roumeliotis

Carwiz

«Μεγάλη πρόκληση ο Ολυμπιακός»

casino loutrakiou
redwell

Και επίσημα προπονητής στον υπερπρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό είναι ο Αλεξάνταρ Τσίριτς, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας Πόλο Γυναικών, με τον Σέρβο προπονητή στις πρώτες του δηλώσεις να τονίζει:

«Νέο βήμα στην καριέρα μου, είμαι στον Ολυμπιακό. Στην επικοινωνία που είχα με τον Χάρη Παυλίδη μου εξήγησε την κατάσταση στην ομάδα. Αποδέχθηκα, λοιπόν, την πρόταση να αναλάβω τον Ολυμπιακό.

Σίγουρα, είναι μια μεγάλη πρόκληση να έρχομαι μετά τον Χάρη, γιατί είναι ένα μεγάλο όνομα, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για το παγκόσμιο πόλο. Ήρθα στα μέσα της σεζόν και θα χρειαστώ μια περίοδο να προσαρμοστώ και να γνωρίσω την ομάδα.

Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε στα καλά αποτελέσματα και την πορεία που είχαμε έως τώρα.  Πρέπει να ξεκινήσουμε δουλειά και να προσαρμοστούν και τα κορίτσια στη δική μου φιλοσοφία.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι ένα απλό κλαμπ, είναι μια οικογένεια, ένας θεσμός και είναι μια «μηχανή» των σπορ στην Ελλάδα και φυσικά, στο πόλο, όπου και στο ανδρικό με τα χρόνια έδειξε τη δυναμική του και είναι ένας σύλλογος που το σέβονται όλοι.

Στο γυναικείο πόλο, τα τελευταία χρόνια η πορεία του Ολυμπιακού είναι πραγματικά λαμπρή. Θα προσπαθήσω να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση και να μην απογοητεύσω κανέναν.

Θέλω να πω στον κόσμο, ότι είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω μπροστά τους, είναι εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα που δημιουργούν και θα προσπαθήσω να μην τους απογοητεύσω. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...