roumeliotis

Carwiz

Ξεκάθαρος ο Λόιντ για το μέλλον του...

casino loutrakiou
redwell

Παπάδες... έκανε στη δεύτερή του σεζόν στην EuroLeague ο Τζόρνταν Λόιντ με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και ανέβασε εντυπωσιακά τα νούμερά του κλείνοντας τη χρονιά με 17.3 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ κατά μέσο όρο και φυσικά είναι περιζήτητος.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ που βρίσκεται στο "στόχαστρο" του Θρύλου, τόνισε σε ιντερνετική συνέντευξή του αναφορικά με το μέλλον του τα εξής:

«Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια πού θα παίξω την επόμενη σεζόν. Είναι κάτι που σκέφτομαι μέρα με τη μέρα, γιατί πολλές φορές όταν σχεδιάζεις κάτι, δεν γίνεται όπως το περιμένεις.

Αλήθεια, θα ήθελα να σου πω περισσότερα, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω αποφασίσει ακόμα και δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα αναλύσω την κατάσταση το καλοκαίρι και θα δούμε τι θα γίνει.

Όπως έχω ξαναπεί, το όνειρό μου είναι το NBA και πιστεύω πως μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Η συγκεκριμένη προοπτική λοιπόν είναι πάντοτε ανοιχτή και ορατή, αλλά αν στην Ευρώπη υπάρχει μια καλή κατάσταση, πιστεύω πως είναι πιο έξυπνο να μην την αφήσω.

Ανεξαρτήτως του πόσο μακριά από το σπίτι μου είμαι. Ναι, μου λείπει το σπίτι μου, αλλά η καριέρα δεν κρατάει για πάντα και γι' αυτό θα πρέπει πάντα να αρπάζεις την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται, είναι στο ΝΒΑ είτε στην Ευρώπη.

Ξέρω παιδιά που περνάνε πέντε και έξι χρόνια στη G-League κι η καριέρα τους δεν εξελίσσεται περισσότερο. Οπότε, θα ξαναπώ ότι η προοπτική του ΝΒΑ είναι πάντα ανοιχτή για μένα, δεν πρόκειται όμως να καθίσω και να περιμένω γι' αυτό να συμβεί».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 11:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν είναι fantasy παίδες! Οι άνθρωποι έχουν συμβόλαια, ζούν σε πολιτισμένα κράτη, έχουν ζωές εκεί. Δεν μπορούμε να πάρουμε όποιον να' ναι!

    Ο Λούσιτς ήταν ο καλύτερος παίχτης της μεγάλης Bayern, της 1ης Γερμανικής που περνάει play off και αν έκανε το brake τη Τρίτη μπορούσε και F4. Zipser 4ος καλύτερος παίχτης της και 4ος σκόρερ. Εν το μεταξύ ο πάγκος της Bayern δεν είναι σπουδαίος, οπότε οι πρώτοι 6-7 παίχτες είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την ομάδα. Εδώ έχει σημαντικό ρόλο ο 36χρονος Gist!!

    Simka 1ος ριμπάουντερ και 2ος(!) σε ασσίστ ουσιαστικά το μυαλό της ομάδας, επίσης είναι πλέον στην κακή πλευρά των 30 (32 ετών). Eriksson με διαφορά είναι 1ος σκόρερ της Alba.

    Walden kai Lightly δεν είναι αντιεμπορικοι, απλά δεν είναι τόσο καλοί όσο τα ονόματα που ακούστηκαν (Loyd/Dorsey/Walkup/Goss), αν πάρεις κάποιον από αυτούς αντί των αποπανω, τότε πετάς λευκή πετσέτα, και παλεύεις για μία θέση ανάμεσα στη Βιλερμπάν και τον Ερυθρό (δεν ξέρουμε αν θα παίξει του χρόνου Euroleague).

    Simka επίσης δεν είναι ούτε πολύ δυναμικός ούτε πολύ ψηλός ούτε πολύ αθλητικός, οπότε με Βεζε/Πρίντεζη δεν κολλάει καθόλου. Λούσιτς θα θέλει πάνω από 1.000.000, παίζει ήδη σε ομάδα play off που παραλίγο να κάνει το brake με βλέψεις για πολύ καλύτερα του χρόνου και σε μία από τις καλύτερες χώρες να ζεις και να κάνεις οικογένεια στον πλανήτη. Zipser τα ίδια, είναι και Γερμανός, ξεκίνησε και από την Bayern, δεν τον βλέπω να ξεκουνάει.

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 09:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Λουσιτς και Σικμα αποτελούν εξαιρετικές επιλογές και σε προσιτό κασέ, ο λουσιτς ίσως ζητήσει πιο πολλά λόγω της φετινής του παρουσίας και της γενικότερης πορείας της Μπάγερν, αλλά δεν νομίζω να ενδιαφερθούμε για κάποιον από τους δύο.
    Ίσως υπάρξει μια μικρή πιθανότητα για λουσιτς αν αποφασίσουν να κινηθούν για καθαρό τριάρι αλλά δεν νομίζω. Στην καλύτερη να αποκτηθεί κάποιος τύπου Έρικσον για εκεί.

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 07:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντί εμπορικός ο Λουσιτς (με διαφορά τι καλύτερο φετινό τριάρι της Ευρωλιγκα) και ο Σικμα (μέσα στα 5 καλύτερα τεσσαρια τηςδιετιας);;;;;;

    Όλοι αυτοί δλδ είναι αντιεμπορικοι επειδή παίζουν σε γερμανικές ομαδες;;;

    Δεν υπάρχει σωτηρία...

  • Γιωργος Περιστερι
    Γιωργος Περιστερι Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μπορω να καταλαβω γτ δεν κοιταμε παικτες αντιεμπορικους αλλα γραναζια οπως Σιβα Σικμα απο Αλμπα, Τσιπσερ Λουσιτς απο Μπαγιερν, Γουολντεν απο Αστερα, Λαιτλι απο Βιλερμπαν και επιτελους τον ΦΟΝΙΑ ΕΡΙΚΣΟΝ???

  • Κώστας Λ
    Κώστας Λ Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    RedGoal. Θελω
    τι γνώμη σου για Λόιντ και σε σχεση με τεσσερα.δυαρια που θεωρώ καλύτερους Μπλαζιτς Ντι Τζει Συλεη επίσης Βαν Ροσσομ και Κοουλ
    Τώρα παρατηρήσεις
    Ντορσευ ελληνικό δελτίο μεγάλο πλεονέκτημα
    για την θέση ξένου και το κουστουμι ηγέτη που μπορεί να ενδυθει σε ενα δύο χρόνια
    Γιά playmaker Perkins από Παρτιζάν βλέπει γήπεδο και σκοράρει στα πλαίσια του εφικτου είναι μαζί με Γουοκαπ για μπακ απ

  • Teo
    Teo Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 22:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός είναι killer.. Πάρτον Μπαρτζώκα ο τύπος σκοτώνει καμία σχέση με τον άνευρο ασταθή harisson.
    Πάρε τον Loyd Μπαρτζώκα ειναι killer

  • Giannis
    Giannis Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 22:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα εκατομμύριο ευρώ συμβόλαιο το χρόνο..και του λες ότι θα είναι ο ηγέτης της ομάδας για τρία χρόνια..κ κάθε χρόνο θα παίζει κ μπόνους ανάλογα με την πορεία του κ τις κατακτήσεις τίτλων..

  • Kostasss
    Kostasss Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 22:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ασ το προσεγγισει ο θρυλοσ και βλεπουμεεεεεεε..

  • Άρης
    Άρης Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτον χρειαζόμαστε.
    Μια κανονική μεταγραφή παίκτη οχι πειράματα τύπου Τζεκινς...

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 21:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο συγκεκριμενος είναι ακριβως αυτό που λείπει δίπλα στον Σλουκα ο scoring guard.Πραγματικά παικταρα που αν έρθει θα ανεβάσει ένα επίπεδο την ομάδα και θα μιλάμε για ένα από τα καλύτερα δίδυμα guards στην euroleuage.Πρέπει να γίνει η υπέρβαση είναι κρίμα να χαθεί.Αληθεύει ότι δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό μήπως έχεις τέτοιες πληροφορίες redgoal?

    REDGOAL: Φίλε έχουμε γράψει εδώ και ένα μήνα ότι δεν θα βιαστεί να αποφασίσει. Δεν έχει αλλάξει κάτι ως τώρα...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...