roumeliotis

Carwiz

Σκασμένος... πνιγμένος ο Μπαρτζώκας

casino loutrakiou
redwell

Έφταιξε και ο ίδιος ο Γιώργος Μπαρτζώκας γιατί "βραχυκύκλωσε" όταν έπρεπε να κάνει 2-3 απλά πράγματα για να κλειδώσει τη νίκη, έφταιξαν και οι παίκτες γιατί έκαναν απανωτά παιδαριώδη λάθη σε άμυνα και επίθεση και χάθηκε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το ότι φάνηκε... άνετος ο Coach-B μετά το τέλος του ματς στις δηλώσεις του και μοίραζε συγχαρητήρια στους πράσινους, είναι αυτό που λέμε "η ψυχούλα του το ξέρει".

Σκασμένος ήταν μετά το ντέρμπι και την ήττα ο έμπειρος τεχνικός αλλα συνάμα και πνιγμένος για να μην εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, τουλάχιστον δημόσια, καθώς ακολουθεί κρίσιμο ματς για την Euroleague.

Δεν υπάρχει χρόνος για... δάκρυα, εκτός από καταγραφή των λαθών και πολλή δουλειά για να διορθώσουν όλοι μαζί τα λάθη τους και να προχωρήσει η ομάδα στη σεζόν. Εξάλλου, τίποτα δεν κρίθηκε και υπάρχει χρόνος για να επουλωθούν οι πληγές από την κάκιστη ήττα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

73 σχόλια

  • Creeper
    Creeper Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedV Φίλε αν όντως παραιτήθηκε από μόνος του ο Μπαρτζώκας (γιατί σε μερικές περιπτώσεις μερικοί δηλώνουν παραίτηση για να προλάβουν την απόλυση τους) τότε επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά αυτό που γράφω συνέχεια στην κριτική μου για τους Αγγελόπουλους. Καλά, χρυσά παιδιά αλλά δεν... 'Οταν κάποιος δεν αφουγκράζεται τον κόσμο του Ολυμπιακού και δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα ακόμα και τρελά λεφτά να βάζει αυτά θα πάνε στον βρόντο.
    Και όταν λέω κόσμο του Ολυμπιακού δεν μιλώ βέβαια για τους Red7Arrow, Xero-las κλπ. που έχουν απομείνει να υποστηρίζουν αυτόν τον διαγαλαξιακό προπονηταρά και που περιμένουν πως και πως μια νίκη του Μπαρτζώκα για να βγουν από το λαγούμι τους και να χορέψουν κλακέτες. Μιλάω για την πλειοψηφία που δεν είναι τραγικοί προσωπολάτρες σαν αυτούς και μπορούν να βλέπουν λίγο πιο μακριά από την μύτη τους.

  • Creeper
    Creeper Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 18:17 Σύνδεσμος σχολίου

    @Xero-las Εντάξει, είπες πάλι την ημερήσια σου ΜΠΑΡΟΥΦΑ!!! Τράβα τώρα να κρυφτείς στην τρύπα σου γραφικό μίζερο ανθρωπάκι και βγάλε τα πατατάκια από το ντουλάπι για να απολαύσεις στον καναπέ τον επόμενο αγώνα του πολυαγαπημένου σου κόουτς. Μάλλον εσύ είσαι αυτός που δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στο ΣΕΦ. Γελάει και το πληκτρολόγιο σου με τις αρλούμπες που γράφεις!!!

  • 7footer
    7footer Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 18:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Agent777 έγραψες την πιο εύστοχη περιγραφή για Μάρτιν : "... κοντός κεφτές χωρίς άλμα" !
    Μάζεψε όλη τη σαβούρα πέρσι το "μάτι" του Μπαρτζώκα. Έχει καταρράκτη και δε βλέπει καλά πλέον!
    Μέχρι και ο ίδιος παραδέχτηκε επιτέλους ότι δεν έχει "μάτι" . Και αποφάσισε να ξεφορτωθεί φέτος τη μισή σαβούρα που μάζεψε και να πάρει παίχτες Ευρωλίγκας.
    Έχει όμως κόμπλεξ και εμμονές. Δε θέλει να αποδεχτεί την παταγώδη περσινή αποτυχία.
    Και κράτησε τον "κοντό κεφτέ χωρίς άλμα" και τον κοντό ντολμά χωρίς σουτ (λέγε με ΜακΚισικ) για να καταστρέφει και τη φετινή χρονιά.
    Άσε που έχω την υποψία ότι δεν του αρέσει να ρίχνει μόνο μπινελίκια και χριστοπαναγίες. Αλλά ότι θέλει και να τα ακούει!
    Δεν εξηγείται αλλιώς πώς καταφέρνει να χαρίζει παιχνίδια στον βάζελο με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο!
    Τίμιος ο κόουτς. Δε ρίχνει μόνο. Γουστάρει και να τα ακούει!

  • Agent777
    Agent777 Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 15:48 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow Αδερφέ ρωτάς ποιος προπονητής προσέφερε περισσότερα από τον Μπαρτζώκα. Ο Σφαιρόπουλος, χωρίς να παίζει ελκυστικό μπάσκετ, μας πήγε σε 2 τελικούς Ευρωλίγκας που τους έχασε επειδή έγιναν στις έδρες των αντιπάλων. Επίσης πήρε 2 σερί πρωταθλήματα, με διαιτησία Βασιλακόπουλου και τον βάζελο να έχει στο ρόστερ του Διαμαντίδη, Καλάθη, Ραντούλιτσα, Κούζμιτς κτλ. Ο Μπαρτζώκας έχει καταφέρει να κάνει τις 2 πιο ντροπιαστικές ήττες στην ιστορία του συλλόγου. Κατάφερε να χάσει από τον Μποχωρίδη, τον Μπατίστα και τον Διαμαντάκο και πλέον κατάφερε να χάσει από τον Κασελάκη, το καπνιστό μπέικον και τον Καββαδά. Ο άλλος παρακάτω λέει που να πάρει πρωτάθλημα χωρίς δεύτερο πεντάρι. Ρε είστε με τα καλά σας μερικοί εδώ μέσα; Χρειάζεται πεντάρι για να κερδίσει αυτό τον Παναθηναϊκό; Γιατί οι βάζελοι ποιον έχουν δεύτερο πεντάρι; Τον Καββαδά; Βάζοντας τους στη ζυγαριά λοιπόν, θα βγάλω πιο πετυχημένο τον Μπαρτζώκα, επειδή παίζει πιο ελκυστικό μπάσκετ από Σφαιρό; Τι να το κάνω το ελκυστικό μπάσκετ, αν όταν σφίγγουν τα γάλατα του φτάνει, μην πω τι γιατί θα με κόψουν, στην κάλτσα; Ο άνθρωπος είναι μαλωμένος με την επιτυχία. Τόσο δύσκολο είναι να το αντιληφθούμε επιτέλους; Θα μου πεις, εσύ ρε φίλε θέλεις επιστροφή Σφαιρό δηλαδή; Θα σου απαντήσω όχι, γιατί είναι ξαναζεσταμένο φαγητό κι έχουμε δει το ταβάνι του. Αλλά από το ανέκδοτο που έχουμε τώρα, ναι θα τον προτιμούσα. Τώρα για τον Πρίντεζη λες ότι βάζω το συναίσθημα πάνω από την ομάδα. Θα ίσχυε αυτό αν ο Πρίντεζης, ενώ είναι 36 χρόνων, ζητούσε να παίξει 25 και 30 λεπτά σαν βεντέτα. Ο άνθρωπος όμως έχει αποδεχτεί τον ρόλο του που είναι συμπληρωματικός. Έχει μπροστά του αυτή τη στιγμή, Βεζένκοφ, Λιβιό και Έισι. Και να του πει ο Μπαρτζώκας ότι μένει εκτός δωδεκάδας, δεν θα πει τίποτα. Και θα σου πω και το άλλο. Πιστεύεις ότι αν ο Μπιν τον έβαζε να παίξει αυτά τα λίγα λεπτά με ένα αθλητικό rim protector, θα είχε την ίδια απόδοση; Ο Μπαρτζώκας τον εκθέτει βάζοντάς τον να παίζει στη ρακέτα μαζί με έναν κοντό κεφτέ χωρίς άλμα. Γι'αυτό σου λέω ότι ο τελευταίος που θα έπρεπε να μας απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι ο Πρίντεζης.

  • George 7
    George 7 Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 13:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Aggent777 μόνο RESPECT...ΤΕΡΑΣΤΙΟ..σε σένα κ στν ΨΥΧΑΡΑ ΤΝ ΠΡΙΝΤΕΖΗ

  • Xero-las
    Xero-las Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 12:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι ρε θα πάρει και πρωτάθλημα ο Μπαρτζώκας και θα φτιαξει και ομαδαρα χωρις 5αρι και θα καθεται ο κάθε ΕΝΑΣ κακομοίρης εδω να γραφει 80 μηνύματα την ημέρα μέχρι να του πέσουν τα μαλλιά.
    Αλλοι δουλευουν κι αλλοι γραφουν.
    Διαρκείας πήρες; Αν δεν πήρες μη γράφεις

  • Armagedon76
    Armagedon76 Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 10:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ιστορικά και στατιστικά μιλώντας .... Σπάνια ένας προπονητής κάνει καλύτερη πορεία με μια ομάδα την δεύτερη φορά, σε σχέση με την πρώτη ....

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 08:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Τόσα χρόνια μετά Ιβκοβιτς εποχή, οποιοε προπονητής περασε πείτε μου τι έκανε καλύτερα η χειρότερα από τον Μπαρτζωκα.
    Πραγματικά νομίζω ότι έχετε πάθει αμνησία. Ο μόνος που μπορείτε να αναφέρετε είναι ο υπερτιμημένος Σφαιροπουλος που στηρίχτηκε όσο κανείς άλλος και ήταν ο άνθρωπος που ευθύνεται για το "κάψιμο" του Πριντεζη. Διότι ο Πριντεζης σήμερα είναι 36 ετών αλλά από 32 και 33 ετών σερνόταν εξαιτίας ότι ο Σφαιροπουλος είχε στρογγυλό κάτσει στο σύστημα "Σπανουλης, Πριντεζης και ότι κατσει" και ούτε παίχτες έφερε καλούς από τους περισσότερους που ήρθαν ενώ όσοι άξιζαν όπως ο Χακετ τους έδιωξε. Ξεχνάτε τον Έρικ Γκριν που τάχα δεν ταίριαζε στο πλάνο του αλλά μας είχε πήξει με κάτι τραγικούς πουθενάδες που έφερνε. Πότε δεν έκανε μεταγραφές Γενάρη, θεωρούσε ότι η ομάδα ήταν πλήρης και όταν σκαγαν οι παίχτες και φτάναμε στη πηγή, δεν πίναμε νερό. Για αυτόν τον άνθρωπο δεν είδα ποτέ μα ποτέ τέτοια παράνοια κραξιματων.
    Οσο για το αν είμαι αναίσθητος η πόσο με ενδιαφέρει να πάει η ομάδα καλά μόνο εγώ το ξέρω και όσοι και όσοι με ξέρουν. Τι να μου πείτε κάποιοι 2-3 ανύπαρκτοι που το μόνο που κάνετε είναι να παρακαλάτε να χάσει η ομάδα για να πείτε κάτι για τον Μπαρτζωκα η τους Αγγελόπουλους.
    Ολυμπιακαρες της φακής χαλαρώστε και ετοιμαστείτε να κρυφτείτε στα λαγούμια σας διότι αυτή η ομάδα, θα πάει καλα θέλετε δε θέλετε. Με τη στάση σας δεν δείχνετε ότι θέλετε να πάει καλα η ομάδα.

    Όσο αφορά τον Πριντεζη... Ωραια αυτά όλα που λες Agent777 αλλά επιμένω φίλε, ότι βάζετε συναισθηματισμο πάνω από το καλο και τις ανάγκες της ομάδας.
    Το ακριβώς αντίθετο από ότι κάνετε με τον προπονητή.
    Ο Πριντεζης είναι σημαία, όταν όμως μια σημαία, ένας αρχηγός, ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΤΑΙ, ούτε να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του μπορεί ούτε να προκαλέσει φόβο στους αντιπάλους. Τον Πριντεζη όπως πολύ σωστά είπατε μαζί με τον Σπανουλη θα πρέπει να τους δούμε σε άλλο πόστο στο πάγκο της ομάδας η κάπου αλλού κι όχι να κάθονται πάγκο απλά για να ικανοποιει εσάς να τους βλέπετε επειδή νομίζετε ότι αποτελούν έστω κι έτσι σημαίες. Κολοκύθια τούμπανα. Προτιμούσα να έχω έναν παίχτη καλό στη θέση του να μπαίνει και να βοηθάει την ομάδα. Εσείς μόνοι σας το λέτε ότι είναι διακοσμητικός. ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΆΓΜΑ ΤΙΜΆΕΙ ΤΟΝ ΓΙΏΡΓΟ ΠΡΙΝΤΕΖΗ!?? ΣΟΒΑΡΆ ΤΏΡΑ? Ύστερα σας φταίει το ροστερ...ρε μάγκες δε ξέρουμε τι θέλουμε!

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 08:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τα λάθη και τις εμμονές του Μπαρτζωκα @Creeper και @Agent εννοείται δεν θα διαφωνήσω. Άλλωστε είναι αυταποδεικτα.

    Επίσης συμφωνώ 100% με τη στάση σας για το Γιωργαρο, λες και είναι ο 12ος παίχτης των 5 λεπτών που δεν εκβιάζει προσπάθειες, δεν γκρινιάζει για χρόνο, που μας φταίει.

    Εγώ θα πω ότι αντίστοιχα δεν πρέπει να γκρινιάζουμε για το 1μυριο του Παπ (λες και είμαστε η εφορία). Το παιδί δεν είναι σταθερό φέτος (λογικό μετά από τραυματισμό, αλλά ακόμα και στις κακές του μέρες παίζει εξαιρετικά τα κομμάτια που δεν φαίνονται σε νούμερα (άμυνα, βοήθειες, σκριν, deflections). Και δεν φταίει αυτός που η ομάδα δεν του πήρε αναπληρωματικο και είπε να πορεύεται με "τριαρι" 1.92 χωρίς σουτ. Πέραν τούτου το παιδί έχει ηγετικά χαρακτηριστικά, έχει αφήσει λεφτά για μας και γουστάρει που παίζει. Και τρελαίνεται όταν δεν του πάει. Ψυχολογική διαχείριση θέλει, όπως την ήθελε ανέκαθεν.

    Για το Σλουκα θα συμφωνήσω μερικώς. Το παιδί δεν ήταν ποτέ του ηγέτης. Το βάρος αυτό του το βάλαμε εμείς. Ακριβοπληρωμενος ρολιστας ήταν. Το ποσα παίρνει ξαναλέω δεν είμαστε εφορία. Αν θες βασικό Έλληνα, βρες άλλον πιο φτηνό. Δεν έχει. Αλλιώς #μέχρι τέλους στην Α2 με 7-8 ξένους και 3-4 Έλληνες διακοσμητικό.

    Ο Σλουκας δεν είχε ποτέ τρελά ball handling skills. Για αυτό και στον ΟΣΦΠ δεν έπαιξε άσσος και έφυγε κατά δήλωσή του. Επειδή στον άσσο προτιμούσαμε εκείνον τον αθληταρα, την παιχτουρα το Μαντζαρη. Έχει εξαιρετικά passing skills όμως, αλλά η ομάδα δεν έχει ούτε plays ούτε players για να τα αναδείξει.

    Μας λείπει ηγέτης όντως, γιατί ο Ντορσει δεν έχει βγει σταθερά τέτοιος μέχρι τώρα και ο Βεζενκοφ τώρα χτίζεται.

    Παγκος μας λείπει, 2ο τριάρι και βασικό πενταρι.

  • George 7
    George 7 Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 03:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Του αλλουνού του φτάνει....ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ π δν επαιξε καν στο δεύτερο ημίχρονο κ όχι ο ύπνος του πάγκου π ξέχασε time out....παικτες στν πάγκο όπως ΛΑΡΥ λες κ οι μέσα βγάζανε μάτια...οτι να ναι...ας τν χαιρόμαστε λοιπόν τν ύπνο-πελάτη της λεζας στν πάγκο...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...