roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Δηλώσεις... μπουρλότο Σαντ-Ρος για ΠΑΟ

underarmor
redwell

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος άνοιξε το στόμα του μετά τη νέα... φάπα στην Euroleague αυτή τη φορά από την ουραγό Ζαλγκίρις μέσα στο ΟΑΚΑ και είπε αλήθειες δείχνοντας σε όλους πόσο "τσίρκο" είναι ο φετινός ΠΑΟ.

Ο Κουβανός φόργουορντ ξεμπρόστιασε τους πάντες και τα πάντα και έβαλε... μπουρλότο στα ενδότερα του φιναλίστ του Κυπέλλου:

«Είναι θέμα ενότητας της ομάδας, αρκετοί παίκτες που ήρθαν στην ομάδα, δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να ανταγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο. Δεν έχουν ίσως καταλάβει ότι θα πρέπει να είναι σκληροί πνευματικά, κάθε βράδυ.

Αυτός είναι κανόνας στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω ότι μέσα από τα αποτελέσματα, έχει δημιουργηθεί μια δυσαρέσκεια σε κάποιους παίκτες και είναι απόρροια της κακής πορείας.

Ελπίζω κανείς να μην το πάρει προσωπικά, αλλά κάποιοι έχουν θέμα πως παίζουμε σε άμυνα και επίθεση, άλλοι πως δεν μιλάμε μεταξύ μας στην άμυνα και την επίθεση.

Όλοι έχουμε τα θέματα μας τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Γιατί επηρεάζει την ομάδα. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα, είτε πετύχεις 30 πόντους είτε 1 πόντο, αν πάρεις 10 ριμπάουντ ή κανένα».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

3 σχόλια

  • Vasilis Georgitzikis
    Vasilis Georgitzikis Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 22:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Καμμιά χαλάρωση απέναντί τους,όπου και όποτε τους πετύχουμε καμμιά λύπηση.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 14:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να τα πάνε καλύτερα αλλά όχι και πολύ καλύτερα. Έχουν επενδύσει σε παίκτες οι οποίοι δεν είναι κάτι σπουδαίο. πχ Παπαπέτρου. Δε λέω. Αθλητικός παίκτης, παίζει άμυνα, στη μέρα του μπορεί να βάλει και μερικούς πόντους. Ηγέτης όμως δεν είναι κι ούτε μπορεί να γίνει. Απ την άλλη το Σαντ Ρος, ενώ είναι παίκτης που παίζει ίδια θέση με Μακ Κίσικ και Λαρεντζάκη, θέλουν ντε και καλά να τον κάνουν άσσο. Δεν τραβάει. Ο Νέντοβιτς είναι σε καλό φεγγάρι, χώνει πόντους, δεν είναι όμως ηγέτης. Χώρια ότι αυτός ξαφνικά μπορεί να τραυματιστεί. Κουτσός παίκτης είναι, γι αυτό και παίρνει τόσα λίγα για την αξία του. Φέτος μάλιστα είναι τυχεροί γιατί έχει παίξει πολύ περισσότερο απ ότι του αναλογεί. Ο Παπαγιάννης έχει εξελιχτεί αλλά χωρίς άσσο να τον τροφοδοτήσει σωστά και χωρίς ένα 4άρι της προκοπής, βολοδέρνει και εκτίθεται. Κασελάκης-Μποχωριδης είναι απαραίτητοι παίκτες για τον υποχρεωτικό ελλ. κορμό που πρέπει να υπάρχει, αλλά είναι τελείως μπασ-κλασσαρίες. Τα άλλα μεγάλα προβλήματα τους είναι ότι οι υπόλοιποι παίκτες για επίπεδο ευρωλίγκας είναι ανάξιοι αναφοράς. Ακόμα και ο Γουάιτ. Οι νεαροί παίκτες, άλλο πρόβλημα. Το Μαντζούκα τον πήραν μετά βαίων και κλάδων. 17 χρονών έπαιζε βασικός με τον Προμηθέα στο eurocup κι έβγαζε μάτια. Στο βάζελο δεν παίζει καθόλου. Ο Χουγκάζ έφτασε 21. Σ αυτό τον άθλιο βάζελο δεν έχει θέση, έστω στην Α1;
    Το θέμα όμως είναι ότι τόσα χρόνια με το σωλήνα, η Α1 ήταν μια καλή προπόνηση για παίκτες που δεν παίζαν. Χαλαρή προπόνηση, οι βασικοί ξεκουράζονται, οι αναπληρωματικοί παίζουν και αποκτάνε αυτοπεποίθηση κι είχαν φουλ ενέργεια στη ευρωλίγκα. Τώρα πρέπει να βρέξουν ποπό για να μη μείνουν πίσω στην Α1. Οπότε παίζουν ευρωλίγκα και με το μικρό ρόστερ που έχουν, δεν υπάρχει αντίστοιχη ενέργεια.
    Προσωπικά χαίρομαι και δεν τους λυπάμαι καθόλου. Από την άλλη δε θα με χάλαγε αν παίρναμε κάνα παίκτη τους. Ίσως ο Σαντ Ρος να ήταν μια καλή λύση για μπακάπ 3άρι. Και βέβαια πάντα μου τριβελίζει το μυαλό πως μπορεί να ήμασταν αν είχαμε και τον Παπαγιάννη εκτός του Φαλ.

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Σίγουρα κάτι θέμα έχουν αυτοί.. Αντικειμενικά δεν έχουν κακές μονάδες. Έχουν καλούς παίχτες. Σαν σύνολο έχουν πρόβλημα. Για αυτό και αν βρεθούν σε καλή μέρα η παίξουν συγκέντρωμενα ανεπηρεαστοι από το σύνολο της κακής χρονιάς, μπορούν να παίξουν καλά.
    Πάρτε παράδειγμα τα μεταξύ μας παιχνίδια.
    Ειμαστε καλύτερη ομάδα τουλάχιστον φέτος είναι ξεκάθαρη η ανωτερότητα μας ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ διότι χωρίς να χυσουμε ιδρωτα δε τους νικάμε...
    Και για αυτό χάσαμε στο 1ο παιχνίδι. Τους κάναμε πλάκα ώσπου χαλάρωσαμε και νομίζαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι. Λίγο αυτό λίγο τα τρίποντα του Νεντοβιτς, δεν αργεί να γίνει το κακό.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...