roumeliotis

Carwiz

Γέρνει η... ζυγαριά για Χαραλαμπόπουλο

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχεδιάζει τον Ολυμπιακό της σεζόν 2021-2022 και όσο και αν είναι ακόμα νωρίς καθώς τα επίσημα ματς θα αρχίσουν κάπου στις αρχές Οκτώβρη, το μεταγραφικό πλάνο έχει μπει σε εφαρμογή και μοιραία ξεκαθαρίζουν τα πράγματα για πολλούς.

Ένας από τους παίκτες που είχε... διακοσμητικό ρόλο την φετινή σεζόν ήταν και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος όσο και να ήθελε, δεν βρήκε σχεδόν καθόλου χρόνο εν μέσω κρίσιμων και στην κόψη του ξυραφιού αγώνων και στο ελάχιστο που έπαιξε δεν έδειξε και απολύτως τίποτα.

Μένει ή φεύγει είναι το ερώτημα πλέον και όλα δείχνουν πως η απάντηση γέρνει προς το να δει την πόρτα της εξόδου καθώς ολοένα και φουντώνουν οι φήμες περί άφιξης του Νίκου Ρογκαβόπουλου που φόραγε μέχρι πρότινος τη φανέλα της ΑΕΚ.

Για την ιστορία, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τη φετινή σεζόν στην Euroleague χρησιμοποιήθηκε σε 11 παιχνίδια εκ των οποίων σε έξι από αυτά ήταν στο βασικό σχήμα. Σε 7:32'' λεπτά μέσο όρο είχε 2.5 πόντους, 0.6 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ ανά αγώνα, ενώ σούταρε με 15.8% στα τρίποντα καθώς είχε 3/19.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

21 σχόλια

  • Σταμάτης
    Σταμάτης Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κουφός δεν κάνει για πρωταθλητισμο. Πρέπει να φύγει.

  • Άρρωστος Ολυμπιακός
    Άρρωστος Ολυμπιακός Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 12:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ξέρεις τι γίνεται με Λόιντ και πότε θα έχουμε απάντηση;;;

    REDGOAL: Όχι φίλε, δεν γνωρίζουμε τι γίνεται και τι θα κάνει ο παίκτης. Ό,τι μαθαίνουμε το καταγράφουμε

  • Peristeri_7
    Peristeri_7 Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 11:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα Redgoal,ξέρεις αν ισχύει ότι ο Λαντειλ είναι έτοιμος να πει ναι και ο Γουοκαπ είπε οχι και πάει Μακαμπι?

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε φίλε

  • Vorador
    Vorador Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 10:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελείως απροπόνητος. Πρώην παίκτης.

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 07:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @Ζαχος7 αν έχεις σχέση με το σπορ θα έβλεπες ότι πήραμε την κάτω βόλτα όταν τραυματιστηκε ο Κώστας. Η ομάδα έχασε τον πιο αξιόπιστο δυναμικό αμυΝίκο της, έχασε σε ύψος, έχασε σε αθλητικοτητα, εχασε τον glue guy της που προσφέρει σε ριμπάουντ, deflections κτλ.
    Όσον αφορά το σουτ του έχει σταθερά 37-39% εδώ και τέσσερα χρόνια (2-3 σουτ διαφορά από το 43% όσο έχει φέτος αν βγάλεις τα πρώτα 2 παιχνίδια που ήταν σφιγμενος και κρυος).
    Επίσης που είδες τον Βεζενκοφ να παίζει σταθερά σε χρόνο στο 3; όταν πια είχαμε μείνει 12 και είχε χαθεί η χρονια; σταματήστε να αλλάζετε τους παίχτες θέσεις λες και είναι το fantasy. Αντε βάλε τον βεζενκοφ να κυνηγάει τον clyburn, το λουσιτς, τον πονιτκα...
    Να παρακαλάμε να επιστρέψει δυνατός γιατί για αυτά που προσφέρει όπως και οι δύο αρχηγοί παλαιότερα είναι freaking steal.

  • Νικόλας
    Νικόλας Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 00:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Θεωρώ ότι έχει να δώσει πολλά.το παιδί θέλει παιχνίδια και θα μπορεί να τα πάρει αν επιστρέψουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα έτσι την πατήσαμε με μπολντγουιν κτλπ

  • Ζάχος7
    Ζάχος7 Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Εννοείτε πως χαιρετάμε Χαραλαμπόπουλο! Ένα παιδί που δεν έχει τίποτα να επιδείξει σε συλλογικό επίπεδο. Όλη η καριέρα του, είναι ένα τουρνουά με την εθνική εφήβων!
    Εγώ θα άφηνα και τον Παπανικολάου, ο οποίος στα 31 και με ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο, αντί να είναι στα ντουζένια του και να κάνει τη διαφορά, ούτε αξιόπιστος σουτέρ είναι, ούτε μπορεί να πάρει παιχνίδια μόνος του, μόνο καλή άμυνα παίζει, αλλά κυρίως έχει πολύ μεγάλη ευπάθεια σε τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να χάνει κατά μέσο όρο τη μισή σεζόν κάθε χρόνο. Είναι λάθος για μια ομάδα με στόχους, να υπολογίζει για βασικό έναν παίκτη που ξέρεις εκ των προτέρων, θα είναι απών από πολλά και σημαντικά ματς μες τη χρονιά.
    Εγώ θα σκεφτόμουνα σοβαρά να κάνω 3άρι τον Βεζένκοφ (τα καλύτερά του παιχνίδια, τα έκανε όταν έλλειπε ο Παπανικολάου και κατέβαινε στη θέση του). Έχει βελτιώσει πάρα πολύ το σουτ του και επίσης τα βρίσκει σκούρα στο μαρκάρισμα δυνατών 4αριών.
    Ο Κουφός απέδειξε πως δεν είναι ικάνός να σταθεί σε μεγάλα παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους (όπως ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ). Συνεπώς δεν αξίζει επ ουδενί, τα λεφτά που ζητάει.
    Θα ήθελα να δω το Λαρετζάκη να παίρνει περισσότερο χρόνο και διάρκεια με συνεχώμενα παιχνίδια, όχι να ακροβατεί εντός - εκτός 12άδας.
    Οπωσδήποτε θα ήθελα Ρογκαβόπουλο, αν είναι δυνατή η απόκτησή του.

  • Creeper
    Creeper Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 21:20 Σύνδεσμος σχολίου

    @Παυλος Με έχεις μπερδέψει χαχαχα. Από την μία ακούγεσαι πολύ σίγουρος για τις μεταγραφές που θα γίνουν και δεν σηκώνεις κουβέντα και από την άλλη ρωτάς το Redgoal αν θα γίνουν.

  • παύλος
    παύλος Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 19:26 Σύνδεσμος σχολίου

    H μεγαλύτερη μεταγραφή μας θα είναι αναντίρρητα ο Παπανικολάου . Όοοοοολα τα άλλα θα εξαρτηθούν από αυτόν . Redgoal , σε παρακαλώ πάρα πολύ , ξέρεις να μου πεις ;; Θα επανέλθει ο ΠΑΠ , η βάση της άμυνάς μας , όπως ήταν γερός ; Γιατί με τον ΠΑΠ φέτος ξεκινήσαμε 4οι -5οι και , χωρίς αυτόν καταντήσαμε 12οι.

    REDGOAL: Λένε ότι θα είναι κομπλέ τη νέα σεζόν. Θα δείξει...

  • Creeper
    Creeper Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 19:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal μάλλον δεν γέρνει η ζυγαριά αλλά κοντεύει να σπάσει από το πλαδαρό και γεμάτο περιττά κιλά κορμί του Χαραλαμπόπουλου.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...