roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Δέκα σερί ματς αήττητος εκτός με ΑΕΚ

underarmor
redwell

Την λέξη "νίκη" έχει ξεχάσει η ΑΕΚ όταν φιλοξενεί τον Ολυμπιακό είτε στο ΟΑΚΑ είτε στη νεόκτιστη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς μετά και το 1-1 της Κυριακής (17/10) το αήττητο σερί των Πειραιωτών στο "σπίτι" των κιτρινόμαυρων για το πρωτάθλημα έφτασε στα 10 ματς.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την ήττα με 3-2 της σεζόν 2017-2018, οι Πειραιώτες μετρούν 5-5-0 σε κανονική διάρκεια και πλέι οφς, έχοντας μάλιστα 1-2-0 στο νέο γήπεδο της ¨Ενωσης. Αναλυτικά το σερί:

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1 (2018/19)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0 (2019/20)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2 (2019/20)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1 (2020/21)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-5 (2020/21)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3 (2021/22)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3 (2021/22)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-3 (2022/23)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0 (2022/23)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1 (2023/24)

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

7 σχόλια

  • James 7
    James 7 Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Αήττητη η ομάδα με τα καφενεία γκενκ και τσουκαριτσκι! Επιχείρημα γνωστού γραφικού ,κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα άρα δεν είναι ομαδουλα! Αν δηλαδή ο πανσερραικος παίξει Ευρώπη με τον Ερυθρό Αστέρα η κάποια ομάδα από Βέλγιο, Ολλανδία κλπ, θα πουν στον κόσμο τους ότι δεν είναι ομάδα της πλάκας από την Ελλάδα, γιατί έφερε Χ εκτός έδρας με την πρωταθλήτρια κουλα στο 97 ! Ο ΊΔΙΟΣ γραφικός βέβαια όταν αποκλείαμε την Μαρσειγ την PSV τν Αρσεναλ, την Μίλαν, τον Ερυθρό Αστέρα την πρωταθλήτρια Τουρκίας μπασακ, την φενερ, την αντβερπ την μετέπειτα πρωταθλήτρια, την δυνατή κρασνονταρ, τις έλεγε ομαδουλες και έβρισκε δικαιολογίες για τύχη η κακή φόρμα των αντιπάλων! Τότε δεν υπήρχαν βάσεις και πρόγραμμα, γιατί έπρεπε να υποστηριξουμε ότι η ομάδα του Μαρτίνς δεν ήταν καλή γιατί δεν χωνευαμε τον Μαρτίνς! Τώρα που έφυγε ο Μαρτίνς, που καλώς έφυγε αφού έκλεισε ο κύκλος του, όλα είναι ιδανικά η διοίκηση δύο χρόνια τα κάνει όλα τέλεια ,οι προπονητές που ακολουθησαν είναι όλοι καλυτεροι και η ομάδα φέτος είναι για μεγάλα πράγματα! Εγώ δεν ξέρω τι θα πετύχει η ομάδα φέτος, αλλά δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει η τόση αισιοδοξία! Είδα μια ομάδα που δεν έπρεπε να κερδίσει στη Φιλαδέλφεια, όταν κέρδιζε για πλάκα επι Μαρτίνς και κέρδισε και για πλάκα πέρσι που ήταν ο χειρότερος Ολυμπιακός της εξαετίας! Στην Ευρώπη δεν έχουμε παίξει ακόμα με σοβαρή ομάδα και θα δούμε στο τέλος της χρονιάς αν πετύχουμε τους στόχους! Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε! Στα χαρτιά πάντα η ομάδα είναι χειρότερη από του 2019 αφού ούτε τσιμικα έχει ούτε σεμεδο στα καλά του, ούτε ο Μαντυ είναι ίδιος ούτε ελαραμπι πολυβόλο υπάρχει! Αν τώρα η ομάδα πάρει πρωτάθλημα όλα καλά, αλλά είναι πολύ νωρίς για συγκρίσεις!

  • Nic
    Nic Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 13:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Αχρηστη η τσουκαριτσκι πως την λενε ε?Τα ειδε ολα ο Ερυθρος Αστερας μαζι και το κορεατικο ανταλλακτικο ο χουανκ ,μαζι και ο αλλος ο μαριν που ειπε οτι ο Ερυθρος Αστερας ειναι ανωτερου επιπεδου του Ολυμπιακου γιατι πηρε ενα πρωταθλητριων οταν ηταν ενωμενη Γιουγκοσλαβια που παιζαν μεσα κροατες,βοσνιοι,σερβοι ,μαυροβουνιοι ,και παιζει σημερα μονος του σε ενα πρωταθλημα που ο Ολυμπιακος θα το επαιρνε απο τα δυο πρωτα ματς αν επαιζε εκει,και στην Ευρωπη πατος .Τωρα πηρατε χαμπαρι κουλοβαζελογαυροι που βαδιζει ο Θρυλος?Δεν λεω οτι θα φτασει στον προορισμο του ,δεν το ξερω ,αλλα πλεον χτιζεται σε βασεις διαφορετικες και πιο συγχρονες .

  • Nic
    Nic Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι η μονη Ελληνικη ομαδα αηττητη σε Ελλαδα κι Ευρωπη ,κι ομως υπαρχουν κουλοβαζελογαυροι που την κραζουν .Τσαι και συμπαθεια.

  • Nic
    Nic Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 10:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα.Για να ειμαστε δικαιοι και καλα με τον εαυτο μας ,θετικο προσημο μεταξυ Μαρτινεθ και Μιτσελ στα παιχνιδια με την κουλα δινω στον Μιτσελ γιατι αυτος επαιξε εξυπνα και εριξε 3 αρα ξεγυρισμενη .Αν δεν ειχε τα κολληματα του με το ροτεισον στο κυπελλο θα την περναγε ανετα ,με τα μυρια οσα προβληματα ειχε η περυσινη ομαδα.

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 20:53 Σύνδεσμος σχολίου

    To πρωταθλημα εχει πολύ δρόμο και κρυβει πολλες παγίδες , αρχης γενομενης απο τα επομενα εντος εδρας παιχνιδια με 2 από τα πολλά pet της κουλας .

    Ωστοσο η προσοχη μας ειναι την Πεμπτη - Δυσκολο και απαιτητικο ματς που δεν πρεπει να χάσουμε και οτι περισσότερο πάρουμε θα ειναι κερδος .

    Οσον αφορά την προιστορια με την αεκ θα ήμασταν αήττητοι τουλαχιστον για 1 δεκαετια , αν δεν υπήρχαν καλογεροπουλοι , σιδηροπουλοι , κομινιδες , διαμαντοπουλοι , μασα , μεζουρες κ.λ.π.

  • Azeooo
    Azeooo Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 18:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Να κανουμε υπομονη και να στηριξουμε τον ΝΕΟ προπονητη τους ΝΕΟΥΣ ποδοσφαιριστες στηριξη και φωνη για τον ΘΡΥΛΟ!

  • Κι αν δε γίνει αυτο
    Κι αν δε γίνει αυτο Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 16:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχω κράξει άπειρα όπως πολλοί φίλοι Ολυμπιακοι και είχαμε ολοι δίκιο.
    Φετος όμως πρέπει να παραδεχτούμε ότι γίνονται ωραία πράγματα, ξεκινώντας από το νο1 αυτονοητο: τεχνικός διευθυντής.
    Και μάλιστα πολύ καλος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...