roumeliotis

Carwiz

Τουλάχιστον μια ακόμα προσθήκη τοπ...

casino loutrakiou
redwell

Η επικείμενη απόκτηση του Ντέιβιντ Λάιτι προκάλεσε... τσουνάμι ερωτηματικών για το αν έκλεισε ή όχι το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, τουλάχιστον όσον αφορά τους πρωτοκλασάτους παίκτες και όχι ταλέντα τύπου Λούντζη, Κάρτερ και άλλων.

Λογικό... Η απάντηση που δίνουν από τον Πειραιά πλέον σε κάθε τόνο είναι "Δεν έχει κλείσει το ρόστερ" και προσθέτουν ότι αποκτήθηκαν παίκτες που έλειπαν σε αρκετές θέσεις και πως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική καμπάνια.

Μοιραία το μυαλό όλων πάει στον Ντόρσεϊ ή σε κάποιον άλλο σούτινγκ γκαρντ, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε "ντόμινο" και στο 4-5 αν και παραμένει δύσκολο καθώς ο παίκτης-στόχος είναι μια πολύπλοκη περίπτωση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

128 σχόλια

  • James 7
    James 7 Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 17:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Από τα σχόλια των παιδιών για μητογλου διάβασα ότι οι προσφορές είναι 700χιλ από βαζελο και 1,2 από μας ! Redgoal έχεις κάποια πληροφορία ? Γιατί μου φαίνεται πολύ μεγάλη η διαφορά και πολύ μεγάλη η προσφορά μας, αν ισχύει!

    REDGOAL: Ό,τι γράφουμε φίλε...

  • Andregon
    Andregon Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 17:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βεζένκωφ με τον Μήτογλου ως φόργουορντς δεν θα έχουν τον ίδιο ρόλο αφού μπορούν να κάνουν διαφορετικά πράγματα. Αλλωστε ο ένας κατεβαίνει και στο 3 ενώ ο άλλος ανεβαίνει και στο 5 σε κάποια σχήματα οπότε μπορούν και να συνυπάρχουν στο παρκέ. Συνεπώς η απόκτηση του ενός δεν επηρεάζει τον άλλο.
    Θεωρώ ότι ο ακατανόμαστος δεν έχει καμία πιθανότητα να ανανεώσει την συνεργασία του με τον παίκτη αφού ναι μεν του προτείνει μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με καλά λεφτά (κλιμακωτά) όμως από την στιγμή που πρίν ένα έτος του έκανε μείωση συμβολαίου έχει χαθεί κάθε καλή πίστη για μελλοντική τήρηση των συμφωνηθέντων. Από την στιγμή που δεν τηρήθηκε κατά γράμμα το προηγούμενο συμβόλαιο που υπέγραφη οτιδήποτε και να του προτείνουν ή υπόσχονται σήμερα δεν μπορεί πλέον να τον πείσει.
    Σαφέστατα θα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού και με μια πολύ καλή πρόταση ενδεχομένως να προτιμούσε να φύγει εκτός Ελλάδος για να μην έρθει σε αντιπαράθεση με την μέχρι πρότινος ομάδα του όμως αποκλείεται να του κάνουν μακροπρόθεσμο συμβόλαιο. Δεν το κάνουν άλλωστε ούτε σε φτασμένους παίκτες.
    Κάπου εκεί προφανώς ποντάρουμε και εμείς και του δίνουμε μακροπρόθεσμο συμβόλαιο και μάλιστα με πάρα πολύ καλά λεφτά (περισσότερα από τον ακατανόμαστο), εξασφαλίζοντας τον μελλοντικά και δείχνοντας έμπρακτα το πόσο σημαντικός θα είναι για εμάς.
    Δεν είναι ίδια περίπτωση με αυτή του Καλάθη αφού δεν μιλάμε για προτάσεις ανταγωνιστών με τόσο μεγάλα ποσά ούτε οι ανταγωνιστές μας έχουν το πρεστίζ της Μπαρτσελόνα. Επιπροσθέτως δεν είχε πουλήσει ποτέ οπαδιλίκι, δεν ήταν ποτέ ο χαϊδέμενος της εξέδρας ούτε και κατείχε ηγετικό ρόλο (π.χ. αρχηγού) για να έχει αναστολές να υπογράψει σε εμάς. Επαγγελματίας μπασκετμπολίστας είναι θα πάρει την πιο συμφέρουσα απόφαση.
    Αλλωστε και οι Αφοί έχουν την ανάγκη για λόγους γοήτρου να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή, αφού εκτός από ηχηρή θα "στείλει μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες" και είμαι σίγουρος ότι θα την κυνηγήσουν μέχρι τέλους.
    Θεωρώ ότι ο παίκτης πρέπει να έχει ήδη πάρει την απόφασή του η οποία μένει να ανακοινώθει σύντομα. Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω αισιοδοξώ για την ευτυχή κατάληξη της εν λόγω υπόθεσης.

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @Alex 93 Ποιος είναι αυτός που γράφει στο twitter οτι ο Μήτογλου έκλεισε στον Ολυμπιακό ρε φίλε? Είναι ο ίδιος δημοσιογράφος που άφηνε υπονοούμενα οτι φεύγει ο ΜακΚίσικ? Η μήπως όταν λες οτι έχει βουίξει η πιάτσα αναφέρεσαι στον Μήτσο τον σουβλατζή, τον Νώντα τον μπακάλη και τον Λάκη με τα χαμηλά ρεβέρ? Καταλαβαίνω οτι οι εποχές έχουν αλλάξει και το ρόλο του καφενείου έχει πια το twitter αλλά μην πιστεύεις τίποτα εκτός από έγκυρες πηγές όπως to Redgoal αν και εγώ έχω σοβαρές αμφιβολίες αν θα γίνει άλλη τρανταχτή μεταγραφή. Μακάρι να έλθει ο Μήτογλου αλλά μην ενθουσιάζεσαι εύκολα για μην προσγειωθείς απότομα. Σύμφωνα με μερικούς δημοσιογράφους ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει πρόταση γιατί λέει έχει τον Βεζένκοφ στην ίδια θέση! Βέβαια οι ίδιοι έγραφαν πέρυσι οτι δεν υπάρχει κάτι μεταξύ Σλούκα και Ολυμπιακού όταν ήταν κοινό μυστικό οτι είχε κλείσει ο παίκτης. Σύμφωνα με μερικούς δημοσιογράφους ο Παναθηναικός του έχει προσφέρει 2.500.000 και ο Ολυμπιακός 3.600.000. Αν ισχύει αυτό μια διαφορά γύρω στα 1.000.000 είναι ικανή να πείσει έναν παίκτη να πάει από την μια Ελληνική ομάδα στην άλλη. Αλλά αν ισχύει και οτι η Αρμάνι έχει κάνει την πρόταση της πιστεύω οτι ο παίκτης θα πάει θα προτιμήσει να πάει εκεί ακόμα και για λιγότερα λεφτά από την υποτιθέμενη πρόταση του Ολυμπιακού.

  • Τσαντας
    Τσαντας Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενας δημοσιογραφος ειπε οτι προτινουμε στον Μητογλου 3,6 μυρρια για 3 χρονια. 1,2κ τον χρονο κατα μεσον ορο, δηλαδης. Μιλαμε για τεραστιο ποσο, τι φαση;; Βεβαια, ο συγκεκριμενος δημοσιογραφος, τις μπαρουφες τις πεταει με χαρακτηριστικη ευκολια. Αν ισχυει αυτο το ποσό, ειναι τοσο σιγουροι στην ομαδα οτι θα αρνηθει; (γιατι σε τοσο μεγαλα κουβαρνταλικια, δεν μας εχουν συνηθισει οι προεδροι, τα τελευταια 10 χρονια, αν και εχουν την ταση να δινουν παρα πολλα λεφτα σε ελληνες.) Τελος παντων, μακαρι να τον παρουμε τον παικτη, εστω και με αυτο το ποσο. Εγω τον θελω (νομιζω οτι οι περισσοτεροι, αν οχι ολλοι, τον θελουμε, βασικα). Αν και του χρονου, αμα κανουμε μια τρυπα στο νερο παλι, ισως να κανουμε δευτερες σκεψεις, μιας και ξεκαθαρα πληρωνουμε υπεραξια. Βεβαια, σημερα, οσοι δεν ειναι τυφλομένοι απο τον οπαδισμο τους και ξερουν να σκανε και τη μπαλα, φανταζομαι οτι θα εχουν καταλαβει ποσο σημαντικη ηταν η απωλεια του παπαπετρου, πριν απο 3 χρονια. Για ελληνες σε τετοια ηλικια και με τετοια προοπτικη αξιζει να πληρωσεις, (εχοντας στο μυαλο σου οτι θα τους εχεις στο δυναμικο σου για τα επομενα 6-7 χρονια. Αν και υπαρχει και το nba, που μπορει να σου τους αρπαξει) . Επισης, καταφερουμε και σφοδρο πληγμα στον αντιπαλο ετσι (αν και το να πληγωσουμε τον παναθηναικο, εχει ουσιαστικο νοημα αν επιστρεψουμε στην ελλαδα και τον εχουμε αντιπαλο για την κατακτηση του πρωταθληματος). Παντως, κρινοντας και απο αυτα που γραφονται, μαλλον απαισιοδοξοι πρεπει να ειμαστε, οσον αφορα την εκβαση της υποθεσης. Τον βλεπω να φευγει για εξωτερικο. Εκτος αν μεινει στον παναθηναικο με τοσο λιγοτερα χρηματα, τι να πω (δυσκολο το βλεπω)

  • Alex 93
    Alex 93 Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 15:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal επιβεβαιώνεις για Μητογλου είμαι σε σύγχυση βουιζει η πιάτσα γράφουν στο Τουίτερ ότι έκλεισε?

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδη η πολυ αναλυση κατανταει παραλυση ας ξαναπουμε για τελευταια φορα ομορφα και απλα τα δυο ενδεχομενα.
    Αν η ομαδα με την προσθηκη Lighty εχει κλεισει το ροστερ της σημαινει πολυ απλα οτι ο Ολυμπιακος ΔΕΝ επιστρεφει Α1 και επομενως το μονο που εγινε ηταν ανακατανομηη των χρηματων του περσινου μπατζετ για μια ακομη φορα στην λογικη "τρεις στο λαδι τρεις στο ξυδι". Προφανως μεχρι εκει φτανει η δυνατοτητα των αφων που εδω και 4-5 χρονια με επικοινωνιακα τερτιπια προσπαθουν να "επιβιωσουν" ως ιδιοκτητες της ΚΑΕ γνωριζοντας φυσικα οτι η ομαδα αγωνιστικα δεν ειναι καν για να συμμετεχει στα πλει οφ. Εφοσον λοιπον το ροστερ εκλεισε οπως ισχυριζονται καποιοι ελληνες ρεπορτερ (ειδικα ενας ειναι κατηγορηματικος) αυτο σημαινει απλα πως το συμβολαιο του Χαρισσον πηρε ο Γουολκαπ το συμβολαιο του Τζενκινς πηρε ο Λαιτι και απλα δωθηκαν λιγα περισσοτερα χρηματα στον Φαλ σε σχεση με αυτα που επαιρνε ο Ελλις, χρηματα που ενδεχομενως να εξοικονομηθηκαν απο περαιτερω μειωση στα συμβολαια των διοσκουρων που θα διανυσουν την τελευταια τους σεζον στον Ολυμπιακο (αν και με το σαψαλο τον ναρκισσο και το συστημα που τον στηριζει ποτε δεν ξερεις)
    Τι λεγαμε ΟΜΟΦΩΝΑ περυσι για τον καταρτισμο του ροστερ? Πως ηταν ΕΓΚΛΗΜΑ που δεν αποκτηθηκε ενας ποιοτικος pg που θα μπορει να δινει ανασες στον Σλουκα αλλα να παιζει και καποια λεπτα διπλα του και πως ειμασταν γυμνοι στην θεση του σεντερ οπου ηταν εμφανες πως χρειαζομασταν ενα μεγαλο κορμι. Ε λοιπον ο Μπαρτζωκας ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕ για να κινηθει στην αγορα πηρε Γουολκαπ και Φαλ για να κλεισει αυτα ακριβως τα κενα που ηταν ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
    Απο την στιγμη λοιπον που υπαρχει περιπτωση να εγινε απλα ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ/ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ δεν καταλαβαινω ποιον περιμενατε να φερει δηλαδη αντι του Λαιτι? Χιλιαρντ με 400χιλιαδες ΔΕΝ παιρνεις ουτε και Ντορσευ φυσικα.Ασε που για μενα η ομαδα χρειαζεται καλυτερο παικτη κι απο αυτους τους δυο αλλα τελοσπαντων.
    Συνεπως βολευει τους αντιμπαρτζωκικους αλλα και τους αφους το αφηγημα οτι ΓΙΑ ΟΛΑ φταιει ο κοουτς.
    Στο δευτερο ενδεχομενο συμφωνα με το οποιο η ομαδα θα κερδισει μεσω της αναπτυξιακης της την ανοδο στην Α1 και τελικα θα επανελθει στο ελληνικο πρωταθλημα και με τα συνεπαγομενα επιπλεον εσοδα (εχει αναλυθει αυτο μην επαναλαμβανουμε τα ιδια) το πιθανοτερο ειναι να επιβεβαιωθει ο Ματεο Αντρεανι αλλα και το Redgoal φυσικα που μεσα Μαιου ακομη ανεφεραν πληρη συμφωνια Ολυμπιακου-Ντορσευ με τον αστερισκο του να χαλασει μονο σε περιπτωση που ο παικτης βρει ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ (εχει σημασια το εγγυημενο) συμβολαιο στο ΝΒΑ.Και βεβαια θα υπαρχει και οικονομικη ανεση για διορθωτικες κινησεις τον Αυγουστο που θα εχει ξεκαθαρισει και η κατασταση με τους UFAs του ΝΒΑ (σας ειπα υπαρχει μια περιπτωση με παλιο γνωριμο που ειναι πραγματικο κελεπουρι και αφορα στην frontcourt) για κινησεις κατα την διαρκεια της σεζον εφοσον διαπιστωθουν αναγκες ειτε απο τον σχεδιασμο ειτε απο τραυματισμους (που απευχομαστε)
    Εν κατακλειδι οσο πιο απλα γινεται:
    1. Με Α1 ο Ολυμπιακος παιρνει Ντορσευ ή αλλο δυνατο combo συν κινησεις στην frontcourt και μπαινει πλει οφς στοχευοντας σε οσο το δυνατον καλυτερο πλασαρισμα.
    2. Χωρις Α1 θα εχουμε πανω κατω μια επαναληψη της περασμενης σεζον σε ΟΛΑ, αποκλεισμος απο πλει οφ (αργα η γρηγορα) μπαιρακι απο τους γωστους στα αποδυτηρια και πιθανοτατα απομακρυνση Μπαρτζωκα

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 15:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε DeCoupePe, ακόμα και αν δεν μπορούme να πάρουμε τον Ντόρσει ή τον Μήτογλου -που από τα γραφόμενα μέχρι τώρα και τα λεφτά που θα δίναμε από πέρσι θα μπορούσαμε υποτίθεται να τους αποκτήσουμε- μα ούτε τουλάχιστον τα Ελληνόπουλα ταλέντα δεν αποκτούμε????? Οι απέναντι υποτίθεται είναι χωρίς τον μεγάλο τους χρηματοδότη, εμείς που έχουμε τους χρηματοδότες μας ούτε τα Ελληνόπουλα δεν μπορούμε να αποκτήσουμε???? Αλλά και αν είμαστε τόσο γνώστες για την αξία των Ελληνόπουλων ότι δεν αξίζει να τους αποκτήσουμε γιατί δεν βγαίνει η κουτσάρα μας ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ????? Ο κόουτς μας που όσο περνάει ο καιρός χάνει και τους τελευταίους υποστηρικτές του με την αδιανόητη σιωπή του ένα χρόνο τώρα, έχει καμία άραγε προτίμηση και πρόθεση να προτείνει ταλέντα Ελληνόπουλα πριν πάνε και εκείνα στα χέρια των ανταγωνιστών????

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 14:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μητογλου κατ' αρχάς ακούγεται ότι δεν θέλει γενικώς Ελλάδα, η πρόταση του Ολυμπιακού είναι καλή (700.000 περίπου δίνει Παναθηναϊκό, 800.000 ο Ολυμπιακός αλλά μπορεί και παραπάνω) αλλά Αρμάνι ακούγεται 850.000 και καλύτερο αγωνιστικό περιβάλλον και ομάδα final 4 να μην ξεχνάμε μερικοί. Δηλαδή αυτή τη στιγμή τοπ4 ομάδα στην Ευρώπη.

    Σύμφωνα με τα δεδομένα το ρόστερ έχει κλείσει, και μπορεί να γίνει 1-2 συμπληρωματικές για Ελλάδα, αν πάει Α1 (κάποιος Έλληνας σέντερ ή κάνα ταλέντο, ξέρετε, από αυτά τα ταλέντα 24χρονων που παίρνει κάθε χρόνο και παίζουν κάνα δεκάλεπτο).

    Θεωρώ τελείως ανέντιμο προς τον McKissic/Λαρεντζάκη την κίνηση Lighty, και επίσης ένα άλλο που ξέχασα να αναφέρω σε προηγούμενα ποστ μου για τον παίχτη, ότι κρατάει πολύ μπάλα, κάτι που είχα πει πέρυσι ΚΑΙ για τον McKissic (και γι' αυτό δεν ταίριαζε στην 2η πεντάδα με Σπανούλη είχα πει τότε) και που σίγουρα δεν ταιριάζει σε μία ομάδα που έχει McKissic για 3ο καλύτερο γκαρντ της αυτή τη στιγμή, και τα 2 καλύτερα γκαρντ της είναι 2 καθαρά playmaker στο τοπ 10 της Euroleague αυτή τη στιγμή!

    Δηλαδή θα έχεις Sloukas/Walkup/McKissic/Spanouli, ακόμη και Carter που είναι clutch, και θα δίνεις την μπάλα στον Lighty να προσπαθεί να ποσταρει τον Kalinic, ή να μοιράσει παιχνίδι μετά από εκείνη;!?? Για τελευταίες ομάδες μπορεί, για ομάδα που πάει για 8αδα, ΟΧΙ.

    Ξεκάθαρα η ομάδα θέλει καθαρό 3αρι, θέλει καλύτερο τρίποντο, και θέλει μέγεθος στη θέση (άμυνα, ριμπάουντ) και λίγο να μειωθεί ο Μ.Ο ηλικίας, και να πιστέψει στους παίχτες που έχει και την στήριξαν.

    Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι μέσα στην χρονιά είμασταν η μόνη ομάδα που όχι μόνο δεν ενισχύθηκε, ούτε βελτιώθηκε, και πραγματικά ήμασταν η μόνη νομίζω, όλοι κάποιον πήραν, τότε δεν δημιουργεί ελπίδα για διορθώσεις και ελπίδα μέσα στα Χριστούγεννα.

    Από το καλοκαίρι ακούγαμε για καβατζα για μετεγγραφές, και ότι αν χρειαζόταν ψηλό σέντερ μάλλον θα γινόταν, και τελικά έπρεπε να μείνουμε χωρίς παίχτες για να πάρουν τελευταία στιγμή Κουφό, και τελικά Jenkins για πάντα στο λιμάνι, και Παπανικολάου αντί για 15-20 μέρες έχασε όλη τη χρονιά..

    Επίσης Nebo/Landale/Black θα έδιναν πραγματικά αέρα 8αδας, και με Κουφό για τα δύσκολα. Επίσης όταν είπαν ότι ψάχνουν για 7footer ήλπιζα Tobey για βασικό.

    Αν δεν έρθει βασικό shooting guard μία από τα ίδια πιστεύω, καλύψαμε κάποιες βασικές ανάγκες κατά το ήμισυ, αλλά πάλι δεν έχεις πλήρης 15αδα για να αντιμετωπίσεις τραυματισμούς και αντιπάλους στο υψηλότερο επίπεδο.

    Επίσης τον Βεζε τον βλέπω τελευταία σεζόν εδώ..θα παρακαλάμε να έρθει ο Wiljer-ακος που τον είχαμε τσάμπα και κάνει σεζόν καριέρας..

    Επίσης, αυτά τα ανέκδοτα περί Birch δεν διασκεδάζουν κανέναν.. εκτός ότι θα πάρει το λιγότερο 3.000.000 συμβόλαιο από ομάδα ΝΒΑ, ακούγεται για τουλάχιστον 6 ομάδες, μάλιστα οι Τορόντο (είναι Καναδός) τον σκέφτονται για βασικό!

    Από εκεί προκύπτει όμως μια έξτρα είδηση, ο Aron Baynes μάλλον βγαίνει εκτός ΝΒΑ στα 34ου, και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε στα μέρη μας. Καμιά σχέση με Birch, αλλά παίζει πολύ ξύλο, και ίσως ταιριάζει περισσότερο στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

    Δεν με χάλαγε 3αδα Broekhoff/Landale/Baynes!

  • SITA7
    SITA7 Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 13:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως αν πάμε στο αρνητικό σενάριο (δεν θέλω να το σκέφτομαι), που λέει ότι το ροστερ έκλεισε εδώ και τέλος τότε αυτό σημαίνει και λευκή πετσέτα και "όρεξη" και διάθεση για κάτι παραπάνω ΜΗΔΈΝ! Συνεχίζω ωστόσο να λέω ας κάνουμε λίγο υπομονή. Αν και έχεις απαντήσει σε τέτοιου είδους προβληματισμους όλων των παιδιών εδώ θα ήθελα την γνώμη σου Red goal. Ευχαριστώ.

  • Dh07
    Dh07 Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον Μητογλου βγάλτε τον από το μυαλό σας . Έχει ,ήδη ,έρθει σε προφορική συμφωνία με ομάδα και θα μετακομίσει σε αυτή . ΔΕΝ είναι ο Ολυμπιακός . Μάλλον είναι η Αρμάνι . Για Ντόρσεϊ δεν ξέρω . Αν και εγώ προσωπικά σας λέω να σταματήσετε να πιστεύετε ,και σοβαρά κι όλας ,ότι θα έρθουν και οι δυο κι όλας . Ούτε Μητογλου ,φυσικά ,ούτε κατά πάσα πιθανότητα Ντόρσεϊ . Μάλλον το ρόστερ κλείνει με λαιτι .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...