roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Εποχή Λιόλιου στην ΕΟΚ

underarmor
redwell

Ο Βαγγέλης Λιόλιος αναλαμβάνει την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.

Ο «ισχυρός άνδρας» του Προμηθέα Πατρών παίρνει τα σκήπτρα από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, συγκεντρώνοντας πάνω από το 50% των ψήφων και συγκεκριμένα 335. Στη 2η θέση βρέθηκε η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα με 180 ψήφους, η οποία μπαίνει στο ΔΣ της ΕΟΚ, και στην τρίτη με 90 ψήφους αυτή του Άγγελου Παπανικολάου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος πρόεδρος είναι πλέον και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, καθώς υπερίσχυσε στην ψηφοφορία των Τάκη Τσαγκρώνη και Ευθύμη Ρεντζιά.

Η διαδικασία διεξήχθη μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και συμμετείχε το 97% των σωματείων που είχαν δικαίωμα ψήφου (611 από τα 628). Παράλληλα ο Βαγγέλης Λιόλιος εκτός από πρόεδρος της ΕΟΚ αναδείχθηκε και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς στη σχετική ψηφοφορία υπερίσχυσε με 302 ψήφους του Ευθύμη Ρετζιά (173).

Μετά την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΕΟΚ, γνωστοποιήθηκε η πλήρης σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, στην οποία η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου έχει αυτοδυναμία (εξέλεξε 13 άτομα). 

Από την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα εξελέγησαν οι Φάνης Χριστοδούλου και Ευθύμης Ρεντζιάς, ενώ ως ανεξάρτητος εξελέγη ο Τάσος Δελημπαλταδάκης. Ιστορία έγραψε η Άννυ Κωνσταντινίδου (παράταξη Λιόλιου), καθώς ο «θηλυκός Γκάλης» έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία της ΕΟΚ με διοικητικό πόστο.

Αναλυτικά:

1. Δημοσθένης Ντικούδης (Λιόλιος)       317 ψήφοι

2. Βασίλης Ντάκουρης (Λιόλιος)          302

3. Άννυ Κωνσταντινίδου (Λιόλιος)        281

4. Ευθύμης Ρεντζιάς (Φασούλας)          263

5. Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος (Λιόλιος) 260

6. Ιωάννης Ηλιόπουλος (Λιόλιος)         239

7. Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας (Λιόλιος)    222

8. Νικόλαος Ζεϊμπέκης (Λιόλιος)         222

9. Χρήστος Βασιλειάδης (Λιόλιος)        215

*Επειδή ο υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου, Παναγιώτης Φασούλας του Ιωάννη, έλαβε ποσοστό άνω του 25% των έγκυρων ψηφοδελτίων (άνω των 153 εκ των 611 εγκύρων ψηφοδελτίων), η θέση του 17ου κατά σειρά σταυρών προτίμηση κ. Τσουμή Ιωάννη του Κωνσταντίνου, καταλαμβάνεται από τον υποψήφιο για τη θέση του προέδρου κ. Φασούλα Παναγιώτη του Ιωάννη προτίμησης (άρθρο 5, παρ. 5 Ν.2725/1999 ως ισχύει).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • RedV
    RedV Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 07:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Μερικοί έχετε μάθει να μιζεριαζετε όπως και να χει. Βγήκε ο Λιολιος αλλα στο ΔΣ μπήκαν και άτομα της παράταξης Φασουλα ενώ από την παράταξη που κατέβασε το τσιράκι του Βαζελακοπουλου δεν μπήκε ούτε ένας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα κάνει ο Λιολιος του κεφαλιού του γιατί θα ελέγχεται, δεν είναι πλεον η ΕΟΚ της μούμια που είχε 3 άτομα όλα κι όλα που αποφάσιζαν για τα πάντα.
    Υπομονή και θα δούμε πως θα πάει η καινούρια διοίκηση. Στο κάτω κάτω θα ξαναγίνουν εκλογές κάποια στιγμή. Το μονοπώλιο της μούμια έσπασε, τέρμα τα "91%" με ψήφους από αντιπροσωπους!

  • Djredbul07
    Djredbul07 Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 01:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε όλους αυτούς που πανηγυρίζουν για δήθεν νίκη του Ολυμπιακού & του Ελλ. Μπάσκετ...
    Αλλά & για αυτούς που δηλώνουν για ήττα του Ολυμπιακού...

    Έχω να πω το πιο σωστό που έλεγε & μια καθηγήτρια μου:
    Η νεκροψία θα δείξει!

    Θα δείξει λοιπόν το Αν θα κάνει έργο..
    Αν θα είναι Τίμιο..
    Αν θα είναι επιτυχημένο..
    Αν έπεσε η Παράγκα τελικά..
    ΛΙΓΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ.
    ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ & ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΑΤΟΣ ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

    Πάντως το ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ & ΔΕΔΟΜΕΝΟ μέχρι στιγμής είναι ότι
    οι ΑΦΟΙ άλλη μια φορά ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ μια μάχη.
    Δεν βγήκε ο Φασούλας( ούτε με το ιερό τέρας του αθλητισμού τον Γκάλη ), δεν κέρδισαν λοιπόν!

    Αγνοούν την γεύση της ΝΙΚΗΣ σε οποιαδήποτε επίπεδο χρονιααααααααα...

    Και κάτι ακόμη δεδομένο
    Ο Λιόλιος ήταν από τους πρωτεργάτες του 13-1( της βαρύτερης & πιο ντροπιαστικης ήττας στην ιστορία του μπάσκετ μας )!!!
    Μπορεί να λέει κάτι μπορεί τελικά και τίποτα.
    Θα δείξει.....

  • Μενιος
    Μενιος Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 00:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λιολιος ηταν ο πρωτος εκλεκτος του Βαζελακοπουλου. Στην πορεια πεταξε τον λαγο τον Παπανικολαου.Εδειχνε οτι στηριζε τον Παπανικολαου αλλα τα σωματεια του τον Λιολιο ψηφισαν.Ηλεγχε πολυ περισσοτερα απο 80 σωματεια και τις ψηφους που πηρε ο Παπανικολαου.Επισης μην ξεχναμε οτι ο Λιολιος ζητησε απο εμας 300.000 για να μας δωσει τον Μαντζουκα και στον παο τον εδωσε με λιγοτερα απο τα μισα.Περα απο το ποιος βγηκε στην ΕΟΚ το μεγαλο προβλημα ειναι η ΚΕΔ.Τι θα γινει με τα ατομα που ηταν τοσα χρονια εκει.Θα τα ξηλωσει η θα παραμεινουν στα ποστα τους?

  • RedV
    RedV Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 00:03 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νικος76 το σημαντικό είναι ότι το τσιράκι του Βαζελακοπουλου πήγε απατο(και κλααααμα ο ζακιας). Κι αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοι, η πιο ισορροπημένη επιλογή ήταν ο Λιολιος. Αντε να ξεβρωμισει επιτέλους ο τόπος!

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 23:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω νομιζω οτι ειναι επιτυχια (απο τις λιγες σ αυτη τη χωρα η τη μπανανια) που ενας ανθρωπος που πετυχε (εφτιαξε μια καλη ομαδα μπασκετ και μια καλη ελληνικη εταιρια) και εχει καλο λογο (αυτα που ακουσα μου αρεσαν).. βγηκε στο μπασκετ , δηλαδη τι θελουμε να μα διοικουν ολοι οι αποτυχημενοι και τα μνημονια (στην πολιτικη)?? Και το λεω αυτο παρολο που θ αλλαξουν πολλα στη γη απο το 2022 και μετα (βιντεο με ufo απο το πενταγωνο των ΗΠΑ το 2020 κλπ)

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedV θα σου απαντήσω εγώ. Οι αφοι κινήθηκαν αθόρυβα και με μεθοδικότητα και κατάφεραν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

    Πλάκα κάνω φίλε. Εμείς δηλώσαμε συμμετοχή πριν τις εκλογές. Διαλήσαμε την αναπτυξιακή πριν τις εκλογές και μας αρκούσε ότι ο βασιλακόπουλος είχε γεράσει και δε μπορούσε να συμμετάσχει. Από το σεντόνι προτάσεων που κάναμε προκυμένου να συμμετάσχουμε στην Α1 το μόνο που τελικά ενδιέφερε ήταν να κλείσουμε συμβόλαιο με τη νοβα.
    Τεσπα ημέρα χαράς σήμερα για εμας, αφου οι παράγκα έπεσε από βαθιά γεράματα και με την ελπίδα ότι σιγά σιγά θα αλλάξει η σαπίλα, που σαφώς δε φεύγει εύκολα μέχρι να αλλάξουν τα άτομα στην εσακε (του χρόνου έχουν εκλογές).

  • RedV
    RedV Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι, σιγά που θα δώσουμε και λογαριασμό στον καθένα με τι θα ασχοληθούμε και τι θα σχολιάσουμε. Δεν το ξέραμε, ότι κάθε φορά που παίζει η ομάδα στο ποδόσφαιρο σταματάει να γυρίζει η γη. Ρε, πάτε καλά ορισμένοι;

  • MichaelJ
    MichaelJ Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 22:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Jonker7 κοιταξε τα δικα σου πριν σχολιασεις αλλους. Ολυμπιακος δεν ειναι μονο το ποδοσφαιρο. και μετα θιγεστε οταν σας πουνε πδοσφαιρικους. Σε αρθρο για το μπασκετ σχολιασαμε για το μπασκετ και σε αυτο του πδοσφαιρου θα γραψουμε για το ποδοσφαιρο. Και λογαριασμο δεν εχουμε να σου δωσουμε

  • Johnker7
    Johnker7 Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Το οτι παιζει (επαιζε)μπαλα η ομαδα ,δε παμε καλα κ εσεις μπαινετε να σχολιασετε για το Λιολιο δε με ξεπερναει απλα αλλα με απογοητευει.Βαζελακια γινατε κ χειροτεροι μερικοι.

  • RedV
    RedV Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ, θέλω να σχολιάσεις αυτή την εξέλιξη. Είναι θετική ή αρνητική για εμάς; Και τι γίνεται, συνεχίζουμε στην Α1 ή αποχωρούμε;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...