roumeliotis

Carwiz

Τοπ συνάντηση για...βόμβες ο Θρύλος (videos)

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος μετά την απογοητευτική σεζόν 2020-2021 που έκανε στη Euroleague έχει ήδη προχωρήσει το σχεδιασμό του για την νέα χρονιά η οποία όπως έχουμε γράψει πολλάκις περιλαμβάνει εκτός πάρα πολύ συγκλονιστικού απροόπτου και επιστροφή στην Α1.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν βάλει... κάτω τα πάντα και παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα 100% το come back στην ελληνική Λίγκα, έχουν οριοθετήσει κάποια πράγματα αναφορικά με το μπάτζετ και τους παίκτες-στόχους για την ενίσχυση της ομάδας.

Σε αυτό το πλαίσιο υπήρξε και η συνάντηση με τον διάσημο Σέρβο ατζέντη, Αλεκσάνταρ Ράσκοβιτς, από το μεγάλο γραφείο Wasserman, το οποίο έχει πελάτες παίκτες που απασχολούν έντονα τον Ολυμπιακό όπως οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Κωνσταντίνος Μήτογλου αλλά και άλλοι όπως οι Τζεριάν Γκραντ και ο πιτσρικάς Σλοβένος σούτινγκ γκαρντ, Γκρέγκορ Γκλας που σαφώς έρχονται σε δεύτερη μοίρα αλλά έχουν τεθεί επί τάπητος.

Οι... ζυμώσεις γίνονται, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ο οποίος έχει ήδη ξεκαθαρίσει στη Μακάμπι ότι και ο ίδιος δεν θέλει να παίξει τρίτη σεζόν στο Τελ Αβίβ ενώ και οι Ισραηλινοί δεν "καίγονται" να τον κρατήσουν, φαίνεται πιο κοντά στον Πειραιά παρά σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, ενώ και για την επιστροφή του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος υπάρχει πρόσφορο έδαφος αν και έχουμε διαφορά στο οικονομικό που όμως θεωρείται "γεφυρώσιμη".

Το "κεφάλαιο" Κωνσταντίνος Μήτογλου έχουμε γράψει ότι είναι ξεχωριστό. Ο Έλληνας διεθνής πάουερ-φόργουορντ και υπό προϋποθέσεις σέντερ του Παναθηναϊκού, αν βγει στην αγορά και δεν ανανεώσει με τους πράσινους, κάτι που δεν έχει κάνει ως τώρα καθώς υπάρχει χάσμα μέχρι στιγμής στα λεφτά, είναι μια περίπτωση που θα απασχολήσει έντονα τον Ολυμπιακό. Κάποιοι λένε ότι έχει γίνει ήδη επαφή των ερυθρολεύκων με τον 25χρονο άσο, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Και λογικό είναι να μην επιβεβαιώνεται αν και εφόσον έχει γίνει κάτι, καθώς υπάρχουν λεπτές ισορροπίες...

Μια περίπτωση που θα μπορούσε να απασχολήσει τον Θρύλο είναι και αυτή του Τζεριάν Γκραντ του Προμηθέα ο οποίος κάνει καλή σεζόν, αλλά μονάχα για να δώσει... βάθος στα γκαρντ και όχι ως πιο "πρώτο βιολί" όπως θα είναι για παράδειγμα ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος αν αποκτηθεί καθώς θα μπορεί να παίξει και μαζί με τον Κώστα Σλούκα.

Τέλος, στο... τραπέζι από τον Σέρβο ατζέντη έχουν πέσει και κάποια ονόματα πιτσιρικάδων όπως ο 20χρονος Σλοβένος σούτινγκ γκαρντ της Ντινάμικ, Γκρέγκορ Γκλας ο οποίος θεωρείται τρομερή περίπτωση και με πολύ μέλλον μπροστά του.

Δείτε τους παίκτες στα παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO









Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

159 σχόλια

  • DIM7
    DIM7 Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 01:07 Σύνδεσμος σχολίου

    τον Καστρινακη θελουμε και τον Σαμπανη για τον ασσο .για οσους θυμουνται

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ απλά ήθελα να αναφέρω πως δεν πρέπει να είμασστε απόλυτοι, εδω οι ειδικοί που είναι και η δουλειά τους πολλές φορές πέφτουν έξω, το θέμα είναι να έχουμε αίσθηση με το άθλημα, προσωπικά τουλάχιστον στον τομέα της επίθεσης καταλαβαίνω αμέσως τι ψαρια πιάνει ένας παίκτης. Πχ ο γκος δε μου αρέσει καθόλου, σε λίγο καλύτερη μοίρα έχω τον ντορσει. Πέρσι προσωπικά ήθελα να μη χάσσυμε τον μιλουτινοφ γιατί δεν βρίσκεις αλλον ... επιβεβαιώθηκα οτι θα μας έρθει πιο ακριβα η απώλειά του, φέτος θέλω να ανανεώσουμε τον βεζε που πρέπει να αναλάβει πλέον ηγετικό ρόλο στην ομάδα (στο 4).

  • Andregon
    Andregon Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Νικος 76,
    Η διαφωνια μας προέκυψε τότε (όπως πολύ σωστα αναφέρεις) γιατί εγώ δεν συμφωνούσα με την ανάλυση ενος Ελληνικού scouting report και συγκεκριμένα του Redpointguard σε σχέση με τα ξένα που ήταν σε πολλά σημεία εκ διαμέτρου αντίθετο για τον Hassan Martin.
    Εδω δεν έχουμε το ίδιο πράγμα αφού τόσο τα διάφορα ξενα scouting report όσο και το Ελληνικό που εσύ εμπιστεύεσαι συμφωνούν απόλυτα για τον Jerian Grant. Βεβαίως βαζει το Ελληνικό και λίγη αχρείαστη σάλτσα παραπάνω αφου τον αναφέρει ως «ορισμό του pass first point guard» κάτι δεν διασταυρώνεται σε σχέση με τα scouting reports των ξένων αλλά δεν αλλάζει η ουσία για την αξία του αθλητή.
    Για να μην επαναλαμβάνω τις επιμέρους ικανότητες του, συνοπτικά είναι ένας πόιντ γκάρντ με καλό μέγεθος (υψος 6'4.25"~1,94cm και άνοιγμα χεριών 6'7.5"~2,02cm) που μπορεί να αγωνιστεί λειτουργώντας είτε ως κυριος δημιουργός είτε ως facilitator αφού μπορεί να κάνει καλά πολλές άλλες δουλειές και στις 2 πλευρές του παρκέ (πίεση πάνω στην μπάλα, σκοράρισμα κ.α.) για να είναι επωφελής. Υπο αυτήν την έννοια μπορεί να αντικαθιστά δίνοντας τις απαραίτητες ανάσες αλλά και να συνυπάρχει στον αγωνιστικό χώρο με τον Κωστα Σλούκα. Εννοειται πως αμυντικά δεν είναι σαν τον Jaleen Smith αλλά μια χαρά μπορεί να αμυνθεί και αυτός.
    Το αν θα τα καταφέρει στο ανώτερο Ευρωπαϊκό επίπεδο είναι άγνωστο και άλλωστε στην παρούσα φάση βασει δηλώσεων του κόουτς Μπαρτζώκα δεν μπορεί να λογίζεται ως μεταγραφικός στόχος, αφου θέλει να παει σε πιο σίγουρες λύσεις με παίκτες που να γνωρίζουν το επίπεδο της Euroleague.
    Είναι απολύτως δικαιολογημένη η παρέμβαση σου και μη παρεξηγήσιμη αφού έγινε κατάχρηση του χώρου και του χρόνου και άρχισαν λεκτικοί διαπληκτισμοί ενω θα έπρεπε να περιοριστούμε στην έκθεση των απόψεων μας. Ηταν μάλλον μια κακιά στιγμη και προφανώς θα αργήσει να ξαναεπαναληφθεί όπως έγινε τότε με εμάς.
    Τελος παρά το δικαιολογημένο άγχος, για βασικούς είναι λίγο νωρίς Νικο, αφού δεν εχουν κανένα λογο όσοι ειναι ελεύθεροι σήμερα να βιαστουν να υπογράψουν σε εμάς, ειδικά αυτοί για του οποίους γίνεται μεγάλος ντόρος. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, ας ελπίσουμε ότι οι ιθύνοντες θα επιλέξουν αυτή την φορά με πιο ποιοτικά κριτήρια του παίκτες που χρειαζόμαστε για την στελέχωση του ρόστερ μας.Τωρα όμως είναι η φιέστα της ποδοσφαρικής ομάδας μας, όποτε τα λέμε αργότερα.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 19:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδες κουράσατε...Τσαντας ο γκραντ ειναι καλος χειριστής μπαλας, (όχι κάτι φοβερο βεβαια) και andregon τα scauting reports δεν είναι πάντα σωστά όπως είδες και στη περίπτωση του χασαν επειδή είχαμε και εμεις μία αντιπαράθεση πέρσι. Το ένα s. report που θεώρησα σωστό ήταν αντίθετο με τα περισσότερα. Οι ίδιοι λοιπον δημοσιογράφοι που πέρσι έπεσαν μέσα με τον χασαν 100% για τον γκραντ λένε τα ακόλουθα. Γενικά τους εμπιστεύομαι, για back up καλός είναι. Το θέμα είναι οτι για άλλη μία χρονιά ξεκινάμε με τους αναπληρωματικούς, και θα πάρουμε βασικους από τα lidl. Συγγνώμη που μπαίνω στη μέση, έχουμε ολοι νεύρα τετοια εποχή με τις μεταγραφες που γίνονται, σε λίγους μήνες θα κλαίμε όλοι παρέα.

  • Τσαντας
    Τσαντας Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 18:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Παπατζιλικια και λεκτικά πυροτεχνήματα, εσύ πετάς από την αρχή, αγαπητέ. Επίσης κάνεις παντελώς διασταλτική χρήση μιας μπασκετικής αργκό που ποτέ δεν χρησιμοποιησει στην πραξη και που δεν καταλαβαίνεις. Τι να πρωτοπεις και τι να πρωτοαφησεις σχετικά με την περίπτωση σου, τέλος πάντων έχουμε και δουλειές

  • Τσαντας
    Τσαντας Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 17:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρώτον, ασχολουμε με το μπάσκετ καθημερινά, δεύτερον όταν έχω απέναντι μου άτομα του χώρου, που ασχολούνται με το άθλημα ερασιτεχνικά ή ημιεπαγγελματικα, συννενοουμε μαζί τους αψογα. Τα όσα είπα είναι προφανή πράγματα, που οποίος έχει μια στοιχειώδη σχέση με το παιχνίδι, τα καταλαβαίνει. Δεν σκοπεύω να το συνεχίσω αυτό το παρατράγουδο, το επίπεδο του καθενός φάνηκε, από την ουσία και το επίπεδο των τοποθετησεων του, κυρίως. Καλά κρασα, φίλε.

  • Andregon
    Andregon Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 16:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Τσαντας,
    Τελικά έχει κάποια αξία ο διάλογος μας παρότι στράβωσε εντελώς αφού εύκολα μπορεί να καταλάβει κανεις την διαφορά μας σε όλα τα επίπεδα. Απορώ μάλιστα πως είχα θετική άποψη για το άτομό σου και συμφωνούσαμε σε αρκετά στο παρελθόν.
    Κατάφερες να παρουσιάσεις το πρόσωπο του ισχυρογνώμονα ξερόλα που δεν ενημερώνεται αλλα θέλει η άποψη του να είναι πανω από αυτές των ανθρώπων του χώρου που ασχολούνται καθημερινά. Επιδόθηκες σε αοριστίες, υποθέσεις, κατηγορίες και παπατζιλίκια για να ενισχύσεις την θέση σου, λες και άμα παραδεχτείς λάθη (όλοι κάνουμε) στις τοποθετήσεις σου θα είναι κάτι τρομερό για το πρεστιζ σου ως συνομιλητής. Μόλις στριμώχτηκες με αυτά που ο ίδιος έγραψες θεώρησες ότι είναι πιο βολικό να γίνεις και υβριστής.
    Για το τελευταίο δεν θα σε ακολουθήσω στον κατήφορο, δεν είναι του επιπέδου μου.Αλλωστε το Redgoal δεν μας παρέχει τον χώρο για να τον μετατρέψουμε σε πεδίο λεκτικών διαξιφισμών και υβρεων αλλά για εκθέσουμε τις απόψεις μας χωρις την χρήση κακοποιητικού λόγου .
    Σου επιστρέφω αναγκαστικά τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς αλλά δεν έχω και την διάθεση από το μπάσκετ να βρεθούμε στο πινκ πονγκ ύβρεων. Αλλωστε για να φτάσουμε στο σημείο τέτοιας οξείας αντιπαράθεσης και να κουράζουμε όλα υπόλοιπα παιδιά στο Redgoal, όλες οι πλευρές έχουν μερίδιο ευθύνης με την επιμονή τους. Αναλαμβάνω την δική μου ευθύνη και σταματάω εδώ αφού σε ότι συζητήσαμε κακώς επέμεινα αφού δεν υπήρχε εξ' αρχής κανένα πεδίο σύγκλισης απόψεων αλλά μια τεράστια στείρα απόκλιση. Ευχομαι στο μέλλον για ένα υγιή διάλογο με καλύτερες προυποθέσεις.
    Καλή συνέχεια και σε σένα.

  • Τσαντας
    Τσαντας Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 13:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Επίσης σταματά να με παραπεμεπεις σε πράγματα που δεν υποστηρίζουν σε τίποτα αυτό που ισχυρίζεσαι (όχι ότι έχει ειρμό η σκέψη σου για να ξέρεις τι ισχυρίζεσαι), απλά και μόνο για να λες ότι με παρέπεμψες σε κάτι. Αυτό σε κάνει ακόμα πιο γελοίο.

  • Τσαντας
    Τσαντας Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 13:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι ειδικοί διαφωνούν τόσο πολύ μαζί μου, που ο Μπαρτζώκας χρησιμοποιεί τον Ζαν Σαρλ σαν 4-5 που είναι η θέση του, ο δε Γκραντ σε περίπτωση που πάει σε ομάδα Ευρωλίγκας, θα δεις τι ρόλο θα έχει. Τα υποτιθέμενα σκάουτινγκ ριπορτ που αντιγράφεις δεν τα γράφουν ειδικοί του αθλήματος και δεν είναι υπεράνω κριτικής, ασχετε

  • Τσαντας
    Τσαντας Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 13:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Main ballhander είναι ο βασικός χειριστης σε μια πεντάδα άσχετε των άσχετων. Δεν είσαι μόνο ψεύτης αλλά δεν έχεις καν την νοημοσύνη να καταλάβεις πότε παραποιήσεις αυτό που λέει ο άλλος, είσαι κυριολεκτικά λυπηρος, καλή συνέχεια

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...