roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Όλη η αλήθεια για Μήτογλου και Θρύλο

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός όπως έχει αποκαλύψει το RedGoal εδώ και ένα τετράμηνο με το ρεπορτάζ "Απλώνει... δίχτυα σε Μήτογλου ο Θρύλος" την ώρα που κανένας μα κανένας δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα και πριν από ενάμιση μήνα με το άρθρο "Τοπ συνάντηση για... βόμβες ο Θρύλος" και εσχάτως με το "Φαλ και... βόμβα στο 4-5 αντί Λιβιό", έχει προχωρήσει τις επαφές με την πλευρά του Κωνσταντίνου Μήτογλου.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, περίμεναν να δουν πώς θα εξελιχθεί η επαφή του παίκτη με τους πράσινους για να κινηθούν ανάλογα. Αυτή έγινε, ο Παναθηναϊκός του πρότεινε τριετές με 700.000, 750.000 και 800.000 ευρώ κλιμακωτό και ο 25χρονος πάουερ-φόργουορντ και σέντερ είπε "όχι, ευχαριστώ".

Πρόταση άλλη, τώρα, αυτή τη στιγμή δεν έχει στα χέρια του καθώς και η Αρμάνι που γράφτηκε στην Ιταλία πως τον εξετάζει, περιμένει τον Νικόλο Μέλι για το "4" ενώ απέκτησε και τον Ντάβιντε Αλβίτι. Πού βρισκόμαστε; Ο παίκτης έχει κάνει άνοιγμα στον Ολυμπιακό και η πλευρά του διαπραγματεύεται με τους Πειραιώτες.

Μπορεί να υπάρξει συμφωνία άμεσα και να κλείσει ο Κωνσταντίνος Μήτογλου στον Ολυμπιακό εντός της εβδομάδας. Μπορεί να κάνει ρελάνς ο Παναθηναϊκός και να ανέβει 500.000 ευρώ στο συνολικό τριετές και να τον πείσει. Μπορεί να εμφανιστεί ο... Ιτούδης ή άλλος προπονητής Euroleague και να του δώσει πάνω από 1.000.000 ευρώ και να τον κλείσει.

Αυτό που είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι πως ο Θρύλος έχει "δουλέψει" εδώ και καιρό την υπόθεση όπως σας έχουμε μεταφέρει, υπάρχει πλέον το πρόσφορο έδαφος που χρειαζόταν καθώς ο παίκτης έχει ξεμπερδέψει αγωνιστικά με το τριφύλλι και στην κουβέντα που έκανε με τη διοίκηση των πρασίνων υπάρχει μεγάλη απόσταση και μένει να δούμε αν θα υπάρξει και "γάμος" με τον Ολυμπιακό.

Τρελά ποσά δεν πρόκειται να δοθούν και κάτι 3.900.000 ευρώ για τριετές κλειστό που ακούγονται, είναι εκτός πραγματικότητας. Το θετικό για τον Θρύλο είναι πως ο ίδιος ο 25χρονος διεθνής άσος είναι "ανοιχτός" ή πιο σωστά είναι θετικός στο να κατηφορίσει στον Πειραιά. Οι εξελίξεις αναμένονται και λογικά δεν θα αργήσουν, τουλάχιστον όσον αφορά στο "μέτωπο" του Ολυμπιακού καθώς αν είναι να περάσουν... βέρες οι δυο πλευρές, θα γίνει άμεσα και όχι μετά από 20 μέρες ή ένα μήνα...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

122 σχόλια

  • Creeper
    Creeper Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7 Συμφωνώ σε όλα φίλε, έχω πει και εγώ τα ίδια πάρα πολλές φορές. Αλλά και που τα λέμε και τα γράφουμε τσάμπα κουράζουμε τα δάκτυλα μας. Αν θέλουμε να αλλάξει κάτι πρέπει να πάμε στο γήπεδο και να αποδοκιμάσουμε την ανυπαρξία της διοίκησης του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα. Η σιωπή μας φαίνεται εκλαμβάνεται ως αποδοχή της μετριότητας με την οποία έχουν συμβιβαστεί οι Αγγελόπουλοι.

  • Peristeri_7
    Peristeri_7 Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 16:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα Redgoal,πολλοί λένε ότι ο Θρύλος είναι πολύ κοντά στο να κάνει δικό του το Σ.Ε.Φ και να το μετατρέψει όπως θέλει(νομιζω οπως θελει ο Βαζελος να παρει το ΟΑΚΑ),ξερεις αν ισχύει?(Χίλια μπράβο γιατι ήσουν ο πρώτος που μας είχες πει ότι οι Αφοι θέλουν να τακτοποιήσουν το Γηπεδικό!)

    REDGOAL: Καινούριο γήπεδο θέλουν να φτιάξουν στο Ελληνικό. Αν για τον Α ή Β λόγο δεν υπάρχει δυνατότητα για αυτό, τότε η ανάπλαση του ΣΕΦ (και μιλάμε για εντός) είναι μονόδρομος...

  • G27
    G27 Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά έλεος δηλαδή. Ο Χουγκαζ έχει ήδη δηλώσει στο Draft και μόλις του κάνουν πρόταση φεύγει για Αμερική. Τι να τον κάνει ο Ολυμπιακός για 1-2 χρόνια και αν; Ήδη αν επιλεγεί σε καλή θέση έχει φύγει.

  • Γιάννης
    Γιάννης Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ θα ήθελα τα παιδιά του σάιτ να μας πουν το συνολικό μπάτζετ της ομάδας ,μισθοί συν εφορία κτλ ,τα έξοδα με λίγα λόγια,αν είναι δυνατόν και τα έσοδα αλλά με την τωρινή κατάσταση είναι τα πράγματα λίγο φλου-όχι ο Μπάμπης,φυσικά θα περιμένουμε τα πρώτα 10 παιχνίδια της Ευρωλίγκας να δούμε τι γίνεται και μετά εδώ είμαστε,πέρσι καλά ξεκινήσαμε έστω και με αυτό το ρόστερ ,υπήρχε ενδιαφέρον ,νίκαγε η ομάδα αλλά μετά πολύ μπασκετική σφαλιάρα.

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 13:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Η διαφαινόμενη απόκτηση Χουγκάζ από τον Παναθηναικό δεν οφείλεται μόνο στην ανικανότητα των ανθρώπων του Ολυμπιακού να αποκτήσουν νεαρούς παίχτες. Οφείλεται και στις προσδοκίες του παίχτη. Όπως είχε πει ο ίδιος τον χειμώνα δεν τον ενδιαφέρουν οι μεγάλοι διότι δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στον ποα το μοναδικό 4 που απέμεινε στο ρόστερ είναι ο Μαντζούκας, οπότε ο Χουγκάζ βλέπει ότι θα έχει περισσότερες ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό που διαθέτει ήδη τρεις παίχτες στη συγκεκριμένη θέση.
    Αντίστοιχα για παράδειγμα μπορεί να γείρει υπέρ μας η υπόθεση Ρογκαβόπουλου καθώς ο ποα διαθέτει, για την ώρα τους Παπαπέτρου και Χεζόνια στη θέση 3, ενώ εμείς στην ουσία μόνο τον Παπανικολάου.
    Σίγουρα η διοίκηση έχει κάνει τα λάθη της αλλά μην ρίχνουμε όλες τις ευθύνες μόνο σε αυτή.
    Η υπόθεση Μήτογλου νομίζω κρίθηκε περισσότερο από τον ψυχολογικό τομέα παρά από τον οικονομικό. Παρόμοια περίπτωση με Καλάθη δηλαδή.
    Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένουμε την απάντηση Ντόρσει και ανάλογα θα κλείσει το ρόστερ ή όχι, οπότε θα μπορούμε να κρίνουμε καλύτερα έχοντας συνολική εικόνα.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 12:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο.κ. ο Μήτογλου να πάει στην Αρμάνι γιατί υπάρχει και η αναμενόμενη προφανώς αντίδραση των πράσινων προς το πρόσωπο του αν ερχόταν στον μεγάλο αντίπαλο όπως έγινε και με τον Σπαν και άλλες περιπτώσεις!!!! Όμως το να δίνουμε την οποιαδήποτε δικαιολογία για άλλη μία ακόμα χαμένη περίπτωση απόκτησης ενός ικανότατου και μάλιστα Έλληνα παίκτη ίσως πεντάδας, όταν δεν προχωράμε για άλλη μία φορά σε μία άλλη των χρημάτων αυτών που θα δίναμε για τον συγκεκριμένο παίκτη είναι κάτι που μας ξεπερνάει!!!! Αγαπητό REDGOAL μπορείτε να μας πείτε, αφού δεν υπάρχει ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΛΟΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ το οικονομικό δέος απέναντι μας πως γίνεται πέραν των βροντερών ονομάτων που συντηρούν στις τάξεις τους να αποκτούν επίσης και όλα τα νέα Ελληνόπουλα ταλέντα του αθλήματος και εμείς μέχρι στιγμής ούτε αυτό;

    REDGOAL: Φίλε δεν ξέρουμε τι βλέπουν ή τι δεν βλέπουν σε κάποια ταλέντα και δεν προχωράνε στην απόκτησή τους. Πιθανότατα κρίνουν ότι δεν έχουν τα προσόντα και δεν θα έχουν και την εξέλιξη που απαιτείται για να παίξουν στον Ολυμπιακό...

  • Φώτης Κέρκυρα 7
    Φώτης Κέρκυρα 7 Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 00:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Papman7 σου ζητώ συγνώμη φίλε και συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου για τον Bill.... Τκ λίγο χιούμορ στην ζωή μας έλεος ρε φίλε..... Δεν το έγραψα προσωπικά.... Κατά λάθος το έχουν γράψει πολλά παιδιά έτσι..... Πλάκα έκανα... Για όνομα...... Και δεν είμαι πιτσιρικάς...... Ευχαριστώ πολύ πάντως.... Μακάρι να ήμουν.....

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Οπως ακριβως ειχαμε προαναγγειλει απο χτες προχτες ο Μητογλου παει Αρμανι.Προσωπικα την θεωρουσα ΒΕΒΑΙΗ αυτην την εξελιξη.Δεν υπαρχει σαλιο οπως ελεγε και ο υπαρχηγος στο περιβοητο ηχητικο.Για μια ακομη σεζον γινεται ανακατεμα της τραπουλας δηλαδη ανακατανομη των ΙΔΙΩΝ χρηματων αλλοτε μειωνεται και αλλοτε αυξανεται το μπατζετ ΚΑΤΑ ΤΙ αλλα στην ουσια δεν ξεκολλαει απο τα 7εκ-8εκ με το ζορι. Απλα οπως ειπα και σε αλλο σχολιο προχτες ο Γουολκαπ θα παρει τα λεφτα του Χαρισσον ο Λαιτυ αυτα του Τζενκινς και απλα ο Φαλ θα παρει λιγα περισσοτερα απο τον Ελλις.
    Δεν παμε ΠΟΥΘΕΝΑ παλι.Αντε απο την 12η θεση να παλεψουμε να μπουμε πλει οφ και να ανεβουμε π.χ στην 10η.Αντε και να μην αποκλειστουμε απο Φλεβαρη και να το παλεψουμε μεχρι το τελος αυτη την φορα διχως επιτυχια παλι.
    Νομιζω πως καποιοι φοβοι ορισμενων αναγνωστων εδω οτι με Λαιτυ κλεινει το ροστερ υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να επιβεβαιωθουν.Αφηνω ανοιχτο ενα παραθυρο για Ντορσευ (σανιδα σωτηριας εττσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα) επειδη το εχει αναφερει κα εξακολουθει να το επιβεβαιωνει ο καθ'ολα εγκριτος Ματτεο Αντρεανι αλλα και το Redgoal (τον Μαιο)

  • Peristeri_7
    Peristeri_7 Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 22:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα φιλε Redgoal,2 ερωτήσεις θέλω να κάνω,χθες η Αρμάνι πήρε ένα τριαροτεσσαρι και έχει στο 4 Leday και Brooks,με ποια λογική θέλει να πάει ο Μητογλου Αρμάνι από την στιγμή που του δίνουμε παρόμοια λεφτά(δεν είναι και Μελι να έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής) και δεύτερον αν η πρόταση μας είναι ακόμα ενεργή(εννοώ αν την έχει απορρίψει).

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε φίλε...

  • Ανεστης
    Ανεστης Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 19:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ γκολ σε θεωρω πολυ αξιοπιστο μεσο,θελω να μου απαντησεις δημοσιογραφικα σε κατι.Εδω και πολλα χρονια ο ολυμπιακος εχει κανει κατα καιρους καποιες μεγαλες προτασεις σε καποιους παιχτες(σλουκας 2019,,καλαθης2020,ανανεωση μιλουτινοφ 1,7 εκ) που εγραψες απο τους πρωτους και μετα επιβεβ. παιχτες ,μανατζερ κλπ.Σε ολες αυτες τις περιπτωσεις υπηρξε ποτε καποιο προσωπο της διοικησης της καε που να μιλησε επισημα για αυτες τις προτασεις η να τις διαφημισε για επικοιν.λογους?????
    Γιατι εγω ποτε δεν ακουσα επισημα χειλη να λενε εχουμε κανει προταση στον ταδε,απλα δημοσιογραφοι που κανουν καλα την δουλεια τους (και εσεις μεσα σε αυτους)εβγαζαν την ειδηση.Σε παρακαλω να μου απαντησεις γιατι πολλα παιδια εδω μιλουν για "δηθεν" προτασεις που δεν εγιναν ποτε!!!!

    REDGOAL: Φίλε εδώ είχαμε κλείσει τον Σπανούλη κανά δίμηνο πριν ανακοινωθεί και δεν είχε πει κανείς κουβέντα. Δεν ασχολούνται όπως ξέρεις με αυτό το κομμάτι...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...