roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Για το διπλό με ΠΑΟ ο Θρύλος

underarmor
redwell

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, έχοντας στο πρόγραμμα της εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο (19/2).

Με στόχο τη νίκη στο κλειστό του Αγ. Θωμά, οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 20:00 τον ΠΑΟ, για τη 14η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Volley League.

Ο Θρύλος, που ισοβαθμεί με τους «πράσινους» στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, με 30 βαθμούς (ΠΑΟΚ 34β.), είναι έτοιμος και αποφασισμένος για το «διπλό» στο Μαρούσι, λίγες ημέρες πριν «μπει» στη Β’ φάση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

4 σχόλια

  • Red7arrow
    Red7arrow Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 23:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Νic όπως είπε το redgoal σε ερώτηση σου, λείπουν παίχτες ποιότητας. Έχουμε μαζέψει σαβούρα. Σαφώς και το καταλαβαίνεις αυτό και το διευκρινιστικο ερώτημα που μας καίει είναι ΓΙΑΤΙ ΈΦΤΑΣΕ Η ΟΜΆΔΑ ΣΕ ΣΗΜΕΊΟ ΔΎΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΏΡΑ ΝΑ ΈΧΕΙ ΤΌΣΟ ΠΤΩΤΙΚΉ ΠΟΡΕΙΑ.
    Όσο για το θέμα προπονητή, ναι, τι φταίει ο Καζαζης και ο κάθε ένας αν δεν έχεις παίχτες...το χειρότερο φέτος ειδικά είναι ότι ξέρεις πριν ξεκινήσει ο αγώνας ότι θα χάσεις. Τραγική η ομάδα... Βασικά δεν είναι ομάδα αυτό το πράγμα.

  • NIC
    NIC Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Τους εφταιγε ο καζαζης.Ειδαμε και τον Ιταλο .

  • Johnker7
    Johnker7 Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να κερδισετε βρε ταλαιπωροι με τους βετερανους?Οποιος παρακολουθει τα σχολια ,εχει δει πως εχω πει απ το καλοκαιρι για περιπατου του βαζελου.Δυστηχως δικαιωνομαι...Πλακα μας κανει .

  • giorgos.
    giorgos. Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 14:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελα Ομαδάρα!!!!!!!!!!!!!
    Πάμε γερά για τη νίκη.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...