιρνει χρονο απο τον Μαρτιν που μπορει επιθετικα να επανερχεται στο καλο επιπεδο που ηταν περυσι αμυντικα ομως παραμενει μαυρη τρυπα? Χτες για παραδειγμα ο Μπουκερ του 2.05 υψους τον εβαλε κυριολεκτικα στο καλαθι με συνεχομενα χαμηλα ποσταρισματα και βεβαια για μια ακομη φορα ηταν ενα κλικ πισω και εντελως αφηρημενος στην αμυνα με αλλαγες.Αλλου παταγε και αλλου βρισκοταν.
    Και η δευτερη απορια ειναι τι θα γινει τελικα με τον μονιμα ασθενη Ειση? Θα τον περιμενουμε για πολυ ακομη?

  • RedV
    RedV Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 15:45 Σύνδεσμος σχολίου

    @Xero-las, φίλε, η παροιμία λέει "των φρονιμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν". Βέβαια, σταμάτησα να διαβάζω στο "παλτά τύπου Φερελ".
    Αν είχες δηλαδή τον Λεσορτ στην θέση του Εισι θα σε χάλαγε; Δεν νομίζω να χαλούσε την χημεία της ομάδας ή να χάλαγα ε όλο το μπάτζετ μόνο γι αυτόν. Δεν χρειαζόμαστε μάγους αλλά έξυπνες επιλογές. Τώρα αν εσύ θεωρείς παλτό τον Φερελ, που έχει ένα πολύ καλό σουτ τριών πόντων και ο βαζελος δεν κατάφερε να αξιοποιήσει, δεν έχει νόημα να συζητάμε άλλο.

  • Xero-Las
    Xero-Las Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 14:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Κανένας δεν παίρνει παίκτες αγαπητέ redv. Ενα παικτη πηρε η φενερ, ενα η μπαρτσ ενα η εφες ενα η αρμανι αντε να παρουν κι αλλον ενα. Ενα πηραμε κι εμεις. Μόνο ο βαζέλας εχει παρει 2 προσθηκες (καλα του πηγε αυτο).
    Θα παρουμε ενα παικτη αν χασουμε καποιον απο τραυματισμο. Αλλα αλλο να χασουμε τον Σλουκα αλλα τον Φαλ κι αλλο τον Μακισικ. Οποτε περιμενουν.
    Το σημαντικότερο ειναι η υγεια όχι να ρθουν μαγοι από τα περατα του κοσμου.
    Βεβαια εγω λεω για να συμφωνήσουμε να φέρουμε Καμ Ολιβερ, Ματ Τομας, Nτεκ, στη θεση Μαρτιν Λουτζη Εισι, Οκ;
    συμφωνησαμε;
    πολυ ωραία, βρες τα λεφτά
    αν χαλασουμε τα λεφτα σε 2-3 παλτα τυπου Φερελ απλα δεν θα χουμε ν ανανεωσουμε τους καλους το καλοκαιρι
    το γήπεδο που δεν ειναι δικό μας είναι μισοάδειο αν δεν το βλέπετε
    απ τον καναπε όλοι θελουμε τα παντα

  • RedV
    RedV Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 12:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή, το plan B σε περίπτωση τραυματισμού κάποιου παίκτη είναι οι... επικλήσεις στα Θεία. Το λες και πρωτοτυπία...
    Υ.Γ. Όχι, δεν χρειαζόμαστε προσθήκες. Και τι έγινε που τραυματίστηκε ο παίκτης. Έτσι κι αλλιώς, όσο λιγότεροι τόσο το καλυτερο, σύμφωνα με καποιους...ξερ-ολες!
    Υ.Γ. 2 Με τον Εισι τι γίνεται; Θα τεθεί ποτέ θέμα για τον παίκτη ή ακόμα τον στηρίζει ο Μπαρτζώκας;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...