roumeliotis

Carwiz

Αντίδραση και διατήρηση...κάστρου με Μπάγερν

casino loutrakiou
redwell

Μετά από τρία σερί ματς μακριά απο το ΣΕΦ, ο Θρύλος επιστρέφει στο "σπίτι" του την Τετάρτη (15/12, 21:30, NS Prime) και φιλοξενεί τη Μπάγερν για την 15η ημέρα της Euroleague με στόχο το 10-5 ρεκόρ.

Η ήττα στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα δεν... χωνεύτηκε ευκολα στον Πειραιά και γι' αυτό η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει άμεση αντίδραση και νίκη με τους Βαυαρούς, που είναι από τους κύριους ανταγωνιστικές για μια θέση στα πλέι οφ αλλά και διατήρηση του αήττητου στο "κάστρο" της.

Η γερμανική ομάδα, με 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια Ευρωλίγκας, είναι σε καλή κατάστασγ και με ρεκόρ 7-7 ψάχνει ένα κομβικό διπλό εκτός έδρας για να μπει σε... τροχιά οκτάδας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα καθώς ο Μουσταφά Φαλ προπονήθηκε κανονικά και χωρίς καμία ενόχληση μετά το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας και θα παίξει το χρόνο που του αναλογεί. Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν περισσότερα από τους Χασάν Μάρτιν και Κουίνσι Έισι στη φροντ λάιν ενώ ο Coach-B θέλει να δει και αγωνιστική ανάσταση του Κώστα Παπανικολάου.

Από την άλλη ο Αντρέα Τρινκιέρι, έχει παίκτες με εμπειρία από τους οποίους περιμένει να τραβήξουν... κουπί στο ΣΕΦ όπως οι πρώην Πειραιώτες... Οθέλο Χάντερ, Ογκουστίν Ρούμπιτ, ενώ στο ρόστερ είναι και ο Ντεσόν Τόμας με τον Κέι Σι Ρίβερς, αμφότεροι πρώην πράσινοι. Ξεχωρίζει φυσικά ο Σέρβος φόργουορντ, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ενώ στα γκαρντ οι Κόρεϊ Γουόλντεν, Γουέιλερ-Μπαμπ και ο πολύ καλός σουτέρ, Αντρέας Ομπστ.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ ΧρήστοΣ, με το καλό τον Απρίλιο δεν θα παίζεις με Bayern και ASVEL, αλλά με EFES και Barcelona, πίστεψέ με, εκεί θα χρειαστείς ΚΑΙ αναπληρωματικό 3αρι, ΚΑΙ αθλητικό ψηλό, και ίσως και combo guard sckrer..αν το όνειρό σου είναι να βλέπεις τον Ολυμπιακό μας στην 8αδα, μάλλον δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση φέτος, αν τον θες όμως στο final 4, τότε μας λείπει το κατιτις μας..

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    24-10 πρώτη περίοδος. Χάλια !!! Επειγόντως πενταρι τριαρι και διαρι σκόρερ !!!

  • Nickman7
    Nickman7 Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 21:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Deep7 προς επιβεβαίωση αυτής της θέσης : ΤΣΣΚΑ - Ουνικς Καζάν --≥ 67 - 88 O_o. (*_*). (+_+) O_o

    Ολυμπιακός μέχρι τέλους !!!!!

  • Deep7
    Deep7 Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 14:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολα. Αν δεν παίξεις καλό μπάσκετ δύσκολα παιρνεις νίκη....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...