roumeliotis

Carwiz

Επτά σερί ο Ελ Καμπί... έγραψε ιστορία

casino loutrakiou
redwell

Σε μια τροχιά απόλυτων ρεκόρ με τον Ολυμπιακό οδεύει ο Αγιούμπ Ελ Καμπί, ο οποίος σκόραρε σε έβδομο διαδοχικό παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό και πλησιάζει τις επιδόσεις που κατέχουν οι σημαντικότεροι επιθετικοί που έχουν φορέσει τα χρώματα των Ερυθρολεύκων.

Ο πρώτος σκόρερ για την κανονική διάρκεια της Super League με 15 γκολ, βρήκε δίχτυα για σερί επτά ματς με τον Θρύλο, κάτι που έχει κάνει μόνο ο Γιώργος Σιδέρης τη σεζόν 1968-69, όταν είχε 14 συνολικά τέρματα στα πέντε ματς για το πρωτάθλημα και τα δύο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Μαροκινός διεθνής σέντερ φορ έχει δέκα συνολικά γκολ σε πέντε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και δύο για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος.

Η συνέπεια των δύο σκόρερ αφορά διαδοχικά παιχνίδια της ομάδας και ήδη με αυτή τη λογική ο Αγιούμπ Ελ Κααπί άφησε πίσω του το Νίκο Γιούτσο, το Γιώτη Τσαλουχίδη, τον Ίλια Ίβιτς και τον Αλέξη Αλεξανδδρή που είχαν καταφέρει να σκοράρουν σε έξι διαδοχικά παιχνίδια του Ολυμπιακού.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

2 σχόλια

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 15:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Το έχω ξαναπεί δεν είναι επιθετικός κλάσης μπουκαδορος με τριπλά αλλά κάνει ευκαιρίες βάζει και γκολ είτε μόνος του είτε με δεύτερο επιθετικό δίπλα του .Μην ξεχνάμε όμως όταν έχεις πίσω σου Ποντενσε Ορτα Τσικινιο να κάνουν παιχνίδι και να δημιουργούν κάνουν τη δουλειά σου πιο εύκολη χωρίς αυτό όμως να μειώνει την αξία σου ως σκόρερ.Εγω θα τον ήθελα σε 4 4 2 με τον Γιοβετσιτς δεύτερο επιθετικό δύο επιθετικοι με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ένας συμπληρώνει τον άλλον νομίζω θα δυσκολευον κάθε άμυνα .Αλλά ο Μεντιλιμπαρ ξέρει καλύτερα προσωπικά με αυτά που δείχνει η ομάδα τον πολύ λίγο καιρό που την έχει αναλάβει του έχω εμπιστοσύνη.Δεν λέω ότι μας έκανε Μπάρτσα αλλά σε σχέση με τους προηγούμενους μετά Μαρτίνς εποχής(που καλώς έφυγε)είναι μέρα με τη νύχτα .Ακόμα και το ότι συμφώνησε μόνο μέχρι το καλοκαίρι δείχνει προπονητή που για να χτίσει μια ομάδα θέλει να έχει μια ιδέα και την νέα σεζόν να έχει μια ομάδα δικιά του κρατάς ότι σου κάνει φέτος διώχνεις ότι δεν σου κάνει .Φέρνεις ότι νομίζεις ότι χρειάζεσαι στα μέτρα του δυνατού διότι δεν έχουμε το τεράστιο μπάτζετ.

  • RedCylon
    RedCylon Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 13:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Του λείπουν πολλά από αυτά που μπορεί να αποκτήσει κάποιος με σκληρή και πολλών ετών προπόνηση και έχει το μόνο που δεν ανήκει σ' αυτή την κατηγορία: το ένστικτο του μεγάλου γκολτζή, το πιο σημαντικό, το πιο "ακριβό" προσόν που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...